Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 42. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Családi vita robbanhat ki egy egészen apró kis dolog miatt. Talán eleinte nem is lesz hozzá köze, csak egyszerűen belefolyik. Jó lenne, ha a megoldásra törekedne, arra, hogy kibéküljenek, máskülönben egész hétre beállhat a mosolyszünet. Legyen megértő a szeretteivel, egyesek nehéz időszakon mennek át, még akkor is, ha mást mutatnak Önnek.

Szerelem
Sokat gondolkozik mostanában a kapcsolatán, hogy vajon a megfelelő ember mellett van-e. Jó volna, ha nem egyik napról a másikra akarna ezzel kapcsolatban döntést hozni. Érdemes lenne párjával is beszélnie az aggodalmairól, ha legalábbis szeretné megmenteni a kapcsolatukat. A szinglik pedig kerüljék annak lehetőségét, hogy csak sajnálatból jöjjenek össze valakivel.

Karrier
Nem ártana kicsivel rugalmasabbnak lennie. Ha el szeretné érni a céljait vagy akár beilleszkedni egy új helyre, akkor igyekezzen nem kötni az ebet a karóhoz. Legyen nyitott az új emberekkel szemben vagy éppen az új megoldásokra. A napokban sokat tanulhat és fejlődhet, ha hajlandó kicsit elrugaszkodni a jól bevált módszerektől és mer nyitni az újdonságok irányába.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)