Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 43. hét

dec. 22. - jan. 20.

Lehet, hogy kisebb egészségügyi problémák zavarják meg a héten, ezért legyen óvatos és figyeljen oda magára. Szakmailag egy kis csalódás érheti, mivel nem képes azonnal teljesíteni az Önre bízott feladatokat. Mindez aggodalommal, bosszankodással tölti el, amit mások is észrevehetnek. Próbáljon meg uralkodni magán, mert a héten több társadalmi esemény is van kilátásban, ahol fontos a jó megjelenés és a kisugárzás. Próbálja letenni negatív érzéseit, és annak ellenére, hogy a háta közepére sem kívánja ezeket az eseményeket, széles vigyorral mosolyogjon mindenkire.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten elszánt lesz, és nem habozik kifejezni érzelmeit valakivel szemben, akit már régen kiszemelt magának. Egy új kapcsolat van születőben, ami sokkal jobbá, teljesebbé varázsolja majd az életét. Szerelmi élete tehát ebben az időszakban rendkívül kielégítő, és teljesen érthető, hogy egyetlen percet sem szeretne a kedvese nélkül tölteni. Használja ki ezt az időszakot, szervezzen közös programokat, lepje meg a párját valamivel, és ne feledje: a gyertyafényes vacsorák mindig emelik a hangulatot.

Karrier előrejelzés
Remek hét vár Önre a szakmai életét illetően. Ne feledje, minden, amit most csinál, az sokat számít a jövőjét illetőe. Nagyon sokan figyelik, csodálják, és keresik a kapcsolódási pontot, hol és hogyan tudnának Önnel együtt dolgozni, vagy legalábbis bekapcsolódni a projektjeibe. Akár észreveszi, akár nem, a héten minden szem Önre szegeződik, és olyan emberek is mérlegelni kezdik a lehetséges együttműködést, akik eddig szinte szóba sem akartak állni Önnel. Érdemes tehát maximálisan ébernek és körültekintőnek lennie szakmai fronton.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)