Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Rafael, a gyógyító angyal

Ha valamilyen betegséggel küszködik, hívja segítségül a gyógyító angyalt, Rafaelt! Nem tesz majd csodát Önnel, de irányt mutat, merre induljon el a gyógyulás útján, milyen orvost keressen fel, milyen típusú gyógyszert vagy alternatív módszert válasszon.

 

A test betegségei leggyakrabban a lélek bajaiból fakadnak. Ha a lelkünk kiegyensúlyozott, a szívünkben szeretet és megértés, elménkben pedig elfogadás uralkodik, akkor a betegségek nem tudnak hosszú időre tanyát verni a szervezetünkben. Azonban, ha feszültség, elégedetlenség, szeretetlenség és káosz jellemzi külső és belső világunkat, szedhetjük marékszámra a gyógyszereket, nem fogunk meggyógyulni. Legfeljebb a tüneteket enyhíthetjük átmenetileg.

Rafael, gyógyító angyal

Ép lélek – ép test

Mindannyian hallottunk már csodás gyógyulásokról, olyan esetekről, amikor valaki az orvosok lemondó ítélete ellenére, súlyos, netán halálosnak mondott betegségekből gyógyult fel. Ugyanakkor látunk példát a másik végletre is: vannak, akik banális, megfázásos betegségekkel heteket-hónapokat kínlódnak, és fogalmuk sincs róla, miért nem képesek leküzdeni egy kis náthát. Az egyik ember ennyivel erősebb lenne, mint a másik? Vagy az égiek ennyivel hatékonyabban segítenék az egyiket a másiknál? Persze nem vagyunk egyformák, de a lehetőség mindannyiunk előtt ott áll, hogy életünket rendezetten, Istennek tetsző módon éljük, s ha baj van, az ő küldötteit hívjuk segítségül.

Gyógyuljon Rafaellel!

Ha a gyógyulás a célja, hívja segítségül Rafaelt, aki rendkívül nagyhatalmú angyal, és a gyógyítás mellett arra is képes, hogy segítsen megelőzni a betegségeket. Minden betegség előbb negatív gondolat, majd negatív érzés formájában jelenik meg. Testi szinten akkor mutatkozik meg a baj, ha nem teszünk időben ezek ellen. Rafael arkangyal a legügyesebb segítő lehet abban, hogy a gondolatait, érzéseit pozitív irányba formálja. Nem engedi, hogy rossz úton járjunk, figyelmeztet, segít megelőzni a bajt.

Mivel Rafael pontosan tudja, hogy a betegségek oka az energiák megrekedése, a negatív energiák felszaporodása környezetünkben, segít, hogy megtisztítsa a teret, amelyben élünk vagy dolgozunk.

Rafael közbenjárását a szerettei, de még az állatai számára is kérheti. Jelenléte pedig kifejezetten nélkülözhetetlen, ha mi magunk is gyógyítók vagyunk.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)