Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

 

Minden viselkedésre akad egy szinte tökéletes metódus, amikkel el lehet tüntetni az energiablokkokat. A gyógyulás lényege az, hogy az energia újra ott áramolhasson, ahol kell. Ha tudod az energiád típusát, sokkal könnyebb lesz kiválasztanod a neked megfelelő módszert.

Lelki gyógyulás

Íme, a csillagjegyed szerinti tökéletes gyógyulási mód:

Kos (március 21 – április 20): Meditáció

Néha nehéz kordában tartani energiáidat, főleg, ha néhány dolgon el kellene gondolkodnod, amihez lassítani kell. Te vagy az, aki kitapossa magának az utat. Napi néhány percet szánj meditációra. Nyugodj meg, próbáld meghallani a bölcsességet a benned lobogó tűzben. Hallgass a lelkedre.

Bika (április 21 – május 21): Séta az erdőben

Te vagy az a csillagjegy, akire mindenki támaszkodhat. Praktikus, türelmes, stabil és erős vagy, így a többiek biztonságban érzik magukat veled. Néha azonban túlságosan megrekedsz a megszokás medrében, és nehezen alkalmazkodsz a változásokhoz. Néhány óra a fák között, az erdőben emlékeztetni fog arra, hogy az Anyaföld is változik, sosem stagnál, és éppen ezért neked sem kellene.

Ikrek (május 22 – június 21): Esszenciális olajok

Mindenről kétféle véleményed van, ezért nehezen ragaszkodsz egy-egy döntésedhez. Szerencsére a száz és száz illat mind hatással tud lenni az aktuális hangulatodra. Stresszes vagy? Használj narancsolajat. Képtelen vagy lecsillapítani száguldó elmédet? Indiai szövőfű-olaj a tökéletes megoldás!

Rák (június 22 – július 22): Jóga

Intuitív és érzékeny vagy, barátaid a nehéz időkben rád támaszkodnak. Bár gondoskodó és törődő természeted van, néha nehezen tudsz annyira gondot viselni magadra, ahogyan azt másokkal teszed. A jóga segíthet ezen változtatni. Szerezz egy matracot, nézz magadba, kapcsolódj a testedhez egy mélyebb, intuitívabb szinten.

Oroszlán (július 23 – augusztus 21): Virágesszencia

Imádsz történeteket mesélni, valamint másokkal is megosztani kifogyhatatlan energiáid. A virágesszencia fogalma nem riaszt meg, készen állsz adni neki egy próbát. Ha legközelebb túlpörgeted magad mentálisan, a golgotavirág esszenciája segíthet megnyugodni.

Szűz (augusztus 22 – szeptember 23): Akupunktúra

Te vagy a Zodiákus perfekcionistája. A részletekre való odafigyelésed miatt stresszesebb lehetsz annál, mint ami egészséges, valamint szorongás és kiégés is előfordulhat. Az akupunktúra egy nagyon erős alternatív gyógyászati mód, ami bizonyítottan csökkenti a test kortizol-szintjét, és elősegíti a nyugalmat.

Mérleg (szeptember 24 – október 23): Ájurvéda

Mindig próbálod túlteljesíteni a követelményeket és megtalálni a harmóniát mindabban, amit csinálsz, akár egy vitáról, akár a munka-magánélet kiegyensúlyozottságáról van szó. Az ájurvéda segíthet, hogy mindezeket egy szintre hozd, hiszen ez az ősi elv arra épül, hogy a testnek három energiaközpontja van, amik egyensúlya adja az egészséget.

Skorpió (október 24 – november 22): Sámáni tanácsadás

Mindig keresed a mélyebb értelmét a dolgoknak, nem érdekelnek a felszínességek. Az élet még nem ismert dolgai lenyűgöznek, vonz a spiritualizmus. A sámánizmus pontosan erre a kíváncsiságra épít. A sámánok gyógynövényekkel dolgoznak, megtisztítják az energiákat és olyan szertartásokat végeznek, amik során kommunikálni tudnak a szellemvilággal. Ezek nagyban segíthetnek abban, hogy felfedezd személyiséged mélyebb rétegeit.

