Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2021. 04. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Fontos, hogy a héten a megszokottnál jobban figyeljen az egészségére. Ne feledje, hogy az egészség a legnagyobb kincs, és ha jobban figyel a mozgásra, a táplálkozásra és a mentális egészségére, az elképesztő erőt adhat Önnek a mindennapokban. Alakítson ki jó szokásokat és álljon ellen a régi, rossz szokások csábításának. Meglátja, a pozitív fejlődést nem csak a teste, de a lelke is érezni fogja majd. A bolygók jelen együttállásának köszönhetően egy bizonyos pénzjutalomra is számíthat, amit akár az egészsége megóvására is fordíthat. Emellett lehet, hogy a napokban kedvetlennek, motiválatlannak és kissé bizonytalannak érzi majd magát, ezért azt ajánljuk, kezdje minden napját egy reggeli meditációval.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten az egyedülállók könnyen megismerkedhetnek egy olyan személlyel, aki akár a jövőbeni párjuk is lehet. Az elkövetkező napokban ugyanis a közös barátaik bemutatják majd Önöket egymásnak. A párkapcsolatban élők pedig fontos, hogy elegendő időt töltsenek a szerelmükkel. Ön az elkövetkező időszakban nagyon érzékennyé válik, ezért most különösen fontosnak tartja majd elmélyíteni a párjával való kapcsolatát. Erre pedig mi sem ad jobb táptalajt, mint a közös programok, a nagy séták, a meghitt filmnézések.

Karrier előrejelzés
Azt ajánljuk, vegye kezébe az irányítást és a csak fontos dolgokra összpontosítson most, ha a szakmai életéről van szó. Még ha a környezete olykor el is akarja bizonytalanítani, semmi esetre se hagyja, hogy eltérítsék a fókuszától. Ne tántorodjon el a céljaitól, mert egy hatalmas elismerés vár Önre az elkövetkező napokban. Ön ugyanis már félúton jár a sikerhez, és az akadályok kizárólag akkor jelennek meg, ha ezt hagyja.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)