Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Mennyire áhítozol belső békére a horoszkópod szerint?

A belső béke egy nagyon tág fogalom, de egy biztos, mindannyian vágyunk rá. Minden csillagjegy képviselőinek megvan a saját spiritualitása, filozófiája és vallása, még ha egyes tagok agnosztikusnak vallják is magukat.

 

A belső béke nem egy csata, amit meg kell nyerni, hanem lehetőségek tárházát rejti ahhoz, hogy valaki jobb ember lehessen, egy sokkal szebb élettel. Ott kezdődik, hogy kedvesen és szeretettel viszonyulsz más emberekhez. Most csökkenő sorrendbe tettük a csillagjegyeket aszerint, hogy mennyire akarják magukénak tudni a belső békét. Íme az eredmény.

1. Nyilas

A Nyilas jegyében születettek szomjazzák legjobban a belső békét. A küldetésük az életben nem más, minthogy bejárjak a világot, és jelentősen hozzájáruljanak az emberek megismeréséhez és életük javításához. A legspirituálisabb jellemzőik a hit, az idealizmus és az őszinteség.

Belső béke

2. Skorpió

Bár a Skorpió jegyében születettek rendkívül tüzes és szenvedélyes személyiségként ismeretesek, valójában érzékeny és spirituális lélekkel bírnak. Úgy vélik, hogy részei valami sokkal nagyobb dolognak az életben. Nagyon erős intuícióik vannak, melyekben általában meg is bíznak. A második esélyben azonban nem hisznek.

3. Halak

A Halak jegyében születettek mindig nagyon el vannak foglalva az élet apró részleteivel, ezért nagyon spirituálisak, és erősen vágyakoznak a belső békére. Gyakran érzik úgy, hogy nincs idejük az anyagias világ mesterkélt, felszínes dolgaira. A megélhetés megteremtése és a keresetük mértéke nem akadályozza meg őket abban, hogy egy sokkal mélyebb szintre lépjenek.

4. Rák

A Rák jegyében születettek nagyon szenvedélyesek, és mindig képesek „szerelembe” esni a barátaikkal, a partnerükkel, a munkájukkal, vagy az élet apró örömeivel. A szerelem legtöbbször bajt, konfliktusokat hoz számukra. Bár álmodozók, és állandó kapcsolatban állnak saját spirituális énjükkel, rendkívül gyakorlatiasak is, ezért jól viselik saját maguk és mások gondját egyaránt.

5. Vízöntő

A Vízöntő jegyében születetteknek nagyon szabad gondolkodásuk van. Rendkívül gyakorlatiasak lehetnek, de emellett hisznek a metafizikai létben. Ha valamin gondolkodni akarnak, hajlamosak visszavonulni, ugyanakkor rendkívül nyitottak az új dolgokra és gondolatokra. Szeretnek ismeretlen dolgokat kipróbálni, erre szinte mindig készen állnak.

6. Oroszlán

Az Oroszlán jegyében születettek nagymértékű spirituális erővel rendelkeznek, és anélkül képesek kedvesek lenni másokkal, hogy bármit elvárnának cserébe. Szeretik a jót látni másokban, és mindig optimisták. Egyszerűen nem engedik meg maguknak a félelmeket, mert úgy gondolják, hogy az akadályozza őket a fejlődésben. Céljuk, hogy jobbá tegyenek minden embert, sőt, ha lehet, akkor az egész világot.

7. Ikrek

Az Ikrek jegyében születettek mindig jó szándékkal vezéreltek, és mindenért hálásak. Szeretik mindennek a jó oldalát nézni, és még akkor is szeretnek tanulni a saját tapasztalataikból, ha netán a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. Soha nem bocsánatot, azért, akik ők valójában, de mindig igyekeznek fejleszteni a személyiségüket.

8. Mérleg

A Mérleg jegyében születettek rendkívül erős kapcsolatban vannak a spirituális oldalukkal. Szeretnek új filozófiákat, eszméket felfedezni, és talán gyakorolnak egy bizonyos vallást, hiszen ezen a téren is nyitottak az újdonságokra, de soha nem kötelezik el magukat egyetlen egy mellett sem. Nem szeretik, ha megmondják nekik, hogy mit tegyenek, és gondoljanak.

9. Szűz

A Szűz jegyében születettek szeretik tudni a dolgok mögött rejlő magyarázatokat. Az érdeklődési körük része különböző filozófiák, vallások és spirituális gyakorlatok elsajátítása. Ahelyett, hogy azon aggódnának, amin nem tudnak változtatni, igyekeznek jobbá tenni a közösség helyzetét. Soha nem vesztegetnek időt olyan dolgokra, amelyekre nem tudnak megoldást találni.

10. Kos

A Kos jegyében születettek alapvetően nagyon intelligens emberek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne spirituális oldaluk. Ez az oldal azonban nagyon kézzel fogható, hiszen jógával és meditációval gyakorolják. Nagyon energikusak, ez mozgatja az egész életüket. Szeretnek túrázni és hegyet mászni, miközben az élet rejtélyein gondolkodnak.

11. Bak

A Bak jegyében születettek jobban szeretik a szemmel látható és kézzel fogható dolgokat, mint hogy csak vakon higgyenek annak létezésében. Általában nem állnak kapcsolatban a spirituális oldalukkal. Ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy bölcsek legyenek és elfogadják, hogy az élet néhány dolga csak úgy megtörténik, és egyszerűen nem lehet rá magyarázatot találni.

12. Bika

A Bika jegyében születettek nagyon gyakorlatiasak, ám ennek ellenére kapcsolatban állnak a spirituális oldalukkal is. Végtelenül kedves emberekek, és mindig készen állnak mások megsegítésére. Mindent megtesznek azért, hogy elérjék, amiben hisznek. Időt szánnak a döntéshozatalra, és tisztában vannak tetteik következményeivel.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
Kiderül a titok! - Ezért nem tudsz azonosulni a csillagjegyeddel

Kiderül a titok! - Ezért nem tudsz azonosulni a csillagjegyeddel

Habár sokszor beszélünk az asztrológiáról, és hajlamosak vagyunk rákérdezni mások csillagjegyére, előfordul, hogy valaki azt mondja, nem tud azonosulni a saját jegyével, vagyis nem jellemzőek rá azok a dolgok, amít egy átlagos leírásnál az adott csillagjegyről megemlítenek.

Bővebben »

 
2021 a számmisztika tükrében – személyes előrejelzéssel az egyes életútszámokhoz

2021 a számmisztika tükrében – személyes előrejelzéssel az egyes életútszámokhoz

A számmisztika a számok tudománya, és annak megismerése, hogy azok hogyan hatnak ránk a kozmikus értelemben. Egyszerűen fogalmazva, az élet rezgései numerikus formában. A 2021-es év száma az 5.

Bővebben »

 
Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Azt gondolta, hogy ennél rosszabb már úgysem lehet? Nos, a híres francia orvos és jós, Michel de Nostradamus szerint bizony lehet: aszteroidák, zombik és éhínség – csak, hogy egy párat említsünk azok közül az események közül, amelyek jóslatai alapján 2021-re terítéken vannak. Bár a jövővel kapcsolatos predikciói összességében meglepően pontosak voltak, mi azért nagyon bízunk benne, hogy ezúttal nem lesz igaza.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Sorselemző, kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 566

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 309

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)