Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

 

Kos

Lelkes személyiség vagy, aki vágyja a szabadságot, és szereti próbára tenni a saját bátorságát. Mindenkit lenyűgöz a ragyogásod. Életed párjának olyasvalakinek kell lennie, aki lépést tud veled tartani, és ugyanolyan őszinte, mint te. Nem félénk, hanem gyorsan cselekszik, ha a helyzet megkívánja. Passzol a benned rejlő energiákhoz, nem botránkozik meg a viselkedéseden és a döntéseiden, sem azon, hogy számos ember képtelen megérteni téged.

Szerelmesek

Bika

Mindig a tiédnek kell lennie annak, ami a tiéd? Makacs vagy, de mindig megszerzed, amit akarsz. Életed párjának elsősorban hűségesnek kell lennie, s ha ez megvan, a hibáira már alig figyelsz. Teljes egészében elfogadod őt addig, amíg biztosít arról, hogy a tiéd. Engedi, hogy lecsekkold a telefonját a legváratlanabb pillanatokban, hogy megfigyeld, miként viselkedik más emberekkel, és hogy megismerd őt. Nem torkoll le, amikor paranoiás vagy, mert tudják, hogy megérdemled, hogy mások hűségesek legyenek hozzád.

Ikrek

Egy ikerpár szimbolizálja a jegyedet, ezért időnként kifejezetten nehéznek találod az egyedüllétet. Pedig néha nem árt. Megtalálod a módját, hogy megtaláld a neked való párt, aki beszédes, és fontosnak tartja a kommunikációt, mert hozzád hasonlóan tudja, hogy ezen múlik a kapcsolat sorsa. Egy csendesebb személyiséggel már nem működnének ilyen jól a dolgaitok. A párodnak mindig készen kell állnia, hogy meghallgasson, akár egy érdekes történetet mesélsz el, akár drámázol, és válaszolniuk is tudni kell.

Rák

Az érzelmes, csendes csillagjegy. Olyan pár való hozzád, aki elkötelezett, szerető és érzékeny – csakúgy, mint te. Megérti a legmélyebb gondolataidat is, és képes követni a hangulatváltozásaidat. Tudja kezelni a tényt, hogy néha távolságra és csendre van szükséged. Annak ellenére, hogy ismeri a gyengeségeidet, szeret, mert tudja, hogy mindig hűséges leszel hozzá. Nincs baja azzal, hogy nem játszotok gyerekes játékokat, és tisztában van vele, hogy szükséged van rá az életedben. Türelmes még akkor is, amikor a legkiszámíthatatlanabb vagy. Főz neked, vigyáz rád, amikor beteg vagy, időről időre kifejezi törődését.

Oroszlán

Helló, fenség! Te viseled a nadrágot a párkapcsolatban, ugyanakkor irtó romantikus is tudsz lenni. Életed párja bármire kész, hogy a kedvedre tegyen. Nem jön zavarba nagyratörő ambícióidtól, bízik a döntéseidben, mert látja, hogy meghozatalukkor a szerelem vezérel. Bár úgy teszel, mintha te lennél a nagyfőnök, tudja, ettől még független maradsz. Minden körülmények közt támogat, nem riaszthatja el tőled semmi.

Szűz

Földhözragadt. Praktikus. Logikus. Olyan ember vagy, aki a valóságban él, életed párja pedig elfogadja, hogy nincsenek nagyratörő, vad céljaid. Tiszteletben tartja, hogy nem akarsz világraszóló ünnepséget a születésnapodon, hogy inkább a hasznos, mint a drága ajándékoknak örülsz, és hogy nem tud az irányítása alá vonni téged. Az eszed irányítja a szívedet, nem pedig fordítva, mégis szereti, ahogy visszahozod őt a valóságba.

Mérleg

Rajongsz az egyenlőség gondolatáért, amit a kritikus gondolkodással valósítasz meg. Életed párja ugyanolyan megértő, mint amilyen te vagy. Nem hoz váratlan döntéseket, vagy alkot megalapozatlan véleményt, előbb mérlegel, és beleképzeli magát mindkét fél helyébe. Sosem akarná kihasználni a jóakaratodat, még kevésbé összeveszni veled, mert tudja, ha egyszer robbansz, az mentálisan-fizikálisan teljesen lefáraszt. Értékeli a kedvességedet, a megfontolt elhatározásaidat, és az empátiádat. Megment a rosszabbik énedtől, és nem vár cserébe viszonzást.

Skorpió

Mérged mindenkit figyelmeztet arra, hogy jobb nem az ellenségeddé válni. Rendkívül cinikus vagy, de ettől még neked is szükséged van a szerelemre. Életed párja elsősorban megbízható, olyasvalaki, aki sosem provokálna, vagy árulna el. Ijesztőnek tűnhetsz, őt mégsem tudod elmarni magad mellől, sőt, akaratlanul is bízni kezdesz benne. Hihetetlen módon vágysz arra, hogy megérintsenek, így párodnak az ágyban is ki kell tudni elégítenie, és folyamatosan azon lennie, hogy kényeztessen.

Nyilas

Kalandvágyó és humoros vagy, széles ismeretségi körrel, így olyan társra van szükséged, aki jól tolerálja a körülötted lévő hangzavart, no meg persze a te sziporkázó személyiségedet. Optimista, vicces, nevet a poénjaidon, és tudja, milyen szerencsés, amiért ilyen különleges helyet foglal el a szívedben. Nem csak a szerelmi partnered, hanem a legjobb barátod is egyben. Együtt nevet és együtt sír veled.

Bak

Agg lélek vagy, és érettséged néha zavarba hozza az embereket. Mindig keményen dolgozol, van, hogy az érzelmeidet is háttérbe szorítod. Életed párja ki tud csalogatni a csigaházadból, megismertet az élet örömeivel, és az „egyszer élünk” mentalitással. Olyan boldogsággal ismertet meg, amiről korábban álmodni sem mertél, ugyanakkor támogatni fog abban, hogy felelősséget vállalsz a viselt dolgaidért. Segít valóra váltani az álmaidat, igyekszik megkönnyíteni az életedet, mindezt azzal, hogy távol tart a mérgező szokásoktól, és kirángat a szürke mindennapokból.

Vízöntő

Gyakran furának gondolnak a viselkedésed miatt, ugyanakkor elbűvölöd az embereket az intelligenciáddal. Életed párja ragaszkodik az elveidhez, nem neveti ki őket, hanem próbálja megismerni őket, és együtt élni velük. Nem szégyelli a gondolkodásmódodat, sőt, büszke rád. Mindig örül, ha új dolgokat tudhat meg vagy fedezhet fel veled kapcsolatban, akár a jó, akár a rosszabbik oldaladról van szó. Közös életfilozófiátok megalapozza a kapcsolatotok jövőjét és kiegyensúlyozottságát.

Halak

A legromantikusabb, legaranyosabb csillagjegy. A számodra tökéletes pár ugyanolyan gyermeki lélek, mint amilyen te vagy. Féltékenykedik, szeret cuki ajándékokat adni, aki folyton ölelgetne. Te ezeket mind élvezed, és képtelen lennél meglenni egy túlontúl komoly és érett emberrel. Társad értékeli a módot, ahogyan kifejezed az iránta érzett szerelmedet, és sosem fárad bele a törekvésbe, hogy boldoggá tegyen.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 414

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)