Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 35. hét

jan. 21. - febr. 19.

Vigyázzon, mert manapság könnyen lebetegedhet, ha túlfeszíti a húrt és túlvállalja magát. Vegye észre, hogy miközben a pénzt és a sikert hajszolja, leépíti magát vagy éppen a kapcsolatait. Már jó ideje nem találkozott a barátaival, esetleg a rokonaival, akik hiányolják magát, sőt, esetleg szükségük is lenne Önre. Nem ártana időt szánnia rájuk, magának is jót tenne!

Szerelem
Az egyedülállók izgalmas kalandba keverednek, ám nem ártana előtte letisztázniuk önmagukkal szemben, illetve az illetővel, hogy mit is várnak a kapcsolattól, így elkerülhetik a későbbi kellemetlenségeket. A párban élők pedig óvatosan merüljenek el a titkos viszonyok világában, mert könnyen megégethetik magukat, hiába hiszik azt, hogy ők irányítanak.

Karrier
Mostanában hajlamos lehet arra, hogy meggondolatlanul túlórázzon vagy mindenféle plusz munkát elvállaljon, esetleg olyat is, amihez kevéssé ért. Legyen ezekkel óvatos, mert teljesen kiéghet testileg, illetve lelkileg, de az sem lenne szerencsés, ha kellemetlen helyzetbe hozná magát a munkahelyén. Érthető, ha mindezt a pénzért tesz, de ügyeljen arra, hogy ne mindenáron akarjon hozzájutni!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)