Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 12. hét

jan. 21. - febr. 19.

Mostanában nem túl jó a viszonya a szeretteivel, a barátaival. Viszont az semmit sem old meg, ha a szőnyeg alá söprik a problémáikat. Tökéletes ez a hét arra, hogy beszéljenek gondjaikról, és sikeresen elsimítsák az ellentéteket. Ha nagyobb dolgot készül vásárolni a héten, jelentősebb összeget ad ki, akkor legyen körültekintő, nehogy kellemetlenség érje.

Szerelem

Elbizonytalanodik a kedvesével szemben. Hirtelen úgy érzi, hogy nem azaz ember, akit megismert, hogy teljesen megváltozott és emiatt nem biztos már a kettejük kapcsolatában. Más párban élőkre viszont rátörhet a vágy, hogy megújítsák a kapcsolatukat, ami jó ötlet, csak semmit se kényszerítsenek rá a kedvesre, legyen minden megbeszélés tárgya.

Karrier

Munkahelyén is konfliktusba kerülhet, amiért nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni a kollégáival. Legyen Ön a bölcsebb fél és igyekezzen megoldást találni a gondjaikra. Ez jó pont lehet akár a feletteseivel szemben is. Rengeteg munkája lesz a héten, semmiképpen se vállaljon el plusz feladatot, még a kollégáitól se, mert nem fog végezni a saját teendőivel.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)