Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 21. hét

nov. 23. - dec. 21.

A napokban meglehetősen puskaporos lehet a hangulat magánál és a környezetében is. Könnyen összeveszik másokkal és utána hosszú ideig nem is szólnak egymáshoz. Azért nem ártana, ha meghallgatná őket, nemcsak a saját igazát mondaná, mert magával is előfordulhat az, hogy téved. Arra is ügyeljen, hogy morálisan fedhetetlen legyen és ne süllyedjen le egy bizonyos szint alá.

Szerelem
Komoly fordulatot ígér ez a hét a pároknak, ugyanis vagy szakítanak vagy még szorosabbá válik a kapcsolatuk. Ez főként attól függ, mennyire sikerült megoldani a problémáikat. Viszont azok, akik friss kapcsolatban, hihetetlenül gyors tempóban haladnak előre. Lehet, hogy érdemes lenne kicsit lassítaniuk és ne hirtelen felindulásból költözzenek vagy házasodjanak össze.

Karrier
Izgalmas kihívásokat kaphat a napokban. Rettentően izgatott és alig várja, hogy nekik lásson. Kimondottan boldog és elégedett lenne a munkahelyén, ha egy-két kolléga nem árnyékolná be a napjait intrikával. Ne hagyja nekik, hogy elrontsák a kedvét vagy bármitől is elvegyék. Épp ez a céljuk, hogy lehúzzák magát, mutassa meg nekik, hogy nem fog sikerülni!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)