Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

 

A lustaság, vagy a büszkeség állna a háttérben? Nézzük, mit mondanak erről a csillagok!

Kos

Tűz jegyként a Kos szülött legfőbb problémája nem más, mint a gyors kiégés. Nagyon könnyen sikereket érhet el a karrierjében, de ha elér egy bizonyos pontra, onnantól fogva már nem látja értelmét annak, hogy egy esős, borongós napon is ugyanúgy küzdjön és haladjon előre, mint verőfényes napsütésben.

Bika

A Bika a Föld jegyek közé tartozik, ezért hajlamos a megtakarításokra, és a túlzott spórolásra. És pontosan ezért nem képes bőségben élni, hiszen nincsen bőségtudata. Csak és kizárólag jó minőségű dolgokkal veszi körül magát, inkább vesz valamiből egy darabot, ami egyedi, különleges és minőségi, mintsem tucatáruval pakolja tele a szekrényét. Ebben az esetben viszont sokáig nem költ semmi másra. Mindig van egy kis félretett pénze, ha netán rosszabb idők járnának.

Anyagi gondok

Ikrek

A Levegő jegyű Ikrek szülött szinte virágzik, ha kommunikációról van szó. Fogalmazhatnánk úgy, hogy igazi szószátyár. Ami azonban mesés gazdagsága előtt gátat vet, az nem más, mint a túlzott pazarlás. Ha ugyanis pénz áll a házhoz, egyszerűen nem képes egy helyben megmaradni, szabályszerűen vágyat érez arra, hogy mindent elköltsön akár egy nap alatt.

Rák

Köztudott, hogy a Rák szülött számára a család jelenti a mindent. Éppen ezért minden egyes megtakarítását képes a családi fészekre költeni, mert akkor nyugodt, ha mind a gyermekeit, mind a szüleit (és persze saját magát is) kényelemben tudja. A pénzzel nem bánik túl jól, ezért nem él általában nagy bőségben.

Oroszlán

Az Oroszlán a zodiákus legambiciózusabb és legcélorientáltabb csillagjegye. Éppen ezért szinte minden pillanatban fáradhatatlanul készen áll arra, hogy bebizonyíthassa a világnak, hogy mindenből a legjobbat érdemli. Mindenhol a lehetőséget látja meg, ha netán valamiféle problémába ütközik, a megoldásra törekszik, nem pedig kifogásokat keres. Ez az oka annak, hogy pénzügyi szempontból általában rendkívül sikeres.

Szűz

Kétségtelen, hogy a Szűz a zodiákus egyik legtakarékosabb jegye. Ő az, aki mindig készen áll arra, hogy „meghúzza a nadrágszíjat”, és ha kell, akkor megtagadjon magától sok mindent, ha az álmai valóra váltásáról van szó. Ugyanakkor kétszer is meggondolja, hogy adjon-e pénzt a barátainak, vagy a rokonainak, ha azok bajban vannak.

Mérleg

A Mérleg meglehetősen intellektuális jegy. Ám ahhoz, hogy valódi pénzügyi sikereket érjen el, olyan munkára van szüksége, amelyet nagyon szeret, és olyan környezetre, amely inspirálja, motiválja a szakmájában. Ha ez nincs meg, akkor sajnos képtelen bőségben élni, ugyanis egy olyan munkahelyen, ahol nem érzi jól magát, képtelen kibontakozni és megfelelően teljesíteni.

Skorpió

Nem titok, hogy a Skorpió intuíciója szinte páratlan, és ez a képesség hatalmas segítséget jelent számára, ha befektetésről, ötletekről, pénzügyekről, lehetőségekről van szó. És akkor is, ha netán élete kritikus irányba halad, ugyanis bármilyen rázós helyzetből képes kijönni anélkül, hogy ez számára komolyabb nehézséget jelentene. A Skorpió általában kiváló vezető, és a jó menedzsment meg is hozza számára a bőséget.

Nyilas

A Nyilas szülöttnek mindenek előtt azt kell megértenie, hogy előbb a személyes fejlődésébe kell befektetnie annak érdekében, hogy képes legyen kezelni a pénzügyi instabilitást. Amíg ugyanis ez a fejlődés nem következik be, addig nem várhat jelentős meggazdagodást. Ez a beruházás azonban minden bizonnyal busásan meg fog térülni.

Bak

Nem titok, hogy a Bak szülött nagyon komolyan veszi a pénzt. Pontosan ezért tölti élete első felét kemény munkával, és nélkülözéssel, a második felét pedig a munka gyümölcsének learatásával. A Bak számára ugyanis a pénz nem más, mint a stabilitás alapja – ezért van közöttük annyi tehetős ember.

Vízöntő

A Vízöntő számára a pénz nem minden, valójában apróság. Éppen ezért nem is tulajdonít neki olyan nagy jelentőséget, bár kétségtelenül jó, ha van. Ugyanakkor, ha olyan munkát talál, amely nemcsak érdekes, hanem szellemileg is fejleszti, akkor biztos lehet benne, hogy soha nem fog nélkülözni.

Halak

A Halak szülött meglehetősen bőkezű és parazló, ha pénzről van szó. Gyakran enged a csábításnak, és megvásárol olyan dolgokat is, amire egyáltalán nincs szüksége. Ugyanakkor mindig megússza, mert hihetetlen képessége van ahhoz, hogy pénzét a legjobban fektesse be, ezért könnyen meglehet, hogy kialakul nála a bőség.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

 
Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)