Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 21. hét

júl. 23. - aug. 23.

A napokban rengeteg mindent szeretne megvalósítani, talán többet is, mint amennyi valójában belefér az idejébe vagy amire energiája lenne. Hogy ne érje a hét vége felé csalódás, érdemes lenne ezt alaposan átgondolnia és átszerveznie a napjait. Inkább valósítson meg kevesebb tervet, de azok legalább biztosak, semmint a sok közül egy se valósuljon meg.

Szerelem

Egyre többet gondolkodik a szerelmi életén. A párban élők valahol elégedetlenek, és többre vágynak, csak azt nem tudják, hogy a párjukkal együtt vagy nélkülük képzelik el a jövőjüket. Ezt előbb önmagukban kellene letisztázniuk. A szinglik is szeretnének változtatni. Ám nem lehet egyik napról a másikra tartós kapcsolatot kialakítani, ne is próbálják meg erőltetni, mert annak csak csalósdás lehet a vége.

Karrier

A napokban mondhatni el kell adnia magát, ha sikeres akar lenni. Ez főleg az üzletemberekre igaz és azokra, akik előléptetésre vágynak. Minden esetben a cél az, hogy megmutassák, mivel jobbak másokhoz képest, miért éri meg a jegy szülötteit választani. Úgyis szeretnek szerepelni, a napokban pont az lesz a dolguk, hogy meggyőzzenek másokat arról, hogy miért pont az Oroszlánok a nyerők.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)