Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2020. 08. hét

nov. 23. - dec. 21.

A héten érdemes lenne górcső alá vennie a kapcsolatait. Vannak olyan személyek a környezetében, akik hátráltatják vagy akár rossz hatással lehetnek Önre. Ezeket a kapcsolatokat kellene átértékelnie vagy esetleg elengednie. A napokban nem ártana az egészségére is jobban odafigyelnie, mert meggondolatlansága miatt könnyen lebetegedhet. Több vitamint kellene bevinnie a szervezetébe és ügyeljen az öltözékére!

Szerelem
A kapcsolatokban élők úgy dönthetnek, hogy megházasodnak vagy akár családot alapítanak. Készen állnak arra, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat. Azok is a kapcsolatuk megszilárdítása mellett dönthetnek, akik eddig nem vállalták fel kedvesüket vagy legalábbis nem voltak biztosabbak abban, hogy valóban a meglévő kedvesükre vágynak.

Karrier
Amennyiben vezető pozícióban van, nem ártana jobban odafigyelnie beosztottjai elégedettségére. Beszélgessen velük, próbálja motiválni őket, ettől csak jobban fogják tisztelni magát. Az alkalmazott beosztásban lévőknek megéri szorgalmasnak lenniük, mert nem kerüli a feletessük figyelmét. Viszont sokat javíthatna egy kis humor a munkahelyi állapotokon.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)