Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

 

Kos

A Kos szülött rendkívül szenvedélyes, dinamikus és magabiztos, de hajlamos arra, hogy elveszítse az önuralmát, és ilyenkor bizony fejjel megy a falnak. Mivel a feje, a haja és az arca határozza meg az energiáját, a Kos energia egyensúlyának megbomlása megnyilvánulhat fejfájás, migrén, önbizalomvesztés, orrfolyás, akné, bőrproblémák, ekcéma, bőrkiütés, és hajhullás formájában. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt fent tartsd, igyekezz minél többször kikapcsolódni. Meditálj rendszeresen, olvass sokat, főzz és kertészkedj. Időnként muszáj kikapcsolódni ahhoz, hogy meghalld a lelked szavát.

Egészség

Bika

A Bika szülött megbízható, melegszívű és határozott, azonban néha rugalmatlan, és birtokló. Időnként nagyon nehezen alkalmazkodik a változásokhoz.  A nyak, a torok, a pajzsmirigy és a mandulák határozzák meg az energiáját, ezért gyakran szenved nyaki problémákban, torokfájásban, ami rekedtséggel párosul, amikor az energiák kiegyensúlyozatlanok. Az egyensúly fenntartásához meg kell tanulnod elfogadni más emberek nézőpontjait, hogy elkerüld a makacsságot, és tisztában légy azzal, hogy a tetteid igenis hatással vannak a környezetedben élő emberekre. Meditálj, alkalmazz pozitív megerősítő mantrákat, és tartózkodj minél többet a természeteben.

Ikrek

Az Ikrek szülött rendkívül intelligens, sokoldalú és lendületes, de a másik oldalon ravasz, következetlen és ellentmondásos lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elméje és gondolatai irányítják a testét, az Ikrek energia egyensúlyának felborulása szétszórt gondolatokban, zavaros mentális folyamatokban, kar- vagy kézfájdalomban nyilvánulhat meg, továbbá nagyon nehezen tudja magát kifejezni. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt képes legyen fenntartani, sokat kell meditálnia, meg kell előznie, hogy túlterhelje magát, kiegyensúlyozottan kell étkeznie, és kerülnie kell egy-egy étkezés kihagyását.

Rák

A Rák szülött rendkívül gondoskodó, intuitív, amolyan védelmező lélek, ugyanakkor hajlamos a hangulatváltozásokra és a túlzott érzékenységre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a mellkas, az emlő és a szív szabályozza a testét, a Rák energia egyensúlyának felbomlásakor érzelmi kimerültség, túlérzékenység léphet fel, amikor nem vágyik másra, csak arra, hogy egyedül lehessen. Testi tünetként jelentkezhet légzőszervi megbetegedés, köhögés, és fájó mellkas. Az egyensúly fenntartásához meditációra, jógára, friss levegőre van szüksége.

Oroszlán

Az Oroszlán szülött rendkívül bátor, kreatív és hűséges, azonban hajlamos arra, hogy főnökösködjön, és túlzottan önzővé váljon. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a szív, valamint a háta felső része szabályozza a testét, az Oroszlán energia egyensúlyának felborulásakor szívpanaszok léphetnek fel, továbbá nem képes kifejezni az érzelmeit. Az egyensúly helyreállításának érdekében érdemes minél többet jógázni, ugyanis a jóga segít a szív megnyitásában. Továbbá érdemes lenne kimutatni az érzéseit a számára fontos emberek irányába. Tölts el sok időt azzal, amit szeretsz, kerüld a fűszeres és zsíros ételeket, és fogyassz sok vizet.

Szűz

A Szűz szülött rendkívül analitikus, gyakorlatias és szorgalmas, ugyanakkor túlságosan kritikus és kényes. Mivel a gyomor és az emésztőszervek szabályozzák a testüket, ezért a Szűz energia egyensúlyának felborulásakor emésztési problémák, székrekedés, étkezési zavarok, és rossz emésztés léphet fel. Az egyensúly helyreállítása érdekében fontos lenne, hogy lejjebb engedje a magával szemben támasztott elvárásokat, és megtanulja, hogyan kell spontán cselekedni. A rendszeres természetjárás, túrázás és a tánc hatalmas segítség lehet számára, ugyanakkor az alvás mindig élvezzen prioritást az életében.

