Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Szelleműzés házilag

Amikor egy ember meghal, lelke elhagyja a testét, és a túlvilágra költözik, hogy ott folytassa útját. Vannak azonban, akik valamilyen oknál fogva képtelenek átkelni a túlpartra. Ők azok, akik befejezetlen feladatokat, elvarratlan szálakat hagytak hátra, és úgy érzik, még van tennivalójuk ezen a világon.

 

Halála után a léleknek 42 napja van arra, hogy távozzék ebből a világból. Ha ez nem sikerül, itt ragad, és a még élő emberektől veszi el az energiát a létezéséhez. Ez természetesen különféle kellemetlenségeket okoz annak, akin „élősködik”. Ha az otthonunkat szállta meg egy szellem, előfordulhat, hogy ok nélkül rosszul érezzük magunkat a lakásunkban. Olyan érzésünk támadhat, mintha nem lennénk egyedül, hideg fuvallatot érezhetünk, maguktól mozdulhatnak meg tárgyak, nyílhatnak ki nyílászárók, stb.

Szellemek

Hozzánk kötődő lelkek

Amennyiben a szellem egy személyhez kötődik, az illetőn jelentkezhetnek különféle testi tünetek, például fejfájás, álmatlanság, fáradékonyság, ingerültség, gyakori betegeskedés stb. Mindenképpen az a jó, ha helyükre kerülnek a dolgok, vagyis az élők megszabadulnak a holt lélektől, a halott pedig eljut oda, ahová mennie kell. Nincsenek ártalmatlan szellemek, hiszen mindegyikük tőlünk, élőktől von el energiát, ez pedig nem lehet jó dolog. Azonban csak a rossz szellemek ijesztgetnek szándékosan.

Félni nincs okunk, gondoljunk csak helyzeti előnyünkre! Hisz mi vagyunk az élők, mi vagyunk csak képesek cselekvésre a saját érdekükben. A fő pedig, hogy mindkét félnek segítünk, ha nem hagyjuk, hogy elmérgesedjen a helyzet.

A szelleműzés egyszerű módjai

Ahogyan a betegségeknél, úgy itt is a megelőzés a legegyszerűbb védekezés. Ügyeljünk rá, hogy testi-lelki egészségünk rendben legyen! Ne gyűlölködjünk, ne tartsunk haragot, győzzük le esetleges félelmeinket! Ezek ugyanis mind lelki „védőpajzsunkat” kezdik ki, így a lelkek könnyebben beférkőzhetnek hozzánk. Különösen ügyeljünk gyermekünk kiegyensúlyozottságára, mert ártatlanságukkal ők fokozottan vonzzák az itt ragadt lelkeket!

Az első és legfontosabb feladat, amit akkor is célszerű időnként elvégezni, ha nincsenek szellemeink, a tértisztítás. Kezdjük egy alapos takarítással, amely mindenre kiterjed, az összes helyiségre (kamrára, tárolóra, padlásra stb.), amely az otthonunkhoz tartozik. Szabaduljunk meg mindentől, amire nincs szükségünk, amit régen használtunk, vagy ami rossz emlékeket idéz. Ha így teszünk, azonnal utat engedünk a pozitív energiáknak, amit még tovább fokozhatunk, ha sokat szellőztetünk, és beengedjük az éltető napfényt lakásunkba!

Ezután helyezzünk el életet, azaz virágokat, zöld növényeket a lakás különböző pontjain! Töltsünk egy üvegtálba tiszta vizet, és helyezzük a lakás, vagy a szoba közepére! Mindez hozzásegít ahhoz, hogy a pozitív energiák szabadon áramolhassanak. Gyújtsunk füstölőt, illatosítsunk, töltődjünk fel mi magunk is kellemes érzésekkel!

Segítségül hívhatjuk a szelleműzéshez az illatokat is, mert bizonyos illóolajok kiválóan alkalmasak a lélek megerősítésre, és a szellemek távoltartására. Ilyen például a citrom, a levendula, a menta és a rózsaolaj.

Végül pedig talán a leghatékonyabb módszer a beszélgetés. Ha érzékeljük, vagy legalábbis gyanakszunk rá, hogy szellem van a környezetünkben, szólítsuk meg! Legyünk tisztelettudóak (hiszen ő sem tehet róla, hogy velünk van), és kérjük meg, hogy távozzon! Akkor sem érdemes osztozni velük az életterünkön, ha komoly károkat nem okoznak, mert mindenképpen a mi energiáinkat használják, és ez nem vezet semmi jóra.

 
Kapcsolódó cikkek
Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Vendégségbe invitáljuk olvasóinkat Nagy Bandó Andráshoz.

Bővebben »

 
Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Tudja meg, hogyan teszi varázslatossá mindennapjait Ungár Anikó!

Bővebben »

 
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)