Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2020. 08. hét

jan. 21. - febr. 19.

Váratlanul jó híreket kaphat. Lehet, hogy kapcsolatban áll a karrierjével vagy a személyes életével, de pénzügyi haszonnal is járhat. Sokkal pozitívabban látja majd a jövőjét. Egész héten jókedvű lesz, tele optimizmussal és boldogsággal, amelynek köszönhetően megfertőzi a környezetében élőket is. A héten megéri több időt tölteni a barátaival és családjával.

Szerelem
Itt az ideje annak, hogy leüljön a partnerével, és rendezze azokat a kérdéseket, amelyek az utóbbi időben zavarták Önt. Talán aggódik a partnere érzéseit illetően és nem látja a jövőjüket, hogy merre tart a kapcsolatuk. De a hétköznapi ügyeket, a háztartással kapcsolat témákat is meg kellene vitatniuk. A csillagok erre buzdítják az ismerkedő szingliket is, hogy beszéljenek meg mindent a leendő kedvesükkel.

Karrier
Élénknek és kreatívnak érzi magát a munkahelyén. Egyre több munkát akar vállalni, és közben boldog, elégedett a helyzetével. Ez azt mutatja az is, hogy dolgok egyre pozitívabb irányba haladnak. Még az is lehet, hogy a felettesei egy szebb jövőt helyeznek Önnek kilátásba. De a nagy lelkesedésben ne hagyja figyelmen kívül az egészségét! Ne dolgozzon annyit, hogy elrobbanjon!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)