Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 43. hét

febr. 20. - márc. 20.

Lehet, hogy némely emberi kapcsolatát felül kell vizsgálnia a héten. Van közöttük olyan, amit érdemesebb lenne lezárni, és természetesen olyan is, amelyből csak a rendszeres kommunikáció hiányzik. Különösen figyeljen a héten az egészségére, és arra, hogy ne mérgezze magát egészségtelen élelmiszerekkel, különösen a cukor mértéktelen fogyasztása által. A legfontosabb most mindenben a mértékletesség, és ez a szórakozásra is éppúgy vonatkozik, mint a táplálkozásra. A máj és a vérnyomás olyan területek, amelyek különös figyelmet igényelnek.

Szerelmi előrejelzés
Ez a hét igencsak vegyesen alakul az Ön számára, ami a szerelmi életét illeti. Bár csodálatos pillanatokat tölt a kedvesével, előfordulhat, hogy számos olyan nézeteltérés, konfliktus is felütheti a fejét, amely jelentősen rontja majd a romantikus légkört. A házaspároknak mindent meg kell tenniük kapcsolatuk megerősítése érdekében, mivel az utóbbi hetek, hónapok nem voltak éppen könnyűek a felek számára. Mindenképpen kerülje partnerével szemben a túlzott kritikát, ugyanis más szemében sokszor a szálkát is észreveszi, a sajátjában viszont a gerendát sem.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten csapatban, szorosan együttműködve kell dolgoznia a munkatársaival annak érdekében, hogy jobb eredményeket tudjon felmutatni a munka frontján. A megfelelő csapatmunkával valószínűleg időben be tudja fejezni az összes megkezdett, vagy félbehagyott projektjét, ez pedig segíthet abban, hogy a vártnál hamarabb elérje céljait. A kommunikációs készségek egy másik terület, amivel foglalkoznia kell, ha javítani szeretné karrierlehetőségeit.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)