Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2020. 08. hét

máj. 22. - jún. 21.

A héten meglehetősen szeszélyes lesz. Ha hajlandó félúton találkozni az emberekkel, és ésszerű megbeszélésen keresztül kompromisszumra jutni, mindenkinek sokkal könnyebb lesz. De minden más hirtelen felmerülő nehéz helyzetet gyorsan meg tud oldani. Törekedjen arra a héten, hogy csökkentse érzelmi labilitását és próbáljon feltöltődni lelki szinten!

Szerelem
A párban élőkre fordulópontok várnak. Lehetséges, hogy eljegyzik egymást vagy esetleg rövidesen bővülni fog a családjuk. A legtöbb kapcsolat jó eséllyel meg fog komolyodni a következő napokban, hetekben. Viszont a szingliknek sem lesz okuk a panaszra, mivel a héten ők is szerelembe eshetnek. Az egyszer biztos, hogy kellemes meglepetések érhetik a jegy szülöttei szerelem terén!

Karrier
A munkahelyén a héten a barátságos atmoszféra és segítőkész hangulat uralkodik. Valóban élvezni fogja még azokat a feladatokat is, amelyeket általában utál. Új lelkesedést találhat munkája iránt, és valószínűleg aktív támogatást kap kollégáitól, akik révén megnőhet az önbizalma. A héten minden befejezendő munkáját be kell fejeznie, mivel hamarosan új kihívások várnak Önre.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)