Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2020. 08. hét

okt. 24. - nov. 22.

A héten olyan lesz, mint egy szuperhős, nem ismer majd lehetetlent. Bármilyen akadállyal is találja szembe magát, könnyedén megsemmisíti. Viszont ügyeljen a fontossági sorrendre és a legégetőbb feladatok elvégzését vegye előre. A héten foglalkoznia kell bizonyos hivatalos ügyekkel is, legyen résen, nehogy valami elkerülje a figyelmét!

Szerelem
Hiábavaló húzni a kapcsolatot azért, mert jó ideje együtt vannak és kár lenne szakítani. Ne legyen lelkiismeret-furdalása azért, mert esetleg azt ígérte a partnerének, hogy örökké mellette marad. Ha egyszerűen nem működik a kapcsolat, nem érdemes ragaszkodni hozzá. Amint érez magában egy kis erőt, vessen véget neki és lépjen tovább!

Karrier
Miután belemerült egy új projektbe, alig talál időt más dolgokra. Végre kihasználja a kreativitását. De vigyázzon arra, hogy ne hanyagolja el a többi feladatát és figyeljen a részletekre, máskülönben kellemetlen helyzetbe kerülhet. A pénzügyei viszont egyre pozitívabban alakulnak és lehetősége adódhat plusz pénzre szert tenni ám az is lehet, hogy az új feladatkör hozza meg a többlet pénzt.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)