Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Kiderül a titok! - Ezért nem tudsz azonosulni a csillagjegyeddel

Habár sokszor beszélünk az asztrológiáról, és hajlamosak vagyunk rákérdezni mások csillagjegyére, előfordul, hogy valaki azt mondja, nem tud azonosulni a saját jegyével, vagyis nem jellemzőek rá azok a dolgok, amít egy átlagos leírásnál az adott csillagjegyről megemlítenek.

 

Természetesen a csillagjegyünk csak kis része az egyéniségünknek, hiszen sok más dolog van hatással arra, hogy milyen emberek vagyunk - például kultúra, oktatás, élettapasztalat. Pont ezek miatt nehéz teljesen azonosulni a jegyünkkel, ezért megpróbáljuk megmutatni, mik okozzák ezt leggyakrabban.

Introvertált/extrovertált vagy, a csillagjegyed ennek ellentéte

Vannak olyan jegyek, amik nagyon extrovertáltak. Például az Oroszlán nagyon szereti a társaságot, az Ikrek kimondottan bőbeszédű, ám ha ezek közül valamelyik a te jegyed, és introvertáltnak érzed magad, úgy érezheted, nem tudsz azonosulni vele. Ha nem tudsz azonosulni a „titokzatos Skorpió”, vagy a „csendes Rák” leírásokkal, de valamelyik mégis a te jegyed, próbáld ignorálni a személyiségleírás szociális viselkedéssel kapcsolatos részét, és rá fogsz jönni, hogy a jelentősebb tulajdonságok bizony illenek rád.

Te és a csillagjegyed

Más bolygók jelentősebb hatással vannak rád

Ha asztrológiáról beszélünk, nem elég csak a napjeggyel foglalkoznunk. Fontos az is, hogy amikor megszületsz, melyik bolygó hol volt éppen - a születési diagramod ezeket részletesen mutatja, és ennek segítségével sokkal részletesebb személyiségleírást kaphatsz.

A holdjegy és az aszcendens kimondottan meghatározóak, mégsem beszélnek róluk olyan sokat, mint a napjegyről. Az asztrológiában az aszcendens például azt mutatja meg, mit mutatunk a világ felé, a holdjegy pedig majdnem ugyanolyan jelentőséggel bír, mint a napjegy.

Két jegy között születél

Előfurdulhat, hogy valamelyik csillagjegybe éppen csak beleesel. Nagyon fontos, hogy amikor a csillagjegyek leírásait olvasod, nézd meg a másik jegy elemzését is. Lehetséges, hogy inkább annak a jegynek a leírása igaz rád, amiről éppen csak lecsúsztál.

Leegyszerűsíted a csillagjegyed

A legtöbb ember, amikor a jegyekről beszél, túlságosan leegyszerűsíti egy-egy csillagjegy leírását. Igaz, hogy egyszerűbb csak összefoglalni a jellemzőket, de az asztrológia sokkal összetettebb ennél, hiszen ad egy útmutatást nekünk arról, hogy milyen jellemvonásai lehetnek az adott személynek, de mindenkinél máshogy nyilvánulnak meg. Érdemes több forrásból utána olvasni a jegyleírásoknak és megfigyelni azokat az embereket, akik közel állnak hozzád és tudod a csillagjegyüket.

Elhagytad a rossz tulajdonságaidat

A jegyekhez tartoznak pozitív és negatív tulajdonságok egyaránt. Életünk során próbálunk a jó tulajdonságokra fókuszálni, és elhagyni a rosszabbakat. Előfordul azonban, hogy nem tudsz azonosulni a rosszabb tulajdonságokkal. Ez lehet azért, mert az életed egy olyan szakaszában vagy, ahol meg tanultad kezelni a számodra előnytelen jellemvonásokat. Például Kosként valaki megtanulja, hogyan gyakoroljon önuralmat, egy Bika pedig képes elengedni a haragot. Érdemes megnézni, mik tartoznak az asztrológia szerint a rossz tulajdonságaid közé, és ezeken dolgozni!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
2021 a számmisztika tükrében – személyes előrejelzéssel az egyes életútszámokhoz

2021 a számmisztika tükrében – személyes előrejelzéssel az egyes életútszámokhoz

A számmisztika a számok tudománya, és annak megismerése, hogy azok hogyan hatnak ránk a kozmikus értelemben. Egyszerűen fogalmazva, az élet rezgései numerikus formában. A 2021-es év száma az 5.

Bővebben »

 
Mennyire áhítozol belső békére a horoszkópod szerint?

Mennyire áhítozol belső békére a horoszkópod szerint?

A belső béke egy nagyon tág fogalom, de egy biztos, mindannyian vágyunk rá. Minden csillagjegy képviselőinek megvan a saját spiritualitása, filozófiája és vallása, még ha egyes tagok agnosztikusnak vallják is magukat.

Bővebben »

 
Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Azt gondolta, hogy ennél rosszabb már úgysem lehet? Nos, a híres francia orvos és jós, Michel de Nostradamus szerint bizony lehet: aszteroidák, zombik és éhínség – csak, hogy egy párat említsünk azok közül az események közül, amelyek jóslatai alapján 2021-re terítéken vannak. Bár a jövővel kapcsolatos predikciói összességében meglepően pontosak voltak, mi azért nagyon bízunk benne, hogy ezúttal nem lesz igaza.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Sade Médium Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális tanácsadó.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 414

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)