Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

 

Talán nem tudtad, de mind a 12 zodiákus jegy a Kozmosz áldását élvezi, és ebben természetesen te magad is részesülsz. Mikor is volt az utolsó alkalom, hogy használni próbáltad a saját mágiádat? Amennyiben még sosem próbáltad, ideje elkezdened!

Kos: tűzidomítás

Te vagy a zodiákus első jegye, valamint az első tűz jelű jegy is. A benned lángoló szenvedély tesz többek között olyan ellenállhatatlanná. Kevés ember képes kezelni a szenvedélyességedet, de pont ettől leszel a zodiákus harcosa.

Szupererő

Bika: időutazás

Irigylésre méltóan rá vagy hangolódva az élet ritmusára. Születésed óta ketyeg benned egyfajta belső óra, így a földanyát leszámítva senki sem tudja olyan jól kezelni az idő múlását, mint te. Ebben rejlik a te sajátos szupererőd, mely igencsak csodálatos ajándék a természettől.

Ikrek: alakváltás

Te vagy a zodiákus kaméleonja, amikor pedig senki sem figyel, a rejtőzködő géniusz. Rendkívül éles elméd van, gondolataid pedig fénysebességgel manifesztálódnak. A fejedben lévő hangok mind a különböző személyiségeidet jelképezik, soha nem vagy ugyanaz, aki egyszer voltál.

Rák: gyógyítás

Erőteljesen kötődsz a Hold és az óceán apály-dagály mozgásához. Érintésed szinte mágikus hatékonysággal enyhíti a gyerekek fájdalmát, és a felnőttek bánatát. A harmadik dimenzióban látod az érzelmeket, hiszen te vagy a mindenség kozmikus édesanyja. Csodálatos ajándékot kaptál születésedkor a természettől, ugye?

Oroszlán: ragyogás

Az Univerzum az öröm, a harsogó nevetés, és a gyermeki fantázia elemeiből alkotta meg a szívedet, ami színarany, ezért minden helyiséget és társaságot felragyogtatsz, ahol megjelensz. Gyémántként tündökölsz, az emberek pedig mágnesként vonzódnak hozzád, mint éjjeli lepkék az egyetlen fényforráshoz.

Szűz: jövendőmondás

Mindig készenlétben vagy, mindig készen állsz, és senki sem tudja, hogyan csinálod. Magadtól jön, annak eredményeként, hogy mindig kontroll alatt akarod tartani a dolgokat, valamint a többiek javát szolgálni. Mondd csak el, mire gondolsz, mert ezzel teszed a legjobbat mindenkinek.

Mérleg: telekinézis

Szeretsz ráhangolódni emberekre, és megérteni, hogyan működik az agyuk. Fontosabb viszont az, hogy tehetséges kommunikátor vagy, aki egy helyzetet több oldalról is képes megközelíteni. Az elméd egy tükör, ami elképesztő módon működik.

Skorpió: médium

Nem ez az első rodeód, sőt, még csak a második vagy harmadik sem. A túlvilág gyermeke vagy, őseid pedig erőteljesen benned élnek. Rendkívüli spirituális adottságokkal vagy felruházva, ezekkel azonban felelősség is jár.

Nyilas: repülés

Végtelen kitartásod és kifogyhatatlan optimizmusod az idők végezetéig melletted áll. A lehető legőszintébben kijelenthető, te tényleg bármit megtehetsz. Törj a csillagok felé, kedves Nyilas. Ha valaki, akkor te aztán valóra tudod váltani az álmaidat.

Bak: láthatatlanság

Talán túlságosan komoly és merev vagy, de ez csak azért van így, mert néha elveszel a saját gondolataidban. Egy élethosszig tartó misszión vagy, aminek semmi sem fog az útjába állni, soha.

Vízöntő: az elme irányítása

A társadalom lázadója vagy egy humanitárius szívével. Hogyan csinálod? Az intellektuális képességeid és a haladó szellemiségű gondolkodásmódod miatt tartanak téged a zodiákus géniuszának. Igazán elárulhatnád egy-két titkodat.

Halak: asztrális kivetítés

Imádsz álmodni, ez az egyik kedvenc időtöltésed, de hova is mész ilyenkor? Egy egész univerzum lakozik benned, és a lelked a bizonyíték arra, hogy létezik a mindenség – és az is, ami mögötte van.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Tökéletlennek lenni megtanít minket néhány dologra. Egy emberen mindenki más hibákat talál, ezek közül némelyik miatt nem tudnak jól kijönni másokkal, míg vannak, amikhez lehet alkalmazkodni.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 414

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 555

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 302

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)