Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2018. 47. hét

jún. 22. - júl. 22.

A napokban szinte mindenkivel összetűzésbe kerül. Csapás érheti az önérzetét, de mielőtt teljesen a szívére venné, gondolja át, hogy vajon mennyi igazság tartalma lehet. Sokat tanulhat ezekből a vitákból és lényeges dolgokra ébredhet rá. Ugyanakkor egyes Rákoknak megoldódik egy régóta húzódó problémájuk, lehetőséget kapnak arra, hogy tiszta lappal kezdjenek.

Szerelem

Kulturált, érett vitát folytathat le kedvesével, aminek eredménye az, hogy meg is oldják egy s más gondjaikat, és talán ennek is köszönhető, hogy ismét fellángol Önök között a szerelem. Ami az egyedülállókat illeti, számíthatnak arra, hogy a héten megismerkednek valakivel az interneten vagy egy barátjuk lévén, és ha esélyt adnak maguknak, akkor még akár komoly kapcsolatot is kialakíthatnak.

Karrier

Konfliktusok, nehézségek adódhatnak a munkahelyén. Egyesek az Ön helyére pályáznak és a napokban lépéseket tehetnek maga ellen, hogy megszerezzék a helyét. Ezúttal nem fogja tudni elkerülni az összetűzést, meg kell védenie magát és ne hagyja, hogy mások kigolyózzák. Ugyanakkor kellemes meglepetés is érheti, pártjára állhat valaki, akire a legkevésbé számított volna.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)