Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 21. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Ha nagyon el szeretne érni valamit a napokban, akkor könnyen megeshet, hogy félre kell tennie a büszkeségét, másként nem érhet célt. Olyan helyzet állhat fenn, amiben segítségre lehet szüksége. Márpedig ha nem tud kérni, nem fog kapni, úgy viszont nem valósulnak meg az elképzelései. A napokban többször is olyan dolgot kell majd tennie, amire máskor nem lenne hajlandó.

Szerelem

Van valaki, akire sokat gondol mostanában és felkeverte magánál az álló vizet. Ha egyedülálló, akkor talán itt lenne az ideje annak, hogy kapcsolatba lépjen vele vagy valamiféleképpen a tudtára adja, hogy nem közömbös magának. Ám ha párban élő, akkor komolyan át kell gondolnia, mit is szeretne és addig ne tegyen olyat, amivel megsértheti a párját.

Karrier

A napokban ne legyintsen az apró vagy jelentéktelennek tűnő problémákra, mert rövid időn belül visszaköszönhetnek és azokból születhetnek a kellemetlenségek. Éppen ezért inkább lásson el minden feladatot, egyiket se söpörje a szőnyeg alá. Ha kell győzze le rossz érzéseit és kérjen hozzá segítséget, de ne hagyja őket megoldatlanul.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)