Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 21. hét

szept. 24. - okt. 23.

Végre jut a napokban egy kis ideje önmagára. El is szánja magát, hogy pihenni és lazítani fog, de gyakran kísértésbe fog esni és akaratlanul is azon kapja magát, hogy próbál valami hasznosat csinálni. Viszont bármibe is fog bele, azt siker fogja koronázni. Emellett kedvet kap ahhoz, hogy új területeken próbálja ki magát és még akár egy új hobbira is rálelhet.

Szerelem

A napokban talál valami újdonságot, amit belevihet a kapcsolatába. Ezzel szerelmi élete jelentősen felfrissül. Ne zárkózzon el az újdonságok elől, hogy nyitottabbak legyenek szexuális téren és a hétköznapokban is, így kellemes élményekben lehet részük. Az egyedülállókat is érni fogja meglepetés, ugyanis egy szokatlan, de izgalmas randevúban lesz részük.

Karrier

Felajánlhatnak Önnek egy külföldi munkalehetőséget, vagy legalábbis olyat, ami másik városba szólítja. Mielőtt nemet mondana rá, érdemes lenne alaposan fontolóra vennie és esetleg szeretteivel is átbeszélnie, így elkerülhetné azt, hogy egy kivételes lehetőségtől essen el, amit esetleg később megbánna. Lehet, hogy elsőre fenntartásai vannak a munkával kapcsolatban, ezért adjon magának időt átgondolni!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)