Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Milyen hatással van rád az Újhold ereje? - Megmondja a csillagjegyed

Teliholdkor a Föld kerül körülbelül a Nap és a Hold közé, és a felénk eső oldalt éri a napsugár. Ezután a Hold el kezd fogyni, végül a negyedik hét végén teljesen elfogy, és eljut az újhold állapotba, ahol a ciklus újra kezdődik.

 
Ez a ciklus átlagosan 29 nap 12 óra 44 perc alatt megy végbe, ez egy holdhónap hossza. Az Újhold ereje természetesen a csillagjegyekre is hatással van. Nézd meg, mit hoz neked a mostani Újhold!
 
KOS
 
Biztosan rájöttél már, hogy mennyi mindent meg kell oldanod mostanában, de szerencsére jó időben történik veled mindez, mert majd kicsattansz az energiától. A hideg idő nem szegi kedvedet, rajzanak a gondolatok a fejedben, már csak sorba kell raknod őket és megvalósítani. Újra és újra rá kell jönnöd, mennyien adnak a véleményedre, veled akarják megbeszélni a dolgaikat. Igazi társasági emberként nem ülsz otthon magányosan, rá kell jönnöd, mennyien számítanak rád. Az igényesen elvégzett munkád fontos, érzed, hogy mások bíznak benned. Lehet még ez fordítva is, szakíts hát időt rájuk. A belső energiákat nem szabad elherdálni, gondoskodj az újratöltekezésről. Ne viselj most sötét ruhákat, mert ráfeküdhet a hangulatodra. Mosolyogj és a világ is visszamosolyog rád.
 
Horoszkóp és az Újhold

BIKA
 
Az Újhold ereje segíti a szívedet-lelkedet, de az utána következő időszakban elszürkül az ég. Higgadtan, minden szavadat átgondolva elsimíthatod a felmerülő problémákat, amelyek a párkapcsolatodat fenyegetik. Kissé felgyorsulnak az események és a tennivalók, ám, ha a megszokott átgondoltsággal, okosan intézed a munkahelyeden felmerülő változásokat, jól jöhetsz ki a helyzetből. Rád nem jellemző a pánik, te vagy az, aki átlátja, mit kell csinálni, ezért támaszkodj bátran a belső erődre. A gyakori borongós idő miatt sokan hajlamosak sötét ruhákat választani, ami előbb-utóbb kihat a hangulatukra. Te azonban csináld okosan, mindig figyelj arra, hogy legyen rajtad vidám szín is, könnyebben lesz mosolygós a hangulatod. Ehhez sokszor elég egy megfelelő kiegészítő választása, egy megfelelően harmonizáló világos kiegészítő ugyanis már reggel feltölt energiával.
 
IKREK
 
Az előtted álló mozgalmas időszakban nem jelent majd gondot számodra az, hogy meg tudd oldani az összes feladatodat. A pörgős napok feszültségét muszáj lesz mozgással levezetned, ehhez kevés lesz egy esti séta, találj módot az erőteljesebb mozgásra. Hidd el, megéri! Szerelmi életed megsínyli esetleg a nagy rohanást, próbálj higgadt maradni és egy-két hét múlva már más szemmel látod a dolgokat. Keress egy szívednek kedves szép idézetet, amit kiragaszthatsz a tükrödre. Már reggel mosolygóssá teszi a napodat, így biztosan könnyebben indulsz el.
 
RÁK
 
Nem is érted, miért, a munkahelyed és az otthonod ontja a tennivalókat. Az Újhold segít abban, hogy a feladatok megszaporodásával a bevételeid is nőjenek, így biztosan könnyebb lesz a helyzeted. Egyszerűbb, ha elfogadod azt, hogy most egy pörgős időszakot kell megélned. A bosszankodás csak elviszi az energiádat és az idődet. Ha azonban mindezt ügyesen osztod be, akkor marad a szeretteidre is, amiből újra és újra töltekezni tudsz. Minden nap legyen egy „boldog félórád”, amikor csak azzal foglalkozol, aki kedves a szívednek, ez tudja megadni számodra a feltöltődést a következő napra.
 
OROSZLÁN
 
A szerelmi életedet befolyásoló Újhold a lehető legjobb helyen áll és neked szinte semmi más dolgod nincs, mint az, hogy használd ki ügyesen ezt a szerencsés időszakot! Ne a pletykákkal foglalkozz, mert bosszantó helyzetbe hozhatnak. Ha most keresed a párodat, akkor egyszerűen légy nyitott és olyan valaki fog rád mosolyogni, akit régóta vársz már. Ha párkapcsolatban vagy, akkor csodás magasságokba ívelhet a szerelmetek. A munkában legyen benned kitartás és te légy az, aki átlátja a feladatokat, amelyeket minél hamarabb el kell végezni, a felesleges viták csak hátráltatnak mindenkit.
 
