Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 21. hét

máj. 22. - jún. 21.

Több alkalommal sem úgy alakul a hete, mint tervezte és ez persze elkeseríti. Pedig a hétvégén már maga is azt fogja vallani, mindennek úgy kellett lennie, ahogy történt. Ezért ne kenődjön el amiatt, ha valakivel nem jön össze a találkozó vagy egy lehetőségre negatív választ kap. Az a lényeg, hogy semmit se adjon fel és ne zárkózzon be a szobájába búslakodni.

Szerelem

Mostanában kicsit megfeledkezett a szerelmi életéről. Újabban a munka és a barátok kötötték le a figyelmét és elhanyagolta kedvesét. Ideje lenne felfrissíteni a kapcsolatukat. Legyen kreatív és tegyen arról, hogy párja szeretve érezze magát. A szinglik pedig merjenek ismerkednek és a kifogásokat keressék arra, miért nem akarnak. Hiszen az igazság az, hogy félnek a csalódástól.

Karrier

Jól gondolja meg, milyen állást pályázik meg, illetve mire jelentkezik, mire vágyik, mert bár nem gondolja, de kifoghat magán a dolog. Egyrészt azért, mert kiderülhet, mégsem olyan, mint amilyennek hitte, másfelől pedig kellemetlen következményei lehetnek, és több időt vehet el Öntől vagy akár jobban megterheli az egészségét. Igyekezzen jól átgondolni a döntését!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)