Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

 

Kos (március 21-től április 9-ig)

Téged az tesz feszültté, hogy mindig tenni, csinálni akarsz valamit, folyamatosan úton akarsz lenni. Ez alapjában véve jó, hiszen arra utal, hogy telis tele vagy energiával és életerővel. Viszont, ha egy napot otthon kell töltened édes semmittevésben, az számodra felér az őrülettel. Pillanatok alatt képes vagy a körülötted élők életét megkeseríteni. Fogadd el azt a tényt, hogy nem mindennap lehet izgalmas, nem minden napon történik valami. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, tanuld meg kezelni ezeket a napokat.

Feszült pillanatok

Bika (április 20-tól május 21-ig)

Szereted a stabil, kiegyensúlyozott életet, szereted magad biztonságban tudni, és a megfelelő emberekkel körül venni. Ugyanis, ha bármiféle bizonytalanságot érzel, azonnal nyugtalankodni kezdesz. Egy valamivel azonban nem árt tisztában lenned: szorongásod oka soha nem a többi emberben rejlik, hanem abban, hogy folyamatosan túlgondolsz mindent. Hagyd abba a megszállott túlagyalást, és meglátod, kevésbé fogsz aggodalmaskodni.

Ikrek (május 22-től június 21-ig)

A legnagyobb probléma talán az, hogy nem szűröd ki, mi a fontos, és mi az, ami egyáltalán nem az. Ennek köszönhetően sokszor abszolút lényegtelen dolgokon akadsz ki, és ezekkel töltöd meg az elmédet. Egy idő után pedig olyannyira megszállnak ezek a gondolatok, hogy képtelen vagy uralni őket, és aggódni, szorongani kezdesz. Állíts fel fontossági sorrendet, döntsd el, hogy mi az, ami fontos, és mi az, ami nem az. Ne hagyd, hogy a lényegtelen dolgok eluralkodjanak rajtad, és megzavarják a nyugalmadat.

Rák (június 22-től július 22-ig)

Egyáltalán nem szeretsz a középpontban lenni. Szereted a figyelmet, de nem szereted, ha minden tekintet rád irányul, ugyanis attól igencsak idegessé és feszültté válsz. Ha középpontba kerülsz, szabályosan elveszíted a nyugalmadat, és nem tudsz azonosulni a saját érzelmeiddel. Próbálj meg társaságban egy kicsit lazább lenni. Soha nem az számít, mit gondolnak rólad mások, az a fontos, hogy TE mit gondolsz saját magadról.

Oroszlán (július 23-tól augusztus 22-ig)

Te vagy az, aki nem tudja elviselni, ha kiveszik az irányítást a kezéből. Szabályosan gyűlölöd, ha nem kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, és valaki más kezében van a gyeplő. Minden pillanatban szeretnél az irányítás hatáskörében lenni, mert nem tudod elviselni, ha valaki megmondja neked, hogy mit szabad, és mit nem. Számodra a világ legtermészetesebb dolga az, ha mindent és mindenkit te irányíthatsz. Márpedig el kell fogadnod azt a tényt, hogy ez nem így működik! Nem lehetsz mindig te a főnök, vannak helyzetek, amikor engedned is kell.

Szűz (augusztus 22-től szeptember 23-ig)

Esetedben az aggodalmaskodás legfőbb oka az, hogy túlgondolkodsz mindent. Túl sokat agyalsz a körülötted lévő dolgokon, folyamatosan stresszelsz azon, hogy minden rendben legyen, és időnként bizony kiborulsz. Engedned kell az elvárásaidon, mert ez egyáltalán nincs jó hatással rád. Nem csak azért, mert felemészted magad a tökéletességre való törekvésben, hanem azért, mert ezalatt mindenkit irányítani próbálsz, és könnyen megbántod a környezetedet.

