Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

 

Valaki könyvet olvas, ágyban pihen vagy sorozatot néz, míg mások meditálnak. Az alábbiakban megtudhatod, hogy melyik állatövi jegy hogyan birkózik meg a nehézségekkel, és hogyan próbál elmenekülni a valóság elől.

Hogyan menekülsz a valóság elől

Kos

Az álmodozó Kosnak mindig jár valami a fejében, mindig gondolkozik. Különösen akkor, ha nehéz helyzetben van, pláne felesleges gondolatokkal terheli magát, amitől csak ingerlékeny lesz. A valóság elkerülése érdekében sok testmozgást végez, bármit, a kardiótól a szabadsúlyos edzésig. Ez az, ami segít kiszakadni neki a gondolatok tömkelegéből.

Bika

A bizakodó Bikának nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy kezelni tudja a kudarcot és a változásokat. Szeret mindent, ami gyönyörű ebben a világban. A sorozatok folyamatos nézése tökéletesen kikapcsolja, még akkor is, amikor a világ körülötte éppen összeomlik. A sorozatok és a filmek teljesen más világba repítik, ezáltal tud teljesen elszakadni az őt körülvevő világtól.

Ikrek

A bájos és beszédes Ikrek teljes értékű életet él. Úgy értjük, hogy a pletykák világában! A valóság elől ugyanis gyakran a pletykákkal teli hosszú beszélgetésekbe menekül, melyben arról beszél, hogy mi a rossz az életében. Emellett természetesen az őt bántó embereket is szívesen kibeszéli. Úgy gondolja ugyanis, hogy az élete X-Y miatt ment tönkre.

Rák

Az örökké romantikus Rák szülött állandóan szerelmes történeteket olvas, és mindegyik után boldogabbnak érzi magát. Inkább elolvas többször egy-egy szerelmi történetet, és beleképzeli magát a jóképű főszereplő helyébe, mert mindez azt érezteti vele, hogy a világon minden rendben van.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni és fürdőzni az egóban. Ezért is menekül a világ elől egy előadóterembe, ahol saját zenei vagy beszédképességeit mutathatja be, akár emberek százai előtt. Elmenekül a gondjai elől, de közben mégis mindenki figyeli, ő pedig fürdik a reflektorfényben, amire valójában minden helyzetben szüksége van.

Szűz

A nagyon gyakorlatias Szűz szülött igazából nem ismeri a menekülés jelentését. Úgy értve, hogy az a menekülés számára, amikor egyszerre túl sok mindent kell kézben tartani. A menekülési mottója nem más, minthogy „elfuthatsz, elbújhatsz, de soha nem menekülhetsz el”.

Mérleg

A gyönyörű és elbűvölő Mérleg szeretné az életét stílussal, kényelemmel és gazdagsággal irányítani, így a menekülési formái is nagyon stílusosak. Egyhetes vakációt igényel, és persze mindenki tudni fogja, hogy ő éppen nyaral. Mi lehet jobb annál, mint egy egzotikus helyen nyaralva elmenekülni a világ elől?

Skorpió

A rendkívül titokzatos, szexi és szenvedélyes Skorpióról szinte mindenki tudja, hogy mennyire szereti a szexet. Inkább elveszik ebben a földöntúli élményben, minthogy szembe nézzen a nehéz valósággal és a kudarcokkal. Menekülési mottója: „Még több szexet, ha lehet.”

Nyilas

A kalandos Nyilas szülött a tengerparton fut, kirándul vagy egy ismeretlen szigeten tervez vakációt, így tud kikapcsolni. A kaland az ereiben van, így nem csoda, ha képes a világ végére elutazni, ha valamilyen bántalom, vagy kellemetlenség éri.

Bak

A gyakorlatias és felelősségteljes Bak szülött nagyon szeret meditálni vagy terápiás gyakorlatokat végezni, hogy teljesen kikapcsoljon, fejben is. Úgy gondolja, hogy az ember kizárólag akkor tud helyesen működni, ha békében van saját magával. Lássuk be, ebben van is valami!

Vízöntő

A szabadlelkű és excentrikus Vízöntő jegy nem rendelkezik különösebb menekülési mechanizmussal. Inkább minden egyes nehéz helyzetben egy másik helyzetre gondol, amikor boldog és kiegyensúlyozott volt.

Halak

A tehetséges Halak természetesen a kreativitásába menekül. Ez lehet írás, festés, kézimunka, zene, stb. Tulajdonképpen bármi, ami leköti a figyelmét, még akkor is, ha sziszifuszi munkát igényel részéről.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)