Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2020. 08. hét

aug. 24. - szept. 23.

A napokban megteheti az első lépést egy kötelezettség teljesítése vagy egy szívesség viszonzása felé. Ez lehet szellemi dolog, de akár pénzügyi is. Utána sokkal megkönnyebbülten fogja érezni magát, hogy végre valamit tesz az adósságainak rendezése érdekében. Ugyanakkor más hasznos leckét is el fog sajátítani a napokban.

Szerelem
Ha kiszemelt valakit és esetleg szeretné neki bevallani az érzéseit, még egy kicsit legyen türelemmel! Várja meg, amíg a másik ember jeleket küld Önnek vagy lépéseket tesz, így elkerülheti a félreértéseket! A türelem rózsát terem. Csak tartsa fenn a barátságot vagy legalábbis ápolja a meglévő kapcsolatot. A párban élők is könnyen félreérthetik kedvesüket egy bizonyos dologgal kapcsolatban.

Karrier
Az elégedetlenség érzése töltheti el a héten. Talán magával a munkájával vagy csak a körülményeivel, esetleg a fizetésével elégedetlen. Ugyanakkor nem alkalmas ez a hét a munkahelyváltásra. Ezek az érzések átmeneti jellegűek, és kerülnie kellene azt, hogy a héten munkával kapcsolatos döntéseket hozzon. Adjon egy kis időt magának, mert javulni fog a helyzete!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)