Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

 

Tekintve, hogy érzelmeink milyen fontos szerepet játszanak az életünkben, lehetetlen csak úgy lekapcsolni őket. Az asztrológia segítségével most megtudhatod, mennyire instabilak érzelmileg az egyes csillagjegyek, és hogy miért van ez így.

Kos

A temperamentumotokról és a hangulatingadozásaitokról vagytok ismertek. Érzelmeitek kiszámíthatatlanok és keményen odavágnak. Mindegyikük rendkívül erős, és a rossz pillanatban, hiába kezelitek őket jól, súlyos károkat okozhatnak.

Bika

Bár makacsok vagytok, őszintén nyilatkoztok meg az érzelmeitekkel kapcsolatban, ezért senkit sem érhet meglepetés. Sokáig egy semleges ponthoz ragaszkodtok, és csak akkor váltok érzelmessé, ha a helyzet valóban úgy kívánja.

Ikrek

Bár hangulatotok nem ingadozik egyik végletből a másikba, attól még állandónak sem mondható. Ha kell, játékosok, ha kell, komolyak vagytok, de nem reagáltok intenzív érzelmekkel semmire. Egyesek szerint ez azért van, mert féltek az egyensúlyból való kibillenésből, pedig a valóság az, hogy ez a magas érzelmi intelligenciátoknak köszönhető.

Rák

Hangulatotok nagyban függ a körülöttetek lévőkétől. Hajlamosak vagytok megragadni a negatív érzelmek spektrumán, amitől pesszimisták és kiszámíthatatlanok lesztek. Érzékenyek vagytok az érzelmekre, a kis dolgokra is komolyan reagáltok.

Érzékeny emberek

Oroszlán

Professzionálisnak, tiszteletet parancsolónak és elszántnak mutatkoztok: nincs időtök az érzelmi kiszámíthatatlanságra. Alapjában véve meleg és vidám természetetek van. Képesek vagytok a földön maradni, kevésszer tapasztaltok hullámzó érzéseket.

Szűz

Természeteteknél fogva célorientáltak vagytok, a logikus utakat keresitek. Világnézetetek miatt először logikus, majd érzelmi módon reagáltok a dolgokra. Analitikus oldalatoknak hála stabilak vagytok érzelmileg.

Mérleg

Igen diplomatikusak vagytok, fejlett igazságérzettel. Szeretitek a semlegességet, távol áll tőletek az irracionalizmus és az extrémitás. Érzelmeiteket jól kezelitek és őszintén fejezitek ki. Kedvesek és megértőek vagytok, kerülitek a konfrontációt.

Skorpió 

Nem meglepő, hogy a többi jegynél sokkal érzelmesebbek vagytok. Érzelmeitek erőteljesek és szenvedélyesek, a csúcs és a mélység közt ingadoznak. Hajlamosak vagytok a féltékenységre, a dühre, jobban, mint bármi másra. Bár kitöréseiteknek majdnem mindig van alapja, nem mindig engeditek láttatni őket a külvilággal, de amikor mégis, akkor meglepetésként érheti őket.

Nyilas

Nem vesztegettek sok időt az instabil érzelmekre. Ahelyett, hogy az élet lejtői miatt aggódnátok, szabad szellemmel és könnyű lélekkel gondolkodtok. Néha agresszívnek tűnhettek, de ez az érzés, sosem egy bizonyos személy ellen irányult.

Bak

Felelősségteljesek és praktikusak vagytok, addig nem váltok érzelmessé, amíg el nem éritek tűrőképességetek határát. Olyankor kitör a vihar. Addig azonban könnyedén ellenőrzés és kontroll alatt tartjátok magatokat.

Vízöntő

Majdnem mindenre hajlandóak vagytok, hogy elkerüljétek az érzelmek kifejezését. Utáljátok, amikor gyengének és sebezhetően látszotok, és bármit megtennétek, hogy ezt megelőzzétek. Ehhez hozzátartozik még a logikátok is, ami szintén nem sok teret ad az érzelmek kibontakoztatására.

Halak

Érzelmi instabilitásotok onnan származik, hogy minden szituációban mártírként kell viselkednetek. Bár ragyogó és művészi jegy vagytok, él bennetek egy erőteljes, sötét oldal is, ami számos esetben az érzelmi instabilitás egyik legfőbb oka, bár az esetek többségében inkább a gyengédséget preferáljátok.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

Épp, hogy elkezdődött az év, de az égbolton máris erőteljes asztrológiai események zajlanak. Ne feledjük, hogy bár új évet írunk, az az állatövi-ciklus viszont, amelyben jelenleg vagyunk, a végéhez közeledik. Ahogy közeledünk ehhez az időponthoz, ami közvetlenül a márciusi napéjegyenlőség előttre esik, bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy fordulóponthoz érkeztél.

Bővebben »

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Nem számít, hogy ki vagy, valamennyi magabiztosággal mindannyian rendelkezünk. Az, ahogy az adott szituációt kezelni tudod, sokat elárul arról, mire vagy képes valójában. Hoztunk néhány jellemvonást, ami a horoszkópod alapján jellemez téged!

Bővebben »

 
Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Magabiztosan állíthatom, hogy közel harminc év szakmai tapasztalat után, mindenféle életúttal és háttérrel rendelkező ügyfeleim számára a jóslások többsége a kapcsolatokról szól. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy eredetileg más terület miatt fordulnak hozzám: legyen szó munkáról, karrierről, potenciális lépésekről vagy egyéb törekvésekről az önmegvalósítás területén, a problémák gyökere valahogy végül általában mégis az életünk meghatározó kapcsolataira vezethető vissza.

Bővebben »

 
Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

 
Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 308

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)