Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Otthoni meglepetés MÁGIÁK a szerelemért, az egészségért és az jólétért

Szokták kérdezni, hogy mi is kell a boldogsághoz? Nos, ha jó az egészséged, van melletted egy szerető társ, ráadásul anyagi problémák sem gyötörnek, akkor bizonyára boldog embernek érzed magad. Ha azonban valamelyik miatt aggódsz, vagy csupán csak szeretnél biztosra menni, akkor a mágia jó szolgálatot tehet!

 
Jósaink most két olyan mágiát osztanak meg veled, melyek segítségével csodás változásokat érhetsz el!

Mielőtt azonban a mágiát hívnád segítségül, feltétlenül tisztázni kell magadban a kiinduló szándékot. Kizárólag jó cél érdekében szabad csak ugyanis mágiát alkalmazni, ellenkező esetben fekete mágiának minősül, amely visszaszáll arra, aki elindította!

Ne feledd, nem elég, ha valami szerinted helyes! Lehet, hogy tévedsz, vagy rosszul méred fel a helyzetet, vagy nem ismered az összes részletet! Ezért bízd a fensőbb erőkre a végső döntést, miszerint kizárólag akkor avatkozzanak be, ha minden érintett számára pozitív változást eredményez majd.

Gyertyamágia a szerelemért és a pénzért
Ha szíved választottja nem akar kötélnek állni, hozzásegítheted a döntés meghozatalához ezzel a különleges gyertyamágia segítségével. Ehhez mindig piros gyertyát és piros kiegészítőket használj! Írd fel a szeretett személy nevét egy piros papírból kivágott szívre, köss rá egy piros zsineget, amivel majd egy piros gyertya közepéhez kötözöd.
Gyújtsd meg a gyertyát, és égesd el a zsinegig, amivel rögzítetted rá a szívet. Éjfélkor újra gyújtsd meg, és égesd le teljesen. Közben végig gondolj arra, hogy kedvesed is ilyen lángolón szeret téged.

Szerelmi mágia kellékei

Ha pénzt is szeretnél bevonzani, akkor aranyszínű gyertyát válassz! Helyezz fém 200 Ft-ost, és ezen égesd el az aranyszínű gyertyát. Ha teljesen leégett, a viaszos pénzt aranyszínű alufóliába csomagolva, mindig tartsd magadnál, akár egy talizmánt, így az bevonzza az anyagi jólétet!

Mágia az egészségért, angyali segítséggel
Ha te vagy valamelyik hozzátartozód megbetegszik, a legkézenfekvőbb megoldás (persze csak az orvos  után!) az angyalokat segítségül hívni. Azért, hogy a ráhangolódás előbb sikerüljön, és a tőlük kapott erő tovább megmaradjon, érdemes beszerezni egy angyalt ábrázoló kisebb tárgyat.

Angyali mágia kellékei

Ezt a képet vagy szobrocskát „szenteld fel”, programozd a saját, pozitív gondolataiddal, miközben egy fehér gyertyát égetsz és alázatosan az angyalok segítségét kéred. Ha úgy érezed, hogy elegendő energiát kapott, ajándékozd azt a betegnek, és kérd meg, hogy tartsa mindig magánál!
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)