Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2020. 40. hét

aug. 24. - szept. 23.

Továbbra is éhezik a tudásra, a fejlődésre és a növekedésre. Ez nagyon sokféleképpen megnyilvánulhat, de lehet, hogy egyszerűen csak több könyvet olvas a csendes őszi estéken, az érdeklődésének megfelelő témában. Ám az is megeshet, hogy beiratkozik egy új tanfolyamra, vagy időt fordít olyan hobbikra, amelyek egy kicsit kimozdítják a komfortzónájából. Bár a hírnév Önnek nem igazán fontos (sokkal inkább szeret a színfalak mögött maradni, amikor csak lehetséges), mégis utoléri a héten, hiszen olyan eredményeket mutat fel, amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni. Igenis megérdemli a jutalmazást, ne akarjon mindig a kulisszák mögé bújni.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben Ön házas, vagy elkötelezett párkapcsolatban él, valószínűleg hatalmas dilemma elé kerül a héten. Ugyanis fellobbanhat egy régi láng, amely olyan hirtelenséggel tér vissza az életébe, ahogy annak idején elmúlt. A legjobban talán az zavarja, hogy nincs befolyása a saját érzelmeire, nem tud parancsolni a szívének, és annak, hogy ne érezze újra azt a kellemes bizsergést, mint annak idején. Ennek következtében a jelenlegi kapcsolata szabályszerűen terhessé válik az Ön számára. Márpedig minden érintett érdeke az lenne, hogy az igazság minél hamarabb felszínre kerüljön, és mindannyian meghozhassák a megfelelő döntéseket. Aki még nem találta meg a szerelmet, annak még várnia kell, nem érdemes elsietni semmit.

Karrier előrejelzés
A héten egy új álláslehetőséget, vagy ajánlatot jeleznek a csillagok. Ez a munka lehetővé teszi, hogy kiaknázza a kreativitását, és az innováció iránti vágyát. Ötleteit nagyra értékelik, és mind a feletteseire, mind a munkatásaira jó benyomást tesz velük, ám ahhoz, hogy jobb eredményeket érjen el, mindenképpen szüksége lesz a csapatmunkára. Ugyanis a célok elérésében segít a csapattagok közös erőfeszítése, ezzel pedig javíthat a karrierlehetőségein. Amennyiben vállalkozásba, vagy új tanulmányokba szeretne kezdeni, akkor tudjon róla, hogy az időszak erre is kiváló.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)