Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 35. hét

okt. 24. - nov. 22.

A napokban csalódnia kell valakiben, akiben nagyon bízott vagy remélt tőle valamit. Ez a csalódás egy próba, és a cél az, hogy gyakorolja a megbocsátást és az elengedést. A napokban többször is kaphat ilyen leckét az élettől. Minél jobban igyekszik elsajátítani ezeket a leckéket, annál könnyebben és gyorsabban esik túl az esetleg kínos vagy fájdalmas pillanatokon.

Szerelem
Amennyiben azt érzi, menni szeretne és már tényleg nincs értelme a kapcsolatának, akkor ne fogja vissza magát, hanem menjen. Ne hagyja, hogy a megszokás vagy a sajnálat kösse a kedveséhez. Hogyha már jó ideje vannak ebben a se veled-se nélküled viszonyban, akkor legyen olyan bátor és hozza meg maga a döntést, hogy továbblép.

Karrier
Önnek kell döntenie, hogy melyik a fontosabb: a belső elégedettsége vagy az, hogy elismerje a környezete? Nem biztos, hogy az utóbbi is ugyanazzal az örömmel töltené el, mint amit akkor érezne, ha saját magát tenné boldoggá a sikerével és elért eredményeivel. Ha csak azért dolgozik keményen, hogy mások szemében nőjön, akkor sokkal nehezebb út elé néz.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)