Mérleg

A Mérleg szülött rendkívül romantikus és idealista, de néha túlságosan engedékeny, elnéző és bizonytalan lehet. Mivel a vesék, a húgyhólyag és a hát alsó része szabályozza testét, a Mérleg energia egyensúlyának felborulásakor túlságosan független, vagy pont az ellenkezője, túlságosan függő lehet. Ilyenkor a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák léphetnek fel, mely gyakori vizeléssel, hátfájással párosulhat. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes listát, terveket készítenie a teendőiről, hogy fenntartsa a szervezettség állapotát. A zene, a festészet és a jóga kiváló a stressz elkerülésére és az érzelmek kifejezésére.

Skorpió

A Skorpió szülött rendkívül szenvedély, intuitív és ragaszkodó, de hajlamos arra is, hogy féltékeny és akaratos legyen. Mindig a dolgok mélyére szeretne látni, felületes magyarázatok nem elégítik ki.  Annak a ténynek köszönhetően, hogy a nemi szervek szabályozzák testét, a Skorpió energia egyensúlyának felborulása depresszióhoz, a libidó túlzott hiányához vezethet. Az egyensúly megtalálásának érdekében érdemes elsajátítani bizonyos önnyugtató technikákat, mint például a légzőgyakorlatok, a meditáció, vagy a vizualizáció. A víz közelében töltött idő is hatalmas segítség lehet számára.

Nyilas

A Nyilas szülött rendkívül őszinte, jóindulatú és filozofikus, ugyanakkor már-már túlságosan optimista, felelőtlen és nyugtalan. Igazán lelkes, aki mindig készen áll egy-egy új kalandra. Mivel a máj, a csípő és a comb szabályozza testét, a Nyilas energia felborulásakor csípőproblémák, májproblémák léphetnek fel. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat mozogni, és keresni valamit, ami egy kicsit elrugaszkodik a rutinjától, továbbá egyre többször érdemes elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

Bak

A Bak szülött rendkívül humoros és fegyelmezett, de időnként túlságosan irigy és pesszimista. Mivel a csontok és a fogak szabályozzák a testét, a Bak energiák egyensúlyának felborulásával felerősödhet a munkamániája, illetve mozgásszervi panaszokkal küzdhet, ami gyakran kiegészül fogfájással is. Hajlamosak arra, hogy túlságosan nagy nyomást gyakoroljanak magukra annak érdekében, hogy céljaikat elérjék. Az egyensúly megtalálása érdekében ajánlott számára az 5 ősi tibeti gyakorlat, amit minden nap el kell végeznie ahhoz, hogy sokáig fiatal és egészséges maradjon. Továbbá el kell engednie a mérgező kapcsolatokat, és helyettük pozitív emberek társaságát keresni.

Vízöntő

A Vízöntő szülött rendkívül kreatív, lendületes és barátságos, ugyanakkor kiszámíthatatlan is lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy boka és az idegrendszer szabályozza a testét, a Vízöntő energia egyensúlyának felborulása pszichés problémákkal járhat, sőt, még az is lehet, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a valósággal. Gyakori lehet a bokaficam, valamint a szorongás és a pánikroham. Az egyensúly megtalálásának érdekében fontos, hogy mindig őszinte legyen magához, és úgy kell döntést hoznia, hogy eközben nem téveszti szem elől a nagy képet.

Halak

A Halak szülött rendkívül érzékeny és megértő, ugyanakkor túlságosan gyenge és titokzatos. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a lábak és a tobozmirigy szabályozza a testét, a Halak energia egyensúlyának felborulása azzal a következménnyel járhat, hogy a spirituális energiáját, vagy intuícióját tudattalanul, de mélyen magába rejti. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat meditálnia, hiszen a meditáció révén kapcsolatba kerülhet újra a spirituális önmagával. A földelés és a talpmasszázs is nagyon sokat segíthet. Fontos, hogy szabadjára engedje az elméjét, de ne felejtsen el visszatérni a Földre.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával, valamint lelki tanácsadással foglalkozom.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)