Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

 

Kos

A Kos anyukák arra biztatják gyermekeiket, hogy minimum olyan keményen dolgozzanak, mint ők maguk. Nem töltenek velük túl sok időt, és nem a gyerekek érzelmeire koncentrálnak. Mindenből a legjobbat akarják megadni nekik, de ami az ő szemükben a mindenséget jelenti, a való világ számára nem biztos, hogy az.

Bika

A Bika anyukák lobbanékonyak, és gyakran a kis dolgokat is túlreagálják. Miközben próbálják a legtöbbet kihozni a gyermekeikből, néha elfelejtik hagyni, hogy azok önmaguk legyenek. Anyaként a Bikák képesek olyan szinten kommunikálni a gyerekeikkel, ahogyan más anyák nem. Próbálnak nem csalódást okozni, ami viszont néha feszültségekhez vezethet. 

Anyaság

Ikrek

Az Ikrek anyukák hajlamosak rátelepedni csemetéikre. A gyerekük legjobb barátai szeretnének lenni, de csak akkor, ha ez ő maguk számára is kényelmes. Emiatt néha nehezen kommunikálnak a gyermekkel, és ezzel bizony időnként sok zavart okoznak. Ugyanakkor ők a világ legviccesebb anyukái.

Rák

A Rák anya már túlságosan is gondoskodó. Mindent tálcán rak a gyermekei, és addig kényezteti őket, amíg azok már olyan szinten fognak ráakaszkodni, ami valljuk be, nem egészséges. Bár a gyerekei szeretik, hogy bármit elmondhatnak neki, ritkán engedik közel magukhoz érzelmileg, pont a túlféltés miatt.

Oroszlán

Az Oroszlán anya hajlamos a gyermekein keresztül megélni a saját álmait. Inkább baráti, mint szülő-gyermek viszonyt alakít ki velük, és arra törekszik, hogy azt az utat kövessék, amin ő csak áhítozott, hogy valaha is végig mehet. Emiatt néha kieshetnek a realitásokból, és megfeledkezhetnek arról, kik is ők valójában. Anyaként fontos emlékezniük rá, hogy a gyerekük nem az ő miniatürizált másolata. 

Szűz

A Szűz anyuka igencsak összezavar. Rosszul reagál olyan dolgokra, amikre azt hinnéd, hogy jól fog, és fordítva is pontosan ez a helyzet. Ügyel rá, hogy gyermeke mindig a legjobbra törekedjen, és sosem mulasztja el kijavítani őket, amikor valamit elrontottak. Egy idő után azonban a gyermek úgy érezheti, hogy bármit is tesz, semmi nem jó. Fontos, hogy időben megtalálják az egyensúlyt a fontos és a hanyagolható dolgok között.

Mérleg

A Mérleg édesanya nem sieti el a dolgokat. Rendkívül türelmes, és mindig szakít időt a gyerekeire. Nem tudja őket olyan mértékben irányítani, mint a többi jegy, de azért keményen próbálkozik.
Túlzott naivitása miatt fontos, hogy már a gyerekek egészen kicsi korától kezdve kialakítsa magának a neki járó tekintélyt.

Skorpió

A Skorpió anyuka kissé túlságosan is elszánt. Mindennel szemben a családot helyezi előtérbe, önmagával szinte semmit sem törődve. Szüksége van a pihenésre neki is, de nem hajlandó abbahagyni a munkát. Szülőként úgy érzi, ő a felelős azért, hogy mindig és minden körülmények között ott legyen a gyerekeinek, pedig az is fontos lenne, hogy időnként kieressze a fáradt gőzt.

Nyilas

A Nyilas anyuka igazi mókamester. Ha kell, félreáll az útból, hogy gyermekei megtehessék mindazt, amire neki annak idején nem volt lehetősége. Szeret közös élményeket szerezni a gyerekeivel, ám nem fegyelmezi őket annyira, amennyire kellene.

Bak

A Bak remek anya, aki keményen dolgozik, hogy mindent megadhasson a gyerekeinek. Nem jár velük szórakozni, és többnyire egyáltalán nem vesz részt a családi mókában, de szereti a gyerekeit mosolyogni látni. Ő az, akit leginkább átlagos anyának jellemeznénk, és ebben semmiféle rosszindulat nincsen.

Vízöntő

Ő az a típusú anyuka, aki mindenkivel jól kijön. Nem rágódik az apró dolgokon, és tudja, mennyire fontos hagyni a gyerekeinek, hogy kiéljék, megéljék a gyermekkorukat. Nem túl szigorú, de nem is túl engedékeny. Vannak elvárásai, de ha a gyereknek szüksége van egy pihenőnapra, hát megadja neki.

Halak

A Halak anyuka arra biztatja gyermekeit, hogy legyenek kreatívak. Remekül szórakozik velük, de közben ki is művel bennük valamit, és mindig kínosan ügyel rá, hogy rendesen fel legyenek készülve a jövőre. Mindig pozitív tud maradni, és ösztönös tehetsége van ahhoz, hogy motiválja csemetéit.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 555

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 302

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 300

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)