Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2020. 08. hét

júl. 23. - aug. 23.

A héten szörnyen makacs és indulatos lehet. Amit a fejébe vesz, azt mindenáron meg akarja valósítani. Legyen ezzel óvatos, mert ha sokan próbálják valamire inteni, és ugyanazt a tanácsot adják, érdemes lehet meghallgatnia. Jobb, ha a józan eszére hallgat a napokban, semmint az ösztöneire. Ráadásul a héten egy nem várt probléma további nehézségeket születhet Önnek.

Szerelem
Lehet, hogy bizonytalan és nyugtalan a kedvesével kapcsolatban. Nehezen bízik meg partnerének érzéseiben. Ideje lenne egy alapos önvizsgálatot tartania, és elgondolkodni azon okokon, amelyek ezt az érzést adják Önnek. Az elemzés után sokkal jobban és magabiztosabban fogja érezni magát és partnerét is. A szingliknek is kellene még gyakorolniuk a bizalmat!

Karrier
Ritka munkalehetőség kopogtat az ajtón. Az ötlet kissé kockázatosnak és újszerűnek tűnik Önnek, de ha mégis megmeri ragadni a lehetőséget, akkor új fordulatot vehet a karrierje. Itt az ideje, hogy kockáztasson, és kövesse a vágyait és azt tegye, amit valójában szeretne, ahelyett, hogy a biztonságos ösvényen lépked és folyton csak beéri azzal, ami van.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)