Újhold misztikum

SZŰZ
 
Kedvező időszak elé nézel, anyagi és szerelmi téren egyaránt. Lehetséges egy nagyobb kiadás, amit nem terveztél, de okos átgondolással ügyesen meg fogod oldani. Munkádban sikeres leszel, amennyiben hű maradsz önmagadhoz, hisz a munkabírásod legendás, és gyakorlatias észjárásod sokat lendít akár a káosszá váló helyzetek megoldásában is. Megfontolt tervezéssel utazást is tervezhetsz, az Újhold ereje támogatni fog, ez tehát megfelelő időszak ennek megvalósítására. Tervezz bátran a pároddal, de ha egyedül vagy, akkor is kapcsolódj ki!
 
MÉRLEG
 
Az Újhold pozitív hatását használd bátran, az előtted álló időszakban. Eljött az ideje azoknak a változásoknak, amit már régóta tervezgetsz magadban. Ez nem egy lazítós időszak, de hosszú távon bőven lesz eredménye a mostani erőfeszítéseknek. Nem kell egyedül megoldanod minden feladatot, akár család, akár barátok, akár a társad örömmel fognak segíteni ebben. Egyszerűen csak el kell fogadnod a feléd nyújtott kezüket. Fontos, hogy a hozzád közelállók véleményét megismerd, kérd ki bátran a véleményüket.
 
SKORPIÓ
 
Ha csakugyan jól választottad meg a partneredet, az most kiderül. Ha igazi társ, akkor minden jól fog alakulni, a te dolgod pusztán annyi, hogy ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, adj teret a partnerednek is. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, a fellegekben jár, amit eltervezett, az lehetetlen, de ez egy ritka jó időszak számotokra: a lehetetlent is képesek vagytok megvalósítani. Ha most egyedül vagy, akkor befuthat a várva várt szerelem, ne engedd meg magadnak a túlzott mérlegelést, mert azzal minden eltűnhet a reggeli ködben. Pénzügyekben jó időszaknak nézel elébe, most lesz hálás az eddigi okos tervezés, változatlanul óvakodj a könnyelmű költekezéstől.
 
NYILAS
 
Jókedved visszatér az Újhold hatására és még kellemes meglepetésekben is lesz részed. Apró bosszantások hátráltatnak eleinte, de igazság szerint rá fogsz jönni: akik miatt bosszús vagy, eddig sem voltak igaz barátaid. Kapcsolataidat először a fejedben kell rendezni, utána a valós életben már játszi könnyedséggel meg tudod tenni a fontos lépéseket. Ne vedd a lelkedre a dolgokat, hagyd elúszni a feszültséget! Aminek, és akinek menni kell, az had menjen!
 
BAK
 
Egy kicsit több energiát kell belefektetned abba, hogy a kellemes egyensúlyt megteremtsd. Párkapcsolatodban van elvárásod a partnereddel szemben, viszont részedről több figyelmességre lenne szükség. Nagyszerű, hogy szakmai életedben jól boldogulsz, a fejlődésre is mutatkozik lehetőség, de vigyázz, hogy a magánéleted ne lássa kárát. Törekedj az egyensúlyra, hosszú távon az tesz boldoggá. Munka után vigyél haza egy üveg bort, egy finom teát vagy sütit, bármit, ami nem megszokott, és szakítsatok egy órát magatokra.
 
VÍZÖNTŐ
 
Mostanra lett eleged, pedig mindent megtettél annak érdekében, hogy nyugodt maradj. Nézz ki az ablakon és láthatod, amilyen az időjárás, neked éppen olyan a hangulatod. A hűvös, borongós idő téged is sötét gondolatokkal tölt el, viszont, amikor süt a nap, az felvillanyozza a hangulatodat. Ez párkapcsolatodban is érezhető, ami rosszul érint téged, változtatni viszont az Újhold segítségével tudsz rajta. Tölts együtt olyan időt a pároddal, ami feltölt. Ez lehet egy romantikus hétvége, de akár egy mozi is. Neked már az is segít, ha rájössz, erre van szükséged, hisz máris tervezed a megvalósítását. Innentől már jobb lesz a kedved is.
 
HALAK
 
Lehetséges, hogy egy kicsit magasra tetted a mércét, már ami a szíved választottját illeti. Elfelejtetted talán, hogy nem mindenki pisztráng, hogy a sodrással szemben feljusson a vízesésen is. Ha a társad nem tud megfelelni az elvárásaidnak, és ez bosszant téged, akkor vizsgáld meg, nem támasztottál-e túlzott elvárásokat irányába. Ha az igazi társaddal vagy, ettől helyre áll a béke, ha viszont tévedés ez a kapcsolat, akkor elúsztok egymás mellől. Ha egyedül vagy, az Újhold ereje negatív hatással van az ismerkedésre, ne most keresgéld a nagy Őt-t a zavarosban.
 
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Valéria Inspiráló Jós

Valéria

Reikivel és Kryon energiával lelket gyógyít. Lenormand kártyával jósol, számmisztikát is használ.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 515

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával, valamint lelki tanácsadással foglalkozom.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Eliza Közvetítő Jós

Eliza

Sok szeretettel köszöntelek, Eliza vagyok! Ha segítő válaszokat szeretnél kapni életed sorskérdéseire, vagy olyan neh...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 906

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)