Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 08. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Nagy lehet a kísértés, de jobban tenné, ha semmit sem hanyagolna el. Ne húzza-halassza azokat a dolgokat, amiket le kellene már tudnia. Fegyelemre és összpontosításra lesz szüksége a feladatok elvégzéséhez, valamint egészséges élet kialakításához, amire ugyancsak nagy szüksége lenne. Lehet jókat és finomakat enni úgyis, hogy mellette mozog és elhagyja étrendjéből az egészségtelen ételeket-italokat.

Szerelem
Az elmúlt napokban már eleget szorongott a kapcsolata miatt, hiszen kétségei vannak a jövőjüket illetően. A héten minden kétsége megszűnik, és tisztán láthatja a partnerét, valamint a kapcsolatot. Képes lesz egyértelmű és megalapozott döntést hozni szerelmi életével kapcsolatban. Amennyiben a szinglik is döntéshelyzet elé kerülnek, hogy két partner közül kit válasszanak, sikerülni fog jó döntést hozniuk.

Karrier
Fokozatosan megkapja azt, amit akar. A lehetőséget, a sikert, akár a pénzt is. A héten végre learathatja a babérokat. Egyesek számára még az utazás lehetősége is felmerül, és esetleg külföldre mehetnek dolgozni. Csak arra ügyeljen, hogy ne változzon meg a személyisége, és a viselkedése a kollégáival szemben. Maradjon alázatos és barátságos a környező emberekkel szemben.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)