Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2018. 39. hét

jún. 22. - júl. 22.

Általános

Ön is érzi, hogy megtalálta a lelki békéjét, aminek köszönhetően mindenkivel kedves és türelmes. Eddig sem volt ezekkel gondja, de most igazán az és nem vár cserébe semmit. Egyszerűen megtalálta a pozitív gondolkodásának titkát és végre képes arra, hogy szívből mosolyogjon az egész világra. Azok, akik félelmekkel küzdöttek vagy egy tragédián vannak túl, végre sikerül tovább lépniük.

Szerelem

Problémák merülhetnek fel a szerelmi életében, de ne aggódjon, mert most nyugodtan és megfontoltan képes mindent orvosolni. Kedvesét is meglepi a nyugodt, laza és már-már szakértői hozzáállása. Még akár új alapokra is helyezheti a kapcsolatát. Sokkal elfogadóbb a kedvesével és ennek köszönhetően sok-sok meghitt perc vár Önökre, míg az egyedülállókra inkább könnyed flörtök.

Karrier

Mostanában vágyat érezhet arra, hogy tovább tanuljon. Ha valóban készen áll rászánni magát, akkor ugorjon fejest tervébe, képezze tovább magát vagy válasszon egy új szakmát, esetlen tanuljon egy új nyelvet. Szerencsés lehet benne, ha már a héten elindítja a folyamatot vagy bele is a vág tanulásba. Megfogja látni, hogy hosszútávon profitálni fog belőle!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)