Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2020. 40. hét

júl. 23. - aug. 23.

A héten végre része lehet egy kis csillogásban. Minden esélye meg van rá, hogy utazni fog – lehet, hogy munkaügyből kifolyólag, de az is lehet, hogy személyes természetű ügyben. Akárhogy is, az utazás rendkívül sikeres és élvezetes lesz az Ön számára. Rengeteg tapasztalatot és élményt gyűjthet, és rájön arra is, hogy mennyi mindent nem tudott még a világról. Varázsának nem sokan tudnak ellenállni, így bármerre is jár, mindenkit lenyűgöz és magával ragad. Erről nem tehet, ez valami veleszületett dolog. Ám vonzereje a héten még a szokásosnál is erősebb, ezáltal sokakat vonz magához, új barátokat szerez, vagy új lehetőségek kínálkoznak fel Ön előtt.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nem biztos, hogy úgy alakul a szerelmi élete, ahogyan eltervezte, vagy ahogyan szeretné. Előfordulhat, hogy a szerelmet kereső egyedülállóknak tovább kell folytatniuk a keresgélést, mivel senki olyan nem kerül az útjukba, aki megfelel az elvárásaiknak. Az elkötelezett Oroszlán többnyire a munkájával lesz elfoglalva, ezáltal egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés ideje jut a romantikára. Amennyiben Ön elvált, megeshet, hogy remekül fogja érezni magát valakivel, akivel csak rövid ideje találkozott először, ez azonban nem a megfelelő időszak arra, hogy új kapcsolatba kezdjenek.

Karrier előrejelzés
Hatalmas meglepetésekben lehet része a szakmai életét illetően a héten. Lehet, hogy egy komoly projekt élére választják meg, de az is megeshet, hogy cégét külföldön kell képviselnie. Ezek az események valóban lenyűgözik, nem beszélve arról, hogy végre lehetőséget kap arra is, hogy valóban előre lépjen azon a bizonyos karrierlétrán. Ötleteit, beadványait, javaslatait szinte mindenki értékelni fogja, így hát nem titok, hogy a héten igencsak nagy esélye van arra, hogy megszerezzen egy befolyásos és fontos pozíciót.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)