Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 21. hét

dec. 22. - jan. 20.

Több dologgal kapcsolatban is bizonytalan és szeretné, ha valaki megmondaná mi legyen, vagy mit tegyen. Ám ez sajnos nem így működik, kénytelen lesz saját megtalálni azokat a bizonyos válaszokat, illetve meghozni a maga döntéseit. Emellett nem ártana kicsit jobban odafigyelnie az egészségére, mert a rohanó életmód miatt elhanyagolta és kellemetlenségei származhatnak belőle.

Szerelem

Úgy érzi, készen áll arra, hogy lezárja kapcsolatát és továbblépjen. Ha így van, akkor legyen kíméletes és tegye meg mielőbb, hogy ne gondolhassa meg magát. A szingliket mostanában többen is ostromolják, érdemes lenne esélyt adniuk egyeseknek, mert ott van közöttük az, akivel akár el is tudná képzelni a jövőjét. Ne zárkózzanak el a szerelem lehetőségétől!

Karrier

Attól még, hogy valakinek, valami bevált, nem biztos, hogy magának is be fog. Éppen ezért ne mások nyomdokaiba akarjon lépni vagy mindenáron az ő módszereiket használni. Lehet, hogy időbe telik és kockázatos, de érdemes a saját feje után menni, mert hosszú távon ez érné meg a legjobban és legalább nem veszne össze senkivel, mert mondjuk nem jött be magának, amit javasolt.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)