Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2018. 47. hét

júl. 23. - aug. 23.

Nem várt fordulatokkal, nehézségekkel kell számolnia. Próbálja megőrizni a nyugalmát és addig semmilyen döntést se hozzon, amíg nem nyugszik meg. Meglehet, hogy valaminek, valakinek búcsút kell intenie, de legalábbis áldozatot kell hoznia a megoldás érdekében. Ha valaki megbántja, bosszú helyett inkább mutassa meg, hogyan viselkedik egy érett és bölcs ember.

Szerelem

Az egyedülállók legyenek magabiztosak és őszinték, mikor randevúra mennek, mivel ez a sikerük záloga. A párban élőkre izgalmas napok várnak, mert készen állnak arra, hogy megvalósítsák egy régi tervüket vagy, hogy feldobják a kapcsolatukat. Mozgalmas napok következnek, rengeteg élmény vár rájuk, ha kimozdulnak otthonról és esetleg barátaikkal tartanak.

Karrier

Munkahelyén nem kap meg valamit, amire nagyon számított. Sértettség és beletörődés helyett inkább nézzen másik lehetőség után és gondolja át, mit ronthatott el, miért nem kapta meg, amire számított, és ha kell, tanuljon a történtekből. Azon is érdemes lehet elgondolkodnia, hogy továbbképzi magát, sok tekintetben lenne a segítségére.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)