Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

 

Nílus

November 18 – 26, január 1 – 7, június 19 – 28, szeptember 1 – 7.

Nílus jegyűként rendkívül éles eszű vagy, aki meglehetősen gyakorlatias és nemes egyszerűséggel hajthatatlan. Ennek ellenére sokszor nem gondolsz a tetteid következményeire, hirtelen hozod meg a döntéseidet is. Elszánt vagy a munkáddal kapcsolatban, és mindig befejezed, amit elkezdtél. Számodra nincs helye a félmunkának.

Thot 

November 8 – 17, április 1 – 19.

Thotként olyan személyiség vagy, aki nagyon könnyen vállalja a felelősséget, és különleges tehetséged van a vezetéshez, irányításhoz. Rendkívül megnyerő a modorod és különleges bájjal rendelkezel. Híres vagy a nagylelkűségedről, és ezt a környezeted igencsak nagyra értékeli benned.

Egyiptomi horoszkóp

Amon-Ra

Január 8 – 21, február 1 – 11.

Amon-Ra szülöttjeként rendkívül jók az ösztönös megérzéseid, az energiád pedig meglehetősen nyugtatóan hat a körülötted lévőkre. Többnyire mindig ésszerűen gondolkodsz, néha viszont kifejezetten ravasz vagy. Nagyon fontos számodra, hogy bizonyíts a munkahelyeden és hasznosnak érezd magad.

Hórusz

Május 1 – 7, augusztus 12 – 19, április 20 – 30.

Hórusz szülöttként példátlanul optimista ember vagy, akit a kreativitása és az álmai irányítanak. Impulzív természeted miatt gyakran megbánod a tetteidet utólag, hiszen nem mindig adsz lehetőséget magadnak arra, hogy átgondold a lépéseidet. A szerelemben nagyon érzéki vagy.

Maat

Január 22 – 31, szeptember 8 – 22.

Maat szülöttként gyakran felbosszantod és idegesíted az embereket a követelőző jellemeddel, no meg a hangulatingadozásaiddal. A szavak helyett inkább a tettek embere vagy, és cserébe mindenki mástól ezt várod. A szeretteidet minden esetben támogatod.

Anubisz

Június 29 – július 13, május 8 – 27.

Anubisz szülöttjeként módfelett maximalista ember vagy, aki éles eszével könnyen megérti az emberi pszichológiát, és remek humorérzékkel vagy megáldva. Ennek ellenére szívesebben töltöd egyedül az idődet, ugyanis ilyenkor tudsz igazán magadba mélyedni, és elgondolkodni a világ nagy dolgain.

Geb

Augusztus 20 – 31, február 12 – 29.

Geb szülöttként te adod a legjobb tanácsokat a hozzád fordulóknak, a barátaid pedig még a legféltettebb titkaikat is rád bízzák. És biztosak is lehetnek benne, hogy hozzád bármikor fordulhatnak, mert soha nem fordítanál hátat senkinek, rád mindig mindenben lehet számítani. Az idődet kiválóan be tudod osztani, nem szereted a rohanást.

Széth

Május 28 – június 18, szeptember 28 – október 2.

Széth szülöttként rendkívül leleményes vagy, a kitűzött céljaidat mindig eléred és valódi örömet jelent számodra az életben felmerülő akadályok leküzdése. Szereted a szabadságot, nem tolerálsz semmilyen szabályozást a körülötted lévő emberektől, és képtelen vagy elfogadni azt, ha valaki megpróbál beskatulyázni.

Ízisz

Március 11 – 31, október 18 – 29, december 19 – 31.

Ízisz szülöttjeként rendkívül optimista ember vagy és nyitottan szemléled a világot. És ha ez nem lenne elég, nagyon szereted az embereket. Többnyire gondtalan életet élsz, és ezt nem is szégyelled. A párkapcsolatban mindig a tökéleteset keresed, ezért meg van rá az esély, hogy egyedül maradsz.

Básztet

Július 14 – 28, szeptember 23 – 27, október 3 – 17.

Básztet szülöttjeként a legnagyobb erősséged az, hogy mindig tisztán látod a dolgokat, a megérzéseid pedig többnyire be is válnak. Végtelenül elbűvölő lény vagy, kellemes és nyugtató a társaságod, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy az emberek szívesen töltik veled az idejüket. Mindig megtalálod a tökéletes szavakat a megfelelő időben.

Ozirisz

Március 1 – 10, november 27 – december 18.

Ozirisz egy rendkívül összetett, sokszor vitatott jegy, néha eltérő, ellentmondásos jellemvonásokkal. Az ide tartozó emberek felett általában a természet uralkodik. Olyan személyiség vagy, aki könnyen vállalja a felelősséget, ugyanakkor közel sem biztos, hogy végre is tudod hajtani azt, amit magadra vállaltál.

Szahmet

Július 29 – augusztus 11, október 30 – november 7.

Szahmet szülöttjeként rendkívül barátságos és társaságkedvelő személyiség vagy. Az őszinteséged példaértékű, talán az összes jegy közül te vagy a legőszintébb. Nagyon érzékeny ember vagy, ezért könnyű megsérteni, ugyanakkor hamar meg is bocsátasz. Véleményed szerint mindenki megérdemel még egy esélyt.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Ami a februárt illeti, asztrológiai szempontból meglehetősen intenzív és ritka kozmikus együttállások határozták meg a hónapot, de a szombati Telihold végre felüdülést hoz. A februári Telihold 27-én tetőzik, és a Szűz jegyébe esik, ami egy csodálatos módja a hónap lezárásának. Alább mutatjuk, miért!

Bővebben »

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Akárcsak a csillagjegyünk, a saját színünk is sokat elmond a személyiségünkről, illetve arról, hogy milyen irányba érdemes fejlődnünk. Ha megnézed más hónapok színeit, megtudhatod, melyik színt kell beleépítened az életedbe, hogy fejlődést érj el egy bizonyos területen. A lényeg a kreativitás – a színeket felhasználhatod öltözködésnél, főzésnél, meditálás közben, bármikor.

Bővebben »

 
A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A szerelem semmiképpen sem egyszerű, főleg mivel néhány embernek olyan tulajdonságai vannak, amik kifejezetten hátráltatják a megtalálásában. Ez egy fájdalmas igazság, viszont nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megoldjuk a problémát. A csillagjegyedet is figyelembe véve ehhez adunk most segítséget.

Bővebben »

 
Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Előző életünk nagyban befolyásolja a karmánkat és az életünk jelenlegi alakulását. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: vajon kik voltunk az előző életünkben? Milyen karmát hoztunk magunkkal ebbe az életbe? Hogyan tudjuk felhasználni a korábbi tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ebben az életben boldogabbak legyünk és elérjük a céljainkat? Az aszcendensed segítségével kiderítheted, hogy szólt a karmád és ki voltál előző életedben.

Bővebben »

 
Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

A kínai Holdújévet 2021. február 12-én ünnepelték, ami a kínai asztrológiában a Bivaly évének hivatalos kezdete. A Bivaly a kínai állatöv második jegye, amely szerint ez az év a szilárd alapok megteremtéséről és kiépítéséről fog szólni. Lássuk, általánosságban mire számíthatunk ebben a Holdújévben a kínai asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 308

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)