Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

 

A 4-es szám egyetemes energiája

A numerológiában a 4-es szám az alapok letételének a szimbóluma az élet minden területén. Univerzálisnak hívjuk, mert mindenki érzi ezt az energiát. Ha jobban megvizsgálod a 2020-as számot, akkor láthatod, hogy lényegében egy dupla 20-as. Bármikor, amikor egy számot a nulla követ, az tulajdonképpen felerősíti az előtte álló szám tulajdonságait. A 2-es szám a partnerségről, a csapatmunkáról és a gyógyító energiákról szól. A 4 kétszer is magában foglalja mindezt az energiát, mind pedig a sajátját.

Megalapozás éve

A megalapozás éve

A 4-es év az az időszak, amikor a dolgok elkészülnek. Ez erőt, fegyelmet és erőt ad neked csodás dolgok kivitelezéséhez. Segíthet abban is, hogy több pénz áramoljon feléd, sőt, még abban is, hogy megtakarítani is tudj. Idén befejezhetsz valamit, amit még 2017-ben kezdtél el, hiszen ennek az évnek a száma az 1-es volt, ami az új kezdeteket jelöli. A céljaid elérése persze sok munkát igényel, de ez nem esik nehezedre, hiszen a kemény munka után a jutalom nem marad el. Ez egy olyan év, ahol bőséges és földelt energiák vesznek körül, amikor gondos tervezéssel az álmaid a legpraktikusabb úton valósíthatod meg.

Bármi is legyen az, amit ebben az évben sikerül felépítene, az valódi értéket képvisel majd számodra, legyen szó egy sportosabb életmódról, munka vagy karrierről, vagy akár a kapcsolataidról. A barátok, akiket ebben az évben szerzel, életed végéig veled maradhatnak.

A 4-es szám alatt születettek

Ha 4-es van a születési számodban vagy az életfeladat számodban, akkor ez az év kivételes energiát jelent majd számodra. Azt érezheted, hogy a dolgaid jó irányba haladnak. Azok az emberek, akiknek a születési képletében a négyes szám szerepel, általában kitartó, erős, hűséges, megbízható és szorgalmas lelkek. Imádnak dolgozni! Attól érzik igazán jól magukat, a kézzelfogható eredményeket érnek el a munkájuk során. Azután sem állnak meg, ha nyugdíjba vonultak, mindig találnak maguknak valami érdekes elfoglaltságot. A numerológusok a 4-es szám energiáját „a föld sójának” is nevezik.

Tarot analógia

A Tarotban a Nagy Arkánum lapjai számozva vannak, a pakli 4-es lapja pedig nem más, mint a Császár lapja, aki erre az évre nyújt útmutatást. Ő az uralkodó, a főnök, a hatalom megtestesítője, ő az, aki rendet teremt a káoszból. Megbízható, ugyanakkor keményen dolgozik. Az anyagi világ mester építésze. Ez a kártya férfias, de magában foglalja mind a férfiak, mind pedig a nők férfias energiáit is.

Felelősség és bőséges lehetőségek

A 4-es évszámú év során még reálisabb, elszántabb és koncentráltabb leszel a biztonság megteremtésében magad és szeretteid számára. A felelősségtudatod megnövekedik, az életed sokkal rendezettebb lesz, mert képessé válsz a káosz felszámolására és endszerezésére. Ebben az évben képes leszel végig koncentrált maradni.

A lehetőségek ebben az évben bőségesen megmutatkoznak, ezért nagyon fontos, hogy minél többet megragadj és kihasználj. Az az idei évben felépített szilárd alap segít felkészülni a jövő évben várható változásokra.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Bertalan Kata Tisztánlátó Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, tanácsadó, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)