Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 15. hét

febr. 20. - márc. 20.

Egész héten nagyon elfoglalt lesz. Átszervezi a mindennapjait, és próbál előrelátóbb lenni minden tekintetben. Szinte minden nap rendkívül aktív lesz és bár elfárad, mégis jóleső érzéssel borul az ágyba, mert eredményesnek érzi magát. Egyre elégedettebb önmagával és a teljesítményével. A napokban megtalálja a lelki békéjét és a harmóniát.

Szerelem
Élvezze a romantikus időt partnerével. Nyugodt és békés napok várnak Önökre. Még ha nem is tervez semmiféle különlegességet, akkor is minőségi időt fog tölteni a partnerével és a családjával. Tegye félre a sürgős kérdéseket, és élvezze az élet apró örömeit, amelyekből bőven fognak akadni. Tele lesz a napokban szíve boldogsággal és elégedettséggel.

Karrier
A héten megtérül a szorgalma. Kedvezően alakulnak a dolgai és ez felvillanyozza magát. Számos dolog, amibe korábban belekezdett, siker koronáz. Olyan dolgok is összejönnek, amelyekről azt hitte, nem fognak, így több alkalommal is kellemesen csalódni fog a héten. A napokban élvezheti felettesei dicséretét és kollégái csodálatát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)