Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 29. hét

dec. 22. - jan. 20.

A napokban állítson fontossági sorrendet, úgy gyorsabban végezne és biztosabban intézni el a feladatait. Vegye előre gondjainak megoldását. Ha csak aszerint cselekszik a napokban, amihez épp kedve van, azzal komoly kellemetlenséget okozhat magának, mint ahogy azzal is, ha nem kezd el jobban odafigyelni az egészségére.

Szerelem
Legyen kicsit óvatosabb, mert mostanában szerelmével szabályosan fojtogatja kedvesét. Adjon neki több teret. Nem muszáj folyton együtt lenniük vagy mindent együtt csinálniuk. Nincs oka attól félnie, hogy elveszíti. A szinglik is ezzel ronthatják el jelenlegi esélyeiket, hogy túlságosan rámenősek, erőszakosak a potenciális partnereikkel.

Karrier
Feleslegesen görcsöl annyit. Egyszerűen csak legyen türelemmel, várja ki a megfelelő pillanatot. Meg fognak oldódni munkahelyi problémái, illetve sikerül megoldania azt a feladatot, ami miatt esetleg aggódik. Bízzon jobban magában és ne hagyja, hogy a stressz eluralkodjon magán, mert akkor csak hibázni fog. Próbáljon meg pozitívabban gondolkodni!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)