Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 42. hét

jan. 21. - febr. 19.

Többször is azt érezheti, hogy ez bizony nem az Ön hete. Kisebb-nagyobb csalódások, kellemetlenségek érik, szinte minden nap. Ám ahelyett, hogy összetörne, a bennük rejlő leckére koncentráljon. Szerencsére a hét vége felé már megjön a felüdülés, megoldódik egyik-másik problémája és még egy jó hírt is hallhat, ami jobb kedvre deríti!

Szerelem
Meglepődhet magán, mert olyan személy iránt kezdhet el érzéseket táplálni, akire eddig teljesen másképp nézet. A szerelem már csak ilyen, ne keressen benne logikát. Ez inkább akkor lehet kellemetlen, ha Ön párban élő. Ebben az esetben ne essen kétségbe és ne is kapkodja el a dolgokat. Adjon magának időt ahhoz, hogy kiderítse, mit is jelent Önnek az illető.

Karrier
Óvatosan öntse ki szívét a munkahelyén és meséljen a magánéletéről. Nemcsak azért, mert elpletykálhatja az, akinek elmondta, hanem mert olyanok is meghallhatják a beszélgetésüket, akiknek nem kellene. Viszont megéri szorgalmasnak lennie a héten és még most vállalnia el plusz munkát vagy szívességet, mert hamarosan nem lesz lehetősége erre.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)