Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 35. hét

aug. 24. - szept. 23.

Sikeresen összeveszhet egyik-másik szerettével. Úgy érzi, átléptek egy bizonyos határt és túl messzire mentek, nem tartották be a kérését. Érthető, hogy mérges, de vigyázzon arra mit mond, mert olyat mondhat, amit később megbánhat. A napokban alapvetően türelmetlen, feszült és kissé pesszimista hangulatban lesz, nem túl nehéz magával összeveszni.

Szerelem
Ha valamivel kapcsolatban eddig nem értettek egyet, nem bírtak dűlőre jutni, akkor hamarosan fellélegezhet, mivel megtalálják a közös pontot a partnerével. Lehet, hogy nem lesz tökéletes vagy eleve nem az, amiben reménykedett, de mégis sikerül közösen megoldást találniuk. Az egyedülállók megtapasztalhatják az a bizonyos szerelem első látásra élményt.

Karrier
Mostanában kissé erőszakosabban, durvábban törtet előre. Talán fel sem tűnik Önnek, de sokszor megsérti munkatársait, akiket ellenségként kezel. Valóban akadnak olyanok, akik irigyek az eddig elért sikereire, de vannak, akik őszinte barátsággal fordulnak Önhöz és nem azért, mert akarnak valamit vagy mert az alkalomra várnak, hogy átverjék.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)