Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 08. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ösztönei a héten túlsúlyban vannak. Érdemes bíznia bennük, és pontosan azt tenni, amit mondanak. Még akkor is, ha mások maga körül nem értenek egyet és más utat javasolnak, akkor ragaszkodjon a saját terveihez. Valószínűleg nehéz döntéseket kell hoznia, de hamarosan megkapja érte a jutalmakat. Nyissa ki a szemét és a fülét, és cselekedj gyorsan, hogy megragadja a lehetőségeket, amelyek mostanában kap.

Szerelem
A napokban kissé csalódott lehet. Rengeteget randevúzott mostanában, de még mindig nem talál senkit, aki megfelelne Önnek. A párban élők pedig azt érzik, hogy kedvesük egyre több mindent vár el tőlük! Az volna a legjobb, ha beszélne aggályairól a partnerével. Talán már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy végre megszűnjön a magára nehezedő nyomás.

Karrier
A héten sikeresen befejezi a függőben lévő feladatait, de még az is lehet, hogy egy nagyobb projektet is sikeresen lezárhat. Egyesek akár nem várt pénzösszegre is számíthatnak. Már azon töri a fejét, mi legyen a következő projekt, amibe beleugrik, de legyen türelemmel és ne kapkodjon el semmit, már csak azért is, mert az is előfordulhat, hogy a lehetőség talál magára!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)