Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2020. 40. hét

szept. 24. - okt. 23.

Ezek a napok nem szólnak másról, mint a ragyogásról, és ez nem másnak köszönhető, mint annak, hogy Ön rendkívül vonzó, és erőteljes energiákkal rendelkezik. Nyugodt, összeszedett, diplomatikus, elegáns és kellemes a megjelenése, és az emberek akarva akaratlanul is, de élvezik a társaságát. Bár adódhat néhány zavaró tényező, találkozhat kihívásokkal és némi küzdelemmel, összességében véve kiválóan teljesít, és rendre be is fejezi, amit elkezdett. Pénzügyi szempontból azonban nem biztos, hogy ilyen simán mennek a dolgok, ezért bizony muszáj ellenállnia annak a késztetésnek, hogy lényegtelen dolgokra költsön. Ehhez egy kis önfegyelemre lesz szükség. Készen áll a kihívásra?

Szerelmi előrejelzés
Szerelmi élete ezen a héten valószínűleg teljesen új színben pompázik. Ön végtelenül szenvedélyes és szeretetreméltó, ráadásul némi meglepetésre is számítania kell attól, akit szeret. Olyan események, olyan helyzetek vannak kilátásban, amelyek újra összehozzák Önt a kedvesével, és sokkal jobban elmélyíthetik kapcsolatukat. Ez a hét a szingliknek is kedvez, ugyanis remek időszak az új kapcsolatok kialakítására, vagy az új lehetőségek felkutatására. Járjon hát nyitott szemmel, mert Ámor nyila talán ott fogja eltalálni, ahol még csak nem is számítana rá.

Karrier előrejelzés
Munkamorálja hamarabb eredményez sikert, mintsem gondolná. Elszántság, eltökéltség és kitartás jellemzi a héten, ráadásul munkatársait is képes támogatni, mert annyi energiája van, hogy egy egész hadsereg elboldogulna belőle. Ez az időszak kiváltképp tökéletes azok számára, akik a kommunikáció, a média és az újságírás területén tevékenykednek, mivel rengeteg új megbízás és munkalehetőség kopogtathat az ajtón. Önnek csak annyi a dolga, hogy valóban éber legyen, és ne hagyja, hogy a lehetőségek elmenjenek Ön mellett.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)