Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2018. 39. hét

nov. 23. - dec. 21.

Általános

Mostanában egy kissé fáradékonyabb, levertebb lehet. Ne ijedjen meg, nem jelenti azt, hogy le fog betegedni, de érdemes odafigyelni ezekre a jelekre és kicsit fékeznie. Szánjon a héten magára több időt, foglalkozzon olyan dolgokkal, amikkel igazán szeretne, és amik feltöltik. Szenteljen időt a hobbijának vagy lepje meg magát egy kényeztető masszázzsal. Legyen kicsit engedékenyebb magával!

Szerelem

Problémák adódhatnak a kapcsolatában mivel túlságosan labilis. Bizonytalan a saját érzéseiben, nem tudja, mit szeretne, menni vagy maradni. Az a biztos, hogy addig ne hozzon döntést, amíg nem találja ki előbb, mire vágyik igazán. Lehet, csak dolgozniuk kellene a kapcsolatukon kicsit és jobb lenne. A szinglik viszont megismerkedhetnek valakivel, de nem tudják, hogy csak kaland vagy tartós kapcsolat lehet-e belőle.

Karrier

Dőljön hátra kicsit. Mostanában sokat stresszelt és rengeteget dolgozott, meg is látszik, hiszen sikeres és eredményes a munkájában, illetve az üzletben. Most élvezze ki, hogy nyugalom van, ne akarja mindjárt egy következő feladatba belevágni a fejszéjét. Élvezze ki, hogy kevesebb a munkája és tervezze meg a jövőjét, tűzzön ki magának új célokat, de ezekben a napokban még pihenjen.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)