Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2018. 29. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Általános

Új barátságot köthet a héten, de az viszont biztosnak látszik, hogy a jelenlegi viszonyai megerősödnek. Barátaival új szintre emelheti kapcsolatát. Még az is lehet, hogy akivel jelenleg fasírtban vannak, a napokban végre kibékülnek. Ám ne csak rájuk jusson több ideje, hanem családjára is. Rokonainak szüksége lenne magára. Ne várja meg, hogy keressék Önt, hanem legyen inkább maga, aki felkeresi őket!

Szerelem

Párjával sikeresen megoldhatják egy közös problémájukat. Mostanában egyre jobban megértik egymást, érezhető a harmónia Önök között. Egyes Bikák életében költözés vagy akár lakásvásárlás is várható a kedvesükkel, mivel a jegy szülötteinek egyes tagjaiban beindul a fészekrakó ösztön. A friss kapcsolatban élők hihetetlen tempóval haladnak előre, talán meg is ijeszti őket, hogy már a következő szintre lépésen gondolkodnak.

Karrier

Most jön el az ideje annak, hogy lépéseket tegyen annak érdekében, hogy megvalósítsa álmát. Rukkoljon elő ötleteivel a munkahelyén vagy keresse fel azokat, akiket érdekelheti. Semmiképpen se legyen erőszakos, még csak ne is görcsöljön rá, de tegye meg a szükséges intézkedéseket. Mindeközben munkahelyén egy remek csapat, társaság van kialakulóban, ami élvezetesebbé és eredményesebbé teheti a munkával töltött időt.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)