Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2018. 47. hét

aug. 24. - szept. 23.


Nyugodt, akadályok és problémák nélküli hét elé néz. Elsőre még unalmasnak is találná, hogy szinte semmi sem történik Önnel, de aztán lehetősége adódik arra, hogy szórakozzon, új hobbiba vágja a fejszéjét, és megvalósítsa ötleteit. Használja ki, hogy van ideje magával törődni és ne keressen magának plusz kötelezettségeket vagy hogy megoldja mások gondjait.

Szerelem

Azok, a párok, akik ingatlant vásárolnának, szerencsével járnak a héten. Azoknak is kedvez ez a hét, akik otthonukat szeretnék felújítani. A párban élők között most teljes az összhang és a harmónia. Az egyedülállókra váratlanul találhat rá a szerelem és az sincs kizárva, hogy olyan személyében, akit ismernek. Ne utasítsa el a kapcsolat lehetőségét, csak mert fél a lehetséges következményektől.

Karrier

Pénzügyek terén javulás várható és karrier tekintetében is újabb ajtók nyílnak meg Ön előtt. Lehetősége adódhat mellékállást elfogadni vagy akár jobb munkahelyre cserélni a jelenlegit. Akiknek vállalkozásuk van, számolhatnak azzal, hogy sikeres üzletet kötnek vagy, hogy üzletük felpörög. Egyeseket az a váratlan meglepetés is érheti, hogy valaki anyagilag támogatná.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)