Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

 
p>Minden csillagjegyben van valami inspiráló, amit meg lehetne tanulni tőle. Néha már az is hatalmas lépés, ha felismerjük erősségeinket és képességeinket. Sokan nincsenek is tudatában, micsoda erőt hordoznak magukban. Lehet, hogy a társadalom szemében nem értek el kiemelkedő sikereket - nem világbajnok atléták vagy keresett színészek -, de legapróbb tettük láttán is újult erővel vagyunk képesek folytatni a mindennapi küzdelmeket. Lássuk, te miként inspirálhatsz más embereket!

Így inspirálsz másokat

KOS: Az élet iránt való lelkesedés

A többiek számára úgy tűnik, hogy a Kosok semmiről sem szeretnének lemaradni, amit az élet felkínál. Folyamatosan tesztelik magukat, kockázatokat vállalnak, kalandokba keverednek, felejthetetlen élményekben lesz részük. Persze néha meggondolatlanok, impulzívak és türelmetlenek lehetnek, de olyan sok dolog várja őket odakint, és megvan hozzá az energiájuk, hogy akkora lánggal égjenek, amekkorával csak szeretnének. Mindannyiunknak legalább olyan jól kellene szórakoznia, mint nekik.

BIKA: Arra fókuszáljunk, amire igazán vágyunk

Amint egy Bika kijelölt magának egy célt, lehetetlen eltéríteni az afelé vezető útról. Nem veszik félvállról a dolgokat, nem cselekszenek meggondolatlanul, hanem mindig száz százalékosan fókuszálva döntenek. Rendkívül határozottak, makacsságukból pedig te is erőt meríthetsz, hogy ha valami nehezebb, mint első látásra tűnt, ne riadj vissza tőle, hiszen őket is az elhivatottság hajtja a vágyaik felé.

IKREK: Alkalmazkodókészség

Az Ikrek rendkívül rugalmasak, aminek hála bármilyen szituációhoz könnyedén alkalmazkodnak. Akár kiöltözős eseményről van szó, akár a párjuk családjával találkoznak, úgy tűnik, mindig ösztönösen tudják, mit kell tenniük vagy mondaniuk. Akkor sem válnak védekezővé vagy érzik magukat kínosan, ha nincsenek a legjobb formájukban. Szinte semmi sincs, ami a komfortzónájukon kívül esne. Talán veleszületett képesség, talán a magabiztosság teszi őket ilyenné, mindenesetre lenyűgöző, hogy az Ikrek nem csak beilleszkednek, hanem ők maguk teremtenek kapcsolatot az emberek különböző csoportjai között.

RÁK: Végtelen nagy szív

A Rákok mintha mindenki szülei lennének. Nem számít, hogy van-e köztetek vérségi kapcsolat vagy sem, mindig meg akarnak győződni arról, hogy rendben vagy. Ők azok, akik az éjszaka sötétjében odakísérnek a kocsidhoz, vagy főznek neked vacsorát, ha épp egy műtétből lábadozol. Mindig ott vannak, ha a barátaiknak, családjuknak és ismerőseiknek szükségük van rájuk. Bármit megtennének, hogy a körülöttük lévők jobban érezzék magukat, például azzal, hogy meghallgatják őket, tanácsokat adnak, vagy egyszerűen csak jelen vannak az életükben.

OROSZLÁN: Tegyük meg, amit kell

Az Oroszlánok tökéletes példák arra, milyen előnyös az, ha a kétségeidet félredobva megembereled magad, és elkezdesz hajtani a céljaidért. Nem foglalkoznak a hátráltató tényezőkkel és az elszalasztott lehetőségekkel. Elég magabiztosak ahhoz, hogy tudják: ha nem kapják meg, amit akarnak, akkor egy annál sokkal jobb dolog vár rájuk. Belülről fakadó optimizmusuk és energiájuk megmutatja, hogy semmi sem elérhetetlen, amennyiben hajlandóak vagyunk megdolgozni érte. Lehet, hogy végül nem azt kapjuk, amit elképzeltünk, de az eredmény mindig kielégítő lesz.

