Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2018. 39. hét

szept. 24. - okt. 23.

Általános

Újabban egy kicsit háttérbe szorítja a családot és a barátokat, kollégákat, esetleg a társasági eseményeket részesíti előnyben. Nem az a baj, hogy él és kapcsolatokat ápol, hanem hogy hirtelen a szerettei elhanyagolva érezhetik magukat. De való igaz, érdemes most építgetni a kapcsolatait, mert egyesek számára kivételes lehetőségek nyílhatnak meg és közelebb kerülhetnek vágyaik eléréséhez.

Szerelem

Párja mostanában úgy érzi, a háttérbe szorítja és minden fontosabb, mintsem ő. Nyugtassa meg, hogy ez nem így van, és ha teheti, próbálja őt bevonni az új életvitelébe. Viszont legyenek óvatosak a jegy szülöttei, mert a munkahelyükön megkörnyékezhetik őket. Persze az egyedülállók számára ez remek alkalom is lehet, de még ők is figyeljenek oda a jó hírükre!

Karrier
Lassacskán beindulnak életében a változások, amik a karrierjére is hatással lesznek. Egyeseknek tálcán kínálhatják fel a lehetőséget, hogy olyannal foglalkozzanak, amivel mindig is szerettek volna. Mások pedig akár külföldön is szerencsét próbálhatnak. Nem kell mást tennie, mint továbbra is kitartóan dolgoznia és türelmesnek lennie.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)