Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

 

Sőt, mind a két félnek a kárára válik a kölcsönös meg nem értettség és magány érzése. Bár ismerünk eseteket, amikor két ilyen horoszkópú ember élt boldog házasságban, ez ritka kivételnek számít. Hogy ne juss el a fájdalmas szétválásig, jobb, ha már előre tudod, milyen csillagjegyű emberekkel nem érdemes randiznod, ezért összeállítottunk egy listát, amiből mindez kiderülhet. Olvasd el figyelmesen, így megelőzheted a bajt. 

Kos

A Kosok nem a türelmükről ismertek, így amikor a Rák érzékenységével vegyül, a kettő nem passzol össze. Ti, Kosok, szerettek kockázatot vállalni, és spontán kalandokba belekeveredni, ezért idegesít titeket a Rák habozása és a mindent túlgondolni akarásuk. A benned élő kalandor miatt sosem fogtok jól kijönni.

Kivel ne randizz

Bika

A változás nem igazán a te műfajod, és amíg valami nem romlott el megjavíthatatlanul, jobban szereted, ha ugyanolyan marad. A Vízöntők azonban nem szeretnek szabályok közt élni, és nem félnek akár meg is szegni azokat, csak a hecc kedvéért. Számodra ez a tulajdonság elviselhetetlen, ezért nem is bírsz velük huzamosabb ideig megmaradni.

Ikrek

A Baknál senkit sem tartasz unalmasabbnak. Kedvesek, meg minden, de egyszerűen nincs bennük semmi izgalmas. Az őszinteségük csak rosszabbá teszi a dolgokat, mert akkor is kimondják az igazat, amikor semmi jó nem származik belőled. Spontaneitásod szintén nem passzol az ő előre eltervezett és rendszerezett életvitelükhöz.

Rák

Mivel rendkívül emocionálisak vagytok, a partnerednek meg kell tudnia érteni, amin keresztülmész, és támogatást adnia, amikor szükséged van rá. Elfojtott érzelmeik és kritikus viselkedésük miatt a Szüzek csak még mélyebbre taszítanak, és másból sem állna a kapcsolatotok, mint véget nem érő vitákból.

Oroszlán

Természeteteknél fogva viccesek, flörtösek és lenyűgözőek vagytok, ami nem illik össze a Skorpió féltékenységre hajlamos természetével. Folyamatosan megerősítésre, egyetértésre vágytok, amit a Skorpiónak nehéz megadnia abban a mennyiségben, amennyiben ti igénylitek. Ettől hamar lelombozódtok, úgyhogy jobb nem is erőltetni a kapcsolatot velük.

Szűz

Hogy röviden összefoglaljuk: a Nyilasok rajonganak a nehezen megszerezhető dolgokért, míg ti nem igazán hisztek abban, hogy megéri hajszolni bármit is. A Nyilasok szabadságvágya ezenfelül néha túl messzire viszi őket, és hajlamosak ezért felelőtlenül viselkedni. Bele sem gondolnak abba, hogy tetteikkel esetleg másoknak ártanak.

Mérleg

Intenzív és szenvedélyes természetetekből kifolyólag készek vagytok harcolni bármiért, amit szerettek. A viták kicsit sem riasztanak vissza titeket, sőt, néha szíves-örömest belementek. A Mérlegek számára, akik eredendően béketeremtők, és mindenhova harmóniát próbálnak varázsolni, ez egy felfoghatatlan hozzáállás, és egyszerűen nem értik, miért akarsz mindenáron harcolni, amikor csendben is elintézhetnéd a dolgot.

Skorpió

Tüzes természetetekről és a korlátok ledöntéséről ismerszetek meg, ami miatt első látásra úgy tűnik, hogy a Kos tökéletes társai vagytok. Két erős személyiség azonban idővel a dominanciáért fog majd küzdeni, pedig a párkapcsolatnak az egyenlőségnek kellene alapulnia, ahol nincs helye vezérnek és alávetettnek. Egy barátság még működik köztük, de komolyabb dolgokkal nem érdemes ennek a két jegynek próbálkozni.

Nyilas

Szereted az átalakulást, a változást, szinte minden nap új barátokra teszel szert. A spontaneitás a te világod, amit a Bika képtelen megérteni. Ahol ők racionálisak és gyakorlatiasak, ott a Nyilasok mindent felforgatnak, csak hogy legyen egy kis mulatság is.

Bak

A Nyilasok életének szerves része a nevetés és viccelődés, nem bírják megállni, hogy ne flörtölgessenek. Ti, Bakok azonban praktikusak és koncentráltak vagytok. Néha kifejezetten irritál titeket a Nyilas flörtölő, nemtörődöm hozzáállása, így a köztetek szövődő párkapcsolat halálra van ítélve.

Vízöntő

Az egyediség és függetlenség jellemez titeket, és szeretitek olyan emberekkel tölteni az időt, akik ebben hasonlítanak hozzátok. Ki nem állhatjátok a Halakat, mert úgy érzitek, hogy túlságosan rátok akaszkodik. Elvárják, hogy folyamatosan rájuk figyeljetek, pedig nektek van ennél fontosabb dolgotok is.

Halak

Bár kicsit úgy néztek ki, mintha el lennétek veszve a saját világotokban, valójában csak a megfelelő partnert keresitek, akinek megadhattok minden törődést és szeretetet. Nem szerettek csak úgy, szórakozásból randizgatni. Az Ikrek, ezzel ellentétben, teljes szabadságra vágynak, és ha megpróbálod visszatartani őket, érzelmileg távolságtartóvá válnak. Túl egyszerű összetörni a szíveteket, ne engedd, hogy az Ikrek hűvössége is ezt tegye.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)