Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 08. hét

dec. 22. - jan. 20.

Minden erőfeszítést megtesz egy központi kérdés megoldásának érdekében. Nagy esély van arra, hogy a probléma el fog húzódni, ám a siker záloga a türelem, úgyhogy ne kapkodjon el semmit! Érdemes lehet meghallgatnia idősebb, tapasztaltabb rokonai véleményét és nemcsak ebben az ügyben, hanem bármi másban is, mivel igazán értékes tanácsot kaphat tőlük!

Szerelem
Könnyedén alakíthat ki kapcsolatokat a héten. Nem esik nehezére flörtölni, ismerkedni, de egyiküknél sem érzi azt, hogy komolyabb kapcsolatot is el tudna képzelni. A párban élők viszont arra jöhetnek rá, hogy kicsit elkapkodtak bizonyos dolgokat és megrémítette őket. Nincs más teendőjük, mint kicsit lassítani és akkor egy-kettőre egyenesbe jönnek.

Karrier
Nem csak szereti a munkáját, de jó is benne. Legalábbis ez derül ki a különböző pozitív visszacsatolásokból. Ellenben kommunikációs zavarok adódhatnak a munkahelyén. Arra is ügyeljen, hogy ne hozzon impulzív döntést, mert az érzései, a véleménye egyik napról a másikra megváltozhatnak. Ha egy kicsit visszafogja magát, azt is elkerülhet, hogy összevesszen másokkal.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)