Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2018. 47. hét

febr. 20. - márc. 20.

Hajlamos lehet összetűzésbe keveredni a környezetével, mert újabban mindenkiben az ellenséget látja. Mindenáron kész megvédelmezni magát és az igazát. Csakhogy olyanokkal szemben is durva, goromba lehet, aki nem is ártottak Önnek. Érthető, ha megunta, hogy egyesek átlépnek maga felett vagy kiszúrtak Önnel, de nem az a megoldás, hogy magából is zsarnok lesz.

Szerelem

Fény derül egy titokra a kedvesével kapcsolatban. Hogy ez milyen szinten befolyásolja kapcsolatukat, az főként magán múlik, hogy hosszú ideig haragudni fog-e vagy esetleg szakít a kedvesével. Az egyedülállókkal is hasonló történhet, megtudják, hogy az, akivel ismerkednek, nem is az, aki, vagy legalábbis nagymértékben hazudott magának.

Karrier

Munkahelyén egyre határozottabb a fellépése. Ha nem viszi túlzásba, akkor jól is elsülhet és akár komolyabb munkákat is magára bízhatnak. Ráadásul sokat nőhet kollégái, illetve felettese szemében. Ám ha itt is túlzottan agresszívebben lép fel, vagy elutasítóbban a kelleténél, akkor azzal rossz fényt vet magára. Mondjon nemet, a plusz munkára, vagy amire szeretne, de nem mindegy, hogyan teszi!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)