Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2018. 47. hét

okt. 24. - nov. 22.

Egész héten azt tapasztalhatja, hogy jó időben, jó helyen van. Ez sok szerencsés helyzetet jelent, legalábbis ha nem teketóriázik és él a lehetőségeivel. Mindemellett valahogy megszállja a nyugalom, senki és semmi sem tudja felizgatni, ahogy ez gyakorlatban majd ki is derül. Úgy érzi, harmóniába került önmagával és a környezetével is.

Szerelem

Olyan kellemetlen szituációk történhetnek, amelyekben máskor féltékeny lenne, de most egyáltalán nem az. Kedvesét is meglepi azzal, milyen higgadtan és éretten kezel bizonyos dolgokat. Így is nem is meglepő, hogy békés, romantikus napokat tölthet el kedvesével. A szingliknek sorsszerű találkozásban lehet részük és végre meglelhetik a lelki társukat.

Karrier

A héten a munkahelyén megpróbálják kikezdeni az idegeit, egyes kollégái is szurkálódhatnak, áskálódhatnak, de szerencsére Önt ez nem hatja meg és képes mosolyogva kezelni az ilyen helyzeteket. Talán azért is, mert a napokban kap egy kivételesen jó lehetőséget, vagy mert pénz áll a házhoz és olyan hangulatban lesz, mint aki megnyerte a főnyereményt.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)