Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2018. 39. hét

okt. 24. - nov. 22.

Általános

Ha ingatlant szeretne vásárolni, netán otthonát szeretné felújítani, akkor érdemes a héten megtennie a szükséges lépéseket, így könnyen és akadály nélkül pipálhatná ki ezt a pontot az életében. Viszont anyagiak tekintetében ügyeljen arra, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Legyenek pontos tervei, és ha nem muszáj, ne költsön többet a szükségesnél.

Szerelem

Azok, akiknek problémás a kapcsolatuk, még ne mondjanak le a kedvesükről. Van esély arra, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat, ha mindketten akarják és erőfeszítéseket tesznek érte. Próbáljanak a dolgok mélyére nézni, hogy mi okozza mostanában az összeférhetetlenséget. Csak akkor szakítson a párjával, ha már nem szereti vagy tényleg nem kíván tovább dolgozni a kapcsolaton.

Karrier

Kétszer is gondolja meg, mire alapoz. Ne dőljön be a gyors vagy könnyű pénzszerzési lehetőségeknek vagy azoknak a munkalehetőségeknek, amelyek túl jól hangzanak. Mindig csak megerősített forrásoknak higgyen, máskülönben könnyen rászedhetik. Továbbá pletyka indulhat a munkahelyén, ami nem biztos, hogy Önnel kapcsolatos, de ettől függetlenül is tartózkodjon attól, hogy vakon elhiggye.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)