Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Így javíthat a jóslás a párkapcsolatodon!

Magabiztosan állíthatom, hogy közel harminc év szakmai tapasztalat után, mindenféle életúttal és háttérrel rendelkező ügyfeleim számára a jóslások többsége a kapcsolatokról szól. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy eredetileg más terület miatt fordulnak hozzám: legyen szó munkáról, karrierről, potenciális lépésekről vagy egyéb törekvésekről az önmegvalósítás területén, a problémák gyökere valahogy végül általában mégis az életünk meghatározó kapcsolataira vezethető vissza.

 

Olykor ez egy jelenlegi kapcsolat, máskor egy korábbi, ami még mindig foglalkoztat minket érzelmileg. Mivel jóslásról van szó, az is gyakran előfordul, hogy új kapcsolatról beszélünk – olyasvalakiről szeretnénk információkat megtudni, akivel még nem találkoztunk.

Amikor az ember párkapcsolati tanácsokra szorul, manapság számos lehetőség közül választhat. A beszélgetős műsorok, rádióadások vagy a podcastok egyik állandó témája, hogy hogyan lehetne jobb kapcsolatokat kialakítani. Évente több száz könyv jelenik meg a témában, és ha nem vágyunk idegen emberek tanácsára, legtöbbünknek van egy legjobb barátja, szülője, testvére vagy munkatársa, aki örömmel mondja el, mekkora hibát követtünk el, amikor belementünk ebbe a kapcsolatba, mert ő kezdettől fogva tudta, hogy ez az ember nem megfelelő számunkra, vagy, hogy éppen melyik társkereső oldalra kellene regisztrálnunk. Így néha annyi céltalan és haszontalan tanács bombáz minket, hogy végül teljesen magunkra maradunk a csalódottságunkkal együtt.

Hogyan segít a jóslás szerelmi kérdésekben

Nincs meg a kapocs

Egy nem olyan régi ügyfelem azt szerette volna megtudni, hogy miért nem alakult ki közte és egy olyan férfi között kapcsolat, akivel több hónapja találkozott először. Többször is randevúztak, az együtt eltöltött idő kellemes volt, de a nő bűntudatot érzett amiatt, hogy nem volt köztük igazi szikra. Amikor aztán hozzákezdtünk a jósláshoz, láthattam, hogy története van ezzel a személlyel, és ő meg is erősítette, hogy már évek óta ismerik egymást, sőt együtt jártak középiskolába és a családjaik is jó barátok voltak. Nemrég költözött vissza abba a városba, amelyben felnőttek.

Minél több lapot fordítottam fel, annál egyértelműbbé vált, hogy bár szerette ezt a férfit, igazán sosem vonzódott azonban hozzá. Kötelezettségének érezte viszont, hogy a környezetükben mindenkinek megfeleljen, hiszen egész életükben azt hallgatták, hogy „az Isten is egymásnak teremtette őket”. Amikor az ismerőseihez fordult tanácsért, és megpróbálta felhozni, hogy talán mégsem illenek össze annyira, mindenki csak a férfit dicsérte: „De hát jogi egyetemre járt…”, „De hát szuper munkája van…” „De hát mellette igazán biztonságban érezhetnéd magad…”, „…és különben is, annyira jóképű.”

Valaki más, mégpedig egy független jós kellett ahhoz, hogy kimondja: „Mindezek a dolgok bár igazak lehetnek, de ettől még nem kötelező szerelmesnek lenned bele, csak azért, mert mindenki más szereti. Ha te mégsem érzed a szikrát, akkor nincs értelme magadra erőszakolni ezt a kapcsolatot.” Végül annak ellenére, hogy a legtöbb barátja és családja teljesen ledöbbent és végtelenül csalódott volt, elmondta a férfinak, hogy bár nagyszerű embernek tartja, mégsem érzi, hogy lenne bennük elég közös. Igazán hálás volt nekem ezért a tanácsért, amikor egy hónappal később összetalálkozott élete szerelmével a lakóházukban. Csaknem fél évvel később hívott fel, hogy elújságolja, ő és a párja eljegyezték egymást.

