Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2018. 39. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Általános

Ajánlatos lenne a héten magába pillantania és elgondolkodnia azon, mi, miért történik Önnel és hová akarják vezetni a csillagok, hiszen mindennek oka van és semmi történik magával véletlenül. Ha hajlandó a lelkébe tekinteni, komoly felismeréseket tehetne és ráeszmélhetne, mit rontott el eddig és hogy hová vezet az útja. Megéri önmagában keresnie a válaszokat.

Szerelem

Szeretne Önnel őszintén beszélni a partnere, de nem mer. Jó volna, ha maga kezdeményezne egy beszélgetést és megkérdezné, mivel elégedetlen vagy szerinte mivel tehetnék jobbá a kapcsolatukat. Legyen vele megértő és próbálja a helyébe képzelni magát. Ugyanakkor így lehetősége lesz arra is, hogy a saját véleményét is elmondja. Ügyeljen rá, hogy ne ragadják el az érzései!

Karrier

Nehéz időszakot élhet meg a munkahelyén. Talán túl sok a munka, a felelősség, túl szűkösek a határidők vagy más miatt érezheti azt, hogy a fejetetejére állt az egész hely és bolondok háza van. Igyekezzen terveket készíteni, betartani a kitűzött célokat és ne kapkodjon. Stressz nélkül is átvészelheti ezt a hetet, ha elég céltudatos és megbízik a képességeiben.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)