Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Wiccaiskola - Mágia-alapismeretek kezdő boszorkányoknak

A boszorkányok egész életükön át gyűjtögetik a tudást, a varázslatokat, a verázsigéket és a varázsfőzetek receptjeit. Ezt az információt hagyományosan az Árnyékok könyve, modern korunkban az Árnyékok lemeze tartalmazza.

 

Wiccaiskola 01

Selene Silverwind most megjelent Boszorkány kézikönyve hasonló ismereteket kínál, azzal a különbséggel, hogy kezdő boszorkányoknak készült. A wicca – a boszorkányság vallása – annak idején szigorú rendszerű képzést írt elő, de ma már a legtöbb boszorkány autodidakta módon tanulja a mesterségét.

Nincs szükség beavatásra, sem arra, hogy egy mester tanítson. Kialakíthatjuk saját hitünkön, tudásunkon, tapasztalatainkon alapuló saját rendszerünket.

  Legfontosabb eszközünk az intuíciónk. Támaszkodjunk rá, és meglátjuk, hogy végigvezet a mágia ösvényén.

   A boszorkánysághoz nem kellenek különleges képességek, tehetség, természetfölötti erők. Általában a leghétköznapibb dolgokon alapszik: energiánkon, akaratunkon, valamint a bolygó és a mennybolt összes többi létezőjének energiáin.

    Ha hiszünk benne, hogy képesek vagyunk használni a mágiát, sikeres boszorkány válhat belőlünk.

     Fekete és fehér mágia

     A mágia tudomány és művészet is egyben. Tudomány, mert alkalmazásához kutatásra és a boszorkányság módszereinek ismeretére van szükség; művészet, mert követnünk kell az intuíciónkat, és kreatívnak kell lennünk. A mágia gyakorlata során a természet erőit akaratunkhoz idomítjuk, és ezáltal érjük el a kívánt eredményt.

     Megkülönböztetünk fekete és fehér mágiát. A fekete mágia ártani akar másoknak, vagy manipulálni szándékozik mások szabad akaratát. A fehér mágia ezzel szemben pozitív eredményre törekszik.

     Itt is vannak azonban homályos területek. Ha például egy konkrét személy szerelméért folyamodunk szerelmi varázsláshoz, manipuláljuk az illető akaratát, tehát ez fekete mágia. Egyesek azt értik fekete mágia alatt, ha a mágus gonosz erőket hív segítségül. A wicca boszorkányok ennél konzervatívabb álláspontot képviselnek.

     Wiccaiskola 02

     Boszorkány vagy wiccahívő?

     A két fogalmat gyakran használják szinonimákként, noha mást jelentenek.

     A boszorkány mágiával, illetve boszorkánysággal alakítja úgy az univerzum energiáit, hogy elérje a célját. A boszorkányság nem kötődik valláshoz.

     A wiccahívő a wicca vallás követője. Ez egy újpogány vallás, amely a kereszténység előtti idők és a szertartásos mágia hagyományaira támaszkodik. A wiccahívők boszorkányoknak nevezik magukat, de nem követelmény, hogy azok legyenek. Sokan gyakorolják közülük a mágiát, de némelyek csak az évszakok váltakozásait, a Holdat és az isteneket tisztelik, nem gyakorolják azonban a varázslást személyes céljaik elérésére.

     A pogányok vagy újpogányok az ősi pogány vallási hagyományokra építő hitrendszer követői. A wicca is ide tartozó vallás, csakúgy, mint a druida és az asatru (skandináv) vallás.

     Wiccaiskola 03

     Boszorkányetika

     Hogy teljes bizonyosságal fehér mágiát űzzünk, követnünk kell az erkölcsi szabályokat. A wicca hitvallás (Wiccan Rede) egy 26 soros vers formájában jelent meg az Earth Religion News egyik, 1974-es számában. A lényeget az utolsó sor foglalja össze: “Amíg senkinek nem ártasz, tégy, ahogy akarsz.”

     Vagyis bármit megtehetünk, amivel nem okozunk kárt senkinek. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni, hogy a “senkibe” mi magunk is beletartozunk. Tartózkodjunk tehát az olyan varázslatoktól, amelyekkel önmagunknak ártunk. Károkozás az is, ha valakinek a szabad akaratát manipuláljuk. Ezért megeshet, hogy ártunk a barátunknak, ha meg akarjuk őt óvni a szerelmi csalódástól, mert éppenséggel megakadályozzuk, hogy véget érjen egy egészségtelen kapcsolat.

