Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2018. 29. hét

febr. 20. - márc. 20.

Általános

Újabban sokat szorong, nyugtalan, bizonytalan. Kétségei támadtak önmagával és a jövővel kapcsolatban. Ne hagyja, hogy mások véleménye visszatartsa attól, hogy esetleg valamilyen nagy dolgot vigyen véghez. Tanuljon a hibáiból, járjon lassabban és megfogja látni, hogy képes a saját lábán is megállni. Használja kreativitását és határtalan fantáziáját a problémák megoldásához!

Szerelem

Az egyedülállók rövidesen egy szerető és megértő társra találnak, úgyhogy ne adják fel a reményt, hanem továbbra is bizakodjanak. A párban élők kapcsolata kiegyensúlyozottan alakul, ráadásul az előttük álló héten új élményekben lehet részük. Nem csak párkapcsolati szinten vállnak vállalkozó szelleműekké, hanem szexuális értelemben is, ami még szorosabbá teheti a kapcsolatukat.

Karrier

A héten bizony learathatja munkájának gyümölcsét és bezsebelheti a jól megérdemelt sikert. Akár ennek, akár másnak, de anyagi helyzete is fokozatosan kezd javulni. Ráadásul ez még mindig nem a jéghely csúcsa, új lehetőségeket ajánlanak fel Önnek, akár olyat is, amilyen téren még nincs tapasztalata, de ez ne rettentse el! Ha mások bíznak a képességeiben, bízzon Ön is!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)