Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 47. hét

dec. 22. - jan. 20.

Napról napra egy jobb lesz a hangulata. Sokkal többet mosolyog a világra és még empatikus énje és előtérbe kerül. Saját magát is meglepi azzal, hogy szívesen meghallgat másokat és segít is nekik, ha tud. Rengeteget javulhatnak a kapcsolatai a következő napokban. Ugyanakkor meglepő fordulatban lesz része: valaki visszatér a múltjából és ez teljesen felkavarja.

Szerelem
Végre elvonulnak a sötét felhők a fejük fölük. Azok, akik keményen küzdöttek a kapcsolatukért, megnyugodhatnak, mert visszatér a béke és a szerelem a viszonyukba. Egyesek mindjárt nagy lépésekre szánnák el maguk, de ne kapkodjanak el semmit. Akik pedig szakításon vannak túl, újra készen állnak majd arra, hogy ismerkedjenek.

Karrier
A következő napokban élvezheti munkája gyümölcsét. Pénz és siker állhat a házhoz. Minden összejön, amiért annyit küzdött. Éppen ezért, most kicsit pihenjen, és ne vegyen a nyakába mindjárt újabb feladatokat. Élvezze a munkahelyén a népszerűséget és magát a sikert is. Jutalmazza meg magát és azokat, akik esetleg segítettek Önnek!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)