Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

 

A boszorkányság és mindenféle hiedelmek gyökerei visszavezethetőek a természethez. A természetben 4 fő elem ismert, amelyekről te is biztosan hallottál már. Mindegyik a világ egy-egy aspektusát szabályozza, amely hatással van a világra. Ezek közé az elemek közé tartozik a föld, a víz, a tűz és a levegő. Amikor mindehhez a „szellem ereje” társul, akkor szinte mágikus erő birtokába kerülsz. Ez az „ötágú” természet és világ köszön vissza az ősi kelta pogány tanokban. Fedezd fel a benned rejlő és egyben elképesztő mágikus tulajdonságokat, hiszen a zodiákusod erről is árulkodik!

misztikum

Tűz: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűz elem egy nagyon erős elem, ezért nem véletlen az, hogy hihetetlen erővel rendelkezel, ám meg kell tanulnod ennek a képességnek a felelős használatát, ugyanis hatalmas pusztítást is képes okozni.

Azok, akik kivívják a haragodat és a hátad mögött kibeszélnek, nem igazán számíthatnak túl sok jóra. Ha a tűz elem csoportjába tartozó csillagjegyek valamelyikébe tartozol, akkor mindig megtorolod a sérelmeket.

Nem csak az egyik legismertebb mágiát sajátíthatod el, amely más szóval a gyertyamágia, hanem a tűz elem minden téren felruház egyfajta elképesztő fizikai, szellemi, érzelmi és lelki erővel. Nem csupán képes leszel a betegségeket meggyógyítani mentális úton, de az ördögűzés képességégének is a birtokába kerülsz.

Föld: Bika, Szűz és Bak

A föld elemhez kapcsolódnak a legszilárdabb és legstabilabb állatövi jegyek, más szóval földjegyek. Ha a fönti jegyek valamelyikének szülötte vagy, akkor hűséges és megbízható a személyiséged, olyan embernek ismernek, aki nem fél összepiszkolni a kezét és keményen dolgozol.

Mivel a föld energiái hatnak rád leginkább, szorosan kapcsolódsz a kristály és gyógynövény mágiához. Egy másik mágikus erő is a föld elemből táplálkozik, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, és amit rúna mágiának neveznek. Leggyakrabban kövek, fák vagy föld szükséges a rítus elvégzéséhez.

Ha megtanulod tudatosan használni ezt az erőt, akkor képes leszel felszabadítani a benned rejlő természetes mágikus képességet, amivel védelmi burkot képezhetsz magad körül. Amennyiben teljesen ki tudod aknázni azt, ami benned van, akkor önmagad és másokat is képes leszel megvédelmezni a világban lévő negatív energiáktól.

Levegő: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

Az idetartozó állatövi jegyek azok, amelyek szülöttei az igazi szabadgondolkodók, akik nem félnek attól, hogy a társadalmi konvenciókkal szembemenjenek. Nem fogadod el a szabályokat és az értelmetlen korlátozásokat, szeretnél független maradni és azt tenni, amire valóban vágysz.

Hihetetlen összhangban vagy a szellemi világgal és a magasabb birodalmakkal, amelyek segítségével képes vagy kapcsolatban lépni és kommunikálni egyfajta szellemi lényekkel. Mindez elképesztő adomány, hiszen ezáltal sokkal bölcsebbé válsz és betekintést nyersz a magasabb dimenziókba.

A szabadságvágyad kiterjed arra is, hogy a saját tested szintén fel akarod szabadítani a korlátok alól, mindez pedig lehetővé teszi a telepátia, a jövőbe látás és az asztrális síkra való kerülés képességének kialakítását. Egyszerűen nem lesznek többé fizikai korlátok, így elképesztő információk birtokába juttok.

Víz: Rák, Skorpió és Halak

A szerelem, a kapcsolatok és az intuíció igencsak meghatározó fontosságú akkor, ha a fenti vízjegyek valamelyikében születtél. Rendkívül könnyedén létesítesz kapcsolatot másokkal. A tűzjegyűek hajlamosak arra, hogy feszültséget szítsanak, ellenben a vízjegy szülötteivel, akik képesek egyensúlyt és békét teremteni embertársaik körében.

Képes vagy túllátni a fizikai valón, amely igen erős hatással van a képzelőerődre, nincsenek előítéleteid és rengeteget álmodozol. A tükörmágia is erősen kapcsolódik a víz elemhez, mivel elengedhetetlen volt ehhez a rituáléhoz maga a víz, hiszen korábban nem léteztek még ember által készített tükrök. Számodra szinte minden egyértelmű és sok dolgot megérzel előre, amíg hiszel a megérzéseidben.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Színterápia kezdőknek

Színterápia kezdőknek

A színek teszik lehetővé számunkra, hogy meglássuk és megtapasztaljuk a világ minden szépségét. Számos spirituális elképzelés szerint a színek különféle energiákból épülnek fel, így az emberekből különböző érzelmeket és hangulatokat váltanak ki, miközben érzékelik azokat. A színterápia alternatív gyógyászati gyakorlata a színek tudatos használatán alapul és igazán meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, ezáltal egyre népszerűbb alkalmazása hazánkban is.

Bővebben »

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

 
Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Larissza Szókimondó Jós

Larissza

Tisztánlátó médiumként szerelmi, magánéleti, lelki, pénzügyi és üzleti kérdésekben ad tanácsot minden hozzá fordulónak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 496

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Emma Kártyák Jós

Emma

A kártya számomra egy végtelen-féktelen szerelem, egy tavaszi áradat, egy tengerként tomboló moraj, egy éltető napsug...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 317

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)