Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2018. 39. hét

jan. 21. - febr. 19.

Általános

Vegye észre, hogy zavarja a környezetét a viselkedése. Mostanában Ön akar irányítani, már-már dirigálni és valósággal rátelepszik az emberekre. Ha nem változtat ezen, akkor nem csak veszekedésekre kell számítani, de sokak támogatását, szeretetét is elveszítheti. Gondoljon arra, hogy maga is utálja, mikor manipulálni próbálják.

Szerelem

Viharos időszak köszönt be a szerelmi életében. Vagy az irányításmániájával vagy az örökös féltékenységével készíti ki a partnerét. Ha nem fejezi be ezt mielőbb, el fogja veszíteni. Az egyedülállókból süt az önbizalom, és emiatt kellemes flörtökben lehet részük. Ügyeljenek arra, mit üzennek a hódolóiknak, valaki félreértheti a szándékait és kellemetlen helyzetben találhatja magát.

Karrier

Kollégái rossz néven vehetik, hogy beleszól a munkájukba vagy folyton kritizálja őket. Még ha vezető pozícióban is van, akkor is figyeljen oda arra, hogyan közli az elképzeléseiket, a feladatokat, mert túlságosan leereszkedő lehet a környezetével és megsértheti őket. Még az is lehet, hogy munkahelyi kalandra is lehetőségre nyílik, de mielőbb belemegy, gondolja át a lehetőséges következményeit!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)