Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 12. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ha valaki elől titkol valamit, érdemes lenne fontolóra vennie, hogy elmondja neki, mert minden esély megvan arra, hogy magától derül ki. Viszont fontolja meg alaposan, mibe vágja manapság a fejszéjét, nehogy olyan tevékenységet kezdjen űzni vagy tanulni, amivel csak az idejét rabolja. Ugyanez érvényes a kapcsolataira is, óvatosan szavazzon mindenkinek feltétlen bizalmat.

Szerelem

Amennyiben friss kapcsolata van, könnyen abba a hibába eshet, hogy túlidealizálja kedvesét, és abból kellemetlenségei adódhatnak. Igyekezzen olyannak látni a kedvesét, amilyen valójában. Amennyiben még mindig a régi kedvesét szereti, abban az esetben fennáll annak az esélye, hogy visszatér az exe, de ne erőltesse a dolgot és ne is tegyen lépéseket a kapcsolat érdekében.

Karrier

Büszke lehet magára, mert újabb eredményeket érhet el a munkahelyén. Ha üzlettel foglalkozik, jó esély van arra, hogy egy nagyobb üzletet hoz tető alá. Felettesei mindenképpen elégedettek lesznek magával. Akiknek saját vállalkozásuk van, ott felpöröghet az üzlet vagy akár olyan személyre bukkanhat, aki hajlandó beleinvesztálni az üzletébe.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)