Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

 

Kos

Mindig eltökélt és céltudatos vagy, és ez az, amire az emberek hajlamosak emlékezni, amikor rád gondolnak. Kos szülöttként, soha nem habozol, mész előre rendíthetetlenül. Sokszor végtelen kitartással éred el mindazt, amit akarsz, és olyan kockázatokat is bevállalsz, amelyeket kevesen. Rendkívül bátor vagy és erre a tulajdonságodra sokan irigyek.  

Bika

Amikor az emberek rád gondolnak, azonnal a türelmed és a pontosságod jut eszükbe. Tisztában vannak azzal, hogy fontos számodra a biztonság, ezért szeretsz biztosra menni. Soha nem rohansz, mint ahogy a Kos teszi. Szereted az állandóságot, ellenben az új kalandok ritkán érdekelnek.

Ikrek

Az emberek a bőbeszédűségedről ismernek téged, hiszen tudják, hogy mennyire szeretsz kommunikálni, és gyakran vagy a társaság középpontjában. Éppen ezért sokan nem érzik nálad biztonságban a titkukat, mert attól félnek, hogy véletlenül kifecseged. Gyakran terjesztesz pletykákat, és bár valaki számára ez szórakoztató lehet, a legtöbb embernek zavaró.

Mit gondolnak rólad az emberek?

Rák

Érzékeny természetedről vagy ismert, és ez bizony kétélű kard lehet. Érzékenységed miatt nagyon kedves és figyelmes vagy, tudod, hogyan kell figyelni mások érzéseire, így mindig tapintatosan viselkedsz. Ugyanakkor annyira érzékeny vagy, hogy könnyen megsértődsz, és az emberek gyakran érzik úgy, hogy tojáshéjon járnak körülötted. 

Oroszlán

Nem fogsz meglepődni: az emberek az arroganciádra, és mindenekelőtt a személyiségedre fognak emlékezni leginkább. Néhány embernek tetszik, hogy (sokszor túl) magabiztos vagy. Ám hiúságod könnyen arra készteti az embereket, hogy rosszul érezzék magukat a társaságodban. Minden attól függ, hogy éppen kivel beszélsz.

Szűz

Az emberek a becsületességed és a megbízhatóságod miatt emlékeznek rád. Lesz olyan is azonban, akit pont ezekkel a tulajdonságokkal idegenítesz el magadtól. Ugyanakkor lehetőséged van arra is, hogy ösztönözd a környezetedet arra, hogy napról napra jobb emberré váljanak.

Mérleg

Valljuk be, van néhány dolog, ami miatt az emberek sokáig emlékeznek rád. Először is, azt soha nem fogják elfelejteni, milyen tisztességes és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Tökéletes elképzelésed van arról, hogy mi a helyes, és mi a helytelen. Emiatt mindig kiállsz a saját igazad mellett, és ez egy másik dolog, amelyet az emberek megjegyeznek veled kapcsolatban.

Skorpió

A bosszúálló viselkedésed egyértelműen meghatároz téged, és az emberek pontosan ezt jegyzik meg veled kapcsolatban elsőként. Soha nem tartod magadban a dühödet, ami egyfelől egészséges, másfelől van jó és rossz oldala egyaránt. Ugyanis a bosszúd senkit sem kímél, és ezzel az emberek tökéletesen tisztában vannak.

Nyilas

Nyilas szülöttként az emberek a szabad szellemedért szeretnek téged. Valóban tudomásul veszik kalandos természetedet, és azt, hogy félelmet nem ismerő módon veted bele magad a különböző kalandokba. Azonban arról is ismernek, hogy nagyon sok mindenben egyszerűen nem veszel részt. És sajnos, te vagy az a fajta ember, aki nem tartja be a szavát, és nem szívesen vállal kötelezettséget.

Bak

Rendkívül sznob és határozott véleményű ember vagy, és bizony az emberek is pontosan ezt gondolják rólad, kedves Bak. Azonban azok, akik valóban ismernek téged, tisztán látják, hogy mennyire szorgalmas és céltudatos vagy. Te vagy az a fajta ember, aki igazán élvezi a feladatok elvégzését.

Vízöntő

Mint Vízöntő, az emberek leginkább a tiszta intellektusodra emlékeznek. Az a fajta ember vagy, akihez mély és komoly beszélgetésekért fordul a környezete. Tudásod és bölcs meglátásaid miatt mindig szívesen időznek a társaságodban, és szeretnek melletted lenni.

Halak

Kreativitásod és művészi képességeid valóban kiemelkedőek, ráadásul Halak szülöttként kifejezetten érzelmi lény vagy. Ez jó dolog, mert mindig pontosan tudod, hogyan kell az érzelmeidet kreatív folyamatokba irányítani. Olyan kreatív energiád van, amely manapság ritka – és ezt a többiek is tudják, így erre emlékeznek veled kapcsolatban. Tény, hogy valóban tudod, hogyan kell gondolkodni a dobozon kívül.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Bertalan Kata Tisztánlátó Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, tanácsadó, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)