Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 12. hét

febr. 20. - márc. 20.

A napokban több alkalommal is hirtelen felindulásból akar cselekedni, viszont azzal szinte mindig rosszul járna. Éppen ezért bölcsen teszi, ha előbb lehiggad és igyekszik megfontolt döntést hozni. Hajlamos manapság inkább álmodozni, semmint gyakorlatiasan gondolkodni és emiatt nehézségei adódhatnak. Viszont a napokban valakitől egy bölcs tanácsot kaphat.

Szerelem

Szerelmi háromszögbe keveredhet a héten és az is lehet, hogy a volt kedvese miatt. Az, hogy mi lesz a kimenetele, főként magától függ. De mielőtt úgy dönt, hogy belemegy vagy a másik felet választja, kétszer is gondolja meg a döntését. Mások úgy érezhetik, hogy túl sok nehézséggel kell szembenézniük, és hogy kapcsolatuk csak problémákból áll. Egy kapcsolat sem lehet mindig sétagalopp.

Karrier

Lehetősége adódhat arra, hogy olyan területen próbálja ki magát, ahol eddig még nem dolgozott vagy pedig olyan esélyt kap, amire mindig is vágyott. Érthető, hogy ez fellelkesíti, de ne vegye félvállról a dolgot, hanem komolyan, felelősségteljesen álljon a feladatnak. Viszont semmilyen kockázatot ne vállaljon, minden tekintetben menjen biztosra.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)