Pártatlan nézőpont

A jóslás nagyszerű módja lehet annak, hogy az életedben lévő kapcsolatokra összpontosíts, hiszen egy jósnak nincsenek prekoncepciói, előre kitalált elképzelései arról, hogy kivel kellene együtt lenned. Amikor az ügyfelemnek egy-egy párkapcsolatról készítek jóslást – és legtöbbször romantikus kapcsolatokról beszélünk – akkor mindig azzal kezdem, hogy megkérem a lelki vezetőim, hogy adjanak világos információkat a jóslás során, és adják meg nekem a támogatást ahhoz, hogy elmondhassak az ügyfelemnek mindent, bármit is kell megtudnia. Az egyetlen célom ugyanis az, hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden kérdésére választ kapjon és az olvasás hasznos legyen számára.

Gyakran fordulnak hozzám az emberek közvetlenül egy összeveszés vagy szakítás után is. A kérdés általában az, hogy: „Tényleg vége a kapcsolatomnak?” Aztán néha egy múltbéli ex tűnik fel, aki ismét érdeklődni kezd a régi partner iránt, akiben ilyenkor olyan kérdések munkálnak, mint: „Vajon még mindig szeret engem?”, „Miért pont most kezdett el újra keresni?”, „Megint egy pár leszünk?”. A jóslás, mint eszköz, rendkívül hasznos lehet mindezen kérdések megválaszolásában is.

A csend kérdése

Fontos megjegyezni azt is, hogy nem kell válságban lennünk ahhoz, hogy egy-egy jóslás inspiráljon bennünket arra, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot valakivel, akit szeretünk. Van, amikor a kommunikáció feszültnek tűnik, és úgy érezzük, hogy szépen lassan eltávolodunk egymástól, természetesnek érezzük azt, hogy párban élünk, vagy a partnerünk zavartnak tűnik, és szeretnénk tudni az okát, illetve azt, hogy hogyan állíthatnánk helyre a kapcsolatot. Nemrég például volt egy ügyfelem, aki meg volt róla győződve, hogy a férje megcsalja. Úgy érezte, a férje nem volt ott lélekben, amikor együtt voltak, visszahúzódóbb lett, és amikor megkérdezte, mi a baj, csak szomorúan mosolygott és témát váltott. Meg volt győződve arról, hogy van még egy ember az életében.

A kártyáim aztán felfedték a megdöbbentő igazságot. Kiderült, hogy óriási nyomás és stressz nehezedett rá a munkahelye miatt, ráadásul ez az egész anyagilag is érintette. Mivel a férj a nagyon büszke, független Bak csillagjegyben született, szégyellte mindezt elmondani a feleségének, inkább abban reménykedett, hogy mindent meg tud oldani egyedül. A másik oldal, a feleség pedig kívülállónak érezte magát, és rossz következtetéseket vont le. Amikor aztán a jóslás után leültek bestélgetni, a férfi beismerte a gyengeségét és közösen kerestek megoldást. Így idővel a meghittség is visszatért a kapcsolatukba.

Egy jós segítsége

Egy jós az eszközei segítségével rendkívüli betekintést nyerhet a kapcsolataidba – én személy szerint például Tarot-tal és az asztrológiával dolgozom –, de bizonyos esetekben egy jós akár eszközök nélkül is rendkívül jó tanácsokat adhat neked azzal kapcsolatban, hogy milyen kritikus pontokon érez feszültséget a kapcsolatodban, vagy éppen mire kell figyelned, ha azt szeretnéd, hogy végre rád találjon a szerelem.

Minden egyes jós tisztában van a jó kapcsolatok fontosságával, hiszen mi magunk is mindent megteszünk a kapcsolataink fejlesztése és fenntartása érdekében a saját életünkben. Segíteni akarunk. A jóslás pedig nyugalmat, időt és teret adhat nekünk, éppen azt, amire szükségünk van a továbblépéshez szükséges bizonyossághoz. Gyakran az a kérdés, hogy „Hogyan javíthatom a kapcsolatomat?” csak annyit jelent, hogy félúton jársz. Amikor egy jóshoz fordulsz, mindig a kapcsolatod megerősítése a cél: hiszen mindenki szereti a szerelmi történeteket, és minden szerelmi történet megérdemli a boldog befejezést.