     A mágia során mindig mérlegeljük varázslataink indíttatását és lehetséges következményeit. Ne végezzünk varázslást máson az illető beleegyezése nélkül, soha ne ártsunk magunknak vagy másoknak, ne varázsoljon elhamarkodottan és akkor sem, ha dühösek vagyunk.

     A hármas szabály, a wicca boszorkányok egyik legfőbb tétele kimondja, hogy amit teszünk, azt háromszorosan kapjuk vissza. Aki tehát alapvetően jó ember, azzal főként jó dolgok történnek.

     Sajnos a hármas szabály negatív irányban is érvényes, ha tehát manipulative varázslást űzünk, például azt igyekszünk elérni a varázslattal, hogy egy bizonyos személy belénk essen, háromszor annyira fogjuk szeretni őt, mint amennyire ő minket. Az is megeshet, hogy érzelmeink a megszállottságig fokozódnak az illető iránt. Tekintsük a hármas szabályt a karma megnyilvánulásának – minden, amit teszünk, kihatással lesz jövőbeni önmagunkra, akár jó, akár rossz.

     Wiccaiskola 04

     A varázslatok fajtái

     A manifesztáló varázslatok azok, amelyekkel valamit be akarunk vonzani az életünkbe. Ez igen gyakori varázslási forma a boszorkányoknál. Újholdkor vagy teliholdkor érdemes rá sort keríteni.

     Az elhárító varázslatok a manifesztáló varázslatok ellentétei. Olyankor használjuk, amikor valamitől meg akarunk szabadulni, és a telihold és újhold közötti időszakok a legalkalmasabbak. Különösen hatásos a varázslat sötét hold idején, azaz az újholdat közvetlenül megelőző napon. Időnként nem könnyű eldönteni, hogy manifesztáló vagy elhárító varázslat old-e meg egy helyzetet. Ha elbizonytalanodunk, figyeljünk az érzelmi hatásokra. Ha érzelmeink a cél elérésének útját állják, az elhárítást válasszuk. Ha azonban mindeddig egyszerűen a szerencse hiányzott célunk eléréséhez, a manifesztálás hozza meg a sikert. Azt is megtehetjük, hogy előbb elhárítjuk az akadályokat, azután manifesztáljuk a célt.

      Áldásra olyankor van szükség, amikor például új házat vettünk, gyermekünk született, vagy csak még egy gyertyát helyeztünk az oltárunkra. Minden ilyen esetben áldó szertartást végzünk. A legalkalmasabb az újhold és a telihold közötti időszak, vagy az említett holdfázisok végpontjai. Ha nagyobb dologról van szó, érdemes rituálét celebrálni, apróságok esetében elég egy egyszerű áldó varázsszöveg elmondása.

      Tiszteletadás az isteneket, a Holdat, a különleges ünnepeket és az elhunytakat illeti. Tiszteletadó szertartással köszönhetjük meg az isteneknek valamely cél elérésében nyújtott segítségüket, vagy ünnepelhetjük a teliholdat, esetleg egy ünnepet. Ha halottnak mutatunk be szartartást, állítsunk neki oltárt, és ott végezzük a rítust. Igazodjunk a saját kultúránkban szokásos temetkezési hagyományokhoz. Tiszteletadó rítusokat a hónap bármely napján bemutathatunk.

       Wiccaiskola 05

       Szerelmi varázslatok

       A szerelmi varázslatok között akadnak egyszerűek és bonyolultak, de ha tiszta szívvel hajtjuk végre őket, szinte mindig hatásosak. A hagyományos szerelmi bűbájok több ezer éves múltra tekintenek vissza, de mindig újabbak születnek. A szerelem terén a népi bölcsességekre és babonákra is támaszkodhatunk.

