Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 32. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ez a hét bizonyosságot és optimizmust hoz Önnek a jövőjével kapcsolatban. Illetve olyan információkat kaphat, amelyek elősegíthetik látókörének kibővítését és ez segíthet a csúcsra jutáshoz. A hét vége felé viszont bizonyos dolgokkal kapcsolatban a gondolataid kissé zavarosak lesznek. Pihenjen és várjon, amíg a dolgok tisztázódnak, mielőtt döntéseket hozna.

Szerelem
Ideje bizonyos ügyeket a kezébe vennie és megoldania a kapcsolatát zavaró kérdéseket. Partnerének a napokban különösen fontos, hogy mellette álljon és támogassa őt. Amiben csak tudja, segítse őt és most legyen megértőbb, türelmesebb vele. Semmit se erőltessen rá, illetve azt se erőltesse, hogy megnyíljon Önnek. A szinglik is legyenek türelmesek a randipartnerükkel!

Karrier
Elérkezett az idő, hogy megpróbálja csökkenteni a szükségtelen kiadásokat, hogy sikerüljön kiegyenlítenie a jövedelmét. Munkahelyén támogatást kap a feladatok ellátásában, és ezáltal óriási teher kerül le a válláról. Ne aggódjon, majd alkalomadtán viszonozza, amiatt ne legyen rossz érzése véletlenül se!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)