Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

 

Ha nem vagy tisztában a saját félelmeiddel, akkor segítünk. Ezúttal ugyanis arra kapsz választ, hogy mi a legnagyobb visszatartó erőd, ha igaz szerelemről van szó.

Kos

Természetesen Kosként leginkább attól félsz egy párkapcsolatban, hogy a partnered megpróbál lelassítani. Hozzászoktál, hogy az életed rohanással telik, de egy kapcsolat néha bizonyos lemondásokkal jár. Lehet, hogy még vagy benne teljesen biztos, hogy hajlandó vagy-e a kompromisszumra.

Mitől félsz a szerelemben?

Bika

A te legnagyobb félelmed nem más, mint az árulás. Mindennél jobban értékeled a hűséget, mert jól tudod, milyen ritka manapság. Ezért te mindig hűséges maradsz a partneredhez. Tudod azonban, hogy a hűséged nem mindig kerül viszonzásra, ezért ijeszt meg annyira a gondolat, hogy a társad elárulhat téged.

Ikrek

Te leginkább az unalomtól félsz egy kapcsolatban. Nézz szembe vele, nagyon könnyen meg tudod unni a dolgokat. Ez a magatartás sok bonyodalmat okozhat a párválasztásban, hiszen a kapcsolat lényege, hogy minden egyes nap elkötelezd magad ugyanaz az ember mellett. És pont az elköteleződés rémiszt meg téged annyira.

Rák

A természetedből fakadóan a fájdalomtól félsz a legjobban. Mindig nagyon érzékeny és érzelmes vagy, ennek a következménye, hogy akármilyen kis sértést is a szívedre tudsz venni. Emellett tudod, hogy a párkapcsolatban olyan helyzeteknek teszed ki magad, ahol potenciálisan csalódás vagy szívfájdalom érhet.

Oroszlán

Halálosan félsz attól, hogy kitaszítanak a neked járó reflektorfényből. Mindig a figyelem középpontjában akarsz lenni, szeretnéd, hogy mindenki rád összpontosítson. Egy kapcsolatban elengedhetetlenül osztoznod kell majd a figyelmen, és nem tudhatod, hogyan fogsz reagálni, amíg ilyen helyzetbe nem kerülsz.

Szűz

Egy Szűzként mindig nagyon magasra teszed a mércét, a többi emberrel szemben is magasak az elvárásaid. A személyiségedből fakadóan nem vagy benne biztos, hogy képes vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban. Az elveidhez mindig szigorúan ragaszkodsz, ezekből sosem engedsz.

Mérleg

Te mindig jól szeretnéd érezni magad, szép és érdekes embereket akarsz magad körül látni. Emiatt lehetséges, hogy nem megy könnyen számodra az elköteleződés egyetlen ember irányában. Folyamatos félelmet érzel, hogy el fogod árulni a társadat.

Skorpió

Számodra nagyon fontos a szenvedély, olyan társat keresel, aki nem fél attól, hogy szenvedélyes legyen a kapcsolatban veled. A félelmedet az okozza, hogy nem vagy benne biztos, hogy ez a szenvedély megegyezik a tiéddel, pedig nagyon jól tudod, hogy ez az egész kapcsolatot tönkre teheti.

Nyilas

Rettegsz a bezártság érzésétől, mindenki tudja rólad, hogy szabad lélek vagy. Mindig vágysz a kalandozásra, de tudod, hogy egy kapcsolatban meg kell állapodnod. Úgy érzed, hogy erre még nem állsz teljesen készen, még nincs itt az ideje a letelepedésnek.

Bak

Te a többi csillagjegyhez hasonlóan ambiciózus vagy, azonban úgy érzed, hogy nem vagy képes kompromisszumot kötni, ha a kapcsolatod veszélyezteti a vágyaidat. A jövőben ez komoly problémát okozhat, és ezzel tisztában is vagy.

Vízöntő

Te attól félsz leginkább, hogy nem értenek meg. Már megszoktad, hogy az emberek furán néznek rád, ha nem értenek valamit, amit mondasz. Tudod azonban, hogy ez sokkal fájdalmasabb lehet egy párkapcsolatban. Mindenképpen olyan társat szeretnél, aki megérti a különös szokásaidat és hóbortjaidat.

Halak

A te legnagyobb félelmed, hogy a kapcsolatod nem teljesíti be a romantikus álmaidat. Reménytelenül romantikus vagy, elragadtat a tündérmesei románc színpadiassága. Rettegéssel tölt el a gondolat, hogy a való élet nem mindig egyezik meg a te elképzeléseiddel.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

Épp, hogy elkezdődött az év, de az égbolton máris erőteljes asztrológiai események zajlanak. Ne feledjük, hogy bár új évet írunk, az az állatövi-ciklus viszont, amelyben jelenleg vagyunk, a végéhez közeledik. Ahogy közeledünk ehhez az időponthoz, ami közvetlenül a márciusi napéjegyenlőség előttre esik, bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy fordulóponthoz érkeztél.

Bővebben »

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Nem számít, hogy ki vagy, valamennyi magabiztosággal mindannyian rendelkezünk. Az, ahogy az adott szituációt kezelni tudod, sokat elárul arról, mire vagy képes valójában. Hoztunk néhány jellemvonást, ami a horoszkópod alapján jellemez téged!

Bővebben »

 
Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Magabiztosan állíthatom, hogy közel harminc év szakmai tapasztalat után, mindenféle életúttal és háttérrel rendelkező ügyfeleim számára a jóslások többsége a kapcsolatokról szól. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy eredetileg más terület miatt fordulnak hozzám: legyen szó munkáról, karrierről, potenciális lépésekről vagy egyéb törekvésekről az önmegvalósítás területén, a problémák gyökere valahogy végül általában mégis az életünk meghatározó kapcsolataira vezethető vissza.

Bővebben »

 
Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

 
Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 308

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)