Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

 

Kos

Lelkes személyiség vagy, aki vágyja a szabadságot, és szereti próbára tenni a saját bátorságát. Mindenkit lenyűgöz a ragyogásod. Életed párjának olyasvalakinek kell lennie, aki lépést tud veled tartani, és ugyanolyan őszinte, mint te. Nem félénk, hanem gyorsan cselekszik, ha a helyzet megkívánja. Passzol a benned rejlő energiákhoz, nem botránkozik meg a viselkedéseden és a döntéseiden, sem azon, hogy számos ember képtelen megérteni téged.

Szerelmesek

Bika

Mindig a tiédnek kell lennie annak, ami a tiéd? Makacs vagy, de mindig megszerzed, amit akarsz. Életed párjának elsősorban hűségesnek kell lennie, s ha ez megvan, a hibáira már alig figyelsz. Teljes egészében elfogadod őt addig, amíg biztosít arról, hogy a tiéd. Engedi, hogy lecsekkold a telefonját a legváratlanabb pillanatokban, hogy megfigyeld, miként viselkedik más emberekkel, és hogy megismerd őt. Nem torkoll le, amikor paranoiás vagy, mert tudják, hogy megérdemled, hogy mások hűségesek legyenek hozzád.

Ikrek

Egy ikerpár szimbolizálja a jegyedet, ezért időnként kifejezetten nehéznek találod az egyedüllétet. Pedig néha nem árt. Megtalálod a módját, hogy megtaláld a neked való párt, aki beszédes, és fontosnak tartja a kommunikációt, mert hozzád hasonlóan tudja, hogy ezen múlik a kapcsolat sorsa. Egy csendesebb személyiséggel már nem működnének ilyen jól a dolgaitok. A párodnak mindig készen kell állnia, hogy meghallgasson, akár egy érdekes történetet mesélsz el, akár drámázol, és válaszolniuk is tudni kell.

Rák

Az érzelmes, csendes csillagjegy. Olyan pár való hozzád, aki elkötelezett, szerető és érzékeny – csakúgy, mint te. Megérti a legmélyebb gondolataidat is, és képes követni a hangulatváltozásaidat. Tudja kezelni a tényt, hogy néha távolságra és csendre van szükséged. Annak ellenére, hogy ismeri a gyengeségeidet, szeret, mert tudja, hogy mindig hűséges leszel hozzá. Nincs baja azzal, hogy nem játszotok gyerekes játékokat, és tisztában van vele, hogy szükséged van rá az életedben. Türelmes még akkor is, amikor a legkiszámíthatatlanabb vagy. Főz neked, vigyáz rád, amikor beteg vagy, időről időre kifejezi törődését.

Oroszlán

Helló, fenség! Te viseled a nadrágot a párkapcsolatban, ugyanakkor irtó romantikus is tudsz lenni. Életed párja bármire kész, hogy a kedvedre tegyen. Nem jön zavarba nagyratörő ambícióidtól, bízik a döntéseidben, mert látja, hogy meghozatalukkor a szerelem vezérel. Bár úgy teszel, mintha te lennél a nagyfőnök, tudja, ettől még független maradsz. Minden körülmények közt támogat, nem riaszthatja el tőled semmi.

Szűz

Földhözragadt. Praktikus. Logikus. Olyan ember vagy, aki a valóságban él, életed párja pedig elfogadja, hogy nincsenek nagyratörő, vad céljaid. Tiszteletben tartja, hogy nem akarsz világraszóló ünnepséget a születésnapodon, hogy inkább a hasznos, mint a drága ajándékoknak örülsz, és hogy nem tud az irányítása alá vonni téged. Az eszed irányítja a szívedet, nem pedig fordítva, mégis szereti, ahogy visszahozod őt a valóságba.

Mérleg

Rajongsz az egyenlőség gondolatáért, amit a kritikus gondolkodással valósítasz meg. Életed párja ugyanolyan megértő, mint amilyen te vagy. Nem hoz váratlan döntéseket, vagy alkot megalapozatlan véleményt, előbb mérlegel, és beleképzeli magát mindkét fél helyébe. Sosem akarná kihasználni a jóakaratodat, még kevésbé összeveszni veled, mert tudja, ha egyszer robbansz, az mentálisan-fizikálisan teljesen lefáraszt. Értékeli a kedvességedet, a megfontolt elhatározásaidat, és az empátiádat. Megment a rosszabbik énedtől, és nem vár cserébe viszonzást.

Skorpió

Mérged mindenkit figyelmeztet arra, hogy jobb nem az ellenségeddé válni. Rendkívül cinikus vagy, de ettől még neked is szükséged van a szerelemre. Életed párja elsősorban megbízható, olyasvalaki, aki sosem provokálna, vagy árulna el. Ijesztőnek tűnhetsz, őt mégsem tudod elmarni magad mellől, sőt, akaratlanul is bízni kezdesz benne. Hihetetlen módon vágysz arra, hogy megérintsenek, így párodnak az ágyban is ki kell tudni elégítenie, és folyamatosan azon lennie, hogy kényeztessen.

Nyilas

Kalandvágyó és humoros vagy, széles ismeretségi körrel, így olyan társra van szükséged, aki jól tolerálja a körülötted lévő hangzavart, no meg persze a te sziporkázó személyiségedet. Optimista, vicces, nevet a poénjaidon, és tudja, milyen szerencsés, amiért ilyen különleges helyet foglal el a szívedben. Nem csak a szerelmi partnered, hanem a legjobb barátod is egyben. Együtt nevet és együtt sír veled.

Bak

Agg lélek vagy, és érettséged néha zavarba hozza az embereket. Mindig keményen dolgozol, van, hogy az érzelmeidet is háttérbe szorítod. Életed párja ki tud csalogatni a csigaházadból, megismertet az élet örömeivel, és az „egyszer élünk” mentalitással. Olyan boldogsággal ismertet meg, amiről korábban álmodni sem mertél, ugyanakkor támogatni fog abban, hogy felelősséget vállalsz a viselt dolgaidért. Segít valóra váltani az álmaidat, igyekszik megkönnyíteni az életedet, mindezt azzal, hogy távol tart a mérgező szokásoktól, és kirángat a szürke mindennapokból.

Vízöntő

Gyakran furának gondolnak a viselkedésed miatt, ugyanakkor elbűvölöd az embereket az intelligenciáddal. Életed párja ragaszkodik az elveidhez, nem neveti ki őket, hanem próbálja megismerni őket, és együtt élni velük. Nem szégyelli a gondolkodásmódodat, sőt, büszke rád. Mindig örül, ha új dolgokat tudhat meg vagy fedezhet fel veled kapcsolatban, akár a jó, akár a rosszabbik oldaladról van szó. Közös életfilozófiátok megalapozza a kapcsolatotok jövőjét és kiegyensúlyozottságát.

Halak

A legromantikusabb, legaranyosabb csillagjegy. A számodra tökéletes pár ugyanolyan gyermeki lélek, mint amilyen te vagy. Féltékenykedik, szeret cuki ajándékokat adni, aki folyton ölelgetne. Te ezeket mind élvezed, és képtelen lennél meglenni egy túlontúl komoly és érett emberrel. Társad értékeli a módot, ahogyan kifejezed az iránta érzett szerelmedet, és sosem fárad bele a törekvésbe, hogy boldoggá tegyen.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)