Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2021. 03. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Csak úgy tudja leküzdeni az élet által Ön elé gördített akadályokat, ha képes alkalmazkodni a kihívásokkal teli helyzetekhez. Ha esetleg elfelejtené, emlékeztesse magát erre ezen a héten. Emellett fontos, hogy ne felejtse megőrizni a pozitivitását és az optimizmusát a nehéz napokon sem. Ön emellett minden bizonnyal nagy meglepetésre számíthat ezen a héten. Valamint azt ajánljuk, ne idegeskedjen, ha a dolgok kicsúsznak az irányítása alól, és nem tud jól kontrollálni bizonyos helyzeteket.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten egy új oldaláról fogja megismerni a párját. A kedvese őszinte szerelmi vallomásai ugyanis sokkal közelebb hozzák majd Önöket egymáshoz. Készüljön, ugyanis egész héten a béke és a boldogság fogja uralni a szerelmi életét. Emellett az egyedülállók életébe is beköszönthet a szerelem az elkövetkező napokban. Ön ugyanis sokkal gyakrabban fog időt tölteni azzal a különleges személlyel, akivel nemrég ismerkedett meg. A héten egy romantikus vacsorára is számíthat.

Karrier előrejelzés
Habár az élete különböző területén nehézségei adódhatnak ezen a héten, még sincs oka aggodalomra. Ön ugyanis általában mindig tudja, hogy hogyan kezelje az embereket és emiatt a remek képessége miatt könnyedén tud alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Ha Ön állami területen dolgozik, vagy egy közgyűlésen kell képviselnie magát, akkor ezen a héten hatalmas sikereket könyvelhet el. Önnek ugyanis remek a beszédkészsége, aminek most igencsak nagy hasznát fogja venni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)