Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2020. 40. hét

jún. 22. - júl. 22.

Nem mondható el Önről, hogy anyagias lenne, de ettől függetlenül szeret gyarapodni az anyagi javakban, főként a kényelem érzete végett. Ugyanakkor tudja értékelni azt is, amit már megszerzett, és amikor erőteljesen vonzódik bizonyos tárgyakhoz, az mindig valamilyen érzelmi célt szolgál az életében. Még az is előfordulhat, hogy felhalmozza a régi emlékeit, mert azok közel állnak a szívéhez. Ám a héten ezek mind-mind előkerülnek, és fájó sebeket téphetnek fel Önben. Ennek ellenére próbáljon a szeretteivel minél közvetlenebb lenni, hogy elkerülje a félreértéseket és a vitákat. Ugyanis elég most egy kisebb parázs, és máris sebet ejt az emberi kapcsolatain.

Szerelmi előrejelzés
A szívügyek frontján rendkívül ígéretes hét vár Önre. Különösen az egyedülálló szülőknek lesz része nagyon sok romantikus élményben. Végre találkozhat valakivel, akivel rengeteg közös vonást fedeznek fel egymásban, és még a gyermeknevelés terén is azonos értékeket képviselnek. Éppen ezért, még az is megfordul a fejében, hogy élete hátralévő részét ezzel a személlyel tölti. A gondolatmenet tökéletes, nem kell ugyanis félnie a kötelezettségvállalástól! Ez ugyanis egy rendkívül kedvező időszak az ilyen és ehhez hasonló döntések meghozatalához, ráadásul minden emberi kapcsolatát meglehetősen komolyan fogja venni.

Karrier előrejelzés
A héten lehetősége nyílik arra, hogy másokat is bevonjon az üzleti tevékenységébe. Remek tervek születnek meg a fejében, és ugyan még nincsenek finomra hangolva, de ötlet szintjén mindenképpen érdemesek arra, hogy megossza őket azokkal, akikkel szívesen dolgozna együtt, vagy lépne üzleti kapcsolatba. Amennyiben Ön munkanélküli, vagy éppen váltáson töri a fejét, a héten esély van arra, hogy megtalálja hivatását, főleg a kreatív művészetek, vagy az asztrológia területén. Ugyanakkor, ha netán kereskedelmi területen tevékenykedik, akkor semmi szín alatt nem érdemes most változásokba belemenni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)