Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2018. 47. hét

dec. 22. - jan. 20.

Figyeljen oda jobban az egészségére. Mostanában hajlamos elhanyagolni magát. Újabban előszeretettel foglalkozik mások egészségével, gondjaival, mintsem a sajátjaival. Minél jobban mellőzi fizikai és lelki gondjait egyaránt, annál biztosabb, hogy a következő napokban vissza fognak köszönni és hirtelen megzuhanhat egészségi állapota.

Szerelem

A napokban kommunikációs gondok adódhatnak a kedvesével. Hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket, ajánlatos egyértelműen fogalmaznia, és ha valamiben nem biztos, inkább kérdezzen vissza, így elkerülheti a veszekedéseket. Az egyedülállókra rá tör az ellenállhatatlan vágy, hogy hódítsanak. Egyesek még a partnerük mellett sem képesek visszafogni magukat.

Karrier

Rengeteget dolgozik és mostanában szinte egyszer sem mondott nemet a plusz munkára. Tény és való, több pénz is áll a házhoz, de gondoljon arra, hogy mikor eljön az ideje, hogy szeretne kiszállni a mókuskerékből, nem biztos, hogy felettesei engedni fogják, akik hozzászoktak ahhoz, hogy minden munkát elvégez. Azért legalább néha mondjon nemet!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)