Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

 

Kos: Mars

Az uralkodó bolgyód a Mars, a háború istene. A Marshoz cselekedetet, vágyat, szenvedélyt és elkötelezettséget társítanak. Csak úgy, mint a Mars, te is rendkívül elszánt és szenvedélyes vagy, ráadásul telis tele vagy energiával, lelkesedéssel és cselekvési vággyal. Nagyon ambíciózus személyiség vagy és eltökélt szándékod, hogy bármi áron elérd a sikereidet. Másrészt türelmetlen vagy és hamar dühbe jössz. Gondolkozz, mielőtt beszélsz és fejezd be mindig azt, amit elkezdtél. 

Bika: Vénusz

Uralkodó bolygód Vénusz, aki nem más, mint a szerelem istennője. Vénusz ezeken kívül a pénzt és a szeretetet is irányítja. Ebben a jegyben eme bolygó földi és materialista aspektusa kerül előtérbe, ezért van az, hogy rendkívül stabil vagy, megbízható és gyakorlatias. Nagyra értékeled a szépséget, a kényelmet és az élet különféle örömeit. A valóságban nagyon keményen dolgozol, hogy mindent megteremts magadnak és boldog légy, de a Vénuszhoz hasonlóan hajlamos lehetsz arra, hogy túlságosan önelégültté válj.

Ikrek: Merkúr

Merkúr az istenek szóvívője, ez a bolygó pedig az önkifejezést és a kommunikációt jelképezi. Az Ikrek csillagjegyében születettekre nagy befolyással van a Merkúr intellektuális hatása. Akárcsak a Merkúr, te is kíváncsi vagy, kommunikatív és sokoldalú, ezen kívül rendkívül értelmes, spiritualitásra nyitott és intellektuális. Nagyszerű beszélgetőpartner vagy és ez segít abban, hogy nagy ismertségi körre tégy szert. A Merkúr hatása azonban nem csak pozitív: hajlamos vagy arra, hogy mindenen aggodalmaskodj, és logikátlan lépéseket tégy.  

Mi az uralkodó bolygód?

Rák: Hold

Uralkodó bolygód a Hold. A Hold érzelmekat, hangulatokat, igényeket, szokásokat, öntudatot és reakciókat ábrázol, továbbá nőies energiát társítanak hozzá. Rák szülöttként rendkívül érzékeny és érzelmes lélek vagy, szíved együttérző, ennek köszönhetően különös gondot fordítasz másokra. Időnként előfordul, hogy hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak, ezért könnyen sebezhetővé válhatsz, ugyanakkor pont emiatt vagy intuitív.  A Hold erősíti a képzelőerőt, a kreativitást, az intuíciót és az együttérzést. Másrészt sokszor bizonytalanná tehet, és ésszerűtlen gondolatokat ébreszthet benned. Ne hagyd, hogy mindig az érzelmeid irányítsanak.

Oroszlán: Nap

Befolyásoló bolygód a Nap. A Nap képviseli az egót, az akaratot, az életerőt, az identitást és a tudatos ént. Oroszlán szülöttként rendkívül bátor vagy, büszke, bőkező, melegszívű és magabiztos. Akárcsak a Nap a Naprendszer közepe, te is mindig a figyelem középpontjában szeretnél lenni. Hajlamos vagy azonban arra, hogy dicsekvő, arrogáns, makacs és változékony hangulatba kerülj.

Szűz: Merkúr

Merkúr, az istenek szóvívője uralkodik a Szűz jegyén.  A Szüzekre kimondottan nagy hatással van a Merkúr gyakorlatias befolyása, ugyanis végtelenül logikus, praktukus és a munkára fókuszáló jegy. A Merkúr segít a lehető legpraktikusabb és legésszerűbb döntéseket hozni, erőteljes elméd segítségével pedig könnyen megtanulsz, és könnyen elemzed a dolgokat. Mindig a tökéletességre törekszel, bármit is csinálsz, ez azonban túl kritikussá tehet önmagaddal és másokkal szemben egyaránt. Tanuld meg, hogy egy helyzetet mindig egészében láss, és vedd észre a tökéletlenségben is a szépséget.

