Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

Épp, hogy elkezdődött az év, de az égbolton máris erőteljes asztrológiai események zajlanak. Ne feledjük, hogy bár új évet írunk, az az állatövi-ciklus viszont, amelyben jelenleg vagyunk, a végéhez közeledik. Ahogy közeledünk ehhez az időponthoz, ami közvetlenül a márciusi napéjegyenlőség előttre esik, bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy fordulóponthoz érkeztél.

 

A 2021. január 28-i Oroszlán Telihold a zodiákus-ciklus második utolsó Teliholdja, amely egyben előidézheti ezt a csúcspontot.

Azt érezheted, hogy mindaz, amit fel szeretnél tárni, az most felszínre is kerül

A mostani egyike azon Teliholdaknak ebben az évben, amelyek olykor trükköknek vagy talán kissé kaotikusnak hatnak. Ilyenkor megnő a zavarodottság és a bizonytalanság érzése, és hajlamos lehetsz mindenben kételkedni, amiben valaha biztos voltál.

Felszínre törhet minden, ami kihívást jelent számodra, vagy hirtelen azon kaphatod magad, hogy a féltve őrzött és jó mélyre bújtatott érzelmeid újra szárnyra kapnak. Ettől azonban nem kell megijedned, hiszen bármi is történjen, a hatalmad most abban rejlik, hogy megpróbálj elvonatkoztatni a problémáktól és bízz abban, hogy minden valami sokkal nagyobb és jobb cél érdekében történik.

Oroszlán Telihold

Ez a hatalom egyébként a Jupiter és a Nap kedvező együttállásából származik, ami a mostani Teliholddal egy időben zajlik. Amikor a Jupiter és a Nap együttáll, azt az asztrológiában rendkívül szerencsés energiának tekintik, amely óriási támogatást ad például új üzletek megkötésére, új vállalkozás elindítására vagy egyszerűen csak az Univerzum szinkronicitásának megtapasztalására. Ez egy olyan nap, ami bőséget hoz és rávilágít a kiválóságaidra és a képességeidre.

A Telihold kaotikus energiái miatt azonban lehet, hogy valamivel nehezebb kapcsolódni ehhez a bőséges energiához, de ez nem jelenti azt, hogy nem áll rendelkezésre! Ha kitárod az elméd és kitágítod a látásmódodat, akkor te is megtalálhatod! A mai napon nagyon figyelj az Univerzum jeleire, és ne feledkezz meg arról a bizonyos nagyobb és jobb célról! Hiszen te is tudod, hogy semmi nem tart örökké, és idővel te is úgy fogsz visszatekinteni ezekre az eseményekre, mint egy új út kezdeti lépéseire.

Az Oroszlán Telihold tüzes és kreatív energiákat hordoz magában

Használd ki ezeket az energiákat arra, hogy előrébb juss bármilyen projekttel, amin épp dolgozol. Ha jelenleg otthon vagy, a négy fal között, akkor az élet kissé unalmasnak vagy egyhangúnak tűnhet, de ez a Telihold arra is hivatott, hogy visszacsempéssze az izgalmakat az életedbe, még, ha csak apró dolgokban is.

Mi az, amit megtervezhetsz a héten és mire számíthatsz?

Az öröm és izgalom megtalálása az apró, jelentéktelennek tűnő dolgokban a héten remek módja a motivációd megőrzésének, és ennek a tüzes, inspiráló energiának a felhasználására, amelyet az Oroszlán Telihold kínál.

Az Oroszlán csillagjegy a vezetésről és a bizalom megtalálásáról is szól. Hogyan válhatsz életed vezetőjévé? Hogyan vállalhatsz felelősséget mindazért, amit el akarsz érni?

Ne feledd, hogy akadályok mindig vannak, de a bátorság és az elszántság, amelyet az Oroszlán energiája ad, tökéletes emlékeztető arra: hogy mindig képes vagy a lehető legjobban kihasználni minden egyes helyzetet!

Amikor ilyen erőteljesen és kaotikus energiák vesznek körül, mint a mostani Telihold alkalmával, akkor fennáll a veszélye, hogy a félelmeink és a régi, jól megszokott szokásaink áldozatává válunk, még akkor is, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a komfortzónán belül maradni nem mindig a legjobb megoldás.

Bátorság kell ahhoz, hogy felemelkedjünk félelmeinkből és kilépjünk onnan! Óriási belső erőre van szükség ahhoz, hogy a nehézségeinkkel szembenézzünk, ami határozottan nem könnyű feladat, ugyanakkor az Oroszlán Telihold mindvégig támogat minket mindaddig, amíg bátorsággal tesszük meg az első lépést! Persze néha ez a bizonyos első lépés a legnehezebb mind közül, de hidd el, hogy mindig rendkívül jövedelmező!

Neked, mi az első lépésed?

Gondold végig és fogalmazd meg a célod! Az Oroszlán szívközpontú energia is, ezért nyisd meg a szívedet az Univerzum és e láthatatlan utazás előtt. Tárd ki a szíved, és emlékezz arra, hogy milyen bátor és merész is vagy valójában!

Összességében a januári Telihold bár kibillenthet minket az egyensúlyból, ugyanakkor bátorságot, motivációt és annak ajándékát is megadja számunkra, hogy igenis túl tudjunk látni a jelenlegi problémáinkon, és pontosan tudjuk, hogy minden egy nagyobb jó érdekében zajlik. Mert minden értünk van!

 
 
 
 

További cikkeink

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Ami a februárt illeti, asztrológiai szempontból meglehetősen intenzív és ritka kozmikus együttállások határozták meg a hónapot, de a szombati Telihold végre felüdülést hoz. A februári Telihold 27-én tetőzik, és a Szűz jegyébe esik, ami egy csodálatos módja a hónap lezárásának. Alább mutatjuk, miért!

Bővebben »

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Akárcsak a csillagjegyünk, a saját színünk is sokat elmond a személyiségünkről, illetve arról, hogy milyen irányba érdemes fejlődnünk. Ha megnézed más hónapok színeit, megtudhatod, melyik színt kell beleépítened az életedbe, hogy fejlődést érj el egy bizonyos területen. A lényeg a kreativitás – a színeket felhasználhatod öltözködésnél, főzésnél, meditálás közben, bármikor.

Bővebben »

 
A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A szerelem semmiképpen sem egyszerű, főleg mivel néhány embernek olyan tulajdonságai vannak, amik kifejezetten hátráltatják a megtalálásában. Ez egy fájdalmas igazság, viszont nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megoldjuk a problémát. A csillagjegyedet is figyelembe véve ehhez adunk most segítséget.

Bővebben »

 
Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Előző életünk nagyban befolyásolja a karmánkat és az életünk jelenlegi alakulását. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: vajon kik voltunk az előző életünkben? Milyen karmát hoztunk magunkkal ebbe az életbe? Hogyan tudjuk felhasználni a korábbi tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ebben az életben boldogabbak legyünk és elérjük a céljainkat? Az aszcendensed segítségével kiderítheted, hogy szólt a karmád és ki voltál előző életedben.

Bővebben »

 
Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

A kínai Holdújévet 2021. február 12-én ünnepelték, ami a kínai asztrológiában a Bivaly évének hivatalos kezdete. A Bivaly a kínai állatöv második jegye, amely szerint ez az év a szilárd alapok megteremtéséről és kiépítéséről fog szólni. Lássuk, általánosságban mire számíthatunk ebben a Holdújévben a kínai asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)