Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2018. 29. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Általános

A következő napokban gondjai adódhatnak kommunikáció terén. Nem csak Önt érthetik félre, de maga is félreérti a környezetét és ez kellemetlen vitákhoz vezethet. Előzze meg azzal, hogy mindig odafigyel a tiszta kommunikációra! Továbbá ne alapozzon híresztelésekre és pletykákra, mert ezek miatt is kellemetlen élményben lehet része. Ha valamiben nem biztos, támaszkodjon a tényekre!

Szerelem

Bízzon bátran a megérzéseiben, ha ismerkedésről van szó. Akár jót, akár rosszat súgjon a megérzése, mert így egy elkerülhet egy kellemetlen szituációt vagy pont, hogy sikerül egy kivételes partnert fognia! A párban élők se hagyják figyelmen kívül a megérzéseiket, ugyanis annak köszönhetően nyerhet igazolást vagy éppen cáfolódhat meg egy a partnerükkel kapcsolatos gondolatuk.

Karrier

Ne féljen a munkahelyén várható új kihívástól. Inkább ragadja meg a lehetőséget és bizonyítson! Akár ennek, akár másnak köszönhetően, de rövidesen előléptetésben részesítik. Mindenesetre a sikerek nem váratnak magukra és már a héten része lehet bennük Azok, akik üzlettel foglalkoznak, akár egy kivételes üzletet is köthetnek, míg a vállalkozók is számíthatnak arra, hogy beindul a bizniszük!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)