Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2018. 47. hét

jan. 21. - febr. 19.


A napokban békét köthet valakivel, vagy legalábbis rendezheti a kapcsolatukat, akivel korábban összevesztek vagy megromlott a kapcsolatuk. Ugyanakkor ráébred arra, hogy valamivel kapcsolatban hamis illúziókat kergetett. Érthető, ha csalódottnak érezi magát, de gondoljon arra, hogy így legalább megkíméli magát a további fájdalomtól. Sokkal érettebb a gondolkodása az elmúlt hónapokhoz képest.

Szerelem

Egyes jegy szülötteinek nemrég ért véget a kapcsolata vagy esetleg a napokban fog. Tiszta sor, hogy emiatt kissé maga alatt lehet. Bár nem hiszi, de valójában jobb ez így, és érdemes megvárnia azt, aki igazán becsüli és szereti. A párban élők szerelmi élete fellendül, sokkal több időt töltenek együtt, mint korábban és az ágyban is meglelik a teljes összhangot.

Karrier

Azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy vállalkozásuk van, olyan üzletet ütnek nyélbe, amivel nagyobb összeghez juthatnak. Egyes Vízöntők közelebb kerülhetnek a főnökükhöz, bizalmi viszonyt alakíthatnak ki, de legyenek ezzel óvatosak. Természetesen sok előnnyel járhat, de sose felejtse el, hogy akármennyire barátságos is, mégiscsak a főnöke.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)