Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

 

Tekintve, hogy érzelmeink milyen fontos szerepet játszanak az életünkben, lehetetlen csak úgy lekapcsolni őket. Az asztrológia segítségével most megtudhatod, mennyire instabilak érzelmileg az egyes csillagjegyek, és hogy miért van ez így.

Kos

A temperamentumotokról és a hangulatingadozásaitokról vagytok ismertek. Érzelmeitek kiszámíthatatlanok és keményen odavágnak. Mindegyikük rendkívül erős, és a rossz pillanatban, hiába kezelitek őket jól, súlyos károkat okozhatnak.

Bika

Bár makacsok vagytok, őszintén nyilatkoztok meg az érzelmeitekkel kapcsolatban, ezért senkit sem érhet meglepetés. Sokáig egy semleges ponthoz ragaszkodtok, és csak akkor váltok érzelmessé, ha a helyzet valóban úgy kívánja.

Ikrek

Bár hangulatotok nem ingadozik egyik végletből a másikba, attól még állandónak sem mondható. Ha kell, játékosok, ha kell, komolyak vagytok, de nem reagáltok intenzív érzelmekkel semmire. Egyesek szerint ez azért van, mert féltek az egyensúlyból való kibillenésből, pedig a valóság az, hogy ez a magas érzelmi intelligenciátoknak köszönhető.

Rák

Hangulatotok nagyban függ a körülöttetek lévőkétől. Hajlamosak vagytok megragadni a negatív érzelmek spektrumán, amitől pesszimisták és kiszámíthatatlanok lesztek. Érzékenyek vagytok az érzelmekre, a kis dolgokra is komolyan reagáltok.

Érzékeny emberek

Oroszlán

Professzionálisnak, tiszteletet parancsolónak és elszántnak mutatkoztok: nincs időtök az érzelmi kiszámíthatatlanságra. Alapjában véve meleg és vidám természetetek van. Képesek vagytok a földön maradni, kevésszer tapasztaltok hullámzó érzéseket.

Szűz

Természeteteknél fogva célorientáltak vagytok, a logikus utakat keresitek. Világnézetetek miatt először logikus, majd érzelmi módon reagáltok a dolgokra. Analitikus oldalatoknak hála stabilak vagytok érzelmileg.

Mérleg

Igen diplomatikusak vagytok, fejlett igazságérzettel. Szeretitek a semlegességet, távol áll tőletek az irracionalizmus és az extrémitás. Érzelmeiteket jól kezelitek és őszintén fejezitek ki. Kedvesek és megértőek vagytok, kerülitek a konfrontációt.

Skorpió 

Nem meglepő, hogy a többi jegynél sokkal érzelmesebbek vagytok. Érzelmeitek erőteljesek és szenvedélyesek, a csúcs és a mélység közt ingadoznak. Hajlamosak vagytok a féltékenységre, a dühre, jobban, mint bármi másra. Bár kitöréseiteknek majdnem mindig van alapja, nem mindig engeditek láttatni őket a külvilággal, de amikor mégis, akkor meglepetésként érheti őket.

Nyilas

Nem vesztegettek sok időt az instabil érzelmekre. Ahelyett, hogy az élet lejtői miatt aggódnátok, szabad szellemmel és könnyű lélekkel gondolkodtok. Néha agresszívnek tűnhettek, de ez az érzés, sosem egy bizonyos személy ellen irányult.

Bak

Felelősségteljesek és praktikusak vagytok, addig nem váltok érzelmessé, amíg el nem éritek tűrőképességetek határát. Olyankor kitör a vihar. Addig azonban könnyedén ellenőrzés és kontroll alatt tartjátok magatokat.

Vízöntő

Majdnem mindenre hajlandóak vagytok, hogy elkerüljétek az érzelmek kifejezését. Utáljátok, amikor gyengének és sebezhetően látszotok, és bármit megtennétek, hogy ezt megelőzzétek. Ehhez hozzátartozik még a logikátok is, ami szintén nem sok teret ad az érzelmek kibontakoztatására.

Halak

Érzelmi instabilitásotok onnan származik, hogy minden szituációban mártírként kell viselkednetek. Bár ragyogó és művészi jegy vagytok, él bennetek egy erőteljes, sötét oldal is, ami számos esetben az érzelmi instabilitás egyik legfőbb oka, bár az esetek többségében inkább a gyengédséget preferáljátok.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)