Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Nem számít, hogy ki vagy, valamennyi magabiztosággal mindannyian rendelkezünk. Az, ahogy az adott szituációt kezelni tudod, sokat elárul arról, mire vagy képes valójában. Hoztunk néhány jellemvonást, ami a horoszkópod alapján jellemez téged!

 

Kos

A Kos szülötteket szinte lehetetlen elbizonytalanítani, hiszen mondhatjuk úgy, hogy vasból van a lelkük. Gondolják a kívülállók… Az igazság azonban az, hogy mindez csak a látszat, hiszen nem akarják, hogy gyengének gondolják őket. Ha idegesek, túlkompenzálnak viccekkel és szarkazmussal, de semmiképpen nem engedik, hogy bárki sírni lássa őket.

Bika

A Bika szülöttek jellegzetes megnyilvánulása nem más, mint az, hogy okosabbnak akarják mutatni magukat, mint amilyenek valójában. Nagy szavakat használnak, és egy-egy téma szakértőjeként tüntetik fel magukat, még akkor is, ha ez nem is így van. Azért teszik ezt, mert azt hiszik, hogy ez az elfogadás egyetlen útja.

Magabiztosság

Ikrek

Az Ikrek szülött mindig úgy viselkedik, hogy illeszkedjen a környezetéhez. Ha tehát azt kívánja meg a helyzet, képes ellentmondani az alapvető személyiségének, és kijelenteni, hogy nem szereti az ananászos pizzát, holott oda van érte. Ez nem azért van, mert velejéig romlott, hanem egyszerűen vágyik a partnere, a főnöke, vagy a barátai elfogadására.

Rák

A legtöbb Rák szülött nagyon hamar kétségbe tud esni. Olyan dolgoktól válik érzelgőssé, minthogy egy cica nem akarja, hogy megsimogassák, hogy valaki felemeli a hangját veszekedés közben, vagy, hogy egy barátja az utolsó pillanatban mondja le a találkozójukat. Mindent túlzottan magára vesz, így könnyen sérülhet.

Oroszlán

Az Oroszlánok nem képesek elfogadni, ha azt mondják, nincs igazuk. Kirobbanó magabiztosságuk mellé az is társul, hogy sosem érik be azzal, ami nem tökéletes. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy ruhákról… Ha valaki tiszteletlenül beszél velük, akkor el fognak távolodni tőle.

Szűz

A Szűz szülött nagyon fél attól, hogy tudatlannak, butának nézik valami miatt. Emiatt van az, hogy utálja a nyilvános szereplést és az emberi interakciókat is. Még akkor is, ha minden jól megy egy partin, inkább milliószor átgondolja, hogy mit csinált rosszul. És mindig talál valamit, ami szerinte rosszul sült el…

Mérleg

A Mérleg szülött akkor érzi jól magát, ha valaki megerősíti abban a hitében, hogy mennyire értékes valójában. Képes különféle randioldalakra is beregisztrálni csupán azért, hogy lássa, érdeklődik-e iránta valaki. Önértékelése nem túl magas, mindig külső megerősítésektől várja, hogy megkapja a megfelelő visszacsatolásokat.

Skorpió

A Skorpió szülött tisztában van azzal, hogy vannak hibái, ennek ellenére mégis szereti önmagát. Nem riad vissza attól, aki a tükörből néz vissza rá. Pontosan tudja, hogy mit akar az életben, és elégedett is azzal, amit már elért, de természetesen soha nem áll meg, mindig vannak újabb és újabb céljai, amelyek megvalósításra várnak.

Nyilas

A Nyilas szülött elég magabiztos ahhoz, hogy ne zökkentse ki más véleménye a megszokott, saját kerékvágásából. Ha közvetlenül bántja valaki, akkor úgy gondolja, hogy ez többet mond el a cselekvő személyiségéről, a sértésről. Ha jogosnak érzi a kritikát, tanul belőle, és nem esik tőle melankóliába.

Bak

A Bak szülött nem gondolja azt, hogy ő a legjobb a világon, egyszerűen csak nem ad más véleményére. Magától is pontosan tudja, hogy okos, tehetséges, és hatalmas szíve van, tehát mit számít az, mit gondol róla más?

Vízöntő

A Vízöntő profi abban, hogy jobbnak mutassa az életét, mint amilyen az valójában. A közösségi oldalakon nagyon népszerű, hiszen ért ahhoz, hogy hogyan kell egy tökéletes képet, posztot, illetve profilt létrehozni és fenntartani azt. Nem elégedett azzal, amilye van, és túlkompenzál valami feltűnően tökéletessel.

Halak

A Halak tökéletes társaság mások számára. Általában nagyon jól kijön az emberekkel, és önmagával is, néha mégis elbizonytalanodik. Amikor a tükörbe néz, a kinézete képes gátat szabni az önbizalmának, de ha egyedül van, rájön, hogy nincs miért aggódnia.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Ami a februárt illeti, asztrológiai szempontból meglehetősen intenzív és ritka kozmikus együttállások határozták meg a hónapot, de a szombati Telihold végre felüdülést hoz. A februári Telihold 27-én tetőzik, és a Szűz jegyébe esik, ami egy csodálatos módja a hónap lezárásának. Alább mutatjuk, miért!

Bővebben »

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Akárcsak a csillagjegyünk, a saját színünk is sokat elmond a személyiségünkről, illetve arról, hogy milyen irányba érdemes fejlődnünk. Ha megnézed más hónapok színeit, megtudhatod, melyik színt kell beleépítened az életedbe, hogy fejlődést érj el egy bizonyos területen. A lényeg a kreativitás – a színeket felhasználhatod öltözködésnél, főzésnél, meditálás közben, bármikor.

Bővebben »

 
A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A szerelem semmiképpen sem egyszerű, főleg mivel néhány embernek olyan tulajdonságai vannak, amik kifejezetten hátráltatják a megtalálásában. Ez egy fájdalmas igazság, viszont nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megoldjuk a problémát. A csillagjegyedet is figyelembe véve ehhez adunk most segítséget.

Bővebben »

 
Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Előző életünk nagyban befolyásolja a karmánkat és az életünk jelenlegi alakulását. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: vajon kik voltunk az előző életünkben? Milyen karmát hoztunk magunkkal ebbe az életbe? Hogyan tudjuk felhasználni a korábbi tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ebben az életben boldogabbak legyünk és elérjük a céljainkat? Az aszcendensed segítségével kiderítheted, hogy szólt a karmád és ki voltál előző életedben.

Bővebben »

 
Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

A kínai Holdújévet 2021. február 12-én ünnepelték, ami a kínai asztrológiában a Bivaly évének hivatalos kezdete. A Bivaly a kínai állatöv második jegye, amely szerint ez az év a szilárd alapok megteremtéséről és kiépítéséről fog szólni. Lássuk, általánosságban mire számíthatunk ebben a Holdújévben a kínai asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 308

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)