Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Milyen életmantra való neked a horoszkópod szerint?

Mindannyian mások vagyunk, és az életünk is nagyban eltérő, viszont csillagjegyenként hasonló gyengeségekkel néznek szembe az emberek. Fontos, hogy ismerjük a határainkat, viszont nem szabad feladni egy-egy nehézség folyamán! Ha a csillagok segítségét kérjük, könnyebben túl tudunk lendülni a problémákon. Ennek egyik módja a mantrák gyakori ismétlése.

 

A mantra néhány szó vagy egy rövid dal, melyet legalább naponta egyszer érdemes egy rövid ideig hangoztatni. Az a jó benne, hogy vezetés, zuhanyzás és meditálás közben egyaránt gyakorolhatjuk ezt a tevékenységet, és napszakhoz sincs kötve. Olvass tovább, és tudd meg, milyen szöveg lehet később nagy segítségedre a csillagjegyed szerint!

Kos

Hajlamos vagy arra, hogy kibújjon belőled a vezető éned, és másoknak utasításokat adj, amit ők nem viselnek túl jól. A nézeteltérések nem praktikus dolgok, igaz?

Ismételgesd: Fogadd el, ami van, tiszteld, ami elmúlt, és higgy abban, ami lehet!

Mantra

Bika

Azon munkálkodsz, hogy mindent elérj az életben a lehető legkisebb erőfeszítéssel, viszont a tökéletes látkép rengeteg energia befektetését igényli részedről. Ismételgesd: Az egyszerűség nem éri meg.

Ikrek

Mindenkihez próbálsz kedves lenni, és másokban ez gyakran kelti azt az érzést, hogy kétszínű vagy. Tapasztaltad már, igaz?

Ismételgesd: Ha nem jó, ne tedd, ha nem igaz, ne mondd!

Rák

Nagyon is tisztában azzal, hogy ki vagy, és mit akarsz. A körülötted lévők azonban ezt nem feltétlenül nézik jó szemmel, és a kétségeik hangoztatása miatt te is könnyen ráléphetsz az irracionalitás és az impulzivitás talajára.

Ismételgesd: Soha ne hagyd, hogy az érzelmeid domináljanak az intelligenciád felett!

Oroszlán

Annyira el vagy foglalva önmagaddal, hogy néha nem veszed észre, hogyan éreznek mások. Törődsz a barátaiddal, de időnként hajlamos vagy ledegradálni őket, vagy távolságtartóan viselkedni velük.

Ismételgesd: Nem körülöttem forog a világ!

Szűz

Rendkívül tehetséges ember vagy, és akár elfogadod ezt, akár nem, előbb-utóbb maximalistává válsz. Nem éred be a tökéletessel, és ez gyakran elrontja a mókádat. Fogadd el, hogy senki sem tökéletes!

Ismételgesd: Úgy vagyok jó, ahogy vagyok!

Mérleg

Röviden szólva a döntések nem a legegyszerűbb dolgok számodra. Tudod, hogy egy bizonyos módon gondolkodsz, de azt is elfogadod, hogy másnak is lehetnek jó ötletei.

Ismételgesd: Kövesd a szíved, de vidd magaddal az eszed is!

Skorpió

Az erőteljes személyiségedről ismernek, és mindenki tudja, hogy ha bosszúra kerül a sor, rád számíthatnak. A harag viszont nem illik hozzád, és gyakran túl messzire mész.

Ismételgesd: Ölj kedvességgel, és temess mosollyal!

Nyilas

Hajlamos vagy arra, hogy időnként a háttérbe szoríts másokat, hogy megvédd magad az esetleges sérülésektől. Viszont tudod, hogy mikor kell valakit az életedben tartani.

Ismételgesd: Légy hajlandó meghallgatni másokat, és tanulni tőlük! Nincs meg benned minden erény, ahogy senki másban sem.

Bak

Aggódsz. Rengeteget. És ez az aggodalmaskodás időről időre megkeseríti az életedet, hiszen nem tudsz mindenre hatással lenni. Te nem változtathatod meg a világot, arra viszont van hatásod, hogyan reagálsz a dolgokra.

Ismételgesd: Az aggódás nem változtat a kimenetelen.

Vízöntő

Kissé makacsnak és zárkózottnak ismernek, és ez nem véletlen, hiszen nem nyílsz meg egykönnyen az embereknek. És nem is engedsz be könnyen valakit a belső világodba. Üss két legyet egy csapásra!

Ismételgesd: Nyitott szív, nyitott elme.

Halak

Tisztában vagy az érzelmeiddel, és nagyon sokat törődsz másokéval is. Néha túlzottan magadra veszed a dolgokat, vagy kis a problémákból hatalmasakat csinálsz.

Ismételgesd: Ne gondold túl, inkább engedd el!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Így próbálsz menekülni a valóság elől a horoszkópod szerint

Hogyan menekülsz el a valóság elől? Milyen mechanizmust követsz, ha a dolgok nem úgy működnek, ahogy szeretnéd? Az élet néha sok lehet és ilyenkor úgy érezzük, hogy legszívesebben elmenekülnénk a valóság elől, legalább egy időre. Mindannyiunknak megvan a saját módszere arra, hogy hogyan birkózunk meg a körülményekkel.

Bővebben »

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Ez az a szín, ami fokozza a csillagjegyed energiáját, és pozitív hatást gyakorol rád!

Minden csillagjegynek van egy színe, ami fokozza az energiáját, és tökéletesen illik az adott jegyre jellemző tulajdonságokhoz. Mindegyiknek meg van a maga színezete, és a megfelelő az összes energiát működésbe hozva okoz szerencsét neki. Nézd meg, mely szín az, amely a te jegyed energiáira van leginkább hatással.

Bővebben »

 
Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

 
Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)