Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

 

Az alábbiakban 5 olyan rituálét osztunk meg veled, amelyek segíthetnek elengedni a negatív gondolatokat és érzelmeket. Végezd el őket még az idén, így a 2019-es évet biztosan tiszta lappal és optimista attitűddel kezdheted!

Miért éppen rituálé?

A rituálé egy szertartás, teljesen függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb, egy olyan tudatos cselekmény, amely valamilyen fontos dolgot jelez: akár valami új befogadását az életünkbe, akár valaminek az elengedését szolgálja. A rituálék szándékaink fontosságát szimbolizálják, nem is beszélve arról, hogy jócskán túlmutatnak az elmélkedésen. Másrészt arra is utalnak, hogy valamilyen erőfeszítést teszel a változás előidézéséért, miközben tiszteleted fejezed ki egyben a múltad iránt, azért, amit tanított neked, és üdvözlöd a jövődet is. Az egész azzal kezdődik, hogy tudatos legyél, jelen legyél.

Elengedés

 1. Víz rituálé

Létezik egy iszonyatosan régi japán közmondás. Olyan régi, hogy szinte képtelenség lenne szó szerint lefordítani, de lényegében azt jelenti: „Engedd, hogy a víz elmossa a múltad’” Ez alapján elvégezhetsz egy kéztisztító rituálét, amellyel képletesen lemoshatod magadról mindazt, amit már nem szeretnél többé kézben tartani. A legjobb, ha ezt a kézmosást egy patakban vagy folyóban végzed el, de akár otthon, a fürdőszobában is megteheted, miután megteremtetted hozzá a megfelelő körülményeket.

2. Föld rituálé

Keress egy dobozt (lehet akár egy nem használt cipős doboz, fadoboz vagy bármilyen más doboz), és helyezz el benne mindent 2018-ból, amitől meg szeretnél szabadulni. Ha valamilyen gondolat ez, akkor írd fel egy papírra, ha pedig valami kézzel fogható, akkor helyezz el benne valamit, ami rá emlékeztet. Ezután menj ki a szabadba, lehetőleg egy olyan helyre, ahol senki nem fog megzavarni, majd áss egy lyukat, ahová eltemetheted a dobozt. Miközben a földet szórod rá, mondd ki hangosan, hogy mi az, amit elengedsz és fontos, hogy köszönd is meg egyúttal mindazt, amit tanított neked. A legjobb, ha ezt a szertartást alkonyatkor vagy teliholdkor végzed el, hiszen a telihold mindig az elengedést segíti.

3. Szél rituálé

Ezt a szertartást csak olyan napon, vagy olyan helyen tudod elvégezni, ahol kifejezetten erős a szél. Írj fel egy papírra minden olyan dolgot, amit 2018-ban szeretnél magad mögött hagyni, beleértve az összes negatív gondolatod. Ezután vágd a papírt apró darabokra és tartsd a kezedben. Ha készen áll, akkor nyisd szét a markod és hagyd, hogy a kis darabok szélnek eredjenek. Ezzel a módszerrel minden olyan csalódástól, problémától és negatív gondolattól megszabadulhatsz, amelyet a 2018-as év okozott neked.

4. Tűz rituálé (más néven Telihold rituálé)

 Biztosan te is tudod, hogy a teliholdak mindig valaminek a végét szimbolizálják, a lezárást és az elengedést. Ilyenkor sokkal hatékonyabban szakíthatjuk meg azokat a kapcsolatainkat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket. A szél szertatáshoz hasonlóan, ennél is írd le mindazt, amiről úgy érzed, hogy visszatartott ebben az évben, de ezúttal a tűz erejét fogod használni. Égesd el a papírt, közben pedig mondd ki hangosan a szándékod, hogy elengedsz mindent, ami a papíron szerepel, hogy átadod őket az Univerzumnak.

5. Zsinór rituálé

Ez a szertartás kiváló hatással lehet rád és arra, hogy mentesítsd magad a negatív gondolatoktól. A lényege, hogy megszakítja azokkal a 2019-ben számodra már nem kívánatos emberekkel és dolgokkal a kötelékeket, amelyek összekötöttek eddig benneteket. A kezeiddel formálj egy ollót, hogy körülvágd a tested körvonalait. Elsőre talán furcsának tűnhet, de képzeld azt, mintha papírt vágnál.

Ne csak gondolatban fogalmazd meg a szándékaid, mondd is ki őket!

A fenti rituálék mindegyikében az egyik legfontosabb elem, hogy ne csak gondolj arra, amit szeretnél elérni a szertartással, hanem hangosan mondd is ki. Ez segít abban, hogy megszólítsd az adott helyzetet, kihívást vagy kapcsolatot, ami hátráltat téged és egyúttal fizikailag is elengedd. Mintha kilélegeznéd magadból. Végül pedig, miután kimondtad, fogalmazd meg a 2019-es céljaid is, de anélkül, hogy bármilyen módon is kapcsolódna a múltadhoz és az onnan származó rossz emlékeidhez. Hidd el, ezek után biztos lehetsz benne, hogy 2019 sokkal jobb lesz!

 

 
Legolvasottabb cikkeink
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával, valamint lelki tanácsadással foglalkozom.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)