Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2020. 08. hét

szept. 24. - okt. 23.

Ez a hét komoly és kemény munkát tartogat Önnek. Valószínűleg sikeresen be tudja fejezni azokat a projekteket, amelyeket hosszú ideje halasztgatott vagy akaratán kívül is elhúzódtak. Ugyanakkor úgy tűnhet, minden kis apró sikerért meg kell küzdenie, de elhiheti, nem fogja megbánni! A környezete egyre inkább felnéz Önre és rengeteg támogatást fog kapni tőlük!

Szerelem
A partnere tehet valamit, aminek köszönhetően megnöveli önbizalmát. Visszaadhatja a szívességet azáltal, hogy kellemes és meghitt napokat töltenek együtt. Legyen megértő és türelmes vele, mikor fáradt vagy feszült. Egyesek számára eljött az ideje annak, hogy bemutassák partnerüket a családjuknak, csak arra figyeljen, hogy a megfelelő időben történjen.

Karrier
Jelentős változások várhatók karrier tekintetében. Amennyiben gondolkodott a munkahely változtatásán, akkor valószínűleg a héten meg is teszi hozzá az első lépést. Készen áll arra, hogy olyannal foglalkozzon, amivel igazán szeretne. A folyamat során kockázatot kell vállalnia, ám ezek hosszú távon megtérülnek. Egyesek még akár külföldi munkalehetőséget is kaphatnak!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)