Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 28. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Ez a hét nagyon kedvező lesz, mivel a csillagok támogatni fogják. Itt az ideje, hogy új vállalkozásokba kezdjen vagy megvalósítsa a meglévő terveit. Most megteheti, kipróbálhatja azokat a dolgokat, amelyeket régóta szeretne. Emellett lehetősége lesz Önhöz hasonló emberekkel megismerkedni. Néhányan segíthetnek a személyes vagy szakmai törekvéseiben.

Szerelem
Nagyszerű napokat fog tölteni partnerével, békés és romantikus hangulatban. Próbáljon megbirkózni a mindennapi élet nyomásával, anélkül, hogy ez megrontaná a kellemes légkört. Emellett a csillagok az ágyban is felforrósítják a hangulatot. Ha egyedülálló, ez a hét lehetőséget ad arra, hogy szórakozzon és flörtöljön érdekes emberekkel.

Karrier
Nagyon óvatosnak kell lennie, mivel jó hangulata álmodozóvá, figyelmetlenné tesz és így akár kisebb hibákat is véthet. Néhány fontos helyzetet komolyan és reálisan kell kezelnie. Legyen egy ütemterve a héten, amely segít elérni a kívánt eredményeket. Pénzügyei jól alakulnak és el fogja érni az egyensúlyt, amelyre vágyott, mindaddig, amíg elkerüli a túlköltekezést.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)