Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

 

Ha nem vagy tisztában a saját félelmeiddel, akkor segítünk. Ezúttal ugyanis arra kapsz választ, hogy mi a legnagyobb visszatartó erőd, ha igaz szerelemről van szó.

Kos

Természetesen Kosként leginkább attól félsz egy párkapcsolatban, hogy a partnered megpróbál lelassítani. Hozzászoktál, hogy az életed rohanással telik, de egy kapcsolat néha bizonyos lemondásokkal jár. Lehet, hogy még vagy benne teljesen biztos, hogy hajlandó vagy-e a kompromisszumra.

Mitől félsz a szerelemben?

Bika

A te legnagyobb félelmed nem más, mint az árulás. Mindennél jobban értékeled a hűséget, mert jól tudod, milyen ritka manapság. Ezért te mindig hűséges maradsz a partneredhez. Tudod azonban, hogy a hűséged nem mindig kerül viszonzásra, ezért ijeszt meg annyira a gondolat, hogy a társad elárulhat téged.

Ikrek

Te leginkább az unalomtól félsz egy kapcsolatban. Nézz szembe vele, nagyon könnyen meg tudod unni a dolgokat. Ez a magatartás sok bonyodalmat okozhat a párválasztásban, hiszen a kapcsolat lényege, hogy minden egyes nap elkötelezd magad ugyanaz az ember mellett. És pont az elköteleződés rémiszt meg téged annyira.

Rák

A természetedből fakadóan a fájdalomtól félsz a legjobban. Mindig nagyon érzékeny és érzelmes vagy, ennek a következménye, hogy akármilyen kis sértést is a szívedre tudsz venni. Emellett tudod, hogy a párkapcsolatban olyan helyzeteknek teszed ki magad, ahol potenciálisan csalódás vagy szívfájdalom érhet.

Oroszlán

Halálosan félsz attól, hogy kitaszítanak a neked járó reflektorfényből. Mindig a figyelem középpontjában akarsz lenni, szeretnéd, hogy mindenki rád összpontosítson. Egy kapcsolatban elengedhetetlenül osztoznod kell majd a figyelmen, és nem tudhatod, hogyan fogsz reagálni, amíg ilyen helyzetbe nem kerülsz.

Szűz

Egy Szűzként mindig nagyon magasra teszed a mércét, a többi emberrel szemben is magasak az elvárásaid. A személyiségedből fakadóan nem vagy benne biztos, hogy képes vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban. Az elveidhez mindig szigorúan ragaszkodsz, ezekből sosem engedsz.

Mérleg

Te mindig jól szeretnéd érezni magad, szép és érdekes embereket akarsz magad körül látni. Emiatt lehetséges, hogy nem megy könnyen számodra az elköteleződés egyetlen ember irányában. Folyamatos félelmet érzel, hogy el fogod árulni a társadat.

Skorpió

Számodra nagyon fontos a szenvedély, olyan társat keresel, aki nem fél attól, hogy szenvedélyes legyen a kapcsolatban veled. A félelmedet az okozza, hogy nem vagy benne biztos, hogy ez a szenvedély megegyezik a tiéddel, pedig nagyon jól tudod, hogy ez az egész kapcsolatot tönkre teheti.

Nyilas

Rettegsz a bezártság érzésétől, mindenki tudja rólad, hogy szabad lélek vagy. Mindig vágysz a kalandozásra, de tudod, hogy egy kapcsolatban meg kell állapodnod. Úgy érzed, hogy erre még nem állsz teljesen készen, még nincs itt az ideje a letelepedésnek.

Bak

Te a többi csillagjegyhez hasonlóan ambiciózus vagy, azonban úgy érzed, hogy nem vagy képes kompromisszumot kötni, ha a kapcsolatod veszélyezteti a vágyaidat. A jövőben ez komoly problémát okozhat, és ezzel tisztában is vagy.

Vízöntő

Te attól félsz leginkább, hogy nem értenek meg. Már megszoktad, hogy az emberek furán néznek rád, ha nem értenek valamit, amit mondasz. Tudod azonban, hogy ez sokkal fájdalmasabb lehet egy párkapcsolatban. Mindenképpen olyan társat szeretnél, aki megérti a különös szokásaidat és hóbortjaidat.

Halak

A te legnagyobb félelmed, hogy a kapcsolatod nem teljesíti be a romantikus álmaidat. Reménytelenül romantikus vagy, elragadtat a tündérmesei románc színpadiassága. Rettegéssel tölt el a gondolat, hogy a való élet nem mindig egyezik meg a te elképzeléseiddel.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)