Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 35. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban két tűz között rekedt. Nem tudja, hogy a két rossz közül melyiket válassza. Sajnos az egyiket mindenképpen kell, így hát, amit tehet, hogy előtte mérlegel, és eldönti, melyik is a kisebb rossz. Mindennek a tetejében nem várt kiadással is kell számolnia, ugyanis ahogy lenni szokott, csőstül jön a baj. Legyen figyelmes és akkor elkerülheti a további kellemetlenségeket!

Szerelem
Ha fontos számára a kedvese, és vele együtt a kapcsolatuk, akkor bizony nem ártana félretennie a büszkeségét. Sokkal nyitottabbnak kellene lennie az irányába. Engedje, hogy segítsen Önnek vagy hogy most ő vezesse magát a mindennapokban. Ha nem enged az irányításmániából és mindenáron erősnek akarja mutatni magát, miközben rossz passzban, magukkal szúr ki.

Karrier
Sajnos nem maga kapja a lehetőséget, amire nagyon vágyott és elszomorítja. Talán nem Önnek volt megírva, de ne csüggedjen, mert a sors tudja, mi a jó magának. Mások csüggedését viszont az okozhatja, hogy megoldódik egy régóta húzódó probléma, de mégsem elégedettek az eredménnyel. Törekedjenek arra, hogy meglássák a pozitívumot a jelen helyzetben!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)