Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2021. 03. hét

júl. 23. - aug. 23.

Ezen a héten nagyon sok problémával kell majd szembenézni a magánéletében, ami miatt nagyon stresszes lesz és nehezére esik majd megteremteni a munkája és a magánélete közötti egyensúlyt. Mindezek miatt fontos, hogy békére és harmóniára leljen és spirituálisan megtalálja önmagát. Előfordulhat, hogy az irodáját átrendezi, vagy változtat majd valamilyen dolgon a környezetében. Vizsgálja meg alaposan a lehetőségeit, mielőtt elhamarkodott döntéseket hozna, hiszen jobb most elővigyázatosnak lennie.

Szerelmi előrejelzés
Nem lesz hiány a romantikában és izgalmakban a szerelmi életében az elkövetkezendő napokban. Emellett minden félreértés és nézeteltérés megoldódik majd, ami az elmúlt hetekben hatással volt a párkapcsolatára, így ismét visszaáll a harmónia az életébe. Az egyedülállóknak, azt ajánljuk, ne késlekedjenek, és fejezzék ki végre az érzelmeiket, ugyanis ezt a szívük választottja is biztosan viszonozza majd. Készüljön, mert nagy változásokat tapasztalhat majd a szerelmi életében.

Karrier előrejelzés
Önt a napokban végre elismerik majd mindazért a kemény munkáért, amit az elmúlt időben véghezvitt. Ne féljel azonban segítséget kérni másoktól, ha úgy érzi, egyedül nem tudja megoldani problémáit. Gondolja át kétszer, vagy kérje ki a munkatársai véleményét, mielőtt fontos döntéseket hozna. Ön a héten biztosan remekül teljesít majd, hiszen azt a munkát végzi, amit szeret, így mindenkit maga mögé utasít majd a szakmai ranglétrán. Készüljön, ugyanis ezen a héten minden bizonnyal sütkérezni fog majd a büszkeségben.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)