Mérleg (szeptember 24-től október 22-ig)

Számodra a legfontosabb az igazság, hatalmas igazságérzettel áldott meg az Univerzum. Ez önmagában még nem is lenne gond, hiszen az igazság, az őszinteség mindig jobb emberré tesz minket. Te azonban nem tudod elviselni, ha igazságtalanság történik körülötted, és képes vagy erőteljesen küzdeni azért, hogy fény derüljön az igazságra. Ha ugyanis valahol nincs igazság, akkor idegessé, feszültté válsz. Márpedig tisztában kell lenned azzal, hogy minden ember szemében más a helyes, és más a helytelen. Éppen ezért nem vetítheted ki másokra azt, hogy szerinted mi a helyed, mi az igazságos. A dolgok sajnos nem mindig működnek helyesen és egyenlően.

Skorpió (október 23-tól november 22-ig)

Semmi másra nem vágysz, mint a csendes, nyugodt, békés életre, szereted, ha minden a terveid szerint alakul. Ki nem állhatod, ha valami keresztezi az utadat, és akadályokat állít eléd. Márpedig el kell fogadnod, hogy időnként az élet bizony megmér, és a világ nem mindig a nyugalomról, a csendről és a zökkenőmentességről szól. Semmi sem garantálja azt, hogy zavartalanul eléred a céljaidat, és ez így is van rendjén. Felesleges aggodalmaskodni azon, hogy szerinted a világ nem működik megfelelően.

Nyilas (november 23-tól december 21-ig)

Életedet a saját szabályaid és feltételeid szerint szereted élni, nem pedig másoknak megfelelve.  Szeretsz a saját dolgaiddal foglalkozni, önálló döntéseket hozni, és ha esetlegesen rossz döntést hozol, akkor a saját elhatározásod miatt „megfázni”. Sajnos azonban a világ nem a te szabályaid és kívánságaid szerint működik, hanem a saját rendszere szerint. Tehát ne próbáld megváltoztatni a körülötted lévő világot, inkább önmagadat szabályozd, amennyire csak lehet.

Bak (december 22-től január 20-ig)

Túl sok nyomást gyakorolsz magadra, folyamatos kontroll alatt tartod magad, és hatalmas elvárásaid vannak önmagaddal szemben. Ha valamit nem végeztél el időben, vagy valamire nincs ráhatásod, azonnal aggodalmaskodni kezdesz, és egyre feszültebbé válsz.  Nyugodj meg, a világ nem fog összedőlni, ha végre kikapcsolsz, lazítasz a saját szoros gyeplődön, és szánsz egy kis időt magadra. A túlzott munkamániád azonban megfoszt attól, hogy időnként elengedd magad, és átadd magad az édes semmittevésnek. Lazíts egy kicsit, iktass be egy kis szünetet, végy egy nagy levegőt, és lógasd egy kicsit a lábadat! Megérdemled!

Vízöntő (január 21-től február 18-ig)

Szereted a megszokott rutinodat, és nem szívesen térsz el tőle. Számodra az a fontos, hogy elvégezd azokat a dolgokat, amelyek a napi rutintevékenységeid részét képezik, és miután letetted a lantot, szeretsz lazulni, és azt tenni, amihez kedved van. Gyűlölöd, ha valami megbonyolítja az életedet, ettől szabályosan feszültté, idegessé válsz. Egyszerű életet élni valóban nyugalmas lehet, de az életnek mindig meg vannak a maga komplikációi. Tanulj meg boldogan élni a bonyodalmakkal is, mert ez bizony az élet szerves része.

Halak (február 19-től március 20-ig)

Rendkívül félénk személyiség vagy, ezért nem szeretsz nagy társaságban, rivaldafényben lenni. Szívesebben vonulsz félre, mintha el akarnál rejtőzni az emberek elől. Márpedig ideje lenni előbújni a csigaházadból, hidd el, senki nem fogja leharapni a fejedet, és nem esik bántódásod. Maximum rájössz arra, hogy a kezdeti félénkségednek az égvilágon semmi alapja nem volt.

 
Legolvasottabb cikkeink
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával, valamint lelki tanácsadással foglalkozom.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)