Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 03. hét

jún. 22. - júl. 22.


Egy kissé szélsőségesen viselkedhet a következő napokban és nem jól reagál rá a környezete. Persze maga őket fogja hibáztatni, hogy miért nem értik meg és miért nem türelmesebbek magával. Ne rontsa el a kapcsolatait azzal, hogy a szokásos formáját hozza. Ne felejtse el, hogy mi az eredeti cél, hogy meghívja a változásokat az életébe. Ideje lenne többet mozognia, hogy levezesse belső feszültségét.

Szerelem

Alapvetően fogékony arra, hogy rendbe tegye kedvesével való kapcsolatát és továbbépítse. Szerencsére kedvese megértő Önnel, amikor néha úgy látszik, hogy visszaesik, és nem figyel oda magára. Párja látja, hogy egyébként igyekszik megváltozni. A szingliket kellemes meglepetés, pozitív élmény érheti, még akkor is, ha az derül ki a randipartnerről, hogy nem ő a Nagy Ő.

Karrier

Egy egészen új szakma, elfoglaltság kezdi foglalkoztatni. Még mielőtt sutba dobna mindent, hogy saját üzletet nyisson vagy állást változtasson, győződjön meg arról, nem egyszerű fellángolásról van-e szó. Addig is érdemes szorgalmasan dolgoznia, mert pozitív visszacsatolást kaphat a munkája, teljesítménye kapcsán és még az is lehet, hogy a fizetését is megemelik.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)