Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 43. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Ezen a héten a hangsúly az otthonára fókuszálódik, különösen, ha bútorvásárlásról, vagy lakásfelújításról van szó. Úgy tartják, „az otthonom a váram”, és ez minden bizonnyal igaz is. Biztonságban, kényelmesen akarja érezni magát az otthonában, és amikor élvei a saját személyes, meghitt terét, akkor sokkal befelé fordulóbbá, befelé figyelőbbé válik. Mivel úgy érzi, hogy most erre van a legnagyobb szüksége, a héten minden lehetősége meg lesz rá, hogy kibontakoztassa kreativitását, és meghittebbé varázsolja a lakását. Ezek a teendők most nagyon lefoglalják, de annál nagyobb eredménnyel járnak majd, amikor elfoglalja saját személyes királyságát.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben Ön egyedülálló, akkor nagy esély van rá, hogy éppen az egyik munkatársába szeret bele. A legjobb azonban az lenne, ha ezt a kapcsolatot most nem erőltetné nyilvánosan, ugyanis nem éppen van előnyös hatással a karrierjére. Tartsa egyelőre titokban a dolgot, fedezzék fel, ismerjék meg egymást, és ha tényleg komoly a dolog, akkor egy megfelelőbb időszakban ráér megosztani érzéseit a külvilággal. Ha elkötelezett párkapcsolatban él, akkor bizony felütheti fejét az a bizonyos zöldszemű szörnyeteg, ugyanis a munkahelyi kapcsolatok nem kerülik el Önt sem.

Karrier előrejelzés
Minden bizonnyal egy rendkívül fontos feladatot bíznak Önre a héten, ráadásul nagyon szigorú határidőkkel. Ez főleg a hét közepe felé próbára teszi kitartását és elhivatottságát, viszont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy tehetségét felhasználva feljebb lépjen azon a bizonyos ranglétrán. Felettesei, üzletfelei értékelni fogják a kemény munkát, amit most végez, ezért minden lehetőség meg van rá, hogy még a héten egy másik, magasabb pozícióba kerül. Mindez lehetővé teszi, hogy tesztelje magát, és újabb felelősségeket vállaljon a munkahelyén.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)