Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 21. hét

aug. 24. - szept. 23.

A napokban többször is kellemesen fog csalódni magában és bizonyos helyzetekben is. Sokszor rosszabbnak lát, él meg egy adott szituációt, mint amilyen valójában. Azért is van így, mert maga mellé a pártolt a szerencse. Használja ki, hogy a napokban könnyen elintézheti egyes problémáit. Viszont nem ártana családja körmére néznie, mert egyeseknek segítségre lehet szükségük.

Szerelem

A napokban sokkal nyitottabb lesz szerelem és szex terén. Meg is lepi vele partnerét, hogy milyen szenvedélyes és vállalkozószellemű. Szívesen kipróbál új dolgokat és ezzel számottevően javíthat a kapcsolatán. A szinglik viszont óvakodjanak attól, hogy beleugorjanak mindenféle egyéjszakás kalandba, meg alkalmi viszonyba, mert utólag csak megbánnák. Még ne adják fel a szerelembe vetett hitüket!

Karrier

Valami nem sikerül, amibe nagyon reménykedett, de nem kell sokáig szomorkodnia, ugyanis rövid időn belül érkezik egy sokkal jobb lehetőség. Talán ezért nem jöhetett össze az előző! Mostanában egyre jobb lehet a kapcsolata a felettesével, legyen ezzel óvatos, mert egyesek rossz szemmel nézhetik. Vigyázzon, nehogy félreértse a környezete a kapcsolatukat.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)