Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2018. 29. hét

szept. 24. - okt. 23.

Általános

Semmiképpen se kezdjen bele új dolgokba addig, míg meglévő ügyeit nem intézte el. Addig eleve kár is a jövőjén gondolkodnia. Azt is tanácsolják a csillagok, hogy ne igyekezzen minduntalan az árral szemben úszni, tanuljon meg elfogadni. Különben is, felesleges olyan dolgokon rágódnia, amik felett nincs hatalma. A problémáira a megoldásokat és kérdéseire a válaszokat a jelenben kell megtalálnia.

Szerelem

Addig nem tud új kapcsolatba kezdeni vagy a jelenlegit kiteljesíteni, amíg nem engedi el a korábbi kedvesét. Talán tagadja, de lélekben még nem engedte el őt teljesen, emiatt lehetnek problémái. Amennyiben szükségét érzi, találkozzon vele, de addig ne erőltessen semmit, főleg ne az új kapcsolatot. A párban élők pedig legyenek őszinték kedvesükkel, hogy legalább tudják miért olyan ingadozó a hangulatuk.

Karrier

Bármennyire sem akar, kénytelen lesz szembenézni a valósággal. Vagyis talán már elege van a munkahelyéből vagy valakiből, akivel együtt dolgozik. Ahelyett, hogy vadul igyekezne a homokba dugni a fejét, nézzen szembe az igazsággal. Inkább váltson munkahelyet vagy beszéljen azzal a személlyel, aki miatt elviselhetetlennek érzi a helyzetét, mintsem rámenjen az egészségére a dolog.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)