Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 21. hét

jún. 22. - júl. 22.

Megállás nélkül pörög, kapkod, hajt előre. Úgy csinál, mint akinek már csak napjai vannak hátra. Mindent azonnal akar és mielőbb. Nem lesz jó vége annak, ha nem hajlandó kicsit lelassulni. Érthető, hogy szeretné elintézni ügyeit és mielőbbi eredményeket felmutatni önmagának és másoknak, de ezt ne az egészsége rovására tegye.

Szerelem
Végre letisztult az érzelmi világa és már tudja, mit akar a másik féltől, illetve mik a tervei a párkapcsolatot illetően. Akár egyedülálló, akár párban élő, beszélnie kell a másik féllel és informálni az érzéseit, döntéseit illetően. Az biztos, hogy jelentős változások várhatóak a következő napokban a szerelmi életében. Fontos, hogy vállalja a felelősségeit érzéseiért és szavaiért.

Karrier
Úgy látja, és érzi, hogy Ön mindent megtesz a sikerért, az előléptetésért, mégsem maga ér célt. Nem Ön kapja a dicséretet, a munkát, a jutalmat, hanem valaki más, aki látszólag nem dolgozott meg érte. Mivel ebben nincs beleszólása, nem tehet egyebet, mint elfogadja és túl lép rajta vagy fontolóra veszi, hogy máshová viszi tehetségét.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)