Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2018. 47. hét

nov. 23. - dec. 21.

Hirtelen elege lesz abból, hogy meg akar felelni másoknak, hogy állandóan szerepeket játszott. Úgy dönt, hogy kitör belőlük, őszinte lesz másokkal és maximálisan önmagát fogja adni. Ne lepődjön meg azon, hogy ezt rosszul kezeli majd környezete, amely teljesen másféle viselkedéshez van szokva, vagyis adódhatnak ebből kellemetlenségek.

Szerelem

Párja is rosszul is viseli, hogy hirtelen megváltozott. Nem érti, mi történik. Próbálja meg neki elmagyarázni. Sokat segíthet az átállásban az, ha nem drasztikusan akar megváltozni egyik napról a másikra. Más Nyilasok pedig hajlamosak titkos viszonyba bonyolódni, amit nem ártana inkább kétszer is meggondolniuk, már csak azért is, mert könnyen fény derülhet a kapcsolatra.

Karrier

Azok, akik munkahelyet szeretnének váltani, sikeresen meg is tehetik a napokban. Mások viszont legyenek óvatosak a munkahelyükön, mikor másokat akarnak kioktatni vagy túlságosan is hangoztatják véleményüket, mert rossz szemmel nézhetnek rájuk a többiek. Ám azt sem viseli jól a környezete, ha főnököt játszik úgy, hogy közben nem az.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)