Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

 

Kos

A te színed az élénkpiros. Rendkívül energikus jegy vagy, egy igazi harcos, éppen ezért a színed nem lehet más, mint meleg, rikító és egy kicsit metálos. Az élénkpiros a piros egyik árnyalata, igazi élő, vibráló szín, akárcsak maga a Kos szülött. Olyan időszakban, amikor úgy érzed, hogy harcolnod kell az álmaid és a céljaid eléréséért, vagy a jogaidért, ez a szín energiát biztosít neked ahhoz, hogy kilépj az arénába, és nyerj!

A piros a te színed

Bika

A te színed a kobaltkék. Nehogy azt hidd, hogy egy egyszerű kék, hanem a kobalt, mely egy fényes árnyalat, mely kellőképpen méltóságos, és lelki szinten mély, akárcsak e jegy szülöttje. A Bika ugyanis nagyon szeret maximálisan elmerülni az élvezetekben, és egészében átélni azokat. A kék azonban a biztonság és a stabilitás színe is egyben, mely ennek a csillagjegynek rendkívül fontos - mind a munkában, mind a szerelemben.

Ikrek

A te színed a mozaikkal fejezhető ki legegyszerűbben. Igen, jól olvasod! Nem lehet konkrétan meghatározni azt az egy színt, amely energetikailag hatással van rád. A mozaik pedig nem más, mint értékes színek keveréke, melyek stílusokat, képeket és geometriát teremtenek. Akárcsak az Ikrek, mely az egyik legintelligensebb csillagjegy. Gyors és briliáns elmédnek köszönhetően rendkívül gyakorlatias és aktív vagy, aki képes hatalmas távlatokban gondolkodni.

Rák

A te színed a fehér. A tiszta, hófehér fokozza a Rák energiáit, főleg akkor, ha egy kis gyöngyházas beütése van, hiszen és emlékezetet a Hold felszínére. Bárhogy viselheted a fehéret - ruhaként, kiegészítőként, melyek mindenki számára láthatók, de akár úgy, hogy csak te vagy tudatában. A fehér az a szín, mely minden mást elnyel. Éppen úgy, ahogy te is elrejted az érzéseidet, de meg tanulod úgy használni őket, hogy kisugárzásod mindig messziről ragyogjon.

Oroszlán

A te színed a ragyogó narancssárga. Úgy falod az életet, akár egy valódi oroszlán a zsákmányát, és ez nem is lehetne másként. A te színed olyan, mint az oroszlán palástja, mely tele van pompával, ragyogással, és olyan erőt sugárzol ki magadból, amit soha, senki nem felejt el. Az Oroszlán jegye lojális, aranyló színei pedig a szilárdságot és az értékességet jelképezik. Röviden szólva, a csillagjegyek királyának csakis királyi színe lehet.

Szűz

A te színed rendkívül árnyalt. Igen, te vagy az csillagjegy, aki áttetsző árnyalatokat és színeket használhatsz az energiáid fokozásához. Tökéletes lehet számodra a sárgás árnyalat egy kis lime-mal, de fontos, hogy színjátszó legyen, és szinte minden mozdulatodra változzon, ezáltal a Szűz kiemeli a maga szépségét és karakterét. Ne habozz, bátran nézz vele szembe, hiszen nem hiányzik belőled az erő, és ezt érdemes megmutatni a világnak.

Mérleg

A te színed a világoskék és a rózsaszín. Ez az a kettőség, melyek között mindig egyensúlyban vagy. Ez a kettősség, mely a színek tekintetében a férfiasságot és a nőiességet jelképezi.  Ennek a csillagjegynek általában mindkét fele harmóniában van egymással. Akkor vagy boldog, ha kiegyensúlyozott lehetsz, ugyanakkor telis tele vagy hálával minden iránt, ami szép. A Mérleg esztétikai érzéke pedig mindenek felett áll.

Skorpió

A te színed nem más, mint az élénkvörös. Ez az erőteljes szín a vér, és persze a titokzatosság színe, mely minden Skorpió szülöttben jelen van. Ez a jegy mély szenvedélyt áraszt magából, mely fényesen parázslik, akárcsak az élénkvörös. Senki nem maradhat közömbös, ha tekintete a Skorpióra, vagy éppen a piros színre téved, hiszen mindkettő azonnal magával ragad. Két választásod van, ha eltévedsz a vörös csillogásban: vagy elmenekülsz, vagy maradsz. Ha azonban az utóbbit választod, az a Skorpió rejtélyekkel teli világába vezet.

Nyilas

A te színed a sárga. A tiszta energia, a nap csodás fénye, a nyár és egyben a kalandok színe… Ez a szín a citrusfélékhez hasonló, egy csipet bergamottal, vagy cédrussal árnyalva. A Nyilas szabad és megfoghatatlan, vagy ha finomabban akarnánk fogalmazni, akkor nehezen megfogható. Ezt a hatalmas szabadságérzetet csak fokozza a sárga szín, melyből, ha több van, akkor sokkal erőteljesebb és fényesebb az egész megjelenése.

Bak

A te színed a fekete. A Bak csillagjegye, kemény, erős, akárcsak a koromfekete, mégis rendkívül tiszta. Ő a Rák szöges ellentéte, nem csak az állatövben, de színek tekintetében is.  A fekete kiemeli a szépségedet és az ambícióidat, ugyanakkor  taszító is, mert visszautasítást mutat az iránt, amit nem akarsz. Tipikusan a „mindent vagy semmit” típusú ember vagy, akinek életében nem létezik arany középút és nincsenek árnyékok. A Bak mindig a szándékai szerint dönt, és cselekszik.

Vízöntő

A te színed a halványkék. Árnyalataid lágyak, melyek a frissesség árnyalataira emlékeztetnek, akár a friss, tiszta patakvíz. Akár az Ikrek, te is élő intelligenciával rendelkezel, élsz és érzel, ráadásul egyike vagy a „látó” csillagjegyeknek. Ezért olyan színre van szükséged, mely hasonlít a tükörre, a vízre, melynek elmerülhetsz a látványában, és eggyé válhatsz az összes vízióddal.

Halak

A te színed a korall. A tenger mélyén színek végtelenségét lehet felfedezni, de semmi kétség, téged a korall emlékeztet leginkább a tengeri élőhely értékes tulajdonságaira. Ez a szín rendkívül szexi, élénk, vidám és élettel teli, akárcsak a Halak szülött. Az álmok és az álomképek csillagjegye természetesen azzal a színnel áll kapcsolatban, mely a tengereket szépséggel tölti meg.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 302

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)