Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

 

A boszorkányság és mindenféle hiedelmek gyökerei visszavezethetőek a természethez. A természetben 4 fő elem ismert, amelyekről te is biztosan hallottál már. Mindegyik a világ egy-egy aspektusát szabályozza, amely hatással van a világra. Ezek közé az elemek közé tartozik a föld, a víz, a tűz és a levegő. Amikor mindehhez a „szellem ereje” társul, akkor szinte mágikus erő birtokába kerülsz. Ez az „ötágú” természet és világ köszön vissza az ősi kelta pogány tanokban. Fedezd fel a benned rejlő és egyben elképesztő mágikus tulajdonságokat, hiszen a zodiákusod erről is árulkodik!

misztikum

Tűz: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűz elem egy nagyon erős elem, ezért nem véletlen az, hogy hihetetlen erővel rendelkezel, ám meg kell tanulnod ennek a képességnek a felelős használatát, ugyanis hatalmas pusztítást is képes okozni.

Azok, akik kivívják a haragodat és a hátad mögött kibeszélnek, nem igazán számíthatnak túl sok jóra. Ha a tűz elem csoportjába tartozó csillagjegyek valamelyikébe tartozol, akkor mindig megtorolod a sérelmeket.

Nem csak az egyik legismertebb mágiát sajátíthatod el, amely más szóval a gyertyamágia, hanem a tűz elem minden téren felruház egyfajta elképesztő fizikai, szellemi, érzelmi és lelki erővel. Nem csupán képes leszel a betegségeket meggyógyítani mentális úton, de az ördögűzés képességégének is a birtokába kerülsz.

Föld: Bika, Szűz és Bak

A föld elemhez kapcsolódnak a legszilárdabb és legstabilabb állatövi jegyek, más szóval földjegyek. Ha a fönti jegyek valamelyikének szülötte vagy, akkor hűséges és megbízható a személyiséged, olyan embernek ismernek, aki nem fél összepiszkolni a kezét és keményen dolgozol.

Mivel a föld energiái hatnak rád leginkább, szorosan kapcsolódsz a kristály és gyógynövény mágiához. Egy másik mágikus erő is a föld elemből táplálkozik, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, és amit rúna mágiának neveznek. Leggyakrabban kövek, fák vagy föld szükséges a rítus elvégzéséhez.

Ha megtanulod tudatosan használni ezt az erőt, akkor képes leszel felszabadítani a benned rejlő természetes mágikus képességet, amivel védelmi burkot képezhetsz magad körül. Amennyiben teljesen ki tudod aknázni azt, ami benned van, akkor önmagad és másokat is képes leszel megvédelmezni a világban lévő negatív energiáktól.

Levegő: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

Az idetartozó állatövi jegyek azok, amelyek szülöttei az igazi szabadgondolkodók, akik nem félnek attól, hogy a társadalmi konvenciókkal szembemenjenek. Nem fogadod el a szabályokat és az értelmetlen korlátozásokat, szeretnél független maradni és azt tenni, amire valóban vágysz.

Hihetetlen összhangban vagy a szellemi világgal és a magasabb birodalmakkal, amelyek segítségével képes vagy kapcsolatban lépni és kommunikálni egyfajta szellemi lényekkel. Mindez elképesztő adomány, hiszen ezáltal sokkal bölcsebbé válsz és betekintést nyersz a magasabb dimenziókba.

A szabadságvágyad kiterjed arra is, hogy a saját tested szintén fel akarod szabadítani a korlátok alól, mindez pedig lehetővé teszi a telepátia, a jövőbe látás és az asztrális síkra való kerülés képességének kialakítását. Egyszerűen nem lesznek többé fizikai korlátok, így elképesztő információk birtokába juttok.

Víz: Rák, Skorpió és Halak

A szerelem, a kapcsolatok és az intuíció igencsak meghatározó fontosságú akkor, ha a fenti vízjegyek valamelyikében születtél. Rendkívül könnyedén létesítesz kapcsolatot másokkal. A tűzjegyűek hajlamosak arra, hogy feszültséget szítsanak, ellenben a vízjegy szülötteivel, akik képesek egyensúlyt és békét teremteni embertársaik körében.

Képes vagy túllátni a fizikai valón, amely igen erős hatással van a képzelőerődre, nincsenek előítéleteid és rengeteget álmodozol. A tükörmágia is erősen kapcsolódik a víz elemhez, mivel elengedhetetlen volt ehhez a rituáléhoz maga a víz, hiszen korábban nem léteztek még ember által készített tükrök. Számodra szinte minden egyértelmű és sok dolgot megérzel előre, amíg hiszel a megérzéseidben.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)