Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2020. 40. hét

jan. 21. - febr. 19.

Szorongás és aggodalom lehet jelen a héten, különösen az emberi kapcsolatait illetően. Lehet, hogy házasságot tervez, de úgy érzi, hogy akadályozzák az Ön és a partnere között felmerülő nehézségek. Előfordulhatnak olyan ego harcok, amelyek kellemetlenséget és félreértéseket okoznak Önnek, ezért vagy többet vitatkozik a szokásosnál, vagy nem ért egyet bizonyos sarkalatos kérdésekben. A kommunikáció segíthet, de türelmesnek és rendkívül megértőnek kell lenniük egymással. Próbálja elkerülni az indulatokat, hiszen levegő jegyként Ön nagyon hatékonyan tud kommunikálni, ha készen áll arra, hogy tisztázza a tisztázandó kérdéseket.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten fennáll annak az esélye, hogy valakibe beleszeret – az otthonán kívül. Mielőtt azonban mélyrehatóan az illető tudtára adná az érzéseit, győződjön meg róla, hogy azok valóban valódiak, nem pedig egy hirtelen jött szenvedély, vagy vágy. Ugyanis vannak arra utaló jelek, hogy mindez nem több mint puszta rajongás, Ön azonban képes mindent felégetni maga mögött. Tudjuk jól, hogy a szívnek parancsolni nem lehet, azt azonban mindenképpen mérlegelje, hogy megér-e ez a románc egy esetleges otthoni kenyértörést. Amennyiben Ön szingli, akkor nagyon kedvezőnek találhatja ezt az időszakot, mivel lehetősége nyílik a felhőtlen szórakozásra egy rendkívül izgalmas személy társaságában.

Karrier előrejelzés
Amennyiben Önnek vállalkozása, cége van, jól teszi, ha a héten semmiféle partnerkapcsolatot nem alakít ki. Jelenlegi együttműködő partnereivel nagyon jól áll a szénája, és azt tapasztalja, hogy vállalkozása nagyon gyors ütemben fejlődik. Éppen ezért felesleges lenne még több együttműködést kialakítani, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy eleget tudna tenni ennyi felé. Amennyiben arra várt, hogy egy egészen új területen próbálja ki magát, akkor jó hírünk van, ugyanis ez a hét nagyon sok jó lehetőséggel kecsegteti. Ráadásul semmilyen komolyabb akadállyal vagy kihívással nem találkozik az útja során.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)