Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2018. 47. hét

szept. 24. - okt. 23.

Beindul magában a fészekrakó ösztön, legalábbis ellenállhatatlan vágyat érez aziránt, hogy felújítsa, kicsinosítsa otthonát. Akár egyedül, akár a családdal együtt csinálja, mindenképpen szórakoztató programnak fogja találni, már csak azért is, mert lelki feltöltődéshez is alkalmas tevékenység. Mindemellett minden kapcsolatához is felettébb lelkesen áll és szeretné őket megerősíteni.

Szerelem

Egyes Mérlegek készen állnak a családalapításra. Más párban élőkre is romantikus napok várnak. Minél több minőségi időt töltenek együtt a kedvesükkel, annál szorosabbra fűzik a viszonyukat. Az egyedülállókra rátalálhat a szerelem és nincs kizárva, hogy egy közeli barátjukba szeretnek bele, legalábbis valaki olyanba, akit régóta ismernek.

Karrier

Lehetőség szerint senkitől se kérjen kölcsön és ne is adjon ki nagyobb összeget a kezéből. Munkahelyén megbecsülik és elismerik szaktekintélyét, csak éppenséggel úgy érzi, nincs eléggé megfizetve. Eljöhet a pillanat, mikor ezt szóvá teheti felettesének, érdemes inkább kivárnia, mintsem előhozakodni vele. Ugyanakkor szeretne előrébb lépni és fejlődni, így azt is fontolóra veszi, hogy másik állás után néz.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)