Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2018. 39. hét

júl. 23. - aug. 23.

Általános

Azt érzi, hogy változtatnia kell. Készen áll arra, hogy megreformálja az életét, véget vessen annak, aminek nem látja értelmét. Egyesek még arra is rászánják magukat, hogy elköltözzenek, és másutt keressék meg a boldogságukat. Mindenképpen gondolja át, mire készül, és hosszú távra tervezzen. Ha pedig a családját érintő változtatást akar végrehajtani, ne felejtsen el beszélni róla a szeretteinek!

Szerelem

Minél jobban ráakar erőszakol valamit a kedvesére, annál nagyobb lesz az ellenállás is. Legyen vele türelmesebb és igyekezzen a helyébe képzelni magát. De nem csak a párban élő Oroszlánokra érvényes, hogy ne akarjanak házassági szándékot vagy más előrelépést kicsikarni a kedvesükből, mert azzal csak elijesztik. Ám egyeseket pont egy beszélgetés fog ráébreszteni arra, hogy inkább nem is erőltetik a kapcsolatot.

Karrier

Legyen óvatos, ha munkahelyváltásra szánja magát, nehogy két szék közé üljön vagy az derüljön ki egy helyről, hogy nem olyan szép és ígéretes, mint ahogy az elsőre tűnt, illetve előadták magának. Ha nem figyel oda, könnyen csőbe húzhatják, esetleg olyat kell csinálnia, amit egyáltalán nem szeretne. Másoknak viszont azt kellene elfogadniuk, hogy nem mindenki dolgozik egyforma munkamorállal.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)