Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 21. hét

febr. 20. - márc. 20.

Újabban azt veheti észre, hogy élénkebbek az álmai vagy hogy egyre erősebbek a megérzései. Éppen ezért jó lesz, ha odafigyel, mert fontos információk birtokába kerülhet. Ha erős késztetése van valaminek a megtételére vagy kimondására, akkor tegye azt. Azon se lepődjön meg, hogy a környezetével kapcsolatos intuíciói szinte mind be fognak jönni.

Szerelem
Párja kellemes meglepetésben részesítheti magát a napokban. Érthető, hogy szeretné viszonyozni, de ez nem versenyen, nem kell rágörcsölnie arra, hogy adjon neki valamit. Éppen elég, ha kifejezi örömét, boldogságát és szerelmét. A szingliket viszont váratlan találkozásban részesítik a csillagok. Meg fognak lepődni azon, kivel hozta őket össze a sors.

Karrier

Rendkívül szerencsés hete lesz karrier tekintetében. Előrelépéstől kezdve fizetésemelésig bármi megtörténhet. Használják ki, hogy szerencséjük, pláne azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy szeretnének előrébb jutni. A vállalkozóknak is kifejezetten alkalmuk adódik arra, hogy megcsinálják a szerencséjüket, de minimum jó forgalmat tudhatnak a magukénak.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)