Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 38. hét

dec. 22. - jan. 20.

Egyre inkább azaz érzése, hogy olyan dolgokra pazarolja az idejét, amelyekre felesleges, mert nem jut előrébb vagy talán nem is szeret velük foglalkozni. Érthető, hogy felmerül Önben a vágy, hogy változtasson, kilépjen eddigi, megszokott életéből és új életet kezdjen. Ám előbb legyenek tervei, mielőtt a megvalósítás útjára lépne, de tény és való, ne pazarolja el az életét és az idejét!

Szerelem
Vegye észre, ha olyan hajó után fut, ami már elment. Ha valaki foglalt, el kellene engednie, de az exet is célszerűbb lenne maga mögött hagynia. Ne hátrafelé, hanem előre próbáljon meg haladni. A párban élőknek is oda kellene figyelniük arra, hogy maguk mögött hagyják régi sérelmeiket vagy a múlt árnyait. Ráférne kapcsolatukra a frissítés.

Karrier
Nem várt pénz ütheti a markát, de ugyanígy nem várt sikerben is lehet része. A napokban meglepő eredményeket érhet el. Olyan dolgok is összejöhetnek, amikről már letett. Sőt, olyan dolgot vihet véghez a munkahelyén, amely által kivívja kollégái, de még felettesei elismerését is, és hirtelen roppant népszerű lehet. Legyen büszke magára, megérdemli a csodálatot!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)