+ Ajándék otthon elvégezhető párkapcsolati Tarot kirakás

Úgy érzed, te és a párod mérföldkőhöz érkeztetek? Talán arra szeretnél választ kapni, hogy eljött-e az ideje az összeköltözésnek? Vagy összevesztetek és nem vagy biztos abban, hogyan oldhatnád fel a feszültséget? Esetleg szeretnéd feléleszteni a kialudt lángot? Ez a kirakás segít tisztábban látni!

Üríts ki a fejedből minden gondolatot, legyenek akár pozitívak, akár negatívak, és csak egy dologra koncentrálj: a megválaszolásra váró kérdésedre. Ha megvan, keverd meg a paklit, majd húzz ki hét lapot és rakd ki az alábbiak szerint:

Tarot kirakás

Most kezdd el felfordítani a lapokat az alábbi sorrendben, és elemezd a kapott válaszokat:

1. kártya – Milyen a jelenlegi helyzeted? Mi történik most.

2. kártya – A te gondolataid a kérdésről

5. kártya – A párod gondolatai a kérdésről

3. kártya – A kérdéssel kapcsolatos érzéseid

6. kártya – A párod érzései a kérdéssel kapcsolatban

4. kártya – Viselkedésed vagy hozzáállásod a kérdéshez és annak megoldásához

7. kártya – A párod viselkedése vagy hozzáállása a kérdéshez és annak megoldásához

Egy párkapcsolatban minden felmerülő problémát meg lehet oldani, ha mindkét fél valóban nyitott arra, hogy megoldást találjanak.

Amennyiben elakadsz, vagy szeretnél még mélyebb betekintést nyerni a szerelmi életedbe, kollégáimmal együtt a nap 24 órájában rendelkezésedre állunk telefonon!

 
 
 
 

További cikkeink

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Szűz Telihold – 2021. február 27.

Ami a februárt illeti, asztrológiai szempontból meglehetősen intenzív és ritka kozmikus együttállások határozták meg a hónapot, de a szombati Telihold végre felüdülést hoz. A februári Telihold 27-én tetőzik, és a Szűz jegyébe esik, ami egy csodálatos módja a hónap lezárásának. Alább mutatjuk, miért!

Bővebben »

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Minden születési hónapnak saját színe és jelentése van

Akárcsak a csillagjegyünk, a saját színünk is sokat elmond a személyiségünkről, illetve arról, hogy milyen irányba érdemes fejlődnünk. Ha megnézed más hónapok színeit, megtudhatod, melyik színt kell beleépítened az életedbe, hogy fejlődést érj el egy bizonyos területen. A lényeg a kreativitás – a színeket felhasználhatod öltözködésnél, főzésnél, meditálás közben, bármikor.

Bővebben »

 
A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A legfontosabb párkapcsolati tanács, amit a csillagjegyed alapján feltétlenül hallanod kell

A szerelem semmiképpen sem egyszerű, főleg mivel néhány embernek olyan tulajdonságai vannak, amik kifejezetten hátráltatják a megtalálásában. Ez egy fájdalmas igazság, viszont nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megoldjuk a problémát. A csillagjegyedet is figyelembe véve ehhez adunk most segítséget.

Bővebben »

 
Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Derítsd ki, mi a karmád és ki voltál előző életedben!

Előző életünk nagyban befolyásolja a karmánkat és az életünk jelenlegi alakulását. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: vajon kik voltunk az előző életünkben? Milyen karmát hoztunk magunkkal ebbe az életbe? Hogyan tudjuk felhasználni a korábbi tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ebben az életben boldogabbak legyünk és elérjük a céljainkat? Az aszcendensed segítségével kiderítheted, hogy szólt a karmád és ki voltál előző életedben.

Bővebben »

 
Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

Kínai asztrológia: 2021 – A Yin Fém Bivaly éve

A kínai Holdújévet 2021. február 12-én ünnepelték, ami a kínai asztrológiában a Bivaly évének hivatalos kezdete. A Bivaly a kínai állatöv második jegye, amely szerint ez az év a szilárd alapok megteremtéséről és kiépítéséről fog szólni. Lássuk, általánosságban mire számíthatunk ebben a Holdújévben a kínai asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 482

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 345

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)