Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 35. hét

júl. 23. - aug. 23.

A napokban semmit sem halogasson. Minden feladatot igyekezzen mielőbb ellátni, ne tegyen félre semmit, mert utána csak elfogja felejteni. Másrészt a csillagok is most kedveznek és amit megcsinál, elvégez, azt siker koronázza. Ha pedig esetleg szeretne belekezdeni az életmódváltásba, akár a fogyókúrába, abba is a héten ajánlatos belevágnia.

Szerelem
Izgalmas és egyben nem várt irányt vehet a kapcsolatuk. Talán az összeköltözés, a leánykérés, esetleg a gyermekáldás vagy más hasonló, váratlanul adódó esemény rázza fel a kapcsolatukat. A napokban lesz miért örülniük a szerelmeseknek, de az egyedülállóknak is, akik jó eséllyel megismerkedhetnek a lelki társukkal, de legalábbis egy kivételes személlyel.

Karrier

A héten sokkal megfontoltabb. Nem kapkod, nem siet és ezáltal jóval bölcsebb döntéseket hoz. Annak köszönhetően, hogy meggondoltabban cselekszik, jó pár kellemetlenséget megúszhat. Ha esetleg két munka közül kellene választania, nincs miért aggódnia, mert sikerül meghoznia a helyes döntést. Továbbá egyeseknek ajánlatos lehet hangot adnia a terveinek, mert nyitott fülekre lelhetnek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)