Mérleg: Vénusz

A szerelem istene, Vénusz uralja a Mérleget. A Vénuszhoz a szeretetet, a harmóniát, a kiegyensúlyozottságot, az igazságot, a kedvességet, az együttműködést és a nyugalmat párosítják. Téged a szíved irányít, emellett rendkívül kedves, barátságos, szeretetteljes ember vagy, aki számára nagyon fontos a nyugodt, harmónikus élet.  A Vénusz elősegítette a művészi oldalad kitárulkozását, és felnyitotta a szemed a szépség meglátására is. Szereted szép dolgokkal körülvenni magad. Diplomatikus vagy, és képes vagy a dolgokat több nézőpontból látni. Ezek mellett azonban hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, és döntésképtelen lenni. Ha valami mellett letetted a voksodat, ne változtass rajta!

Skorpió: Plútó

A pokol istene, Plútó uralja a Skorpiót. Ez a bolygó rendkívül intenzív és szenvedélyes, továbbá az átalakulással, a megújulással és az újjászületéssel párosítják. Nagyon jó koncentrálóképességed van, és nem hagyod, hogy bármi elvonja a figyelmedet a célod megvalósításáról. Mély belső igényed van az igazság megkeresésére és a rejtett dolgok feltárására. A Plútó képességet ad önmagad átalakítására és arra, hogy el tudj indulni egy nagyobb cél felé vezető úton. Ezek mellett rögeszmés szükséged van a hatalomra és arra, hogy mindent te tarts a kezedben, ennek viszont igencsak romboló hatása van.

Nyilas: Jupiter

A Nyilast befolyásoló bolygója a Jupiter. Ez a bolygó a növekedést és a terjeszkedést szimbolizálja, továbbá remény, hit, cél és lehetőség társul hozzá. A Jupiter ezen kívül a szerencse, bőség és optimizmus bolygója. Hozzá hasonlóan te is rendkívül szerencsés és optimista ember vagy, aki tele van kalandvággyal, szeret kockáztatni és bízik abban, hogy minden a te javadat szolgálja. Ügyelj azonban arra, hogy ne légy túl magabiztos és ne bízz meg másokban túlságosan.

Bak: Szaturnusz

Uralkodó bolygód a Szaturnusz, melyhez korlátokat, felelősséget, elkötelezettséget és a kemény munkát társítják. Ennek köszönhetően kimondottan ambiciózus vagy és keményen dolgozol a céljaid elérése érdekében. Minden nehézség ellenére eltökélt vagy a sikerre. A Szaturnusz segít ebben türelemmel, bölcsességgel, határozottsággal és jó koncentrálóképességgel. Nagyon realista és gyakorlatias ember vagy, de hajlamos a pesszimizmusra és arra, hogy túlságosan is óvatos légy. 

Vízöntő: Uránusz

Irányító bolygód az Uránusz, mely az innovációval, a felfedezéssel, a haladással és az újdonságokkal áll kapcsolatban. Az Uránusz különbözik a többi bolygótól, mivel függőleges tengelyen forog. Úgy, mint az Uránusz, te is szeretsz más lenni. Jellemző rád a kreativitás, a különcség és nagyon kedveled az eredetiséget. Az Uránusz erőt ad neked, hogy független légy és kitűnj a tömegből. Másrészt hajlamos vagy arra, hogy ok nélkül lázadj.

Halak: Neptunusz

Neptunusz, a tengerek istene irányítja a Halak szülöttet. Neptunuszt az inspirációval, az álmokkal, az intuícióval és a spiritualitással társítják, ezért te magad is igazi álmodozó vagy, szinte már elveszel abban a képzelt világodban, ahol minden tökéletes. Neptunusz arra sarkall, hogy együttműködő légy, legyen nagy képzelőerőd, és képes legyél kedves és intuitív lenni. Hiszel abban, hogy a világ tele van csodákkal, és mindig ezeket keresed. Előfordul azonban, hogy függővé válsz a valóságtól való menekülés miatt.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

Bővebben »

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

 
Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)