Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2020. 40. hét

máj. 22. - jún. 21.

Belső világa, hangulata kitűnő, mely elsősorban annak köszönhető, hogy a családi élet szabályszerűen virágzik. Otthona maximális kényelmet, szeretetet sugároz, és ez segítségére van abban, hogy boldogan élje meg az otthon töltött időt, a családja társaságában. Az Ikrek jegy tulajdonképpen a fiatalság jelképe, és Ön minden vonását magában hordozza, beleértve a kíváncsiságot, és a világba, és az önmagába vetett hitet, valamint a könnyedséget, a bizalmat és a természetességet. Mégis az idősebbek tanácsaira hagyatkozik a héten, akik képesek kellő bölcsességgel tanácsot adni Önnek, ami egy kicsit átalakítja a saját nézeteit. Nem is tehetne jobbat!

Szerelmi előrejelzés
Szívügyei minden bizonnyal pozitívan alakulnak a héten, és még az sincs kizárva, hogy a hétvégét egy romantikus helyen töltik a kedvesével. És milyen jól teszik! Egy késő őszi kiruccanás valami békés, csodaszép helyre, mindkettőjüket pozitív energiákkal tölti fel. És talán az őszi avarban sétálva sor kerül végre olyan beszélgetésekre is, amelyeket már régóta a szőnyeg alá söpörtek. Ne aggódjon, mindez nem rontja el a meghitt pillanatokat, sőt, csak erősít a kettőjük közötti köteléken. Merje bátran felvállalni érzelmeit, és kimutatni azt, hogy mennyire fontos Önnek a kedvese. Az egyedülállók a héten sajnos nem számíthatnak komolyabb ajánlatra, ezért érdemes megfontolni az esetleges randi felkéréseket.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyszerű tanácsokat, ötleteket szedeget össze innen-onnan, és mindez ráadásul nem is tudatos. Minden, amit hall, a helyes irányba tereli a karrierjét, és okos lépéseket tesz az ügyben, hogy mihamarabb felfelé ívelő tendenciát mutasson. Rendkívül elégedett lesz a dolgok haladásával és alakulásával a héten, de nemcsak Ön, hanem a felettesei, akiket igencsak lenyűgöz. Kilátásban van néhány fontos üzleti tárgyalás is, melyet flottul, könnyedén fog lebonyolítani, és minden kérdésre okosan megadja a választ. Sem Önnek, sem üzleti partnereinek nem lesz okuk panaszra!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)