Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2018. 39. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Általános

Mostanában elhanyagolta a testi és lelki szükségleteit, aminek az lehet a vége, hogy ágyban köt ki. Nem ártana észrevennie, mik azok, amikkel mérgezi magát vagy legalábbis energiát von el magától. Egy alapos életmódváltásra lenne szüksége, ami segítene abban, hogy egészségesebb legyen, és több energiára tegyen szert. Ha már jelen vannak a kellemetlen tünetek, akkor ne legyintsen rájuk!

Szerelem

A szinglik túlságosan félénkek és meggátolja őket a kapcsolatépítésben, sőt, akár abban is, hogy közelebb férkőzzön hozzájuk a nagy szerelem. Legyenek nyitottak és merjenek esélyt adni annak, akiben látnak egy kis fantáziát! A párban élők pedig bátran beszéjenek a vágyaikról a kedvesüknek, mert még akár kellemesen is csalódhatnak benne!

Karrier

Ne csak álmodozzon vágyai eléréséről, hanem tegyen is értük! Itt lenne az ideje, hogy kezébe vegye a sorsát és ne csak várjon a csodára. Minden adott ahhoz, hogy megvalósítsa álmait, mivel még a csillagok támogatják benne. Már minimális erőfeszítéssel is beindíthatná a gépezetet, ám ehhez az kellene, hogy legyőzze a kudarctól való félelmeit, majd rögtön utána a lustaságát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)