Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2018. 29. hét

júl. 23. - aug. 23.

Általános

Mostanában hajlamos elodázni a problémáit, legyen az testi vagy lelki eredetű. Csakhogy komoly kellemetlenségek érhetik, ha mindent a szőnyeg alá söpör. Jobban teszi, ha mielőbb elkezd foglalkozni a gondjaival, különben rövidesen megnézheti magát! Ráadásul felelőtlen viselkedésével megbánthatja szeretteit vagy elüldözheti őket, esetleg bizalmatlanságot ébreszthet bennük.

Szerelem

Nem ártana a napokban gyakorolnia az empátiát. Ott lehet a gond, hogy nem érti meg kedvese érzéseit vagy eleve észre sem veszi azokat. Jót tenne Önöknek, ha több időt töltenének együtt és jobban rá hangolódna párjára. A szinglikre a napokban flörtök és könnyű kalandok várnak. Igyekezzenek nem összecserélni a valódi szerelmet a fellángolással, különben nagyot koppanhatnak!

Karrier

Erősen dolgozik Önben a megfelelési kényszer. Egyre csak azon van, hogy bizonyítson a munkahelyén. Nem veszi észre, hogy kezd egyre erőszakosabb lenni és hogy taszítóvá válik felettesei számára. Jól teszi, ha kicsit visszavesz és megnyugszik, nem csak azért, mert az ellenkező hatást érheti el vele, hanem azért is, mert az egészsége rovására is mehet.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)