Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

 

Ezek a különböző interpretációk viszont nem változtatnak azon a tényen, hogy a szerelem – szerelem. Bármit jelenthet, az egész napos ágyban maradós együttléttől kezdve, ejtőernyős ugrást csinálni valakivel. Néha a szerelem nehéz is lehet, mégis, mindannyiunknak szüksége van rá az életében. Tartsuk észben, hogy a szerelem megélése csillagjegyenként is változik, és most elolvashatod, hogy a zodiákusod alapján te miként éled meg ezt az érzést.

szerelem

Kos

 

Azok a dolgok, amiket a párod boldogságáért teszel, jelentik számodra a szerelmet. Versenyszellemű, gyors, született vezető - ezek a karakterjegyek befolyásolnak, amikor a partneredre nézel, és mindig készen állsz rá, hogy megmutasd, mennyire szereted őt. A szavak számodra nem sokat jelentenek, így tőle is inkább tetteket vársz. Dióhéjban mondva, viszonzást is vársz, nem csak egy irányú figyelmet.

Bika

Ha teljesen el tudod magad engedni valaki mellett, akkor érzel szerelmet. A romantika nálad az, hogy nem kell megjátszanod magad a párod mellett, de az én-időd sem kerül veszélybe miatta. A szégyenlősséged néha megnehezíti, hogy nyiss mások felé, így az, hogy bebiztosítod az otthonodat valakivel, akiben megbízol, számodra elengedhetetlen.

Ikrek

A szív mélyéből fakadó szavak és romantikus susmusok rengeteget jelentenek számodra. Létfontosságúnak tartod a pároddal való kommunikációt. Bár néha ábrándozónk tűnsz, valójában igencsak praktikus vagy, és mindent kielemzel, ami történik körülötted. Ez felettébb beszédessé tehet, így ritkán vannak néma csendek, amikor azzal az emberrel vagy, akit szeretsz. Mindig van valami téma, amit megbeszélhettek, s számodra ebben merül ki az igaz szerelem.

Rák

Szenvedélyes és érzelmes emberként szeretsz a pároddal kettesben kimozdulni, mert ez azon ritka alkalmak egyike, amikor elengedheted magad. Olyasvalakit kell találnod, aki segít, hogy békében érezd magad, aki akkor is támaszt nyújt, amikor az érzelmeidtől nem látsz tisztán. Igaz szerelem az, amikor szívesebben töltenél el egy napot a pároddal, mint hogy relaxálj a tengerparton.

Oroszlán

A szerelmet kissé drága mulatságnak tartod. Bár igencsak magabiztos vagy, szereted, amikor valaki ajnároz, például elvisz egy drága étterembe vacsorázni, vagy meglep egy ajándékkal. Úgy véled, néha egyszerűen csak jól esik az, hogy gondoskodnak rólad. Úgy képzeled el a szerelmet, mint egy köréd épülő filmet, ugyanakkor kész vagy te is ugyanilyen gondosan ellátni a párodat.

Szűz

A szeretet közted és a párod között az apró gesztusokból áll. Szinte mindet észreveszed, és te magad is szereted minden adandó alkalommal megmutatni a párodnak, hogy szereted. Az olyan egyszerű dolgok, mint megnézni egy sorozatot a kanapén ülve, pizzával az öletekben is sokat jelent neked. A hűség számodra létszükséglet, így amíg megbízhatsz a partneredben, bármilyen helyzetre készen állsz.

Mérleg

Béke nélkül számodra nincs szeretet. Fontos, hogy megtaláld azt az embert, aki a lelkedben is kapcsolódik hozzád, és mindent eltöltő békével ajándékoz meg. Jelenléte által érzed otthonodnak a világot. Az éjszakai, csillagnézős beszélgetések által érzed igazán, hogy összetartoztok a pároddal.

Skorpió

Már a szerelem ötletétől is izgatott leszel, mert őszintén úgy gondolod, hogy neki fogod köszönni életed legjobb emlékeit. Szereted, ha a pároddal élvezheted a szerelmet. Fontos számodra a párkapcsolat, főleg, ha az illető megnevettet, érdekes témákról tudsz vele beszélni, és úgy érzed, felelősséggel vagytok egymás iránt.

Nyilas

Mivel tüzes és szabad szellemű ember vagy, semmi sem riaszt meg jobban, mint hogy bezárjanak egy kalitkába. Mégis, rendkívül komolyan veszed a szerelmet. Azt várod, hogy minden elképzelhetőt felülmúljon, és hogy a párod egyben egy jó barát is legyen. Szükséged van bensőséges viccekre, közös tervekre a jövőre nézve, valamint kalandokra, amik által közösen fejlődhettek.

Bak

Számodra a szerelem valami hagyományosat jelent. Nem rajongsz a sebezhetőségért, még ha az az élet velejárója is, mindig mérlegelsz, mielőtt eldöntöd, miként is érzel valaki iránt. Szeretsz hagyományokat kialakítani a pároddal, ami lehet egy vacsora péntek esténként, évente egyszer egy nyaralás, hogy pizzát rendeltek szerdánként, és így tovább. Ezek elengedhetetlenek számodra, mert általuk érzed, hogy egy családdá váltok.

Vízöntő

A megértés számodra kulcsfontosságú a szerelemhez. A másik félnek meg kell értenie a személyiséged különböző részleteit, amik mások előtt esetleg titokzatosnak tűnnek. Még a szerelemben is a kritikus gondolkodás és a tudásszomj hajt, így olyan párra van szükséged, aki mellett minden nap tanulhatsz valami újat. A szerelem egy puzzle, és életed minden napját szeretnéd rászánni arra, hogy kirakd.

Halak

A szerelem fogalmát esetedben a tiniregények határozzák meg. Érzékenységeddel és kedvességeddel a művészet is a szerelem fontos része lesz számodra. Intuícióidnak hála művészi módon is ki tudod fejezni az érzéseidet. A szerelem segít harmóniában élni magaddal, és általa úgy érezheted, hogy ott vagy, ahol lenned kell.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)