Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

 

Kos

Az ősz nem tartozik a kedvenc évszakaid közé, hiszen tavaszi szülöttként inkább a melegebb hónapokat részesíted előnyben. Nemcsak az eső és a borongós idő miatt van ez, hanem azért, mert úgy érzed, hogy haldoklik a természet. Ráadásul az életben ilyenkor valahogy sokkal több a változás. Ugyanakkor a Kos szülött folyamatos változásban van ilyenkor, akárcsak az őszi falevelek, és ez egy csodálatos dolog, ugyanis ebben az időszakban legalább nem megy fejjel a falnak.

Bika

Bika szülöttként te is inkább a tavaszi és nyári hónapokat részesíted előnyben, ugyanakkor ősszel kifejezetten élvezed azt, hogy késő délutánonként, esténként bevackolódhatsz otthonodba, és néhány hangulatos őszi dísz és mécses segítségével lazíthatsz. Ilyenkor természetesen elmaradhatatlan egy csésze finom meleg tea, vagy éppen forró csoki, ami ezeknek az őszi estéknek bizony fontos kellékei. Maratoni olvasásokat, filmnézéseket tartasz ilyenkor, amik egyszerűen jólesnek a lelkednek, és szabályosan megújulsz általa.

Milyen hatással van rád az ősz?

Ikrek

Az Ikrek szülöttet teljesen lehangolja az ősz, főként akkor, amikor észreveszi, hogy mennyivel hamarabb sötétedik odakint. Mégsem használja ki ezt az időszakot arra, hogy csendesen visszavonuljon, és önmagával legyen, hiszen továbbra is fontos számára a társasági élet. Így nem lehet csodálkozni azon, hogy a borongós őszi esték ellenére sem ülsz otthon, sőt, alig várod, hogy megcsörrenjen a telefon, és valamelyik barátod/barátnőd meginvitáljon egy jó kis buliba. Egy-egy társasági összejövetel aztán hamar oldja a lehangoltságodat.

Rák

A Rák egyik jelentős hibája az, hogy a végtelenségig képes halogatni még olyan dolgokat is, amelyekből pedig előnye származna. Ugyanakkor az ősz beköszöntével ez alább hagy nála, még akkor is, ha a hangulatára egyáltalán nincs jó hatással ez az évszak. A hulló falevelek, a borongós napok, az utcai pocsolyák és a korai sötétedés bizony nehézzé teszi a lelkét. Kifejezetten hiányzik számára a társaság, mégis nehezen veszi rá magát arra, hogy kimozduljon.

Oroszlán

Az Oroszlán szülött számára nem okoz különösebb fejfájást az, hogy beköszönt az ősz. Alaptermészetéből adódóan állandóan mozgásban van, így teljesen mindegy, hogy tavasz van, vagy éppen ősz, neki menni és intézkedni kell. Igyekszik továbbra is kihasználni minden lehetőséget, ami az útjába kerül, és ez egyáltalán nem évszak-függő. Az ősz előre haladtát maximum azért érzi meg, mert kénytelen melegebben öltözködni.

Szűz

A Szűz szülött számára teljesen mindegy, milyen évszak van, ő soha nem enged az elhatározásaiból, és képes ellenállni a lustaság csábításának. Továbbra is lelkiismeretesen sportol, hódol a hobbijának, dolgozik, és persze szigorúan rendet tart maga körül. Ilyenkor azonban a lelke gyakrabban háborog, mint a melegebb hónapokban, és erre talán még önmaga sem sejti a magyarázatot. Pedig minden bizonnyal talán csak arról van szó, hogy többet van összezárva a környezetével, mint nyáron, és könnyebben keveredik konfliktushelyzetekbe.

Mérleg

A Mérleg szülött számára az ősz mindig egy kis bizonytalanságot hoz. Egyfajta visszafordíthatatlanságot érez ilyenkor bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ez igencsak nyomasztóan hat rá. Pedig nem kellene semmi mást tennie, mint átgondolni a közelmúltban történteket, megtisztítani magát a negatív energiáktól, hogy aztán mindent újult erővel, tiszta lappal kezdhessen. Ugyanis az őszi elvonulás erre tökéletesen alkalmas. Soha nem szabad arra figyelni, ami elmúlt, sokkal inkább arra érdemes koncentrálni, ami most van, vagy még ezután következik. Így lesz élvezhető ennek az évszaknak a varázsa.

Skorpió

Talán nem mondunk újat azzal, hogy a Skorpió jegy szülöttje egyenesen rajong az őszért. Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy ő maga ősszel látta meg a napvilágot. Az őszi erdő, a lába alatt zörgő falevelek, a konyhában terjengő sütőtök illata, a szüret hangulata mind-mind inspirálóan hat rá. Ilyenkor szinte senki nem tud vele lépést tartani, hiszen lendülete, motiváltsága nem ismer határokat. A legtöbb Skorpió ősszel aratja a legnagyobb sikereket, az élet szinte minden területén.

Nyilas

Akárcsak a Skorpió, a Nyilas szülött is rajong az őszért, akárcsak a téli hónapokért. Imád hatalmas sétákat tenni az őszi napsütésben, szívesen gyűjt a gyerekekkel makkot, gesztenyét és színes faleveleket. És természetesen ez az évszak sem veszi el a kedvét attól, hogy újabb és újabb kalandokban vegyen részt. Szinte pillanatok alatt képes újra tölteni lemerült erőforrásait, mindegy, hogy éppen süt a nap, vagy szakad az eső.

Bak

A Bak szülött egyáltalán nem szereti az őszt, és itt még finoman is fogalmaztunk. Ugyanis pillanatok alatt eluralkodik rajta a melankólia, ahogy meglátja az első lehulló faleveleket, vagy észleli, hogy korábban kell villanyt gyújtania, mert odakint sötétedik. Számára az ősz valóban az elmúlás, a befejezettség jele, ami valahogy párosul az öregkorral és a hanyatlással. Ugyanakkor precizitása, szorgalma és munkaszeretete egy cseppet sem lanyhul, továbbra is a tőle telhető legjobbat hozza ki magából, ha valamilyen feladatról, munkáról, kötelességről van szó.

Vízöntő

A Vízöntő szülött független és szabad természetén egyetlen évszak sem tud változtatni. Sem ősszel, sem pedig más évszakban nem tűri, hogy valaki megmondja, mit tegyen, merre menjen. Hiába esik jól a meleg pokróc alatt olvasni egy csésze finom tea társaságában, ha eszébe jut valami „fontosabb”, neki bizony mennie kell. És ha ebben valaki megpróbálja megakadályozni, annak bizony csalódnia kell. Hozhat az ősz bármiféle változást, egyet biztosan nem tud megváltoztatni: a szabadság iránti vágyadat és igényedet. 

Halak

A legtöbb csillagjegynek a balzsamos tavasz szimbolizálja a szerelmet, a Halak szülött számára valahogy mindez az őszhöz köthető. Ebben az időszakban igazán intenzív az érzelmi élete, és pillanatok alatt képes szerelembe esni, vagy éppen levenni a lábáról az ellenkező nem képviselőit. Ugyanakkor testileg és lelkileg egyaránt megviseli a párás, ködös, esős időjárás, ezért nem a betegségtudatot kell erősítenie magában, hanem céltudatosan kell tennie annak érdekében, hogy immunrendszerét minél hamarabb megerősítse!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Tisztánlátó Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, tanácsadó, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 555

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Sade Médium Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális tanácsadó.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 414

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)