Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 12. hét

nov. 23. - dec. 21.

A napokban hirtelen felindulásból akar megtenni bizonyos dolgokat, de az rossz ötlet. Akármennyire is elragadják az érzései és biztosnak érez valamit, jobban jár, ha csak azután dönt, hogy előbb lehiggadt. Viszont van valaki a környezetében, aki kifejezetten feszegeti az határait magánál. Addig fog próbálkozni, amíg Ön nem mondja azt, hogy sok lesz.

Szerelem
A héten nem árt, ha elővigyázatos, mert valaki féltékenységből, irigységből megpróbálhatja összeugrasztani a kedvesével. Jobb, ha nem hallgat másokra és nem engedi, hogy befolyásolják magát. De nem árt, ha tudja, az illető egészen alantas trükköket is bevethet, hogy elérje célját. Azok, akik egy bimbózó kapcsolat elején állnak, kényelmetlen helyzetbe kerülhetnek.

Karrier
Semmit se kockáztasson a munkahelyén, kerülje a vakmerő húzásokat, különben kellemetlen helyzetbe kerülhet. Inkább maradjon a járt úton, ne a napokban akarjon mindenáron kitűnni vagy valami fantasztikus dolgot vinni véghez. Továbbá különös pletykát hallhat arról, mik a szándékai a feletteseinek Önnel kapcsolatban. Mielőtt bármit is tenne, győződjön meg arról, igazak-e hírek.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)