       A szerelmi varázslásnak is megvan a maga etikája. Senkit sem kényszeríthetünk, hogy belénk szeressen, ezért nem érdemes egy konkrét személy szerelmét kérnünk. Ha mégis megpróbáljuk, háromszor annyira fogjuk szeretni az illetőt, mint ő minket, ráadásul sosem fogunk igazán bízni benne. Várjuk ki inkább, amíg megérünk rá, hogy megtaláljuk az igazit, és már nem egy bizonyos személy szerelmére áhítozunk. Ekkor a szerelmi mágia meghozza nekünk az ideális párt.

       A szerelmi varázsláshoz legalkalmasabb a Vénusz bolygó órája pénteki napokon. Nem véletlenül kapta a péntek a nevét a német és angol nyelvben a szerelem istennőjéről, Freyjáról. Különösen hatásos a mágia, ha teliholdkor vagy újholdkor végezzük a szertartást.

       1. Hogyan álmodjuk meg a jövendőbeli férjünket?

       Éjszakára tegyünk a párnánk alá egy darab esküvői tortát Szent Ágost napján (január 21.)!

       Halloween napján (október 31.) üljünk le egy sötét szobába gyertyafény mellé. Tükörbe nézve együnk meg meg egy almát, vagy fésülködjünk meg. A vállunk fölött megpillantjuk jövendőbelinket.

       Hámozzunk meg egy almát úgy, hogy egyetlen darabban szedjük le a héját. Az almahéjat lengessük meg a fejünk fölött, majd dobjuk hátra a vállunk fölött. A leesett héj kirajzolja a leendő férjünk kezdőbetűjét.

       Nem domináns kezünk (amelyikkel nem írunk) tenyerén a gyűrűsujj alatti dombocskán keressünk betűre emlékeztető jelet. Ez lesz jövendőbeli férjünk nevének kezdőbetűje.

       A legenda szerint jövendőbeli férjünkről álmodunk, ha éjszakára tükröt teszünk az ágyunk alá. Próbáljuk ki teliholdkor! Először gyújtsunk meg egy rózsaszín gyertyát az ágyunk mellett (születésnapi gyertya is megteszi). Nézzünk kis tükörbe és mondjuk el a varázsigét: “Hold istennője, bűbájos fény úrnője, mutasd meg szerelmem arcát álmomban!” Ezután fújjuk el a gyertyát, és tegyük a tükröt az ágy alá (ne a párnánk alá)!

          Wiccaiskola 06

          2. Mágikus hatású ételek

          Romantikus vacsorához keverjünk ehető virágokat a salátába.

           A rózsavizes rizottó csábító finomság. Rózsavizet a közel-keleti élelmiszereket árusító üzletekben szerezhetünk be.

            Csábos desszert a rózsavízzel átitatott sütemény vagy torta, eperrel vagy cseresznyével. A tetejére borral megbolondított csokoládéöntetet is tehetünk.

             Kérjük valamelyik szerelemistennő áldását a vacsoránkra: “Szerelem istennője, kérlek, áldd meg ezt az éjszakát szenvedéllyel és örömmel.” Gyújtsunk szerelemolajjal, rózsaolajjal vagy ylang-ylang olajjal illatosított gyertyákat. Az asztalra tegyünk rózsaszirmot és egy rózsaszín kvarcszívet.

              3. Szerelmi ásványok.

              A következő ásványok erősítik a szerelmi varázslat erejét, és a hálószobában is jó szolgálatot tesznek: borostyánkő, gránát, holdkő, rózsaszín turmalin, rodokrozit, rózsakvarc, rubin és görögdinnye-turmalin.

              4. Szerelemre lobbantó növények

              A szerelemhez kapcsolódó növényeket, virágokat használhatjuk önállóan vagy füstölőpálcák, illóolajok formájában. Íme néhány: rózsa, levendula, ylang-ylang, jázmin, rózsafa és kerti körömvirág.

              Szépségvarázslatok

              Kétféle szépségmágia létezik. Az egyik belülről szépít, a másik a külső megjelenést teszi szemet gyönyörködtetővé fizikai beavatkozás nélkül. Ez utóbbi csak a felszínt érinti. Ha az ember tartósan meg akarja változtatni a külsejét, ahhoz kemény munka szükséges: diéta, sport, gondos testápolás.

