Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 42. hét

nov. 23. - dec. 21.

A napokban izgalmas felismeréseket tesz. Úgy érzi, végre minden a helyére került és érti a dolgokat. Átlátja a nagy összefüggéseket, hogy mi és miért történik. Olyan érzése van, mintha magán érezné az égiek támogató kezét, amint biztosan lökik egy bizonyos cél felé. Mostanában egyre többször érezheti a sorsszerűséget az életében. Merjen sodródni az árral és követni a megérzéseit.

Szerelem
Vegye észre, hogy valaki érdeklődik maga iránt a környezetében. De még az is lehet, hogy magára egy régi ismerőse és az derülhet ki, hogy gyengéd érzései vannak magával kapcsolatban. Szerelem terén mindenképpen meglepetéssel számolhat. Ez igaz a párban élőkre is, akik kellemesen csalódhatnak a párjukban, ezáltal egészen másként kezdenek rá tekinteni.

Karrier
A napokban gyakran az lehet az érzése, hogy magán csattan az ostor. Nehogy azt higgye, hogy a munkájával vagy magával van a baj. Sajnos sokszor a körülmények áldozata lesz, ami azt jelenti, hogy felettesei és kollégái, akiknek épp rossz napjuk, időszakuk van, magán töltik ki a mérgüket. Természetesen nem kell minden esetben szó nélkül hagynia!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)