Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2018. 47. hét

máj. 22. - jún. 21.

A következő napokban többször is váratlan, kellemes meglepetés érheti. Érezhetően kedvezően alakulnak maga körül a dolgok, de azért ne bízza el magát! Mindig járjon félig nyitott szemmel, így elkerülheti, hogy a nagy elbizakodottságban kellemetlenség érje. Továbbá manapság Ön lesz a társaságok középpontja, sütkérezhet a szeretetben és elismerésben.

Szerelem

Egyes Ikrek életében feltűnhet a régi szerelmük, illetve a volt kedvesük. Az ex-partner esetén mielőtt ismét összejönnének, gondolja át, miért is mentek szét és előbb beszéljék meg, hogy van-e értelme újrakezdeni a kapcsolatot és mindenképpen igyekezzen reálisan látni a helyzetüket. A párban élőkben felébredhet a fészekrakó vágy és készen állnak a családalapításra.

Karrier

Lehetősége adódik arra, hogy munkahelyet váltson, és végre olyannal foglalkozzon, amivel igazán szeretne. Egyesek akár vállalkozást indíthatnak, és saját üzletbe foghatnak. Ugyanakkor a vágyak megvalósításáért áldozatokat kell hoznia, de minden áldozat, befektetett erő, energia, még pénz is megtérül. Használja ki, hogy most bármilyen akadállyal képes megbirkózni!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)