Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

 

Az első és legegyszerűbb ok nem más, minthogy mindenki megérdemli, hogy szeretve legyen. Igen, te is megérdemled, hogy a családod, a barátad, a párod szeressen téged, és ami talán a legfontosabb: hogy te is szeresd magad!

Valentin-napon (és azt követően minden nap) saját magad elfogadása és szeretése a kulcsa a boldogságodnak. Bár az ember hajlamos az önértékelését nagyrészt arra alapozni, hogy mások hogyan értékelik, a személyes jólétedben azonban sokkal nagyobb szerepet játszik az, hogy hogyan viszonyulsz te saját magadhoz.

Valentin-nap

Annak érdekében, hogy feltöltsd a szeretet tartalékaid, összhangba kell jönnöd magad. Hiszen addig mások sem tudnak téged igazán szeretni, amíg te magad nem szereted magad. Összpontosíts kicsit befelé, folytass párbeszédet magaddal. A legfontosabb, hogy amikor magadhoz beszélsz, soha ne kezdd és ne is fejezd be a gyakorlatot negatívummal!

Kényeztesd magad!

Remélhetőleg és valószínűleg sok olyan dolgot csinálsz, ami valóban örömöt okoz számodra, de elképzelhető, hogy ezekre a pillanatokra nem úgy tekintesz, mint egyfajta lélek-terápiára. Márpedig, úgy kellene! Csakúgy, mint bármilyen kapcsolatban, az igényeid figyelembe vétele azt sugallja a lelkednek, hogy érdemes törődni vele. Szóval, fogalmazd meg magadban, hogy mire vágysz jelenleg! Ne feledd, a gépek is akkor működnek a legjobban, ha megfelelően karban vannak tartva, miért lenne ez másképp a testeddel és a lelkeddel?

Élved ki a Valentin-napot, menj el vacsorázni a szeretteiddel, vagy nézz meg egy jó filmet, a nap végén pedig kényeztesd magad egy aromaterápiás fürdővel, kristályokkal és gyertyákkal!

Miért fontos szeretni önmagad?

Azok, akik soha nem ünneplik meg a Valentin-napot, talán nem is gondolják, hogy mekkora szerepe van a kapcsolatoknak az önértékelésükben és a személyes fejlődésükben. Szeretni önmagad soha nem egy önző dolog, sőt, lényegében ez ad lehetőséget arra, hogy önmagad legjobb oldalát oszd meg másokkal. Azok az emberek, akik jól érzik magukat a bőrükben, lehetővé teszik, hogy mások is megtapasztalják és viszonozzák ezeket a jó érzéseket.

Íme, néhány javaslat, hogyan élheted meg a Valentin-napot a legteljesebben:

Hála

Mindannyian szeretjük, ha szeretnek minket, és mindannyian szeretjük, ha értékelik a cselekedeteinket. A „Kérem” és a „Köszönöm” szavak igazi varázserővel bírnak. Ne spórolj velük, hiszen minden ember csodásan reagál a tiszteletre és a szívből jövő hálára, és hasonlóképp viszonozza!

Valentin-nap együtt

Ha párban élsz, akkor sem kell a Valentin-napnak az ajándékokról szólnia! Ahelyett, hogy giccses ajándékokkal, csokival vagy más kereskedelmi forgalomban kapható ajándékkal lepnétek meg egymást, adjátok inkább az együttlét örömét egymásnak! Főzzetek egy romantikus vacsorát odahaza, együtt, süssetek valamilyen finom desszertet, majd indítsátok el a kedvenc filmetek vagy zenétek és élvezzétek ki egymás társaságát!

Tedd újra különlegessé!

Ez a cikk szándékosan elkerülte a tökéletes, piacorientált Valentin-ünnep elvárásait, helyette inkább arra összpontosított, hogy ezt a napot arra is felhasználhatod, hogy megértsd: addig, amíg te nem szereted eléggé saját magad, addig nem várhatod azt sem, hogy mások szeressenek. Nem kell kisebb vagyonokat elkölteni ahhoz, hogy egy napot igazán különlegessé tegyünk! Elég, ha figyelsz magadra, az igényeidre, és mindazok igényeire, akiket szeretsz. A jutalom nem marad el, hiszen rengeteg szeretetet fogsz kapni cserébe, ráadásul, az intimitás egészen új szintjét élheted meg!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 311

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 323

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)