Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 21. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Le kellene kicsit lassulnia, élveznie az életet és amellett figyelnie, máskülönben le fog maradni azokról a lehetőségekről, amik valamilyen módon hozzájárulhatnának ahhoz, hogy élete pozitív irányba terelődjön. Legyen nyitottabb a környezetével szemben is és ne zárkózzon el az újdonságok elől. Merjen néha kicsit bolondozni és új dolgokat kipróbálni.

Szerelem
A napokban egyes pároknál szakítás következhet be. Már régóta húzzák-halasztják, pedig lélekben már megérettek rá. Itt az ideje annak, hogy ne tartsák fel tovább egymást és ne engedjenek a megszokás hatalmában. Az egyedülállókat is csalódás értheti, mert nagyon bíznak abban, hogy a kiszemeltjük őket választja, de sajnos elutasító választ kaphatnak.

Karrier
Mostanáig teljesen magabiztosnak érezte magát. Bízott a képességeiben, a tudásában, de a napokban az derülhet ki, mégsem tud annyit, mint szeretne. Kellemetlen csalódásként fogja érni a felismerés. Ez igazából nem rossz dolog, csupán arra hívja fel a figyelmét, hogy még lenne hová fejlődnie. Inkább járjon utána, milyen lehetőségei vannak e téren!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)