Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

 

A csillagok végtelen tudásának köszönhetően hoztunk néhány tippet, amivel jobbá teheted a napodat!

Kos: a tánc a Te boldogító tevékenységed

A Kos számára hatalmas örömöt jelentenek az olyan tevékenységek, ahol a zene ritmusára mozoghatnak. Nem számít, hogy hazai vagy latin-amerikai zenéről van szó, a Mars védelmét élvező jegy szülöttjeinek az a fontos, hogy szabadon táncolhassanak, és szinte egyesülhessenek a zene energiáival.

Tánc

Bika: a főzés a Te boldogító tevékenységed

Semmi sem nyugtatja meg annyira a föld legérzékenyebb jegyének szülöttjét, a Bikát, mint a főzés. Hatalmas örömét leli abban, ha egy jól előkészített étkezéssel minden barátjának az otthon érzését idézheti elő. Nem számít, hogy egy könnyen elkészíthető ételről, vagy egy igazi mesterműről van szó, biztos, hogy a Bika örömét fogja lelni benne.

 

Ikrek: a barátaiddal való időtöltés a Te boldogító tevékenységed

A Merkúr által uralt jegy, az Ikrek semmit nem utál jobban, mint az idejét pazarolni, és akkor töltődik fel igazán, ha a barátaival lehet. A legnagyobb örömöt az okozza számára, ha együtt tölthetnek egy kis időt némi aperitif és egy jó beszélgetés társaságában. Az Ikrek szülött mottója: „Minél többen vagyunk, annál jobb!”

Rák: a szabadtéri sportok a Te boldogító tevékenységeid

Tenger, hegy vagy domb, neked nem számít, a lényeg, hogy a szabadban lehess, felfedezhess. A Hold, mely egy domináns bolygó, olyan szabad sorssal áldotta meg a Rák szülöttet, mint egyik másik csillagjegyet sem. A Rák belül örök gyermek, ha a szabadban lehet.

Oroszlán: a pároddal való időtöltés a Te boldogító tevékenységed

Igen, független az Oroszlán rendkívül független jegy, ám amikor eljön a lazítás ideje, a Nap jegyének szülöttjeként szereti a párjával tölteni az időt az ágy és a kanapé között ingázva. Természetesen az sincs ínyére, ha eközben beiktatnak egy közös étkezést, valami ételkülönlegességgel, de a lényeg akkor is az, hogy a kedvesével lehessen.

Szűz: a kertészkedés a Te boldogító tevékenységed

A legprecízebb csillagjegy szeret minden olyan tevékenységet, ami aprólékosságot és figyelmet igényel. Az csak hab lehet a tortán, hogy mindezt a természetben élheti ki a kertészkedés által. Élvezi, hogy virágot és más növényeket nevel, gondoskodhat róluk, öntözheti, szeretgetheti őket, hiszen ez a tevékenység mindig stimulálja a Szűz energiáit és jókedvét.

Mérleg: az evés a Te boldogító tevékenységed

Azt, hogy a Bika szeret főzni, a Mérleg szülött méltányolja a legjobban. Nem is lehetne ez másként, hiszen a Mérleg nagyon szereti a finom ételeket. A Vénusz jegyeként kedveled a torkoskodás örömét, és otthon érzed magad a legmenőbb éttermekben és cukrászdákban is, ahol egy átlagos vevő lehetsz.

Skorpió: a festés a Te boldogító tevékenységed

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a Skorpió a legkreatívabb csillagjegy. Ennél fogva örömét leli abban, ha rajzolat, színezhet, festhet vagy éppen színes szobrokat készíthet. Élvezettel tölti el, ha az elméjében megjelent képet valósággá teheti egy ecset és vízfesték segítségével.

Nyilas: a jóga a Te boldogító tevékenységed

A tűz jegye, melyet a Jupiter irányít, egy heves, szenvedélyes egyéniség. Azonban ne felejtsük el, hogy rejt magában egy nyugodt, csendes részt is, melyet szeret újra felfedezni szabadidejében. A jóga, az úszás, vagy akár egy kellemes erdei séta egyaránt jó kedvűvé, felszabadulttá teheti őt.

Bak: az utazás a Te boldogító tevékenységed

A Szaturnusz által védett jegy szülöttje mindig új ízeket, érzéseket és fotózásra alkalmas tájakat keres. Semmi nem teszi őt boldogabbá, mint egy terv elkészítése, majd az alapján a világ felfedezése. Emiatt a tulajdonsága miatt jó útitárs lehet a Bak, a legbékésebb és a legveszélyesebb helyeken egyaránt.

Vízöntő: az írás a Te boldogító tevékenységed

A Szaturnusz és az Uránusz befolyása miatt igencsak befelé forduló személyiség vagy. A Vízöntőt az írás teszi a leginkább boldoggá, legyen szó blogolásról vagy éppen naplóírásról. A levegőnek ezen csillagjegye az írás minden formájában szereti kifejezni érzéseit, benyomásait, vágyait és tapasztalatait.

Halak: az olvasás a Te boldogító tevékenységed

A Halak szülött nem tartozik éppen a szociális beállítottságú emberek közé. A legnagyobb örömöt az nyújtja számára, ha otthonában, a kanapén olvashat egy számára izgalmas, lebilincselő könyvet. Egy nyugalomban olvasott regénynél nincs is jobb a víz jegyében született emberek szemében.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

 
Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)