Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2018. 39. hét

máj. 22. - jún. 21.

Általános

Szerencsés hét elé néz, ugyanis több dologban is sikerek fogják érni. Viszont érdemes lenne jobban odafigyelnie a környezetére és segíteni ott, ahol tud. Ha úgy adódik, ne térjen ki a beszélgetések alól, ugyanis úgy kaphat segítséget, tanácsot másoktól, hogy nem is kérte, de mégis értékes információként könyvelheti el. Ami az anyagi helyzetét illeti, nem ártana spórolnia!

Szerelem

Sokszor a csend is ékes dolgokat árulhat el. Próbálja meg, hogy nem erőszakol olyan dolgokat a kedvesére, aminek maga sem örülne. Az is romantikus és meghitt lehet, ha csak összebújnak és csendben figyelik egymást vagy egy légtérben vannak. Nem kell mindig szánt szándékkal felráznia a kapcsolatot. Ezért azok se ijedjenek meg, akiknek friss a kapcsolatuk. A hallgatag partner még nem jelent rosszat!

Karrier

Át kellene gondolnia mivel kíván foglalkozni a jövőben. Lehetősége adódhat arra, hogy külföldre utazzon vagy azzal foglalkozzon, amivel mindig is szeretett volna. Vegye számba a lehetőségeit és ne féljen változtatni. Mindenképpen kellene valamiféle változást beiktatnia az életébe, mert később csak bánni fogja, hogy nem élt a kínálkozó esélyekkel.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)