Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2018. 47. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Túl régóta halogatja egyes problémáinak a megoldását. Nem söpörheti tovább a szőnyeg alá lelki problémáit, mert már így is az egészsége látja kárát. Ne akarja, hogy a kellemetlen tünetek felerősödjenek és még rosszabb állapotba kerüljön. Minél inkább homokba dugja a fejét, annál jobban árt magának és ráadásul kapcsolatainak is. Ideje szembenéznie a valósággal.

Szerelem

A héten az egyedülállók főleg futókapcsolatot tudnak csak kialakítani, ám ha nekik így is megfelel, sok kellemes élményben lesz részük. Egyesek pedig hirtelen szerelembe eshetnek. A párban élők kapcsolata felélénkül és színesebbé válik a mindennapokban és az ágyban egyaránt. Mivel kifejezetten nyitottak, még régi vágyaik is teljesülhetnek.

Karrier

Lassú, de pozitív változás várható a karrierében. Szép lassan érik az előmenetele, ezért érdemes szorgalmasnak és kitartónak lennie. Azért ne vállaljon el minden pocsék munkát és feladatot, mert ha túl gyakran teszi, vissza fognak élni vele munkahelyen. Nyugodtan mondjon nemet és inkább arra mutasson rá feletteseinek, hogy mi az, amivel szívesen foglalkozna, és amihez ért is.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)