Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2018. 47. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Bölcsen tenné, ha a héten újragondolná egyes kapcsolatait, mert nem mindenki érdemli meg a bizalmát. Vannak, akik csak kihasználják vagy legalábbis nem őszinte barátai. Nem érdemes az ilyen emberekhez megszokásból ragaszkodnia. Továbbá a jövővel kapcsolatos terveit sem ártana felülvizsgálnia, mert lehet bennük egy aprócska bökkenő, amit még idejében orvosolhatna.

Szerelem

Egyeseknek lehetőségük adódhat a munkahelyi románcba keveredni, de legyenek ezzel óvatosak, mert rosszul is elsülhet a dolog. A párban élők élete viharosan és szenvedélyesen alakul. Bár sokat veszekedhetnek a héten, de olyan hangosak lesznek a békülések is. Azért néha beszéljenek komolyan is a gondjaikról, mert a szex nem minden esetben jelenti a megoldást.

Karrier

Ha nem zárkózik el, új barátságok szövődhetnek a munkahelyén. Még az is lehet, hogy új kollégája lesz és az Ön feladata lesz őt segíteni. Élvezni fogja a mentor szerepét. Érdemes időt szánnia kollégáira és meghallgatnia őket, mert később még haszna is származhat abból, hogy jó kapcsolatot ápolt egyesekkel és akár előmenetele kulcsát is jelentheti.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)