Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 03. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Már vissza is rázódott a hétköznapi kerékvágásba és kifejezetten lelkesen várja az új kihívásokat. Élvezi a pörgést, az izgalmas és tevékeny hétköznapokat, hiszen ettől érzi magát hasznosnak. Érdemes a héten új hobbiba kezdenie vagy akár fogyókúrába, sportba, mert most sikeres és eredményes lehet benne. Megadják céljai megvalósításához a csillagok a szükséges hátszelet.

Szerelem

Érzi, hogy kapcsolatán, illetve kapcsolatához való hozzáállásán még mindig dolgoznia kell, mert sokszor esik vissza és kezdi a régi formáját hozni, de legalább már tudja, mire kell odafigyelnie! Nehogy azt higgye, kedvese nem igyekszik, a maga módján, ő is tesz a kapcsolatért és igyekszik fejlődni. Az egyedülállók nagy lendülettel vetik bele magukat a párkeresésbe.

Karrier

Tele van megvalósítandó vágyakkal. A héten már minden követ meg is mozgat azért, hogy célba érjen. Fontos, hogy odafigyeljen arra, hogy jól ossza be idejét és energiáját, ne kapkodjon el semmit. Legyen nyitott arra, hogy meghallja mások véleményét is, mert nem feltétlenül kioktatni akarják Önt. Akadnak olyanok, akik kimondottan hasznos tanácsokkal látnák el.


| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)