Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2020. 43. hét

okt. 24. - nov. 22.

Ez az időszak energiával, izgalommal és sok-sok jókedvvel ruházza fel Önt, ami minden bizonnyal izgalmas fejleményekhez és előre haladáshoz vezet. Végtelen lehetőség adódik, ahol ezt a különös erőt felhasználhatja. Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy valami új dologba kezdjen, ugyanis hatalmas lendülettel kezdhet neki most bárminek. Pénzügyi és szakmai téren egyaránt remekül fog teljesíteni, és úgy érzi, semmi nem állíthatja meg. Másokat megfélemlíthet azon képessége, hogy képes akkor is tovább menni, amikor a legtöbben már feladták volna, de ez Önt csak még jobban inspirálja. Menjen, és ragadja magához végre az életet!

Szerelmi előrejelzés
Ha elgondolkodott mostanában azon, hogy új kedvesét bemutatja végre a családjának, akkor ezen a héten feltétlenül tegye meg. Nagyszerű időszak ez ahhoz, hogy egyre nyitottabbá váljon a párkapcsolatát illetően, és nyíltan beszéljen a szerelmi életéről. Ne várjon hát addig, amíg esetleg valami miatt már túl késő lesz! Amennyiben Ön egyedülálló, a hét sajnos nem alkalmas arra, hogy új párkapcsolatot alakítson ki, ezért lehetőleg kerülje a randevú meghívásokat. Egyáltalán nem biztos, hogy mindketten ugyanazt várnák egy kapcsolattól.

Karrier előrejelzés
Ez a hét kőkemény koncentrálást és fókuszt igényel Öntől, ha ki akarja használni az időszak remek lehetőségeit. Ezek a lehetőségek ugyanis úton-útfélen felbukkannak, Ön azonban csak akkor fogja tudni, hogy melyik a legalkalmasabb most, ha kellőképpen éber, és feltérképezi, mi szükséges ahhoz, hogy előre haladjon. Megfordulhat a fejében, hogy elindul az önismeret és a személyiségfejlesztés útján, ami páratlanul jó ötletnek bizonyul, úgyhogy ne hagyja lebeszélni magát róla senki által. Amennyiben éppen munkanélküli, nagyon jó híreket kaphat a héten.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)