              Mielőtt széppé varázsolnánk magunkat, képzeljük el a hatást. Csendesítsük le elménket, és lássuk magunkat olyannak, amilyennek szeretnénk, ha mások látnának bennünket. Lelki szemeink előtt játszódjék le a változás. Kis dolgokkal kezdjük, például előbb csak lássuk magunkat kicsivel magasabbnak, vagy legyen csillogóbb a bőrünk, és mondjuk: “Ragyogj szépség fényesebben, lássanak már másnak engem!”

              Varázslatos hatást érhetünk el, de ezeken a hasábokon már többször is szóltunk ilyesféle praktikákról, így csak röviden említjük meg a szépítő növényeket: kamilla, levendula, citromverbéna, narancsvirág, rózsa, rozmaring, japán varázsdió, közönséges cickafark, és mindezek mellett a méz.

              A szépség fogalmába a megfelelő testsúly elérése, illetve megtartása is beletartozik. Ezért léteznek fogyasztó varázsigék is. Az emberek különböző okok miatt híznak meg. Némelyek anyagcseréje lassul le, és kevesebbet mozognak, mások érzelmi trauma vagy alacsony önértékelés hatására szednek fel plusz kilókat. A súlycsökkenéshez a táplálkozási szokások megváltoztatása és természetesen testmozgás, életmódváltás szükséges, de az alábbi varázsigék is segítenek: 1. “Hatalmam van az étel fölött, nem az ural engem.” 2. Testem ajándék, és én tisztelem.” 3. “Látom magamban a szépséget, és visszatükrözöm a világnak.”

              Wiccaiskola 07

              Gazdagságvarázslatok

              A gazdagságvarázslatok nemcsak arra jók, hogy több pénzhez jussunk. Segítségükkel adósságainkat is törleszthetjük, vagy olyan légkört teremthetünk, hogy áradjon a pénz az életünkbe. Szinte bármilyen anyagi cél elérésére alkalmasak, kivéve egyre: nem nyerhetünk általa a lottón. Ha ezt meg lehetne valósítani varázslattal, minden boszorkány milliomos lenne.

              Ha be akarjuk vonzani a gazdagságot az életünkbe, ékesítsük otthonunkat a következő szimbólumok némelyikével: kínai gazdagságsárkány, Ganésa-szobor, aranyérmék, békafigura, Laksmí-szobor, oroszlánfigura, pénzfa, disznófigura.

              Az adósságok akadályozzák a gazdagodást. Ha úgy érezzük, készek vagyunkmegszabadulni adósságainktól, először is határozzuk el, hogy sikerrel járunk, azután kovácsoljunk tervet. Ha kész a terv, mondjuk el a következő varázsigét háromszor minden alkalommal, amikor visszafizetünk némi tartozást. Közben lássuk lelki szemeinkkel, hogy adósságunk zsugorodik, és érezzük a lelki békét, amely eltölt: “Nincs többé adósság, nincs többé félsz, holnap a gazdagság napja kél.

              Az ősi kultúrákból is számtalan hagyomány maradt rank a gazdagsággal kapcsolatban. Néhány ilyen bölcsességet kipróbálhatunk meggazdagodásunk érdekében:

              1. Tartsunk szentjánoskenyérfa magját a pénztárcánkban;

              2. Ültessünk a kertünkbe mirtuszfát vagy sárga verbénát;

              3. Vegyünk föl a földről minden aprópénzt, amit találunk;

              4. Szilveszterkor együnk lencsét!

              Wiccaiskola 08

              Az elhárító bábu

              Ha valaki ellenséges szándékkal viseltetik irántunk, vagy rosszindulatú pletykákat terjeszt rólunk, teljes joggal lépünk fel ez ellen. A szemet szemért magatartás azonban nem célravezető. Ha elhárító bábut készítünk, azzal nem ártunk az illetőnek, megakadályozzuk viszont, hogy ő okozzon kárt nekünk. Csak akkor készítsünk ilyen bábut, ha minket bántó személy képes komolyan ártani nekünk.

              1. Az elhárító varázslatot ezúttal úgy hajtjuk végre, hogy egy bábu köré fekete zsinórt tekerünk, nem pedig papírra írjuk a varázsigét. Közben ismételjük többször: “(Név), eltántorítlak attól, hogy arts nekem.”

              2. Ha befejeztük a szertartást, vigyük ki a bábut a házból, és temessük el a szabadban egy nehéz kő alá. Amikor az illető személy megszűnik ártani nekünk, ássuk ki ismét a bábut, és hozzuk vissza.

