Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

 

A 4-es szám egyetemes energiája

A numerológiában a 4-es szám az alapok letételének a szimbóluma az élet minden területén. Univerzálisnak hívjuk, mert mindenki érzi ezt az energiát. Ha jobban megvizsgálod a 2020-as számot, akkor láthatod, hogy lényegében egy dupla 20-as. Bármikor, amikor egy számot a nulla követ, az tulajdonképpen felerősíti az előtte álló szám tulajdonságait. A 2-es szám a partnerségről, a csapatmunkáról és a gyógyító energiákról szól. A 4 kétszer is magában foglalja mindezt az energiát, mind pedig a sajátját.

Megalapozás éve

A megalapozás éve

A 4-es év az az időszak, amikor a dolgok elkészülnek. Ez erőt, fegyelmet és erőt ad neked csodás dolgok kivitelezéséhez. Segíthet abban is, hogy több pénz áramoljon feléd, sőt, még abban is, hogy megtakarítani is tudj. Idén befejezhetsz valamit, amit még 2017-ben kezdtél el, hiszen ennek az évnek a száma az 1-es volt, ami az új kezdeteket jelöli. A céljaid elérése persze sok munkát igényel, de ez nem esik nehezedre, hiszen a kemény munka után a jutalom nem marad el. Ez egy olyan év, ahol bőséges és földelt energiák vesznek körül, amikor gondos tervezéssel az álmaid a legpraktikusabb úton valósíthatod meg.

Bármi is legyen az, amit ebben az évben sikerül felépítene, az valódi értéket képvisel majd számodra, legyen szó egy sportosabb életmódról, munka vagy karrierről, vagy akár a kapcsolataidról. A barátok, akiket ebben az évben szerzel, életed végéig veled maradhatnak.

A 4-es szám alatt születettek

Ha 4-es van a születési számodban vagy az életfeladat számodban, akkor ez az év kivételes energiát jelent majd számodra. Azt érezheted, hogy a dolgaid jó irányba haladnak. Azok az emberek, akiknek a születési képletében a négyes szám szerepel, általában kitartó, erős, hűséges, megbízható és szorgalmas lelkek. Imádnak dolgozni! Attól érzik igazán jól magukat, a kézzelfogható eredményeket érnek el a munkájuk során. Azután sem állnak meg, ha nyugdíjba vonultak, mindig találnak maguknak valami érdekes elfoglaltságot. A numerológusok a 4-es szám energiáját „a föld sójának” is nevezik.

Tarot analógia

A Tarotban a Nagy Arkánum lapjai számozva vannak, a pakli 4-es lapja pedig nem más, mint a Császár lapja, aki erre az évre nyújt útmutatást. Ő az uralkodó, a főnök, a hatalom megtestesítője, ő az, aki rendet teremt a káoszból. Megbízható, ugyanakkor keményen dolgozik. Az anyagi világ mester építésze. Ez a kártya férfias, de magában foglalja mind a férfiak, mind pedig a nők férfias energiáit is.

Felelősség és bőséges lehetőségek

A 4-es évszámú év során még reálisabb, elszántabb és koncentráltabb leszel a biztonság megteremtésében magad és szeretteid számára. A felelősségtudatod megnövekedik, az életed sokkal rendezettebb lesz, mert képessé válsz a káosz felszámolására és endszerezésére. Ebben az évben képes leszel végig koncentrált maradni.

A lehetőségek ebben az évben bőségesen megmutatkoznak, ezért nagyon fontos, hogy minél többet megragadj és kihasználj. Az az idei évben felépített szilárd alap segít felkészülni a jövő évben várható változásokra.

 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akkor is, ha szingli vagy!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akkor is, ha szingli vagy!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 500

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 300

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)