Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2018. 39. hét

febr. 20. - márc. 20.

Általános

Színes és izgalmas társasági életét él. Jót tesz Önnek a környezet, amiben szeretik, elfogadják és elismerik. Egyre erősödik az önbizalma és a hangulata is napról napra jobb. Mindemellett értékes beszélgetésekben lehet része a napokban és sok hasznos tanáccsal, bölcsességekkel lehet gazdagabb. Érdemes őszintén megnyílnia a környezetének, ami támogatja és segíti Önt!

Szerelem

Jót tenne kapcsolatuknak, ha kicsit spontánabbak lennének. Igyekezzenek több meglepetést vinni egymás életébe. Használja ki, hogy mostanában nyíltan és őszintén beszélhetnek egymással sértődések és viták nélkül, cseréljenek eszmét arról, mivel dobhatnák fel a kapcsolatukat és merjenek kísérletezni. A szinglik pedig legyenek bátrabbak és merjenek kezdeményezni!

Karrier
Mielőtt bármilyen anyagi vagy karrierrel kapcsolatos döntést hozna, érdemes lenne kikérnie a kedvese véleményét. Ugyanis lehetősége adódhat arra, hogy tovább képezze magát vagy munkahelyet váltson, esetleg a jelenleginél kerüljön egy jobb pozícióba. Mindenképpen érdemes lenne feszegetnie a határait és új területen próbálnia ki magát, mivel kellemesen csalódna önmagában!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)