Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 21. hét

jan. 21. - febr. 19.

A következő napok meglehetősen békésen telnek. Szinte mindenkivel megleli a közös hangot, és bármilyen fennakadás is adódjon, könnyen megegyeznek. Ennek fényében sikerül javítania egy-két problémás kapcsolatán is. Maradjon nyitott és vevő arra, hogy meghallgasson másokat, mert ez a titka a jó kapcsolatuknak. Ne aggódjon, más is rugalmas lesz magával szemben.

Szerelem

Azok, akiknek titkos kapcsolatuk van, legyenek óvatosak. Jó esély van arra, hogy fény derül a kapcsolatukra és akkor mindenki kellemetlen helyzetbe kerül. Más pároknál sem túl ragyogó a helyzet, és a jegy szülötteiben felmerülhet a félrelépés gondolata. Mindenképpen tartózkodjanak attól, hogy ilyesmit tegyenek, annál az is jobb, ha szakítanak a kedvesükkel.

Karrier
Jó lesz, ha odafigyel, mert valaki megpróbálja elorozni magától a sikert vagy akár a pozícióját. Van valaki, aki aktívan dolgozik maga ellen. Ha nyitott fülekkel jár még egy magáról terjedő pletykát is meghallhat. Okosan teszi, ha elbeszélget az illetővel, de figyeljen oda arra, hogy hol és mikor teszi. Egyébként nincs miért aggódnia, biztosítva van a helye és felettesei bizalmát élvezi.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)