Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 15. hét

ápr. 21. - máj. 21.

A napokban kulcsfontosságú az, hogy megbízzon egy közeli rokonában vagy barátjában. Segít magának olyan döntő feladatok elvégzésében, illetve döntések meghozatalában, amelyek jelentősen befolyásolják a jövőjét. Viszont fontos lenne, hogy maga is felajánlja közeli szeretteinek a segítségét, még akkor is, ha nem kéri. Hiszen tudja, nem mindenki szeret kérni.

Szerelem
Úgy érzi, a kapcsolata lassan megfojtja a ki nem mondott kérdések és a meg nem beszélt problémák miatt. Kerülte őket, mert félt attól, hogy akkor esetleg szakítanak. A héten azonban szokatlanul konfrontációs hangulatban lesz, és hajlandó elővenni mindazt, amit a szőnyeg alá söpört. Jól teszi, de próbálja meg ezt egy higgadt pillanatban tenni és ne veszekedjenek.

Karrier
Hallgasson a belső hangjaira. Próbálja megérteni hangok jelentését. Ha megérti őket, akkor könnyedén teljesítheti a feladatait. Ne habozzon egyértelműen kifejezni magát a kollégái előtt. Nyugodtan vállalja a véleményét és nem kell olyat tennie, amit nem szeretne. Ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen össze kell rúgnia a port másokkal, kulturáltan is lehet ezt intézni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)