              3. Fröcsköljünk rá sós vizet, ezzel hatástalanítjuk a varázslatot és mondjuk: “Küldetésed lejárt. Elveszem tőled a nevedet (ártó személy neve), és megszakítom a kapcsolatot.” Ezután merítsük bele egészen a bábut a sós vízbe, hogy megtisztítsuk. majd oldjuk le róla a zsinórt, és végül égessük el.

              Ha az ártó személy pletykákat terjeszt rólunk, a bábu száját tekerjük be legjobban.

              Szerelmi bájitalok

              A szerelmi bájitalok olyan régiek, mint a szerelem maga. Számos változatuk ismert az egyedi receptektől a Csipkerózsika-álomba ringató elixírig, hatását csak az igaz szerelem csókja tudja feloldani. Az emberek mindig is hittek abban, hogy a szerelem és a varázslat kéz a kézben jár. A varázsfőzetek hatása nem hasonlítható a mítoszok és mesék csodás bájitalaihoz, de segítenek bevonzani és megtartani a szerelmet. Ilyen például az úgynevezett “szerelmi tea”.

              Igyuk ezt a teát rózsaszín csészéből randevú vagy romantikus vacsora előtt, illetve a szerelmi csalódásokat is jól kúrálja. Két teáskanálnyit tegyünk a teafűből 2,5 deci forró vízbe, és áztassuk öt percig. Kell hozzá: 2 evőkanál morzsolt rózsaszirom, 2 evőkanál szárított levendulabimbó, 1 vaníliarúd magvai vagy ½ teáskanál tiszta vaniliakivonat.

              Wiccaiskola 09

              Zsálya füstölőpálca

              A zsálya füstölőpálca valójában nem varázskészítmény, de növényekből készül. Zsályán kívül tehetünk bele levendulát, cédrust vagy bármilyen nem hallucinogen és nem mérgező növényt.

              1. Fogjuk össze a növényeket a száruknál, minél lejjebb. Zsineggel tekerjük a csokrot a pálcára. A pálca csúcsától 2,5 cm-es szakaszt hagyjunk szabadon, majd a pálca also végénél kössük meg a zsineget. Amint a növények kiszáradnak, összezsugorodnak, így lazábban simulnak a pálcára. Kössük össze a csokrot olyan erősen, hogy akár cigarettának is alkalmas legyen.

              2. Vágjuk le a tetejét, vagy hagyjuk szabadon, és akasszuk fel a csokrot két hétre száradni.

              3. Ezután gyújtsuk meg a végét. Hagyjuk, hogy a vége (1 cm) elégjen, majd fújjuk el, hogy csak enyhén parázsoljon tovább.

              Wiccaiskola 10

              Gazdagságot hozó zsák

              Kellékek: patkóamulett vagy –függő, zöld vagy arany színű zsáknak való textília, szárított növénykeverék: fahéj, jamaikai szegfűbors, szerecsendió, szegfűszeg, pimpó, szasszafrász (babérfa), babérlevél és narancshéj.

              A azdagságot hozó zsákot vasárnap, Jupiter órájában vagy csütörtökön a Nap órájában készíthetjük el magunknak.

              1. Tegyük ki magunk elé az összes hozzávalót. Csendesítsük el az elménket, és képzeljük el, hogy állandóan, töretlenül árad hozzánk a pénz. Tegyük be az összes kelléket a zsákba, majd húzzuk össze a zsákot.

              2. Fogjuk két kézbe a zsákot, és mondjuk: “Megáldom ezt a zsákot, hogy gazdagságot hozzon nekem. Így legyen!”

              3. Akasszuk ki a bejárati ajtó fölé, hogy a gazdagság energiája árassza el otthonunkat és minket is mindannyiszor, ahányszor kilépünk az ajtón.

              A mágikus seprű

              Halloween ünnepének egyik jelképe a seprűjén szálló boszorkány, de a fizika törvényeinek következtében a boszorkányok nem tudnak repülnik a seprűjükön. A seprű mindazonáltal mágikus eszköz, és fontos varázskelléke a boszorkányoknak. A védelmet és tisztítást szolgálja. Nem kell nagynak lennie, akár egy kissöprű is megteszi.

