Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

2021 a számmisztika tükrében – személyes előrejelzéssel az egyes életútszámokhoz

A számmisztika a számok tudománya, és annak megismerése, hogy azok hogyan hatnak ránk a kozmikus értelemben. Egyszerűen fogalmazva, az élet rezgései numerikus formában. A 2021-es év száma az 5.

 

Míg 2020 száma a 4 volt (2 + 0 + 2 + 0 = 4), ami kemény munkára és a megalapozásra utalt, addig 2021 (2 + 0 + 2 + 1 = 5) rendkívüli varázzsal rendelkezik a számok tükrében. Eszerint, itt az idő, hogy a tavalyi alapokra támaszkodva hozz létre olyan változásokat, amelyeket meg szeretnél valósítani az életedben.

Egy karizmatikus szám

Sok híres ember hordozza az 5-ös szám rezgését az életútjában. Ezt a számot a születési adatokból lehet kiszámolni, mégpedig úgy, hogy az év, a hónap és a nap számait összeadjuk, és addig egyszerűsítjük a kapott számot, amíg a végeredmény egy számjegyű nem lesz. Ezek a hírességek kiváló iskolapéldái annak, hogy az 5-ös szám hogyan ruházza fel őket sokoldalú és kommunikatív energiákkal. Íme, néhány példa azokra a világból és hazánkból, akiknek az életútszáma 5:

  • Abraham Lincoln
  • Mick Jagger
  • Steven Spielberg
  • Ábel Anita
  • Az üzletember, Csányi Sándor
  • Hargitai Bea
  • Orbán Ráhel

A változás száma

Az 5-ös számot hordozó év sok mindent jelent, beleértve a változást, a szabadságot, a rugalmasságot, az alkalmazkodóképességet és a szórakozást egyaránt. Lehet ez a tanulás ideje, illetve egy olyan év, amelyben képes leszel jól teljesíteni mindaddig, amíg számítasz a váratlanokra is. Még egy alapvetően boldog váltás is megterhelő lehet, de most már biztosan képes leszel elfogadni és tolerálni a változásokat. Az 5-ös energiája segít mindenben, amit fel szeretnél rázni, lezárni vagy elengedni, hogy helyet adj a jó dolgoknak.

2021 és a numerológia

Bár az 5-ös életútszámmal rendelkező emberek gyakran zászlójukra tűzik a szabadság harci kiáltását, ettől függetlenül még képesek odaadóak és hűek lenni bárkihez vagy bármihez, amennyiben nem érzik magukat korlátozva. Azt azonban nehezen viselik, ha kontroll és szigorú ellenőrzés alatt tartják őket, olyankor ugyanis kitörnek, átugorják a kerítést és vad lovakként szabadulnak az elnyomásból. Ami pedig a legcsodálatosabb bennünk, hogy még ezek ellenére sem mondható el róluk, hogy megbízhatatlanok lennének, hiszen becsülettel végzik el a munkájukat, ráadásul nagy jól is csinálják.

Az 5-ös életútszám híressé tehet

Az 5-ös szám energiájával nagy hírnév érhető el, de ehhez gyakran küzdelmek, viszályok és váratlan kihívások társulnak. Az 5-ösök általában játékosak, ötletesek, kreatívak, sok kivételes író, komikus, műsorvezető, színész, táncos, sőt zenész kerül ki közülük. Akiknek ez az életútszáma, gyakran hordoznak erős szexuális energiákat hordoz, ami ámulatba ejti a kiszemeltjeit. Általában bátrak, kalandosak, kockázatvállalók és sikeresek a szerencsejátékokban. Kifejezőek, meggyőzőek és mágnesként vonzzák magukhoz az embereket. Sokuk az értékesítésre született. Kíváncsiak, elemzőek és nyitottak a tudományos gondolkodásra is.

Az 5-ös életútszám a szerelemben

A szerelemben az 5-ösök nagyon tudnak lelkesülni valamiért vagy valakiért, de sajnos ez a lelkesedés hamar csökken. Nem annyira szeretik ugyanis a fegyelmet, a kötöttségeket és meglehetősen impulzívak képesek lenni. Ünnepelni viszont nagyon szeretnek, a buli nem buli nélkülük. Nagyszerű a humorérzékük is, imádnak utazni, új emberekkel találkozni, új világokat, nyelveket felfedezni és új barátokra szert tenni (amelyekből általában egyébként is sok van). Az 5-ös szám az ifjúsághoz kapcsolódik, és néhányan, akiknek ez az életútszáma, olykor infantilis módon viselkednek, így pajkosak, gyerekesek, önzők és felelőtlenek lehetnek.

