Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 03. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Nyugodt hét elé néz, nem kell aggódnia kellemetlenségek miatt. Viszont mostanában csak a saját érdekeit nézi, hogy megvalósítsa vágyait. Ne szűküljön be teljesen a látóköre, nem ártana, ha közben másokra is odafigyelne. Egy-két szerettének szüksége lehet a segítségére. Ha teheti, ajánlja fel nekik, de legalább hallgassa meg őket.

Szerelem

Ha elég türelmes és megértő a kedvesével, megoldhatják a gondjaikat, illetve a felmerülő problémákat. Nem is kell rágörcsölnie a kérdésre, a megoldás magától érkezhet, Önnek csak az a feladata, hogy nyitottan álljon hozzá. Ugyanakkor hajlamos lehet a párja hibáit keresni és azokat hangoztatni, ahelyett, hogy azt venné észre, mi mindenben változott vagy van a segítségére.

Karrier

Célszerű lenne jó kapcsolatot ápolnia, kialakítania azzal, akitől a segítséget várja, mivel a csillagok valósággal a szájába adják a megfelelő szavakat. Ha van olyan kolléga vagy személy, aki elősegítheti az előmenetelét, érdemes lehet összebarátkoznia vele. De természetesen ne csak elvárja a segítséget, hanem mutassa is meg, hogy mennyire rátermett, így jó ajánlást kaphat tőle.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)