Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 35. hét

máj. 22. - jún. 21.

Szeretne valakinek segíteni, de nem biztos, hogy az Ön tisztje megtenni. Óvatosan avatkozzon bele mások életébe és osztogasson tanácsokat a napokban, mert kellemetlensége származhat belőle. Ellenben nem ártana elővennie a régóta húzódó feladatokat, ugyanis van néhány dolog, amit ideje lenne befejeznie, máskülönben kellemetlen következményekkel számolhat.

Szerelem
Újabban egyre többször gondolkodik azon, hogy együtt vagy külön. Ez egy olyan dolog, amit nem szabad elkapkodnia, hiába is szabadulna már a tehertől. Gondolja át mit szeretne, és talán a párjával is megvitathatná, képes-e Önnel együtt változni a kapcsolat érdekében. A szinglik túl sok embert találnak szimpatikusnak és nem tudják, kivel kellene komolyabban is megismerkedniük.

Karrier
Érthető, hogy valahol most a magánélete igencsak leköti a figyelmét, de figyeljen közben a munkájára is. Ne hanyagolja el teljesen, illetve legyen résen, így elkerülheti, hogy fontos dolgokat felejtsen el vagy más komolyabb hibákat vétsen. De még egy meggondolatlan szó, rosszul fogalmazott levél is elég lehet ahhoz, hogy vitába keveredjen kollégáival.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)