Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 12. hét

jún. 22. - júl. 22.

A héten akarva-akaratlanul is feszegetheti mások határait és olyat tehet, amivel kifejezetten táncol az idegeiken. Önnek fel sem tűnik, hogy megbánt másokat a viselkedésével vagy, hogy mennyire érzékenye. Viszont ha valakinek ígért valamit, azt igyekezzen betartani, mert kellemetlensége adódhat abból, ha lemondja a szívességet.

Szerelem

Akár párban él, akár egyedülálló, egyre többet gondol ez újabb kapcsolat lehetőségére, amiben végre azt kapná, amire igazán vágyik. A napokban be is következhet a vágya és megismerkedhet valakivel. A párban élők igyekezzenek tisztességesen eljárni és ne tegyenek olyat, amit később megbánhatnak. Az egyedülállók viszont ne habozzanak!

Karrier

Érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy továbbtanul. A csillagok támogatnák benne. Talán épp erre a fajta új kihívásra van szüksége. Ráadásul így lehetősége nyílna előre lépnie a karrierjében vagy akár javítani az anyagi helyzetén. Ha a napokban nem sikerülne valami, amiben nagyon reménykedett, gondoljon arra, hogy talán így kellett lennie.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)