Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2021. 03. hét

nov. 23. - dec. 21.

Ez a hét rengeteg fordulatot tartogat az Ön számára, és sajnos nem lesz elégedett azzal, ahogy a dolgai jelenleg alakulnak. Emellett előfordulhat, hogy nagyon komolyan összeveszik valakivel. Azt ajánljuk, tartsa távol magát a vitás helyzetektől, és próbálja meg magában tartani az indulatait. Segíthet megnyugodni, ha több időt tölt együtt a szeretteivel és a családjával, de a meditáció is csodákra képes.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten még közelebb kerül a párjához, és sokkal szorosabbá válik majd Önök között az érzelmi kötelék, mint valaha. Emiatt egész héten nagyon kiegyensúlyozott és boldog lesz majd a párkapcsolata. Az egyedülállók számára is jó hírünk van, ugyanis végre beköszönt a szerelem az életükbe, hiszen azt veszik majd észre, hogy egyre több időt kezdenek együtt tölteni egy bizonyos illetővel, akivel nemrég ismerkedtek meg. A hét során egy romantikus vacsorára is számíthat

Karrier előrejelzés
Előfordulhat, hogy a napokban egy kicsit bizonytalannak érzi majd magát a munkájával kapcsolatban, és nem tudja, hogyan vigye előrébb a karrierjét. Azt ajánljuk, érdemes lenne elmenni egy tanácsadóhoz, aki a tanácsaival segíthet Önnek ismét megtalálni önmagát. A számítástechnika területén dolgozók a héten egy remek álláslehetőségre számíthatnak. Emellett remek hét vár a munkanélküliekre is, ugyanis lehet, hogy most megkapják azt az állást, amire már olyan régóta vár.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)