Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2020. 40. hét

nov. 23. - dec. 21.

Ez a hét nem igazán kedvező az Ön számára, és bár lehet, hogy megpróbál menedéket keresni a szerelemben, ott sem igazán úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné. Ez felettébb frusztráló lehet, hiszen az a hely, ahol a leginkább remélné a biztonságot, nem valószínű, hogy biztosítani tudja Önnek. Néha úgy tekintünk a szerelemre, mint valamiféle varázslatra, mely minden problémánkra gyógyír. Sajnos ez nem így van! A szerelem segítheti, támogathatja növekedésünket, de nem képes minden problémát megoldani. Újra kapcsolatba kell lépnie a személyes belső erejével, és ha ezt megtette, akkor a szerelemben is meg fogja találni önmagát.

Szerelmi előrejelzés
Annak érdekében, hogy a héten feldobja a szerelmi életét, néhány extra erőfeszítésre van szükség az Ön részéről. Nem várhatja ugyanis, hogy csak a párja tegye bele magát maximálisan a kapcsolatba, Ön pedig csak a „kész szerelmi fészket” élvezze. Ideje, hogy odafigyeljen kedvese igényeire, és meghallgassa végre az ő elképzeléseit is. Figyeljen oda továbbá arra is, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt a munka, a szerelem és a családi élet között. Ha pedig úgy érzi, hogy sehogyan sem tudja feldobni a szerelmi életét, és nem érzi jól magát a kapcsolatban, akkor a legbölcsebb lépés az lenne, ha hagyná az egészet annyiban.

Karrier előrejelzés
Ez a hét semmiféle komolyabb kihívást nem tartogat a munka frontján, minden jól és simán alakul. Csend és nyugalom honol ezen a területen. Éppen ezért jó, ha ezt az időszakot a javára fordítja, és minden munkáját időben elvégez. Érdemes befejezni végre az összes függőben lévő feladatot, és átnézni mindent, ami az év hátralévő részében még Önre vár a munkahelyén. Amennyiben így tesz, akkor a későbbiekben sok félreértéstől és nézeteltéréstől kíméli meg magát, mely nemcsak a munkatársaival alakulna ki, hanem még a feletteseivel is.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)