Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 35. hét

jún. 22. - júl. 22.

Általában szereti meghallgatni mások véleményét, de most eljutott arra a pontra, hogy tisztában van azzal: egyedül kell döntenie. Márpedig minél több emberre beszél, annál jobban befolyásolva érzi magát. Ne csak ilyen téren legyen határozott, hanem abban az esetben is, ha hibázna a napokban. Vállalja a felelősséget érte, és azzal sokat nőhet mások szemében.

Szerelem
Mostanában a legkevésbé sem viseli jól, ha valaki megpróbál beleszólni a szerelmi életébe. De nem ártana észrevennie, hogy nem mindenkit a rossz szándék vezérel. Van, aki valóban szeretne segíteni Önnek és érdemes lenne meghallgatnia. A párban élők döntéshelyzetbe kerülhetnek. Fontos, hogy együtt döntsenek és ne kapkodják el a dolgot.

Karrier
A héten még nem dőlhet hátra. Még egy kicsit tovább kell hajtania és több energiát, időt fektetnie vágyai megvalósításába. Érdemes kitartónak lennie, mert nincs messze a győzelem és a siker. Egyesek számára pedig izgalmas társulási lehetőség adódik és talán egy barátjukkal vagy egy előnyösebb helyzetben lévő támogatóval indíthatnak saját üzletet.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)