Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

 
p>Minden csillagjegyben van valami inspiráló, amit meg lehetne tanulni tőle. Néha már az is hatalmas lépés, ha felismerjük erősségeinket és képességeinket. Sokan nincsenek is tudatában, micsoda erőt hordoznak magukban. Lehet, hogy a társadalom szemében nem értek el kiemelkedő sikereket - nem világbajnok atléták vagy keresett színészek -, de legapróbb tettük láttán is újult erővel vagyunk képesek folytatni a mindennapi küzdelmeket. Lássuk, te miként inspirálhatsz más embereket!

Így inspirálsz másokat

KOS: Az élet iránt való lelkesedés

A többiek számára úgy tűnik, hogy a Kosok semmiről sem szeretnének lemaradni, amit az élet felkínál. Folyamatosan tesztelik magukat, kockázatokat vállalnak, kalandokba keverednek, felejthetetlen élményekben lesz részük. Persze néha meggondolatlanok, impulzívak és türelmetlenek lehetnek, de olyan sok dolog várja őket odakint, és megvan hozzá az energiájuk, hogy akkora lánggal égjenek, amekkorával csak szeretnének. Mindannyiunknak legalább olyan jól kellene szórakoznia, mint nekik.

BIKA: Arra fókuszáljunk, amire igazán vágyunk

Amint egy Bika kijelölt magának egy célt, lehetetlen eltéríteni az afelé vezető útról. Nem veszik félvállról a dolgokat, nem cselekszenek meggondolatlanul, hanem mindig száz százalékosan fókuszálva döntenek. Rendkívül határozottak, makacsságukból pedig te is erőt meríthetsz, hogy ha valami nehezebb, mint első látásra tűnt, ne riadj vissza tőle, hiszen őket is az elhivatottság hajtja a vágyaik felé.

IKREK: Alkalmazkodókészség

Az Ikrek rendkívül rugalmasak, aminek hála bármilyen szituációhoz könnyedén alkalmazkodnak. Akár kiöltözős eseményről van szó, akár a párjuk családjával találkoznak, úgy tűnik, mindig ösztönösen tudják, mit kell tenniük vagy mondaniuk. Akkor sem válnak védekezővé vagy érzik magukat kínosan, ha nincsenek a legjobb formájukban. Szinte semmi sincs, ami a komfortzónájukon kívül esne. Talán veleszületett képesség, talán a magabiztosság teszi őket ilyenné, mindenesetre lenyűgöző, hogy az Ikrek nem csak beilleszkednek, hanem ők maguk teremtenek kapcsolatot az emberek különböző csoportjai között.

RÁK: Végtelen nagy szív

A Rákok mintha mindenki szülei lennének. Nem számít, hogy van-e köztetek vérségi kapcsolat vagy sem, mindig meg akarnak győződni arról, hogy rendben vagy. Ők azok, akik az éjszaka sötétjében odakísérnek a kocsidhoz, vagy főznek neked vacsorát, ha épp egy műtétből lábadozol. Mindig ott vannak, ha a barátaiknak, családjuknak és ismerőseiknek szükségük van rájuk. Bármit megtennének, hogy a körülöttük lévők jobban érezzék magukat, például azzal, hogy meghallgatják őket, tanácsokat adnak, vagy egyszerűen csak jelen vannak az életükben.

OROSZLÁN: Tegyük meg, amit kell

Az Oroszlánok tökéletes példák arra, milyen előnyös az, ha a kétségeidet félredobva megembereled magad, és elkezdesz hajtani a céljaidért. Nem foglalkoznak a hátráltató tényezőkkel és az elszalasztott lehetőségekkel. Elég magabiztosak ahhoz, hogy tudják: ha nem kapják meg, amit akarnak, akkor egy annál sokkal jobb dolog vár rájuk. Belülről fakadó optimizmusuk és energiájuk megmutatja, hogy semmi sem elérhetetlen, amennyiben hajlandóak vagyunk megdolgozni érte. Lehet, hogy végül nem azt kapjuk, amit elképzeltünk, de az eredmény mindig kielégítő lesz.

