Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2021. 04. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ön már megszokta, hogy a legtöbb idejét egyedül tölti, ilyenkor ugyanis arra összpontosít, hogy minél többet fejlődjön és megismerje önmagát. Ez nem véletlen, hiszen Ön egy igazi magányos farkas, és nagyon szereti a függetlenséget és a szabadságot. A héten azonban fontos lesz együtt dolgoznia a munkatársaival. Tegyen így, hiszen ezzel a saját sikerét is előbb éri majd el és örömet fog lelni a másokkal való közös munkában. Nagyon erős a képzelőerője, és most lehetősége lesz felszínre hozni az Önben lakozó művészt.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten több erőfeszítést kell tennie, ha azt akarja, hogy ismét izgalmas legyen a szerelmi élete. Különösen a házastársaknak kell dolgozniuk a párkapcsolatukon, főleg, ha azt érzik, hogy kissé ellaposodott az utóbbi időben a házasságuk. Azt tanácsoljuk, ügyeljen arra, hogy megtalálja az arany középutat a karrierje és a párkapcsolata között, és ne vegye magától értetődőnek a párját. Az egyedülállóknak azonban még várniuk kell arra, hogy rátaláljanak az igazira.

Karrier előrejelzés
Ez a hét nagyon emlékezetes lesz a karrierje szempontjából, az már egyszer biztos! A dolgok ugyanis úgy fognak alakulni, ahogy azt Ön tervezte emellett minden problémát sikeresen megold majd, ami az útjába kerül. Egy remek új munka lehetősége is megmutatkozik majd a héten, amit érdemes lesz elfogadnia, ha nem akar két szék közül egyszer a pad alá esni. Mindent egybevetve, azt tanácsoljuk, járjon nyitott szemmel és vegye észre a lehetőségeit, ugyanis biztos lehet benne, hogy lesz belőlük bőven.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)