Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Szelleműzés házilag

Amikor egy ember meghal, lelke elhagyja a testét, és a túlvilágra költözik, hogy ott folytassa útját. Vannak azonban, akik valamilyen oknál fogva képtelenek átkelni a túlpartra. Ők azok, akik befejezetlen feladatokat, elvarratlan szálakat hagytak hátra, és úgy érzik, még van tennivalójuk ezen a világon.

 

Halála után a léleknek 42 napja van arra, hogy távozzék ebből a világból. Ha ez nem sikerül, itt ragad, és a még élő emberektől veszi el az energiát a létezéséhez. Ez természetesen különféle kellemetlenségeket okoz annak, akin „élősködik”. Ha az otthonunkat szállta meg egy szellem, előfordulhat, hogy ok nélkül rosszul érezzük magunkat a lakásunkban. Olyan érzésünk támadhat, mintha nem lennénk egyedül, hideg fuvallatot érezhetünk, maguktól mozdulhatnak meg tárgyak, nyílhatnak ki nyílászárók, stb.

Szellemek

Hozzánk kötődő lelkek

Amennyiben a szellem egy személyhez kötődik, az illetőn jelentkezhetnek különféle testi tünetek, például fejfájás, álmatlanság, fáradékonyság, ingerültség, gyakori betegeskedés stb. Mindenképpen az a jó, ha helyükre kerülnek a dolgok, vagyis az élők megszabadulnak a holt lélektől, a halott pedig eljut oda, ahová mennie kell. Nincsenek ártalmatlan szellemek, hiszen mindegyikük tőlünk, élőktől von el energiát, ez pedig nem lehet jó dolog. Azonban csak a rossz szellemek ijesztgetnek szándékosan.

Félni nincs okunk, gondoljunk csak helyzeti előnyünkre! Hisz mi vagyunk az élők, mi vagyunk csak képesek cselekvésre a saját érdekükben. A fő pedig, hogy mindkét félnek segítünk, ha nem hagyjuk, hogy elmérgesedjen a helyzet.

A szelleműzés egyszerű módjai

Ahogyan a betegségeknél, úgy itt is a megelőzés a legegyszerűbb védekezés. Ügyeljünk rá, hogy testi-lelki egészségünk rendben legyen! Ne gyűlölködjünk, ne tartsunk haragot, győzzük le esetleges félelmeinket! Ezek ugyanis mind lelki „védőpajzsunkat” kezdik ki, így a lelkek könnyebben beférkőzhetnek hozzánk. Különösen ügyeljünk gyermekünk kiegyensúlyozottságára, mert ártatlanságukkal ők fokozottan vonzzák az itt ragadt lelkeket!

Az első és legfontosabb feladat, amit akkor is célszerű időnként elvégezni, ha nincsenek szellemeink, a tértisztítás. Kezdjük egy alapos takarítással, amely mindenre kiterjed, az összes helyiségre (kamrára, tárolóra, padlásra stb.), amely az otthonunkhoz tartozik. Szabaduljunk meg mindentől, amire nincs szükségünk, amit régen használtunk, vagy ami rossz emlékeket idéz. Ha így teszünk, azonnal utat engedünk a pozitív energiáknak, amit még tovább fokozhatunk, ha sokat szellőztetünk, és beengedjük az éltető napfényt lakásunkba!

Ezután helyezzünk el életet, azaz virágokat, zöld növényeket a lakás különböző pontjain! Töltsünk egy üvegtálba tiszta vizet, és helyezzük a lakás, vagy a szoba közepére! Mindez hozzásegít ahhoz, hogy a pozitív energiák szabadon áramolhassanak. Gyújtsunk füstölőt, illatosítsunk, töltődjünk fel mi magunk is kellemes érzésekkel!

Segítségül hívhatjuk a szelleműzéshez az illatokat is, mert bizonyos illóolajok kiválóan alkalmasak a lélek megerősítésre, és a szellemek távoltartására. Ilyen például a citrom, a levendula, a menta és a rózsaolaj.

Végül pedig talán a leghatékonyabb módszer a beszélgetés. Ha érzékeljük, vagy legalábbis gyanakszunk rá, hogy szellem van a környezetünkben, szólítsuk meg! Legyünk tisztelettudóak (hiszen ő sem tehet róla, hogy velünk van), és kérjük meg, hogy távozzon! Akkor sem érdemes osztozni velük az életterünkön, ha komoly károkat nem okoznak, mert mindenképpen a mi energiáinkat használják, és ez nem vezet semmi jóra.

 
Kapcsolódó cikkek
Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Vendégségbe invitáljuk olvasóinkat Nagy Bandó Andráshoz.

Bővebben »

 
Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Tudja meg, hogyan teszi varázslatossá mindennapjait Ungár Anikó!

Bővebben »

 
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Eliza Közvetítő Jós

Eliza

Sok szeretettel köszöntelek, Eliza vagyok! Ha segítő válaszokat szeretnél kapni életed sorskérdéseire, vagy olyan neh...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 906

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Valéria Inspiráló Jós

Valéria

Reikivel és Kryon energiával lelket gyógyít. Lenormand kártyával jósol, számmisztikát is használ.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 515

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)