Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 49. hét

okt. 24. - nov. 22.

Ha komoly anyagi vagy éppen lelki gondjai vannak, akkor kérjen bátran segítséget. A héten támogatókra és megértésre lelhet, ezért érdemes megnyílnia szeretteinek vagy barátainak. Olyan dolgokban is segítségre lelhet, amiről még álmodni sem merne. A napokban megtapasztalhatja a családi összefogás erejét és szembesülhet azzal, milyen sokat jelent másoknak és mennyire szeretik magát.

Szerelem
Beszéljenek párjával a nézeteltéréseikről. A napokban minden gondjukra megoldást találhatnak, nem kell hozzá egyebet tennie, csak nyitottnak és őszintének lennie. Talán emiatt várható, hogy felélénkül az ágyban a szerelmi életük, ugyanis forró és meghitt pillanatok várnak Önre. Amennyiben egyedülálló és van kiszemeltje, érdemes lenne bevallania neki az érzéseit, mert jó esély van arra, hogy viszonzásra lelne.

Karrier
Előléptetésre vagy fizetésemelésre vágyik? Akkor forduljon feletteséhez! Megéri beszélnie a vágyairól és mellette mutasson rá, miért is érdemli meg. Érdemes a héten kicsit odatennie magát a munkáhelyén és szorgalmasnak lennie. Ugyanakkor tökéletes ez a hét arra is, hogy rendbe tegyék a kapcsolatukat azokkal a kollégákkal, akikkel esetleg mostanában nincsenek jó viszonyban.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)