Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2018. 29. hét

nov. 23. - dec. 21.

Általános

Nem jó ötlet, hogy folyton a múltján mereng. A jelennel kellene foglalkoznia, ahol éppen zajlanak a történések és elmennek maga mellett a lehetőségek, amíg a múltját siratja. Arról nem is szólva, hogy szeretteinek, barátainak is a jelenben lenne szükségük Önre, ám maga manapság csak önmagával foglalkozik. Persze, hozza helyre lelki világát, de közben ne zárja ki szeretteit az életéből.

Szerelem

Legyen óvatos azzal, hogy miként kívánja tálalni párjának az igényeit, mert nemcsak hogy ellenállásba ütközhet, de akár háború is kitörhet Önök között. Igyekezzen neki lehetőségeket kínálni, nem pedig erőszakkal érvényesíteni az akaratát. Mostanában úgyis kissé érzékeny lesz, mindenen felkapja a vizet és ingerlékeny lesz kedvesével szemben. Törekedjen arra, hogy visszaálljon életükbe a bizalom, a béke és a megértés.

Karrier

Munkahelyén sem árt, ha elővigyázatos, ugyanis azt hiheti, valaki önzetlenül kíván Önnek segíteni, ám az igazság az, hogy hátsó szándékai vannak. Jobb, ha tudja, hogy a segítsége nem ingyen van és előbb-utóbb ki is fog bújni a szög a zsákból. Figyeljen oda, hogy kinek és mit ígér, mert azt kőkeményen behajthatják magán. Végül attól is óvakodjon, hogy mások vitájába belefolyjon!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)