Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

 

Fontos észben tartanod, hogy nem szerezhetsz meg mindent az életben, de kihozhatod belőle a legjobbat, méghozzá a próbálkozások és tévedések által. Tanulj a hibáidból és hiányosságaidból, legyél te az a változás, ami a szenvedélyedet hajtja. Most megmutatjuk, hogyan találhatod meg életed célját a csillagjóslás alapján.

Kos

„A versenyzés csak akkor igazi, ha a te életedről vagy hírnevedről van szó. Minden más csak külsőség.”

Te is tudod magadról, hogy milyen erős benned a versenyszellem az élet minden területén. De miben is akarsz első lenni valójában? Felejtsd el azt, hogy mások életében akard előtérbe helyezni magad, hiszen csak te tudod legyőzni önmagadat. Maradj aktív, de ne a melletted lévő embernél próbálj gyorsabban futni, hanem annál az önmagadnál, aki az előző napon voltál.

Bika

„A gazdagság nem egyenértékű a boldogsággal.” 

Ne hagyd, hogy a világod a pénz körül forogjon, hiszen az élet sokkal többet tud nyújtani az anyagi tárgyaknál. Lehet, hogy örömmel tölt el, ha ajándékokat kapsz, vagy olyan munkahelyen dolgozol, ahol az igényeidhez elegendő pénzt keresel, de tudnod kell, hogy ez nem minden. Valójában sokkal boldogabb lennél pénz nélkül, a szeretteiddel körülvéve.

A jó humorérzék fiatalon tart

Ikrek

„A jó humorérzék fiatalon tart.” 

A társasági képességeid nagyon fejlettek, profi beszélgetőpartner vagy. Ugyanakkor, ha a dolgok kezdenek kissé játékossá válni, te mindig inkább a komoly oldalra állsz. Ne félj az alkalomhoz illően néha elsütni egy-egy poént, hiszen a humor tényleg megfiatalít. Lehet, hogy ettől nevetőráncod alakul ki, de hidd el, ez az egyetlen fajta ránc, amit az arcodon szeretnél látni, ha idősebb leszel.

Rák

„Ha valaki önpusztító, ne próbáld megállítani, ugyanis ez ragályos.”

Ösztönösen hajlamos vagy az önpusztító magatartásra, ezért olyan fontos megtanulnod ezt a leckét. Ne engedd, hogy a saját szorongásaid miatt a körülötted lévők kezdjenek el kételkedni önmagukban és a kapcsolatukban veled. Ezzel a rossz kisugárzással önmagadhoz hasonló mentalitású embereket vonzol magad köré, akik folyamatosan versengenek egymással. Elsősorban szeretned kell önmagad és azt, amid van.

Oroszlán

„Az emberek lusták.” 

Igen, te is lusta vagy. Egy bizonyos pontig nem is gond a lustaság, mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor csak otthon szeretnénk feküdni az ágyunkban és megfeledkezni a körülöttünk lévő világról. Te azonban hajlamos vagy túl gyakran ezt tenni. Itt az idő, hogy kilépj a komfortzónádból, hívd fel a barátaidat és kérd meg őket, hogy kimozdítsanak otthonról.

Szűz

„Aki nem megy szabadságra, az soha nem fog teljesen megelégedni a munkájával.”

Mindig csak munka és semmi játék, semmi szórakozás - ez a hozzáállás nagyon megnehezíti számodra a lazítást. Egy kis kikapcsolódás nem fog ártani, nem szabad túl szigorúnak lenned önmagadhoz. Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan a munkával foglalkozz.

Mérleg

„Ne vesztegesd az idődet arra, hogy magyarázkodj azoknak, akik nem ismerik a helyzetedet.” 

Az emberek megkérdőjelezhetik a békés természetedet. Ha folyamatosan olyan kérdésekkel bombáznak, hogy magyarázkodnod kéne amiatt, aki vagy, az csak annyit jelent, hogy nem ismernek még eléggé. Te is tudod, hogy ilyenkor a legjobb, ha elkerülöd a konfrontációt, így egy lépéssel előrébb járhatsz a játékban.

Skorpió

„Ne csinálj semmit, amit utálsz, függetlenül az esetleges pozitív eredményektől.”

Szereted az élet lehetőségeit maximálisan kihasználni, és ez egy nagyon jó tulajdonság. Ugyanakkor ügyelned kell arra, hogy ne tegyél semmit csak azért, mert úgy érzed, az „a helyes döntés”. Ragaszkodj a szenvedélyedhez, és ez fog boldoggá tenni. Ne csinálj semmit csak azért, mert úgy érzed, hogy a kötelességed.

Nyilas

„Maradj nyugodt, amikor kételkedsz magadban.” 

Tudod, hogy hajlamos vagy túl sok mindent magadra vállalni, csak azért, hogy mindenkinek kedvére tegyél magad körül. Ne próbáld az egész világot a kezeidben tartani, inkább kezdj el lelassulni. A türelmetlen természeted nagyon megnehezíti számodra, hogy csak lélegezz és várd, hogy mit hoz a következő nap. Lazíts, nyugodj meg, minden el fog rendeződni.

Bak

„Azokká az emberekké válsz, akikkel a legtöbb időt töltöd.” 

Család- és barátorientált személyiség vagy, szeretsz azok között lenni, akik a legjobban megbecsülnek. Ne feledd, hogy önmagadra kell a legtöbb időt fordítanod, lépj hát vissza a családi drámából és törődj magaddal. Vedd körül magad pozitív energiákkal, ezután minden magától fog folytatódni.

Vízöntő  

„Az egyedüli igaz tudás tapasztalatok által szerezhető és a gyakorlatban bizonyítható.”

Hajlamos vagy mindent túlgondolni. Kiváló a problémamegoldó képességed, de ne feledd, hogy nem lehet mindent a tankönyvekből megtanulni. Nem úgy születtél, hogy az egész Univerzumot ismerd, az utazásod által kell nap, mint nap tapasztalatokat szerezned. 

Halak

„Az emberek, akik önmaguknak hazudnak, neked is hazudni fognak.” 

Bárkit túl gyorsan közel engedsz magadhoz. Túlságosan megbízol az emberekben, ezért kell először megismerned az őszinte oldalát az adott személynek, mielőtt elmondanád neki a legsötétebb titkaidat. Ne feledd, akik saját magukhoz sem tudnak őszinték lenni, azok veled sem lesznek azok.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

 
Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 300

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Perzsi Tisztánlátó Jós

Perzsi

Belső látásával és inga segítségével segítek a hozzám fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 987

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)