Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 42. hét

máj. 22. - jún. 21.

Legyen óvatos, mert valaki megpróbálhatja negatívan befolyásolni. Fel sem tűnik Önnek, mert nem gondolná az illetőről, de bizonyos önös érdekei miatt megpróbálhatja magát tévútra csalni, ezért kétszer is gondolja meg, kitől fogad el tanácsot. Emellett törekedjen arra, hogy előrevegye a nehezebbnek tűnő feladatokat. Utána már gyorsabban és könnyebben fog haladni a feladataival.

Szerelem
Vigyázzon, mert mostanában kissé fojtogató lehet a szerelme. Túlságosan ragaszkodik a partneréhez és nem veszi észre, hogy ez már sok neki. Próbáljon meg neki több teret hagyni. Nem úgy fogja őt megtartani, ha magához köti. Erre kellene figyelniük az egyedülállóknak is, hogy ők se legyenek túl rámenősek, mindegy, hogy mennyire biztosak a dolgukban.

Karrier
Nem érdemes görcsölnie vagy stresszelnie a napokban. Vegye észre, hogy minden remekül halad és szép sorjában sikerül elvégeznie a feladatait, illetve megoldani a problémáit. Nincs is fennakadás, ezért jó volna, ha Ön sem keresne. Arra viszont ügyeljen, hogy ne vállaljon túl sok szívességet a héten, ne akarja magát túlterhelni. Nem ettől válik a munka hősévé.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)