Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

 

Nem mondhatjuk meg pontosan, mikor csap majd be a villám, de segíthetünk rávezetni, hogy milyen helyen történik majd meg a nagy találkozás. Ezt mondják a csillagok arról, hol fog utolérni Ámor nyila.

Kos (március 21 – április 19)

Páratlan életerő lakozik benned, ezért egyértelműen olyan társra van szükséged, aki képes lépést tartani az erős akaratoddal. A lelki társad a mozgalmas nagyváros utcáin elhaladó tömegben van elrejtve, legyen ez akár a lakóhelyed belvárosa, vagy egy utazás során meglátogatott varázslatos hely, ahol sok-sok ember között járod az utadat.

Bika (április 20 – május 20)

Bika jegyűként a szokások kedvelője vagy, szereted a megalapozott, családias környezetet. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy lelki társad egy olyan helyen várakozik rád, melyet már régóta ismersz és szeretsz, például a kedvenc kávézód, az edzőtermed, vagy akár a közvetlen szomszédságod. Nem árt nyitott szemmel járni, ha legközelebb arra jársz,

Ikrek (május 21- június 20)

Példátlanul jó társalgó vagy, még ha nem is mindig sikerül a legszellemesebben válaszolni, remek hallgatóság vagy. A csiszolatlan gyémánt, akit keresel, biztos, hogy észre fogja venni a ragyogásodat egy étterem bárpultjánál, egy mesés hotelben vagy akár egy repülőtéri társalgóban.

Hol talál rád a szerelem

Rák (június 21 – július 22)

Gondoskodó és védelmező vagy a szeretteiddel, emiatt a múltban többször is becsaptak és kihasználtak. Az igaz lelkitársad hozzád hasonlóan a Hold gondoskodó erőihez hangolódott, amely az uralkodó égitest számodra. A társad egy kutyasétáltató parkban, a gyermeked közeli játszóterén, vagy a váróteremben lesz, amikor egy barátodat viszed haza az orvostól. 

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

A hatalmas Oroszlán büszkesége néha akadályozhat, de akár ajándék is lehet. A saját kultúrád értékelése és a bizalom önmagadban, igencsak irigylésre méltó tulajdonságok. Az energiád magadra vonja majd a lelkitársad tekintetét, amikor a tömeget vezeted a szurkolásban a kedvenc játékodon. Ha a sport nem a te asztalod, talán egy éjszakai filmvetítés vagy interaktív műsor megmutatja majd a pozitív életerődet.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Nagyszerű csapatjátékos vagy és fáradhatatlanul kiszolgálod a körülötted lévőket. Olyan társra van szükséged, aki értékeli és támogatja a nagylelkűségedet, és mégis megérti a te szükségleteidet. Keresd ezt a személyt közösségi eseményeken, a kedvenc csapatodban, vagy annál a jótékonysági szervezetnél, ahol rendszeresen adakozol.  

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A téged szabályozó bolygó, a Vénusz kapcsolatban áll az esztétikával, a szépséggel, a kifinomultsággal és a romantikával. Olyan partnerre van szükséged, aki értékeli ezeket a kincseket. Beszélgess az emberekkel, akikkel találkozol egy természetjáró túra közben, egy parkban, vagy egy turistáktól mentes tengerparti részen, hogy kapcsolatba kerülhess a személlyel, aki hozzád hasonlóan imádja a naplementéket.  

Skorpió (október 23 - november 21)

A leghevesebb csillagjegyként a Skorpió hajlamos a legtöbb szenvedésre az életben, viszont nagyobb személyes átalakuláson is megy keresztül. A hozzád leginkább illő társ segít majd lazítani és kifejezni a szükségleteidet. Egy könyvesbolt, egy könyvtár (de nem a csendes olvasóterem), vagy egy kávézó a legjobb hely a megfelelő hallgatóság megtalálásához.

Nyilas (november 22 - december 21)

A tűz jegye mindig egyenes és őszinte… és néha elég nyers modorú. Nyilasként remekül tudod mások személyiségét bírálni, a képmutató embereken pedig azonnal átlátsz. A lelkitársad valahol ott van egy nagy buli, egy grillparti vagy más összejövetel tagjai között, úgyhogy csak óvatosan azzal a bírálással.

Bak (december 22 - január 19)

Nagyravágyó, gyakorlatias és szorgalmas vagy, aki igencsak hajlamos a szőrszálhasogatásra. Éppen ezért olyan helyen fog megjelenni a lelki társad, ahol a legkevésbé számítasz rá, például akkor, amikor éppen a barátokkal vagy, netán egy dupla randi keretében!

Vízöntő (január 20 – február 18)

A spontán cselekedeteid tesznek igazán különlegessé, és amikor szenvedélyes vagy valamivel kapcsolatban, teljeséggel ragyogsz. A jövőbeli társad egy tengerparton fog észrevenni téged, amikor beugrasz egy röplabdacsapatba, vagy mindenkit meginvitálsz a strandpiknikedre.

Halak (február 19 - március 20)

Víz jegyűként hajlamos vagy befelé fordulni, és túlságosan az érzelmeidre vagy hangolva. Ezért a művészetekben kiemelkedő vagy, ráadásul az életre szóló kapcsolatokban is a művészet közös szeretetét, és mások szenvedélyének megismerését keresed. Az a személy, aki valóban meg fog érteni, egy múzeumban, koncerten, színházban, egy verselőadó- vagy elemző eseményen fog rád találni.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

A tüzes Oroszlán Telihold – 2021. Január 28.

Épp, hogy elkezdődött az év, de az égbolton máris erőteljes asztrológiai események zajlanak. Ne feledjük, hogy bár új évet írunk, az az állatövi-ciklus viszont, amelyben jelenleg vagyunk, a végéhez közeledik. Ahogy közeledünk ehhez az időponthoz, ami közvetlenül a márciusi napéjegyenlőség előttre esik, bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy érezheted, hogy fordulóponthoz érkeztél.

Bővebben »

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Ennyire vagy magabiztos a csillagjegyed alapján

Nem számít, hogy ki vagy, valamennyi magabiztosággal mindannyian rendelkezünk. Az, ahogy az adott szituációt kezelni tudod, sokat elárul arról, mire vagy képes valójában. Hoztunk néhány jellemvonást, ami a horoszkópod alapján jellemez téged!

Bővebben »

 
Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Magabiztosan állíthatom, hogy közel harminc év szakmai tapasztalat után, mindenféle életúttal és háttérrel rendelkező ügyfeleim számára a jóslások többsége a kapcsolatokról szól. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy eredetileg más terület miatt fordulnak hozzám: legyen szó munkáról, karrierről, potenciális lépésekről vagy egyéb törekvésekről az önmegvalósítás területén, a problémák gyökere valahogy végül általában mégis az életünk meghatározó kapcsolataira vezethető vissza.

Bővebben »

 
Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

 
Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 308

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)