Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 42. hét

febr. 20. - márc. 20.

A héten több kihívás is vár Önre. Újonnan felmerülő és korábbi problémákat is meg kellene oldania. Közben a családi életében is helyt kellene állnia, ahol szintén számítanak magára és szükségük lenne a segítségére. Ha már úgy érzi, kezd szétszakadni és alig halad a saját dolgaival, nyugodtan mondjon vagy maga is kérjen segítséget.

Szerelem
Kedvesével gyakran összerúghatják a port, méghozzá apróságok miatt. Sokszor egymáson vezetik le a feszültséget, holott össze kellene tartaniuk. Talán egy negatív példa a környezetükből épp erre ébreszti rá magukat. Az egyedülállók is kapnak efféle jelzést, és rájöhetnek arra, miért vannak még mindig egyedül, hol rontják el a párkeresést.

Karrier
Egyre inkább elveszíti lelkesedését a munkája iránt. Azon töpreng, hogy belevág valami egészen új dologba. Egyelőre csak gondolkodjon rajta, járjon utána annak, milyen lehetőségei vannak, mert ez a hét nem alkalmas az új kezdetekhez. Viszont érdemes erről beszélgetnie barátaival, ismerőseivel, mert valakitől nagyon jó ötletet kaphat, ha nem mindjárt munkaajánlatot!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)