Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2018. 29. hét

jan. 21. - febr. 19.

Általános

Azt súgják Önnek a csillagok, hogy amiben nem biztos, azt ne tegye. Nem érdemes kockáztatnia a napokban, még akkor se, ha biztos forrásokból származik az információja vagy esetleg elege van abból, ha rokonai, családja állandóan piszkálják és kritizálják Önt. Ne hagyja, hogy az ellenérzéseik rossz döntésekbe kényszerítsék Önt. Magának akarjon elsősorban megfelelni, nem pedig nekik.

Szerelem

A szerelmi élete nem úgy alakul, mint azt szeretné. Kedvese nem áll kötélnek, talán még ellenséges is Önnel és kapcsolatuk megragadt egy bizonyos ponton. A helyzet az, hogy mindkettőjük teli van már lelki sebekkel és esetleg elfojtott haraggal. Ha nem beszélnek gondjaikról, könnyen megeshet, hogy szakítás lesz a vége. Ráadásul az egyedülállók reményei sem akarnak kifizetődni és tovább váratja őket a szerelem.

Karrier

Munkahelyén kellemetlen helyzetbe keverhetik. Valaki megpróbálja Önre kenni a sarát vagy olyan vitába belerángatni, amihez nincs köze. Mindenképpen hárítson és kerülje, hogy a konfliktus középpontjában legyen. Senki feladatát ne vállalja át és ne tegyen szívességeket. Kétszer is gondolja meg, kinek mit ígér, mert nagyon a sarkában lohol egy kiadós munkahelyi nézeteltérés.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)