SZŰZ: A tanulás szeretete

A Szüzek sosem hagyják abba a tanulást, ez tartja őket fiatalon és tölti el őket élettel. Mind csodáljuk élethosszon át kitartó tudásszomjukat. Arra inspirálnak, hogy mi is gyarapítsuk ismereteinket, és minden egyes nap sajátítsunk el valami újat. Amikor olyan szellemi tevékenységekben mélyedünk el, mint például a tanulás, erősödnek a kognitív funkcióink. Egy Szűz mindig tudja magáról, hogy segítséget jelent másoknak, ugyanis ha valamire nem tudja az azonnali választ, biztos abban, hogy végül meg fogja találni.

MÉRLEG: Igazságérzet

A Mérlegek szeretik, ha ők maguk és a körülöttük lévő dolgok egyensúlyban vannak, és az egyetlen dolog, ami teljesen ki tudja őket ebből billenteni, az igazságtalanság. Ha valaki nem részesül megfelelő bánásmódban, egy Mérleg biztosan felszólal, sőt, harcba is száll, ha szükséges. Arra inspirálnak bennünket, hogy ne féljünk hallatni a hangunkat, és ha úgy hozza a helyzet, bátran álljunk ki embertársainkért és önmagunkért.

SKORPIÓ: Szexualitás

A Skorpiók számára semmiféle nehézséget nem jelent a szexualitásuk kifejezése. Tuják, hogy ez az emberi élet egyik teljesen egészséges része. Jól érzik magukat a bőrükben, és magabiztosan használják testüket az élvezetek eléréséért. Csodálni való, milyen könnyen megbirkóznak magával a szexualitással, és hogy magabiztosságuk milyen figyelmes partnerré teszi őket. Tudják, hogyan üssék el jól az időt, és mindig gondoskodnak róla, hogy párjuk is kielégült legyen.

NYILAS: A világ szemrevételezése

Néha úgy tűnhet, hogy a Nyilasok nem ismerik a félelmet - olyan országokba látogatnak el, amiknek nem beszélik a nyelvét, nem ismerik a szokásait, mégis fantasztikus élményekben lesz részük és új barátokra tesznek szert. Szívünk mélyén mind olyanok szeretnénk lenni, mint ők: felejthetetlen élményekkel telve, és végtelen szabadságban élve. A Nyilasok nem hagyják, hogy a félelem béklyóba kösse őket, és ennél inspirálóbb dolog nem igazán létezik.

BAK: A felelősségek komolyan vétele

A Bakok megmutatják, hogy attól még, hogy érettek megbízhatóak és felelősségteljesek vagyunk, még nem válunk unalmassá, sőt, jó emberek leszünk tőle, olyanok, akik hűségesek, és keményen dolgoznak. Szinte mindenki a csodájára jár, ahogyan egy Bak számtalan dolgot képes kézben tartani, és mindig elkerüli a katasztrófát. Ők az élő példa, hogy az életben van helye a felelősségteljes viselkedésnek és a szórakozásnak is. A túl sok munka senkinek sem tesz jót, így a Bak is a kiegyensúlyozottságra törekszik.

VÍZÖNTŐ: A hidegvér megőrzése

Ha valamikor vészhelyzet adódna, biztos azt fogod kívánni, hogy bárcsak melletted lenne egy Vízöntő. Sosem pánikolnak, vagy omlanak össze, ha általuk nem kontrollálható dolog történik. Rendkívül kreatívak, ezért szinte minden problémára találnak megoldást, akkor is, ha előttük már többen is csődöt mondtak. Villámgyors gondolkodásuk és első rangú problémamegoldó képességük példaértékű mindenki számára.

HALAK: Önzetlenség

A Halak rendkívül kedves, kreatív és együttműködő emberek. Bármit megtennének, hogy kihúzzanak valakit a bajból. Önzetlenségük miatt szükségleteik néha a háttérbe szorulnak másokéi előtt. Mindig adnak második esélyt, és könnyen megbocsátanak. Segítenek, hogy elfogadjuk az embereket olyannak, amilyenek, és hogy ne kényszerítsünk senkit egy általunk kitalált szerepbe. Akkor is segítenek rajtad, ha nem érdemled meg.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Tökéletlennek lenni megtanít minket néhány dologra. Egy emberen mindenki más hibákat talál, ezek közül némelyik miatt nem tudnak jól kijönni másokkal, míg vannak, amikhez lehet alkalmazkodni.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 414

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 555

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 300

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)