A numerológia és a Tarot kapcsolata

A Tarotban az 5 sok mindent jelent, beleértve a hatalmi harcokat is. Elsőként ott van a Főpap aki a spirituális tekintélyt, a vallási meggyőződést, a hagyományokat, a belső hallgatást és a Bika csillagjegyet testesíti meg. A Kelyhek Ötös a fájdalomra/bánatra összpontosít, de benne van a boldogság, az öröm, a megváltás/beteljesedés lehetősége is. A Pálcák Ötös a küzdelmet, viszályt, haragot, versenyt, harcot, vad szexuális/kreatív energiákat és a káoszt képviseli. A Kardok Ötös arra utal, hogy bár a csatát megnyerted, de a háborút elveszítetted, ezért legyőzve érezheted magad. Végül pedig az Érmék Ötös az elidegenedést szimbolizálja, miszerint összetörtnek érzed magad, de a fény azért még mindig ott izzik benned.

5 és a csillagok

Az 5-ös szám ezekhez az állatövi jegyekhez kapcsolódik: Ikrek (A kommunikátor), Szűz (A gondolkodó), Oroszlán (Az uralkodó) és a Kos (Mars, a háború istene). A Merkúr száma az 5-ös; kíváncsi, gyors, kommunikatív, játékos, fiatalos, szórakoztató, gyakran találékonyságot és kettős karaktert mutat.

Előrejelzés 2021-re az egyes életútszámoknak

Ha nem tudod, hogy mi az életútszámod, a cikkünk elején leírt módszer alapján könnyedén kiszámolhatod. A kapott végeredmény a te személyes életútszámod, az alábbiakban pedig megnézheted, mit ígér ez az év számodra. Figyelem: a 11, 22 és a 33 mesterszámok, így ezeket nem kell tovább egyszerűsítened, hogy egy számjegyet kapj!

1 - Izgalmas új kezdetek várnak rád. Az 1 az új kezdetekről szól, és ez az év tele lesz velük! A boldogság, a szerelem és a pénz az idei mozgatórugóid, és biztos lehetsz benne, hogy 2021-ben megtalálod a számításaid.

2 - Sok játékos energiát tapasztalhatsz majd meg a kapcsolataidban, és nagyobb szabadságot találhatsz idén az életeden. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz egy csábító, új szerelemmel

3 - Idén még többet tapasztalhatsz meg azzal kapcsolatban, hogy mekkora fegyver a csodálatos, veled született humorérzéked, és garantáltan jókedvre derítesz majd mindenkit, akivel 2021-ben találkozol.

4 - Végre esélyt kapsz arra, hogy megváltoztasd az életedben nehézséget okozó tényezőket. Megérdemled azt az örömöt, amelyet biztosan meg fogsz tapasztalni ebben az évben, mint egyfajta csodás jutalmat a tavalyi kemény munkádért.

5 - Ez az év maga a paradicsom lesz számodra. Jóleső szabadságot érezhetsz 2021-ben, örömökkel és izgalmas kalandokkal gazdagítva. Váratlan eseményekre azért számítanod kell, de ne aggódj, mert rugalmas és alkalmazkodó leszel a változásokhoz.

6 - Szórakozást, izgalmakat és sok szenvedélyt tartogat számodra 2021! Idén végre megszabadulhatsz a legtöbb súlyos terhedtől és felelősségtől, és élvezheted az élet érzéki örömeit.

7 - Idén kevésbé fogod érezni az önvizsgálat szükségességét. A tavalyi gondolkodásmódod, mindaz az elemzés és kutatás, amit 2020-ban végeztél, az idén fog megtérülni és a szabadság nyugalmának érzetével tölt el.

8 - Gyakrabban kell lazítanod idén és megszabadulnod a kemény munkától, és a szerencsédben is jobban kell bíznod idén. Bár kétség kívül számítanod kell így izgalmakra, de nem fogod megbánni!

9 - Most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy csak elengedd magad és szórakoztató kalandokat keress. Ebben az évben ösztönösen tudni fogod, hogyan szabadulj meg a negatívumoktól, miközben egyszerre mágnesként vonzod magadhoz a jó dolgokat.