              A seprű eredete az európai boszorkányüldözések korari vezethető vissza (kb. 1450-1750), amikor néhány áldozat állítólag repülősóval kente be a testét, majd seprűnyélen szökdécselt. A repülősó receptje sok dokumentumban fellelhető, és állítólag pszichedelikus hatóanyagot tartalmazott, de gyakran mérget is, ami kétségbe vonja az efféle állítások hitelességét.

              A seprűugrás népszokása Walesből és Afrikából származik, de a wicca esküvőkön ma is hódolnak neki. Az esküvői szertartást követően az ifjú pár átugrik egy seprűt, hogy termékeny legyen a házasság, és tartós a kapcsolat. A seprűt általában virágokkal és szalagokkal díszítik, majd feltűnő helyre kiakasztják a pár otthonában az esküvő után.

              Ha nem magunk készítjük varázsseprűnket, hanem üzletben vásároljuk, ne háztartási boltban keressük. Semmiképpen ne vegyünk olyan seprűt, amely ragasztóval és fémkapcsokkal van összeerősítve, sem olyat, amelyik műanyagot tartalmaz, vagy otthoni takarításra való.

              A legjobb alapanyagok a következők. Nyélnek valók: nyírfa, mogyorófa, kőrisfa, tölgyfa. Seprűfejnek: szalma, búza, (fűzfa)vessző, levendula, fekete üröm, kakukkfű.

              Wiccaiskola 11

              Fehér nyelű kés

              A fehér nyelű kés a boszorkányok legfontosabb munkaeszköze. A nyél tulajdonképpen bármilyen színű és anyagú lehet, a lényeg az éles és egyenes penge. Ha késünket megszenteljük mágikus használatra, ne használjuk többé hétköznapi konyhai munkára. Ezzel a késsel vágjuk a gyógynövényeket, véssük a szimbólumokat a gyertyákba és vágjunk el kötelékeket varázslásnál. Magunk is készíthetünk tetszetős varázskést egy régi pengéből és egy darab fából vagy csontból.

              Wiccaiskola 12

              Boszorkányüveg

              A boszorkányüveg hagyományosan kerek formájú befőttesüveg dugóval. Ha nincs ilyenünk, bármilyen szélesebb szájú palackot használhatunk helyette, csak tegyünk rá fedelet. A palackba vagy befőttesüvegbe a következő dolgok kerülnek: szögek vagy tűk, tolvajkulcsok, szárított fokhagyma, fenyőtömjén, bors, fenyőtűk, fekete ónix vagy obszidián, tengeri só, ecet. Végül plombáljuk le az üveget fekete gyertyaviasszal, szenteljük meg, majd rejtsük el valahová a házban.

              Minderről bővebben: Selene Silverwind: Boszorkány kézikönyv – Varázsigék, varázslatok, varázsfőzetek, bűbájok, GABO Könyvkiadó, 2010

              EZO Élet Magazin

               
              Kapcsolódó cikkek
              Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

              Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

              Vendégségbe invitáljuk olvasóinkat Nagy Bandó Andráshoz.

              Bővebben »

               
              Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

              Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

              Tudja meg, hogyan teszi varázslatossá mindennapjait Ungár Anikó!

              Bővebben »

               
               
              Legolvasottabb cikkeink
              Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

              Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

              Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

              Bővebben »

               
               
               
               
               

              További cikkeink

              Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

              Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

              Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

              Bővebben »

              Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

              Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

              Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

              Bővebben »

               
              Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

              Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

              Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

              Bővebben »

               
              Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

              Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

              A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

              Bővebben »

               
              Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

              Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

              Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

              Bővebben »

               
               
               
               

              Hívja megbízható jósainkat most!

              Kiron Kártyák Jós

              Kiron

              Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

              ElérhetőHívjon most!

              0903 903 906 - Mellék: 901

              0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

              Abrilla Szókimondó Jós

              Abrilla

              Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

              ElérhetőHívjon most!

              0903 903 906 - Mellék: 410

              0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

              Oláh Mária Együttérző Jós

              Oláh Mária

              Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

              ElérhetőHívjon most!

              0903 903 906 - Mellék: 323

              0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

              Angyalszem Együttérző Jós

              Angyalszem

              Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

              ElérhetőHívjon most!

              0903 903 906 - Mellék: 590

              0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)