Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 35. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Hirtelen a semmiből összetalálkozhat egy régi ismerősével. Az első sokk után kifejezetten örül a találkozásnak. Ha esetleg korábban ellentéteik, nehézségeik lettek volna, most lehetőséget kapnak arra, hogy rendezzék a kapcsolatukat. Viszont egy másik ismerőse csak azért találja meg, mert szívességet szeretne kérni Öntől. Hallgassa meg és az alapján döntsön!

Szerelem
Párjával együtt közösen meghoztak egy döntést, ami nehéznek ígérkezik, de készen állnak arra, hogy együtt harcoljanak, illetve menjenek végig az úton. Ezáltal még szorosabbá válhat a kötelékük. A jó az, hogy képesek lesznek egymást támogatni és segíteni benne. Az egyedülállók is fontos döntést hozhatnak a héten a szerelmi életükkel kapcsolatban.

Karrier
Sikerül kiszakadnia a szürke, unalmas hétköznapokból. Talán azért, mert munkahelyet vált, esetleg külföldön próbál szerencsét, de az sem kizárt, hogy azért, mert új feladattal látják el, ami sokkal izgalmasabb. Végre valami olyat csinálhat, ami kis kreativitást csinálhat és igazán kiaknázhatja a képességeit. Ráadásul egyesek ezért még jó pénzt is fognak kapni!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)