Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2021. 04. hét

okt. 24. - nov. 22.

Ön általában mindig a megérzéseire és az ösztöneire hagyatkozik és eszerint éli az életét, de ezen a héten sokkal megfontoltabbnak kell majd lennie. Jelenleg az a célja, hogy minél több pénzt keressen, ezért nagyon elszánt és alaposan átgondolta, hogy ezt hogyan is vigye véghez. Nagy szüksége van erre, ugyanis egy befektetése sajnos nem hozott sikereket az elmúlt időszakban. Emellett különösen figyeljen arra, hogy elkerülje a veszekedéseket a családtagjaival. A hét nem kedvez az üzleti utazásoknak sem, azt ajánljuk, inkább vegyen egy nagy levegőt és fújja ki magát egy kicsit. Ne akarjon mindent az irányítása alatt tartani.

Szerelmi előrejelzés
Ha Ön egyedülálló, az elkövetkező napokban egy olyan személlyel fog megismerkedni, aki azon nyomban leveszi majd a lábáról. Ön azonban fél kimutatni az érzelmeit ez iránt a bizonyos illető iránt, mert attól tart, hogy csalódni fog, és összetöri a szívét. Azt ajánljuk, várjon még addig, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy a szíve választottja is ugyanúgy érez-e Ön iránt. A házaspároknak az elkövetkező héten a veszekedések és a viták nagyon rossz hatással lesznek a kapcsolatukra. Ezért ahelyett, hogy ujjal mutogatnának egymásra, inkább vizsgálják meg jobban a problémáik gyökerét, és töltsenek több időt egymás társaságában

Karrier előrejelzés
Ezen a heten rengeteg lehetősége lesz megmutatni a tehetségét. Az ötletei nagyon egyediek és ezzel képes lesz kitűnni majd a tömegből. Emellett lehet, hogy a munkatársai körében is nagy népszerűségnek örvend majd. Ez a hét remek lehetőség arra, hogy képes legyen a munkájában elérni a lehetetlent is, és kibontakoztatni a képességeit. Legyen az egy új vállalkozás vagy a régi munkája, minden kitűzött célját képes lesz majd elérni. Ugyanakkor emlékeztesse magát arra, hogy semmit ne vegyen magától értetődőnek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)