Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 03. hét

okt. 24. - nov. 22.

Rengeteget javulhat a kapcsolata egyes barátaival és kollégáival. Ajánlatos építenie a kapcsolatokat, mert hamarosan szüksége lehet rájuk. Ám nemcsak azért ajánlatos jó kapcsolatot ápolnia velük, mert érdeke fűződhet hozzájuk. Ha csak szimplán kedves és szeretetteljes velük, Ön is azt kaphatja vissza, ami nem olyan rossz! Viszont arra figyeljen, kit és milyen titokba avat be!

Szerelem

Párjával idillikus napokat tölthet el. Egyre szorosabb és frissebb a kapcsolatuk, hála annak, hogy tudatosan törekszenek arra, hogy mindig érje Önöket valamiféle izgalom. Bölcsen teszik, ha az ágyban is igyekszenek újra és újra meglepni egymást. Ön pedig hagyja meg a kedvesének, hogy férfinak érezhesse magát. Az egyedülállókat a napokban szinte bárkit meghódíthatnak!

Karrier

Kétségkívül sikeres a munkahelyén, sorra köti az üzleteket, de legalábbis már most pályázhat a hónap dolgozója címre, ám ez nem jelenti azt, hogy mindenki orra alá kellene dörgölnie a sikereit. Legyen kicsit szerényebb és megértőbb a környezetével, sőt, ha tud, akkor kicsit segítsen is be nekik, és később nem maradna el a kollégák hálája! Ha pedig főnök, mutassa meg, hogy tud jó fej is lenni!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)