Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 35. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ha valaki elől titkol valamit, okosabban tenné, ha elmondaná, így nem kevés kellemetlenséget spórolhatna meg magának. Talán emiatt vagy más miatt, de kissé nyugtalan lesz a héten. Semmi kétség, a megérzései próbálnak súgni Önnek, már csak annyit kellene tennie, hogy kövei őket, ahogy a jeleket is, amelyekből szintén nem lesz hiány a héten.

Szerelem
Azok, akiknek titkos viszonyuk van, fordulóponthoz érkezhetnek és kiderülhet, hogy megkomolyodik-e a kapcsolatuk, méghozzá hivatalos minőségben vagy pedig elválnak-e az útjaik. Míg másoknak inkább az lesz a gondjuk, hogy több potenciális partner közül kellene választaniuk, de fogalmuk sincs, hogy kire kellene szavazniuk, míg a párban élők kifelé kacsintgatnak.

Karrier
Legyen elővigyázatos, mert egyesek visszaélhetnek a bizalmával, így kétszer is gondolja meg, kinek, mit mond a munkahelyén. Vigyázzon, mert valaki csak az alkalmat keresi, mikor tehet Önnek keresztbe. Viszont ettől függetlenül rendkívül kreatív lesz a munkájában és újabb sikert érhet el, ami tovább növeli az irigyei számát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)