11 - Idén azt tapasztalhatod, hogy a kreativitásodban lakozó varázserő most életre kel. 2021-ben csak azt kell számon tartanod, hogy mennyi álmod teljesül mesébe illő módon. Neked aztán igazán lesz okod az örömre!

22 - Ebben az évben sok olyan pozitív változás valósulhat meg, amelyekért keményen megdolgoztál. Úgy érezheted majd magad, mint egy mesebeli uralkodó, amikor záporoznak feléd a váratlan jutalmak és elismerések!

33 - A szeretet minden öröme a tiéd lehet 2021-ben! Beleértve a szenvedélyt és a szexuális életedet is. Ez bizony a te éved lesz, sok-sok játékossággal és kifizetődő „én-idővel”!

A változás éve

Az 5-ös számú év néha kissé kockázatosnak tűnhet, hiszen tele lehet véletlenszerűséggel és változásokkal, egyfajta „bármi megtörténhet” hangulattal, de épp ettől izgalmas, és garantáltak a kalandok, nagyon sok jókedvvel kiegészülve. Az biztos, hogy jelenleg az egész világnak nagy szüksége van az általa ígért könnyelműségre. Az idei egyben felkészülés is a szeretet, az egyensúly, a gyógyulás és a harmónia évére is, mindenre, amit 2022 hoz majd nekünk (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

Ha szeretnél még jobban elmerülni a számmisztikában, felfedezni a számok által predesztinált sorsod, megismerni a még jobban a személyiséged és lelki motivációid, az élethivatásod, akkor feltétlenül keresd meg numerológusaink valamelyikét egy személyes elemzésért!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

Ezek a legfőbb jellemzőid az egyiptomi horoszkóp alapján

A különböző nemzetek különböző módokon próbálták megfejteni a csillagokban rejlő titkokat. A bolygó különböző pontjain az emberek egyre közelebb kerültek a világ működésének és az emberi természetnek a megértéséhez. Most megismerheted, hogy az egyiptomi horoszkóp mit árul el a személyiségedről.

Bővebben »

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

Milyen az energiád típusa? - A csillagjegyed szerint ez a tökéletes módszer a lelki gyógyulásodra

A gyógyulás több, mint fizikai síkon végbemenő jelenség. Szellemi szinten is megtörténik, sőt, gyakran magát a probléma forrását is itt találod meg. A gyógyulásnak különböző módjai léteznek, és mindegyik csillagjegynek meg van a maga sajátságos, bevált módszere. Az energia 12 módon tud viselkedni, és ahogy a lelked feldolgozza ezeket, úgy fejlődik a személyiséged. Ezek az energiatípusok a zodiákus jegyei.

Bővebben »

 
Kiderül a titok! - Ezért nem tudsz azonosulni a csillagjegyeddel

Kiderül a titok! - Ezért nem tudsz azonosulni a csillagjegyeddel

Habár sokszor beszélünk az asztrológiáról, és hajlamosak vagyunk rákérdezni mások csillagjegyére, előfordul, hogy valaki azt mondja, nem tud azonosulni a saját jegyével, vagyis nem jellemzőek rá azok a dolgok, amít egy átlagos leírásnál az adott csillagjegyről megemlítenek.

Bővebben »

 
Mennyire áhítozol belső békére a horoszkópod szerint?

Mennyire áhítozol belső békére a horoszkópod szerint?

A belső béke egy nagyon tág fogalom, de egy biztos, mindannyian vágyunk rá. Minden csillagjegy képviselőinek megvan a saját spiritualitása, filozófiája és vallása, még ha egyes tagok agnosztikusnak vallják is magukat.

Bővebben »

 
Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Nem túl jók a kilátásaink 2021-re, legalábbis, Nostradamus szerint

Azt gondolta, hogy ennél rosszabb már úgysem lehet? Nos, a híres francia orvos és jós, Michel de Nostradamus szerint bizony lehet: aszteroidák, zombik és éhínség – csak, hogy egy párat említsünk azok közül az események közül, amelyek jóslatai alapján 2021-re terítéken vannak. Bár a jövővel kapcsolatos predikciói összességében meglepően pontosak voltak, mi azért nagyon bízunk benne, hogy ezúttal nem lesz igaza.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Sorselemző, kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 566

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)