Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

 

Kos

A Kos férfiak nagyon makacsok. Talán már észrevetted, hogy partnered szeret mindent maga intézni és csinálni, még akkor is, ha nem ért hozzá. Arra is képes, hogy keressen egy oktató videót a neten, és az alapján bárminek neki fog. Valóban, a Kos férfi úgy tesz, mintha mindenre képes lenne. Ha tehát beszél veled a terveiről és az álmairól, kikéri a véleményedet és még hallgat is a tanácsaidra, akkor megnyugodhatsz, mert fülig szerelmes beléd. A Kos csak abban bízik meg, aki a legfontosabb számára.

Bika

A Bika férfiak gyakran zárkózottak, amikor belekezdenek egy új kapcsolatba, vagy megismerkednek egy számukra még ismeretlennel. Ha azt veszed észre, hogy kezd megnyílni feléd, és engedi, hogy részese legyél a mindennapjainak, mind a rossz, mind a boldog pillanatokban, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeret téged. Mostantól csak még nyitottabb lesz feléd, de ehhez részedről hatalmas türelemre van szükség.

Hogyan fejezi ki szerelmét

Ikrek

Az Ikrek férfiak rendkívül társasági emberek, és nagyon fontos számukra a kommunikáció. Egyik emberről a másikra szállnak, mint a pillangók, és olyan mintha soha nem állapodnának meg. A napjaik ismerkedésből, barátokból, családi eseményekből, munkából, előadásokból és kreatív foglalkozásokból állnak. Ám, ha azt veszed észre, hogy a figyelme középpontjában te állsz, nem pedig az elfoglalt napirend, és mindent megtesz azért, hogy időt szakítson rád, és megmutassa, hogy mennyire érdekel minden, ami veled kapcsolatos, akkor ő már a tiéd. Biztos lehetsz benne, hogy szeret téged, és mindennél jobban vágyik rád.

Rák

A Rák jegyű férfiak szeretik kimutatni, mit éreznek - azt, ha boldogok, fáradtak, vagy éppen szerelmesek. Pontosan, ha egyszer egy Rák rájön, hogy nem tud nélküled élni, te leszel az első, aki tudni fog róla. Utána persze beavatja a legjobb barátját is, de az biztos, hogy nem fog senki elől takargatni, nyíltan felvállalja az érzéseit. Nem okoz neki gondot megölelni téged, megfogni a kezed az utcán, vagy megcsókolni akkor, amikor azt mindenki látja. A Rák férfiak nagyon merészek.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak hajlamosak a hatalmas gesztusokra - vagy azért, hogy lenyűgözzenek, vagy azért, hogy szimplán kifejezzék érzéseiket. Nos, ezek elég gyakoriak nála, ezért mindig érezni fogod, hogy szeret. Egész egyszerűen különleges ajándékokkal lep meg, színházi vagy kiállítási látogatásokat szervez - minél elegánsabb, annál jobb! És ne felejtsük el az egzotikus utazásokat sem.

Szűz

A Szűz férfiak számára elég nehéz kifejezni az igazi érzéseiket, ahelyett, hogy cselekednének, inkább csak beszélnek róla. Éppen ezért észre fogod venni, amikor elkezd részt venni mindenben, amit csinálsz, legyen szó munkáról, családi rendezvényekről, vagy hobbikról. Ha valami probléma adódik, ő mindig ott lesz, hogy segítsen neked. Gondoskodni fog rólad, vigyáz rád, és érteni fogod őt anélkül is, hogy bármit is mondana.

Mérleg

A Mérleg jegyű férfiak nagyon komolyak tudnak lenni, amikor szerelmesek. Nem fogsz hiányt szenvedni belőle, mert csak és kizárólag rád fog koncentrálni. Ha éppen egy nap nem találkoztok, akkor egész nap üzeneteket ír neked, csak, hogy biztos legyen benne, hogy jól telik a napod. Ha együtt vagytok, akkor mindent elkövet, hogy éreztesse veled a szeretetét és vigyázzon rád. Ez talán néha túl sok lehet neked, de így legalább tudni fogd, hogy szerelmes beléd, vagy nem.

Skorpió

A Skorpió jegyű férfiak hihetetlenül szenvedélyesek és szerethetőek, de csak a megfelelő ember számára. Idő kell ugyanis nekik, amíg megnyílnak feléd, de ha ez megtörténik, akkor egy teljesen új világ lesz elérhető a számodra. Az összes érzelme, álmai, legmélyebb félelmei – semmi sem marad rejtve előled. És ebből fogod tudni, hogy teljesen beléd szeretett.

Nyilas

Amikor egy Nyilas férfi szerelmes lesz beléd, akkor az összes figyelme rád irányul. Megpróbál boldoggá tenni, és egyszerűen megnevettetni, és segíteni, ha problémád van.  A Nyilasoknak rendkívül laza a stílusuk, amit később magukkal visznek a kapcsolatba is. Készülj fel a nevetésre és arra, hogy te leszel a legboldogabb nő a világon.

Bak

A Bak férfiak mindent praktikusan igyekeznek kezelni, beleértve a szerelmet is. Igaz, nem ők a legromantikusabbak a csillagjegyek között, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudják kimutatni az érzéseiket. Csak a saját módjukon teszik ezt! Talán nem lesz annyira kreatív, de nagyon passzolni fog hozzád. Ha tudja, hogy valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, akkor ott lesz, hogy segítsen neked. Ha anyagi gondjaid lesznek, szintén megosztozik veled a problémán. Mindentől meg fog védeni, és érezni fogod, hogy bármit megtenne a szerelme érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő férfiaknak meg van a saját elképzelésük arról, hogy mi a romantika – egy kapcsolatban ugyanolyan kreatívak tudnak lenni, mint a Vízöntő nők. Ez azt jelenti, hogy kedvesed gyakran a legostobább ötletekkel áll elő, hogy megmutassa a bolondos oldalát, és a sebezhető énjét is.  Ez hihetetlenül értékes, mivel ritkán mutatja meg ezt az oldalát a nyilvánosságnak.

Halak

A Halak férfiak nagyon szókimondók és becsületesek, amikor megérkezik életükbe a szerelem. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyű megállapítani, hogy szeret-e a párod, ugyanis minden lenyűgözi, amit csinálsz. A Halak pasi nagyon mélyen szeret, és kreatív természete lehetővé teszi számára, hogy mindig új módon mutathassa ki szeretetét és háláját irántad. Ezek gyakran apró meglepetések, például egy csésze kávé a kedvenc kávékeverékedből, vagy egy közös jogázás a kedvedért.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Bertalan Kata Tisztánlátó Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, tanácsadó, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)