Nyilas (november 23 – december 22): Hangterápia

Teljesen szabad szellemű vagy, mindig valami új, vad kalandot keresel. Sosem zárkózol el az új tapasztalatoktól, addig nem vagy boldog, míg a világ minden pontját fel nem fedezted magadnak. A hangterápia által anélkül juthatsz el új helyekre, hogy elhagynád a szobádat, és teljesen kielégíti a kalandvágyadat.

Bak (december 23 – január 20): Reiki

Céltudatos emberként nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a jövőben minden nagyra törő célodat elérd. Ez azonban néha túl praktikussá is tehet, lehetne több bizodalmad is az ismeretlenben. A reiki hívei anélkül gyakorolnak hatást az energiáidra, hogy egy ujjal is hozzáérnének a testedhez, így ez az ősi technika az egyik létező leghatásosabb is egyben.

Vízöntő (január 21 – február 19): Kristályok

A Zodiákus őrült tudósaként elbűvölő, intelligens és csábító vagy. Semmi sem túl sok neked, egy meglehetősen idealista lencsén keresztül szemléled a világot. A kristályok által keltett szivárvány tökéletesen passzol könnyű, optimista személyiségedhez, a gyógyító kövek pedig valóra válthatják azokat az álmaidat, amiket már régóta dédelgetsz magadban.

Halak (február 20 – március 20): Lebegőterápia

Álmodozó vagy, aki két méterrel a felhők felett jár, számodra egy tökéletes nap valamilyen művészeti tevékenység műveléséből áll. A lebegőterápia, mivel blokkolja az érzékszerveket, remek alkalom arra, hogy egyedül maradj a gondolataiddal. Egy óra a lebegőterápiás medencében olyan hatással van az agyra, mintha egy napig aludtál volna, tehát remek alkalom, hogy élesebben is kirajzold magadnak az álmaidat.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Ami a februárt illeti, asztrológiai szempontból meglehetősen intenzív és ritka kozmikus együttállások határozták meg a hónapot, de a szombati Telihold végre felüdülést hoz. A februári Telihold 27-én tetőzik, és a Szűz jegyébe esik, ami egy csodálatos módja a hónap lezárásának. Alább mutatjuk, miért!

Bővebben »

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Akárcsak a csillagjegyünk, a saját színünk is sokat elmond a személyiségünkről, illetve arról, hogy milyen irányba érdemes fejlődnünk. Ha megnézed más hónapok színeit, megtudhatod, melyik színt kell beleépítened az életedbe, hogy fejlődést érj el egy bizonyos területen. A lényeg a kreativitás – a színeket felhasználhatod öltözködésnél, főzésnél, meditálás közben, bármikor.

Bővebben »

 
A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A szerelem semmiképpen sem egyszerű, főleg mivel néhány embernek olyan tulajdonságai vannak, amik kifejezetten hátráltatják a megtalálásában. Ez egy fájdalmas igazság, viszont nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megoldjuk a problémát. A csillagjegyedet is figyelembe véve ehhez adunk most segítséget.

Bővebben »

 
Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Előző életünk nagyban befolyásolja a karmánkat és az életünk jelenlegi alakulását. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: vajon kik voltunk az előző életünkben? Milyen karmát hoztunk magunkkal ebbe az életbe? Hogyan tudjuk felhasználni a korábbi tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ebben az életben boldogabbak legyünk és elérjük a céljainkat? Az aszcendensed segítségével kiderítheted, hogy szólt a karmád és ki voltál előző életedben.

Bővebben »

 
Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

A kínai Holdújévet 2021. február 12-én ünnepelték, ami a kínai asztrológiában a Bivaly évének hivatalos kezdete. A Bivaly a kínai állatöv második jegye, amely szerint ez az év a szilárd alapok megteremtéséről és kiépítéséről fog szólni. Lássuk, általánosságban mire számíthatunk ebben a Holdújévben a kínai asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)