SZŰZ: A tanulás szeretete

A Szüzek sosem hagyják abba a tanulást, ez tartja őket fiatalon és tölti el őket élettel. Mind csodáljuk élethosszon át kitartó tudásszomjukat. Arra inspirálnak, hogy mi is gyarapítsuk ismereteinket, és minden egyes nap sajátítsunk el valami újat. Amikor olyan szellemi tevékenységekben mélyedünk el, mint például a tanulás, erősödnek a kognitív funkcióink. Egy Szűz mindig tudja magáról, hogy segítséget jelent másoknak, ugyanis ha valamire nem tudja az azonnali választ, biztos abban, hogy végül meg fogja találni.

MÉRLEG: Igazságérzet

A Mérlegek szeretik, ha ők maguk és a körülöttük lévő dolgok egyensúlyban vannak, és az egyetlen dolog, ami teljesen ki tudja őket ebből billenteni, az igazságtalanság. Ha valaki nem részesül megfelelő bánásmódban, egy Mérleg biztosan felszólal, sőt, harcba is száll, ha szükséges. Arra inspirálnak bennünket, hogy ne féljünk hallatni a hangunkat, és ha úgy hozza a helyzet, bátran álljunk ki embertársainkért és önmagunkért.

SKORPIÓ: Szexualitás

A Skorpiók számára semmiféle nehézséget nem jelent a szexualitásuk kifejezése. Tuják, hogy ez az emberi élet egyik teljesen egészséges része. Jól érzik magukat a bőrükben, és magabiztosan használják testüket az élvezetek eléréséért. Csodálni való, milyen könnyen megbirkóznak magával a szexualitással, és hogy magabiztosságuk milyen figyelmes partnerré teszi őket. Tudják, hogyan üssék el jól az időt, és mindig gondoskodnak róla, hogy párjuk is kielégült legyen.

NYILAS: A világ szemrevételezése

Néha úgy tűnhet, hogy a Nyilasok nem ismerik a félelmet - olyan országokba látogatnak el, amiknek nem beszélik a nyelvét, nem ismerik a szokásait, mégis fantasztikus élményekben lesz részük és új barátokra tesznek szert. Szívünk mélyén mind olyanok szeretnénk lenni, mint ők: felejthetetlen élményekkel telve, és végtelen szabadságban élve. A Nyilasok nem hagyják, hogy a félelem béklyóba kösse őket, és ennél inspirálóbb dolog nem igazán létezik.

BAK: A felelősségek komolyan vétele

A Bakok megmutatják, hogy attól még, hogy érettek megbízhatóak és felelősségteljesek vagyunk, még nem válunk unalmassá, sőt, jó emberek leszünk tőle, olyanok, akik hűségesek, és keményen dolgoznak. Szinte mindenki a csodájára jár, ahogyan egy Bak számtalan dolgot képes kézben tartani, és mindig elkerüli a katasztrófát. Ők az élő példa, hogy az életben van helye a felelősségteljes viselkedésnek és a szórakozásnak is. A túl sok munka senkinek sem tesz jót, így a Bak is a kiegyensúlyozottságra törekszik.

VÍZÖNTŐ: A hidegvér megőrzése

Ha valamikor vészhelyzet adódna, biztos azt fogod kívánni, hogy bárcsak melletted lenne egy Vízöntő. Sosem pánikolnak, vagy omlanak össze, ha általuk nem kontrollálható dolog történik. Rendkívül kreatívak, ezért szinte minden problémára találnak megoldást, akkor is, ha előttük már többen is csődöt mondtak. Villámgyors gondolkodásuk és első rangú problémamegoldó képességük példaértékű mindenki számára.

HALAK: Önzetlenség

A Halak rendkívül kedves, kreatív és együttműködő emberek. Bármit megtennének, hogy kihúzzanak valakit a bajból. Önzetlenségük miatt szükségleteik néha a háttérbe szorulnak másokéi előtt. Mindig adnak második esélyt, és könnyen megbocsátanak. Segítenek, hogy elfogadjuk az embereket olyannak, amilyenek, és hogy ne kényszerítsünk senkit egy általunk kitalált szerepbe. Akkor is segítenek rajtad, ha nem érdemled meg.

 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akkor is, ha szingli vagy!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akkor is, ha szingli vagy!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Sorselemző, kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 566

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 300

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)