Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2021. 04. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ez egy remek hét a magánélete szempontjából, hiszen rengeteg csodás hír éri az elkövetkező napokban. Emellett ez egy remek időszak arra is, hogy valami újba kezdjen, ami lehet akár a családalapítás, egy új kapcsolat, vagy egy új állás, hiszen a szerencse most az Ön oldalán áll. Azt ajánljuk, kezdjen bele hogy új projektekbe, vagy új szabadidős tevékenységekbe. Ha úgy érzi, valamilyen múltbeli dolog az útját állja és visszatartja, itt az ideje, hogy megoldást találjon erre. Legyen kreatív, próbáljon ki új dolgokat, és ne vegyen semmit túl komolyan. Az élet csodálatos és örömteli, még akkor is, ha a gyermekei olykor megnehezítik azt. Emlékeztesse ilyenkor magát arra, hogy Ön a felnőtt, ezért az Ön kezében van az irányítás.

Szerelmi előrejelzés
Ön epekedik a szerelme társaságára, hiszen mostanában nagyon elfoglalt volt a munkahelyi kötelezettségei miatt. De ne aggódjon, ez csak még jobban megerősíti majd az Önök közötti köteléket. Mikor végre ismét újra találkozik a kedvesével, rájön, hogy a külön töltött idő csak még szorosabbá tette a kapcsolatukat. A hét végére sokkal jobban fogja érezni magát. Itt az ideje, hogy megmutassa, mennyire szereti a párját és kimutassa, hogy milyen fontos szerepet tölt be az életében.

Karrier előrejelzés
A héten nagyon elfoglalt lesz majd a rengeteg nyakába szakadt munkahelyi kötelezettség miatt. Ön általában nagyon jól kezeli a különböző nehéz helyzeteket, és mindig könnyedén megtalálja ezekre a megoldást, de most a magánéletében való problémái miatt, kissé nehezen tud koncentrálni ezekre. Nagyon leterheli majd a rengeteg munka ezért az is megeshet, hogy új munkalehetőségek után néz. Nézelődjön bátran, de döntést semmi esetre se hozzon elhamarkodottan.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)