Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2020. 08. hét

jún. 22. - júl. 22.

A héten vissza kell fizetnie egy korábbi szívességet. Most magán lesz a sor. Utána sokkal könnyebbnek fogja érezni magát, hogy végre valamit tesz az adósságainak rendezése érdekében. Még az is lehet, hogy anyagi helyzetében is megoldás kínálkozik! Továbbá megismerkedik valakivel, aki révén új spirituális ágazatot ismerhet meg, esetleg értékes életfilozófiát tanulhat.

Szerelem
Meglehetősen felpörög a szerelmi élete. Sokkal aktívabb és izgalmasabb lesz az elmúlt hetekhez képest. A partnere valószínűleg figyelmen kívül hagyta Önt, és most megduplázza erőfeszítéseit annak érdekében, hogy kárpótolja. Legyen ebben partner! Duzzogás helyett élvezze azt, hogy ragaszkodik magához és szeretné helyretenni a kapcsolatukat. Nem szabad ragaszkodnia a múltbeli sérelmeihez.

Karrier
Az irodai romantika lehetősége vonzza Önt, mint egy mágnest. De ne feledje, hogy az iroda olyan hely, ahol dolgozni kell, és kellemetlen helyzetbe kerülhet. Ennek fényében merüljön el szingliként egy esetleges kapcsolatosban. Inkább koncentráljon a munkájára. Nagyszerű kapcsolata van a kollégáival, ne tegye ezt kockára. A héten be is bizonyítják magának, hogy számíthat rájuk!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)