Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2020. 40. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A hét elején tudatosul Önben, hogy van oka aggodalmaskodni a pénzügyeit illetően, és kétszer is meg kell gondolnia, mire költi a pénzét. Hangulata tehát nem éppen nevezhető jónak, ami akár agresszív viselkedést is kiválthat Önből. Vigyázzon, mert ha nehezen tudja kordában tartani indulatait, akkor mindez romboló hatással lehet Önre. Ugyanakkor ezt a felfokozott energiát a javára is fordíthatja, persze csak a határokon belül. Az egyik olyan terület, ahol ez az energia rendkívül hasznos lehet, az ellenségek legyőzése, és a versenyhelyzetek megnyerése. Nyugodt lehet, mert a héten mindkettő sikeres lesz. Mindenféleképpen gondoskodjon a napokban arról, hogy eredményes és ésszerű döntéseket hozzon a pénzügyeit illetően.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nagyon nagy az esély arra, hogy beleszeressen egy munkatársába, és sajnos nem csak akkor, ha egyedülálló. Elsőre akár még rendben is lehet a dolog, de jó, ha tisztában van vele, hogy mindez jelentős komplikációkhoz vezethet mind a munkahelyén, mind az otthonában. Amennyiben Ön szingli, akkor talán az lenne a legjobb, ha adna egy kis időt a kapcsolatnak, és megnézné, működik-e, vagy sem. Addig azonban jó, ha titokban tartják a dolgot. Amennyiben azonban Ön házas ember, vagy tartós kapcsolatban él, érdemes elgondolkodni, hogy mit tesz, ugyanis egy kicsit úgy fest a dolog, mintha elárulni készülne a kedvesét. Ráadásul ez a munkahelyén sem vet jó fényt Önre.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten több kihívást jelentő feladatot is kaphat a munkahelyén. Ugyanakkor nem érdemes ezen stresszelni magát, hiszen ezek a kihívások hozzák ki a legjobbat Önből, még akkor is, ha pillanatnyilag nem ezt érzi. Amennyiben Ön jelenleg munka nélkül van, vagy fontolgatja a váltást, akkor remek munkalehetőségeket jeleznek a csillagok, főként, ha grafikai, vagy webdesign területen van tapasztalata. Fantasztikus kreatív képességeivel és egyedi terveivel mindenkit lenyűgöz maga körül, így nem kérdéses, hogy a munka az Öné lesz. Ügyeljen a héten arra, hogy az összes határidőt rendre betartsa, továbbá itt az ideje, hogy azoknak a megállapodásoknak is eleget tegyen, amelyeket már jó néhány hete halogat.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)