Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2021. 03. hét

jan. 21. - febr. 19.

Remek időszak áll Ön előtt, ugyanis a családja minden döntésében támogatni fogja. Emellett semmilyen különösebb probléma nem állja majd az útját sem a magánéletében, sem a munkájával kapcsolatban. A lelkesedése és az izgatottsága egész héten remek hangulatban tartja. Emellett a szerelem terén is nagyon jó fordulatokra számíthat majd. Bizonyos helyzetek azonban a hét végéhez érve meghaladhatják majd a képességeit és a dolgok könnyen kicsúszhatnak az irányítása alól. Aggodalomra azonban nincs oka, ugyanis mindez csupán átmeneti.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten azt ajánljuk, ne töltsön túlságosan sok időt a szerelmével, ugyanis ez az élete számos területére kedvezőtlen hatással lehet. Fontos, hogy ne hagyja, hogy a munkája és a karrierje rovására menjen a párjával eltöltött idő. Ez a hét rengeteg lehetőséget rejt magában a házasok számára. Emellett az elváltak is nagy eséllyel ismerkednek majd meg valakivel egy közös barátjukon keresztül. Adjon időt annak, hogy alaposan megismerje ezt az illetőt, még mielőtt elhamarkodott döntéseket hozna.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyon feszült és kiegyensúlyozatlan hangulatban érzi majd magát. Így azonban könnyedén rossz döntéseket hozhat, vagy vitákba keveredhet. Sajnos ez a nyugtalan és szakmájához nem illő viselkedése meggátolhatja abban, hogy fejlődjön a karrierje területén. Próbálja meg uralni az érzelmeit és kontrol alatt tartani az energiáit, ha így tesz, hamarosan nagy sikerek elé néz majd. Azt ajánljuk, használja ki ezt a remek időszakot arra, hogy egy régebbi ötletét megvalósítja, vagy jelentkezik egy állásinterjúra. Fogadja meg ezt a tanácsot és hozza ki ebből a hétből a legtöbbet.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)