Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 35. hét

szept. 24. - okt. 23.

Mostanában azt veheti észre, hogy amire gondol, az megtörténik. Olyan, mintha csak kívánnia kellene és valóra válnak az elképzelései. Nem meglepő, hogy így igencsak kellemes meglepetésekben lehet része a napokban. Régóta áhítozott dolgok is megtörténhetnek, illetve megkaphatja őket. Ügyeljen arra, hogy ne csak kapjon, hanem adjon is! Viszonozza szeretteinek a kedvességüket!

Szerelem

Felkavaró változások történhetnek a szerelmi életében, de valahol nyugodtan kezeli őket. Úgy érzi, most szüksége van erre a történésre, a nehéz időszakra, mert csak így javíthat a szerelmi életén, illetve a párkapcsolatán. Készen áll arra, hogy gyökeresen változtasson. Ha kell, kérjen időt a partnerétől, amíg átgondolja, mit is szeretne igazából.

Karrier

Sokszor ütközik ellenállásba a napokban. Néha olyan érzése van, mintha szándékosan akadályoztatnák a kollégái, akik között akadhatnak olyanok, akik lépten-nyomon keresztbe tesznek Önnek. Mielőtt összeveszne emiatt velük, előbb nyomozza ki, hogy biztos szándékosan teszik-e, mert nem mindenkire igaz, hogy direkt nehezíti meg a dolgát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)