Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2018. 29. hét

okt. 24. - nov. 22.

Általános

Ezen a héten állandóan a jövőn jár az esze. Új terveget latolgat, ötletelget, miközben kisebb megvilágosodások sorozatában van része. Kapcsolatairól és önmagáról egyaránt jelentős felfedezéseket tesz. Új életfilozófiát fog a magáénak vallani. Végre sikerül tisztán látnia a helyzetét és ennek következtében képes lesz útjából elhárítani bizonyos akadályokat.


Szerelem

Mindeközben természetesen a szerelmi élete is átértékelődik. Az egyedülállók belátják, hogy hol rontották el eddigi kapcsolataikat és mi mindenben hibáztak. A párban élők pedig mérlegre teszik kapcsolatukat. Lesznek olyan Skorpiók, akik amellett döntenek, hogy folytatják a kapcsolatukat, amin viszont dolgozniuk kell ahhoz, hogy olyan legyen, mint az szeretnék. Míg mások a szakítás mellett dönthetnek.

Karrier

Munkahelyén abban a hibába eshet, hogy többet foglalkozik mások ügyeivel, mintsem a sajátjaival. Szép dolog a segítség, de ne menjen a saját munkája rovására! Mindemellett szükségessé válik, hogy kompromisszumokat kössön kollégáival. Sőt, az ellenlábasoknak együtt kell dolgozniuk, aminek meg lesz az a jótékony hatása, hogy közelebb hozzá őket egymáshoz, ezért álljanak nyitottan a dologhoz!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)