Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2020. 08. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A héten fokozódnak az érzései. A szeretet és a gyűlölet egyre mélyebb lesz, mint valaha. A héten rádöbbenhet arra, mi akadályozza meg abban, hogy közel álljon a barátaihoz vagy egyáltalán miért nem tud mélyebb kapcsolatokat kiépíteni. A napokban könnyen elragadhatják az érzései, legyen óvatos! Jobb, ha nem a napokban kíván jelentős döntéseket hozni.

Szerelem
Vigyázzon, mert egyesek csak érdekből kívánják meghódítani. Egyesek úgy hiszik, valamiféle előnyhöz juthatnak Ön által, de az is lehet, hogy szimplán csak ágyba szeretnék vinni. Ne hagyja, hogy ezek az esetek elvegyék a kedvét a párkereséstől.
A párban élőknek sem árt óvatosnak lenniük, mert valaki megpróbálhatja elcsábítani őket. Kerülje, hogy kettesben maradjon vele!

Karrier
A munkája iránti elkötelezettsége meg fogja hozni a várva várt sikert. Lehetséges, hogy jelentős pénzügyi haszonnal jár. De fejlesztenie kell a humorérzékét annak érdekében, hogy élvezze azt, amit csinál, és ne csak egyszerűen a kötelesség hajtsa. Arról nem is beszélve, hogy a kollégáival való kapcsolata is sokat javulhat, ha előveszi humoros, barátságos oldalát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)