Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 42. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Akadályok, nehézségek merülhetnek fel ott, ahol már azt hitte, minden a legnagyobb rendben van. Ez egy kicsit visszafoghatja a kedvét attól, hogy továbbküzdjön a problémával vagy egyáltalán újra neki fogjon a megoldásának. Pedig hiszi vagy sem, innentől már könnyebb dolga lesz és még segítséget is kaphat hozzá! Próbálja meg félretenni a pesszimista énjét.

Szerelem
Eddig az volt a baja, hogy nem tett meg valamit a kedvese, nem úgy viselkedett, mint azt Ön szerette volna és most, mikor meg megkapja azt, amit hiányolt, az sem jó. Ne lepődjön meg azon, ha ez okoz maguk között némi konfliktust. A szinglik is hasonló helyzetben vannak, mert eddig párra vágytak, most pedig mikor színre lép valaki, az a probléma tárgya.

Karrier
A napokban nem sok lehetősége lesz teketóriázni. A csillagok azt üzenik, addig üsse a vasat, amíg meleg. A héten több alkalommal is szerencséje lehet, ha karrierről van szó. Kivételes lehetőségeket csíphet meg, csak éppen gyorsan kell rájuk reagálnia, mert ha sokat rugózik rajta, más fogja elhappolni őket. Úgyhogy érdemes a héten résen lennie!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)