Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 46. hét

aug. 24. - szept. 23.

Jót tenne magának, ha többet mozogna és jobban odafigyelne az egészségére. Mostanában kissé elhanyagolta, és nemcsak a kilók miatt veszi észre, hanem más negatív következmények okán is. Amennyiben problémája van, el van akadva valamivel, a napokban váratlan segítséget kaphat a megoldáshoz. Több alkalommal is értheti ehhez hasonló kellemes meglepetés.

Szerelem
Úgy érti, ki van hűlve a kapcsolata. Talán ezért már kifelé is kacsintgat. Pedig okosabban tenné, ha egy új, ismeretlen partner helyett megpróbálná helyrehozni a kapcsolatát. Természetesen nem csak Önre van hozzá szükség, ezért beszéljen róla a partnerével is. Azok a kapcsolatok, ahol már van egy harmadik fél, annyira megkomolyodhat, hogy döntéshelyzet elé kerülhetnek.

Karrier
A napokban különösen nehéz, kihívásokkal teli feladatokat kap. Könnyű és kényelmes lenne lepasszolnia másnak, megfutamodnia, de nagy kár lenne! Érdemes minél több energiát fektetnie bele, legyen kitartó és meg fogja látni, nem marad el a jutalma. Erre van szükség, hogy kibontakoztassa képességeit és hogy eredményeket érjen el, vagy akár felfigyeljenek Önre a munkahelyén!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)