Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2018. 39. hét

aug. 24. - szept. 23.

Általános

Semmi sem alakul a kedve szerint, és kezd magánál betelni a pohár. Bosszantja a környezete vagy éppen a saját sikertelensége. Nem találja a helyét, szíve szerint elmenekülne és vissza se nézne. Ha lehetősége van rá, menjen el egy-két napra kikapcsolódni, hogy letudjon higgadni és átgondolja, hogy mit is szeretne igazából. Talán csak ideje lenne kilépnie a komfortzónájából.

Szerelem

A következő napokban egyre többször rúgják össze a port a kedvesével. Éppen itt lenne az ideje annak, hogy a dolgok mélyére ássanak és rájöjjenek, mi okozza maguk között az összeférhetetlenséget. Így lehetőségük lenne arra, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Azok, akik nemrég szakítottak, engedjék el kedvesüket és ne akarják mindenáron visszaszerezni.

Karrier
Túlságosan unalmasnak tartja a héten a munkáját, nem talál már benne kihívást. Úgy érzi, stagnál a karrierje, nem halad előre vagy egyszerűen megunta a jelenlegi munkahelyét, szakmáját. Érdemes lehet elgondolkoznia azon, hogy vált. Azok, akik saját üzletre vágynak, számukra célszerű lenne a héten megtenniük az első lépéseket a vállalkozásuk beindításhoz.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)