Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 35. hét

nov. 23. - dec. 21.

Sikerül legyőznie korábbi problémáit, illetve akadályait. Jelentős áttörést érhet el élete egyes területein. Mindemellett felfedez egy különleges módszert, akár útvonalat, filozófiát, amellyel sokkal könnyebben haladhat a mindennapokban. Ne érezze rosszul magát, amiért most több időt szán saját magára, semmint másokra, ez csupán egészséges önzés.

Szerelem
Ha párja igazán szereti, megértő lesz Önnel szemben és el fogja fogadni, hogy mostanában több időt szán saját magára. Ne hanyagolja el mellette és akkor nem lesz oka a panaszra. Az egyedülállók is bölcsen tennék, ha arra törekednének, hogy megéljék szingliségüket. A napokban felfedezhetik, hogy számos előnye van annak, hogy szinglik.

Karrier
A munkahelyén sokadjára ejthet olyan hibát, amiből már tanulnia kellett volna. Ahelyett, hogy összetörne vagy megharagudna saját magára, tegyen meg mindent azért, hogy most már igazán tanuljon az esetből. Ne vegye rossz néven, ha egyesek tanácsot adnának Önnek, nem kioktatni akarják, hanem valóban jót akarnak Önnek és segíteni szeretnének.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)