Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2021. 03. hét

máj. 22. - jún. 21.

Ön egy olyan úton jár, ami kissé különbözik attól, amit eredetileg elképzelt magának. Ez a hét az Ikrek csillagjegyűek számára nagyon vegyes élményekkel teli lehet, és nagy fordultokat hozhat. A hét első felében ugyanis előfordulhat, hogy bizonyos akadályokba ütközik majd a munkájával kapcsolatban. Valamint, ami az egészségét illeti, kisebb betegségekre, megfázáskra is számíthat a napokban. A hét előre haladtával azonban meglátja, minden rendbe jön, és sokkal színesebbnek véli az egész világot.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten rengeteg pozitív változást fog tapasztalni a szerelmi életében. A házasságában ugyanis minden eddigi problémája megoldódik, és egyúttal jobban megerősödik majd a párjával való kapcsolata. Akik elkötelezett párkapcsolatban élnek, azoknak ez a hét szintén remek lehetőség arra, hogy komolyabban foglalkozzanak az eljegyzés gondolatával. Akik viszont azt érzik, hogy egy olyan kapcsolatban ragadtak, ami már nem tart sehova, itt az ideje, hogy kilépjenek belőle.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten rengeteg energiája lesz, könnyen összpontosít majd a feladatokra és nagyon céltudatosnak érzi magát. Ezeket az energiákat ki fogja bontakoztatni a munkájában is, ami által remek benyomást tesz majd a főnökeire. Ön ezen a héten nagyszerű formában lesz és képes lesz minden akadályt megugrani. Habár a kemény munkájának az eredményét lehet, hogy csak később fogja megtapasztalni, mégse veszítse el egy percre sem a motivációját, hiszen az igyekezete a közeljövőben biztosan megtérül majd.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)