Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2018. 39. hét

dec. 22. - jan. 20.

Általános

Nem kimondottan jellemző Önre, de a héten mégis igaz lesz, hogy mindennek tud örülni. Minden rosszban meglátja a jót is, képes kellő humorral kezelni a problémákat, az akadályokat és még arra is jut energiája, hogy mások életébe is egy kis fényt vigyen. Számíthat is környezetében a pozitív visszacsatolásokra, hogy jól áll Önnek az optimizmus.

Szerelem

A szinglik belegabalyodnak valakibe a napokban, de majd csak később fog eldőlni, lehet-e belőle komoly kapcsolat. Még az is lehet, hogy csak utána jön a Nagy Ő és döntenie kell majd, hogy melyiküket válassza. A párban élő szerelmi élete idillikusan alakul, mostanában tökéletesen megértik egymást és talán ez annak is köszönhető, hogy egy forróbb szerelmi életet élnek az ágyban.

Karrier

Friss, megújult erővel veti bele a munkájába. Az is lehet, hogy korábban nem szerette, vagy a kiégés szélén állt, de most kihívást talált benne vagy egyszerűen megtanulta szeretni. Az új hozzáállásának köszönhetően csak úgy repülni fog az idő, sőt, még kellemes meglepetések is fogják érni. Akiknek saját vállalkozásuk van, a héten jelentős profitra tehetnek szert vagy tovább fejlődhetnek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)